Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hangi program acaba ne zaman yayinlandi tekrarini izlemek istiyorum merak ettim :))

bu yazdığını her gün okuyorum ve çok iyi motive oluyorum beş günü kacamaksız geride bıraktım ve iki kiloyu

Kızlar kabızlığı nasıl yeniyorsunuz ve ikinci soru uyku sorunu yaşayan var mı?Hoca kabızlık konusunda günde iki kez diyor ama ben iki günde bir, o da zorla.İçim dışım sızma zeytinyağ oldu.Keten tohumunu jinekoloğum yasaklıyor çünkü, fibro kistik bir yapım var.26 nisandan beri bu beslenme tarzını uyguluyorum ve kabızlığı daha önce hiç bilmezdim şimdi anladım insanların neler çektiğini.Bir de uyku meselesi var ,Canan hoca uykunun düzene gireceğini söylemişti ama ben hala uyuya bilmek için melatonin kullanıyorum.

Hergun ayni saatlerde klozete dik olarak oturup bekleyin bi sabah bi aksam,belli bi sure sonra beklemeden kendiliginden o saatlerde yapmaya baslicaksiniz emin olun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese mrb. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ekmek olmaması beni çok düşündürüyo. normalde çok aramam ama kahvaltıda mutlaka yerim ekmek. benim için zor olacak bu. ama normalde de eve z.yağı ve tereyağından başka yağ sokmayız zaten. sabahları accuk krep yapsam olur mu ki
ama artık gerçekten şu kilolardan kurtulmak istiyorum bıktım yaa hayatımdan tad alamaz oldum. yapmadığım şey kalmadı yani. tabi kararlılıkta önemli, inşaallah burda birbirimize destek olarak hep beraber kurtuluruz

Ekmeksiz doymicagini dusunmen tamamen psikolojik bikac gun sonra aklina bile gelmicek:)şoyle bi cay bardagi ceviz badem yada findik hatta ilk gunler daha fazla yiyebilirsin sonra zaten porsiyonlar fazla gelneye basliyo:)en azindan ilk bi hafta taviz vermeden deneyin derim ben sonrasi zaten geliyo

öyle mi dersin ya? bilmiyorum tek kafama yatmayan o olmuştu. deniycem ama bakalım. artıl bu kilolarında bir sonu olsun

öyle mi dersin ya? bilmiyorum tek kafama yatmayan o olmuştu. deniycem ama bakalım. artıl bu kilolarında bir sonu olsun
karatay kahvaltısı çok doyurucu, ekmek aklına bile gelmiyor. ceviz peynire çok yakışıyor ayrıca. menemenin yanında bile ekmeği aramıyorum düşün yani

günün mönüsü:
kahvaltı: menemen, beyaz peynir, zeytin, salatalık, ceviz, günkurusu, yeşil çay.

akşam: üç kaşık barbunya, altı kaşık keşkek, bir bardak ayran. keşkeği abartmış olabilirim :26:
şimdi pilatessss ama önce bir fincan sade kahve

Kesinlikle bi dene bak ben kahvaltida bi ekmek yiyen insandim yani sulu yemekleri catalla degil ekmekle yerdim o derece hic aramiyosun.doyana kadar ye kahvaltida izinli olan seyleri farki goruceksin ekmek hamallik:)gidicek kilolar elele incecik olcaz hepimiz ustelikte saglikli

ya kızlar beni acaip gaza getirdiniz şuan. inşaallah hep beraber incecik olalım ya. artık yeter diyorum gerçekten. 26 yaşındayım ve çok fena bel ağrılarım başladı.daha çocuğum bile yok düşünün yani. bir kaç gündür limonlu su içiyorum yüzüme çok faydası oldu ve normal bir şekilde yememe rağmen 2 gündür kilo kaybı oluyo (gramla da olsa) hayde kolay gele

Ekmegi falan kesince karbonhidrati minimuma indirince 1 kilo bile versen 3-4 vermissin gibi duruyo farkediliyo o sislikler falan hep iniyo dahada motive oluyo insan.sabirli mutlu bi insan haline geliyosun ayrica napiyoruz hep guluyoruz kendimizi sakinlestiriyoeuz stres kilo sebebi:)

en kısa zamanda kitabı alıp okumam gerekiyo o zaman. peki ekmek kesinlikle yok mu yani pirinç hamur işi filan aç kalmıyor musunuz?

Son düzenleme:
sen ne kadar kilo verdin ?

en kısa zamanda kitabı alıp okumam gerekiyo o zaman. peki ekmek kesinlikle yok mu yani pirinç hamur işi filan aç kalmıyor musunuz?
hayır canım yemiyoruz ve kesinlikle aç kalmıyoruz. ben kahvaltı rabağımı zor bitiriyorum mesela.

hayır canım yemiyoruz ve kesinlikle aç kalmıyoruz. ben kahvaltı rabağımı zor bitiriyorum mesela.

ama belli bi zamandan sonra bitirememeye başlamışsın herhalde çok güzel bir şey ya inşallah bende yapabilirim. ben 2sene önce diyet ve spor yaptım irademe hakim olabiliyorum ama günde 1 dilim özellikle kahvaltıda mutlaka ekmek yerdim zor gibi görünüyor.

Merhabalar been de sizinle birlikte Karatay a katilmak istiyorum. Boyum 166 kilom 69 ..
kilo vermek istiyorum yalnız ideal kilomu bulmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz

Merhabalar been de sizinle birlikte Karatay a katilmak istiyorum. Boyum 166 kilom 69 ..
kilo vermek istiyorum yalnız ideal kilomu bulmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz

Canimm hosgeldin:)ben yas boy ve kiloyla hesaplanan internetteki kilo hesaplamalarina pek itimat etmiyorum herkesin kemik agirligi bolgesel agirligi yaglanmasi farkli.ama istersen internetten bakabilirsin ya da bi diyetisyende olculebilirsin bi seferlik.

Ben de güvenmiyorum aynen ya. Ama ortalama 10 kilo vermeyi hedefliyorm 60 kilo olmak istiyorum yani. sizce nasıl olur yani 20 yaşındaym daha fazla mı vermem gerekir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…