İyi geceler herkese...
Karatay diyetini yapmadım ancak Canan Karatay'ı takip ediyorum :) İclal Aydının programına konuk olduğunda gülmekten karnıma ağrılar girdi. Kadın susmuyor. :) :) İclal Aydının bakışlar... kadın programı sunamıyor. Turgay Başyayla arada espiriler yapmasa İclal Aydın gerginlikten programı bitirirdi :) İyi kadın, hoş kadın, bilgili kadın da başkalarına konuşma hakkı vermiyor. Birde çok atarlı. :) Amma velakin beslenme konusunda bence en doğruyu o söylüyor
Hangi program acaba ne zaman yayinlandi tekrarini izlemek istiyorum merak ettim :))
bu yazdığını her gün okuyorum ve çok iyi motive oluyorumAklıma 6,7 kg verdiğim geçen yıl geldi, ne güzel günlerdi
Karatay uygulayanlara tavsiyelerde bulunayım ben de
Biz o zamanlar yedigimiz yasak bir seyden alacagimiz anlık ve zararlı haz yerine, onu yemeyip karşılığında kg verdigimizi farkeden insanlarin yorumlarından alacagimiz hazzı seciyorduk
Karatayda devamlılık çok önemli, soyle ki birgün bozunca ertesi gün dün zaten bozmustum bugün de bozayim demeyin. Dün dündür, bugün telafi günü. Uzun süre bozmayinca zaten insülin direncinin azaldığından tatliyi caninizin istemediğini hatta yediginizde çok şekerli bulup sevmeyeceginizi göreceksiniz
Sadece spor yaparak, diete devam etmeyip ya da iyi bi diet ama spor yapmayarak başarıya ulaşmak mümkün değil , tecrubelerimiz ikisinin bir arada en hızlı sonuç alındığı yönünde
bu yazdığını her gün okuyorum ve çok iyi motive oluyorumbeş günü kacamaksız geride bıraktım ve iki kiloyu
Kızlar kabızlığı nasıl yeniyorsunuz ve ikinci soru uyku sorunu yaşayan var mı?Hoca kabızlık konusunda günde iki kez diyor ama ben iki günde bir, o da zorla.İçim dışım sızma zeytinyağ oldu.Keten tohumunu jinekoloğum yasaklıyor çünkü, fibro kistik bir yapım var.26 nisandan beri bu beslenme tarzını uyguluyorum ve kabızlığı daha önce hiç bilmezdim şimdi anladım insanların neler çektiğini.Bir de uyku meselesi var ,Canan hoca uykunun düzene gireceğini söylemişti ama ben hala uyuya bilmek için melatonin kullanıyorum.
herkese mrb. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ekmek olmaması beni çok düşündürüyo. normalde çok aramam ama kahvaltıda mutlaka yerim ekmek. benim için zor olacak bu. ama normalde de eve z.yağı ve tereyağından başka yağ sokmayız zaten. sabahları accuk krep yapsam olur mu ki
ama artık gerçekten şu kilolardan kurtulmak istiyorum bıktım yaahayatımdan tad alamaz oldum. yapmadığım şey kalmadı yani. tabi kararlılıkta önemli, inşaallah burda birbirimize destek olarak hep beraber kurtuluruz
Ekmeksiz doymicagini dusunmen tamamen psikolojik bikac gun sonra aklina bile gelmicek:)şoyle bi cay bardagi ceviz badem yada findik hatta ilk gunler daha fazla yiyebilirsin sonra zaten porsiyonlar fazla gelneye basliyo:)en azindan ilk bi hafta taviz vermeden deneyin derim ben sonrasi zaten geliyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karatay kahvaltısı çok doyurucu, ekmek aklına bile gelmiyor. ceviz peynire çok yakışıyor ayrıca. menemenin yanında bile ekmeği aramıyorum düşün yaniöyle mi dersin ya? bilmiyorum tek kafama yatmayan o olmuştu. deniycem ama bakalım. artıl bu kilolarında bir sonu olsun
öyle mi dersin ya? bilmiyorum tek kafama yatmayan o olmuştu. deniycem ama bakalım. artıl bu kilolarında bir sonu olsun
Kesinlikle bi dene bak ben kahvaltida bi ekmek yiyen insandim yani sulu yemekleri catalla degil ekmekle yerdim o derece hic aramiyosun.doyana kadar ye kahvaltida izinli olan seyleri farki goruceksin ekmek hamallik:)gidicek kilolar elele incecik olcaz hepimiz ustelikte saglikli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karatay kahvaltısı çok doyurucu, ekmek aklına bile gelmiyor. ceviz peynire çok yakışıyor ayrıca. menemenin yanında bile ekmeği aramıyorum düşün yani
günün mönüsü:
kahvaltı: menemen, beyaz peynir, zeytin, salatalık, ceviz, günkurusu, yeşil çay.
akşam: üç kaşık barbunya, altı kaşık keşkek, bir bardak ayran. keşkeği abartmış olabilirim :26:
şimdi pilatessss ama önce bir fincan sade kahve
ya kızlar beni acaip gaza getirdiniz şuan.inşaallah hep beraber incecik olalım ya. artık yeter diyorum gerçekten. 26 yaşındayım ve çok fena bel ağrılarım başladı.daha çocuğum bile yok düşünün yani. bir kaç gündür limonlu su içiyorum yüzüme çok faydası oldu ve normal bir şekilde yememe rağmen 2 gündür kilo kaybı oluyo (gramla da olsa) hayde kolay gele
sen ne kadar kilo verdin ?kilonu koruman da çok büyük bir başarı ve verdiğin kilo az buz değil tam 20 kilo bravo
karatay bi beslenme tarzı kitabı okumanı öneririm, bizde burda birbirimize yardımcı oluyoruz ama asıl bilgi kitapta
burda menülere bakarak kendi menü örneğini oluşturabilir, çeşittli yemekler yiyebilceğini görebilirsin
hoş bu ara kimse menü yazmıyo ama hadi ben yazıyım, dün ki menüm
Sabahİ: klasik karatay kahvaltısı
Öğle: 2 kaşık yayla çorbası (şehriyeliydi ayıklayarak yiyebildim)
2 kaşık bezelye ( bezelyeden çok patates yemeği gibiydi bezelyeleri yedim)
bol salata, ayran
Akşam: kendi ellerimle yaptığım yayla çorbası
1 patlıcan dolması, 2 kaşık mercimek yemeği
büyük kase cacık
3km hızlı yürüyüş, evde pilates
hayır canım yemiyoruz ve kesinlikle aç kalmıyoruz. ben kahvaltı rabağımı zor bitiriyorum mesela.en kısa zamanda kitabı alıp okumam gerekiyo o zaman. peki ekmek kesinlikle yok mu yani pirinç hamur işi filan aç kalmıyor musunuz?
hayır canım yemiyoruz ve kesinlikle aç kalmıyoruz. ben kahvaltı rabağımı zor bitiriyorum mesela.
Merhabalar been de sizinle birlikte Karatay a katilmak istiyorum. Boyum 166 kilom 69 ..
kilo vermek istiyorum yalnız ideal kilomu bulmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Canimm hosgeldin:)ben yas boy ve kiloyla hesaplanan internetteki kilo hesaplamalarina pek itimat etmiyorum herkesin kemik agirligi bolgesel agirligi yaglanmasi farkli.ama istersen internetten bakabilirsin ya da bi diyetisyende olculebilirsin bi seferlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?