- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Canimm hosgeldin:)ben yas boy ve kiloyla hesaplanan internetteki kilo hesaplamalarina pek itimat etmiyorum herkesin kemik agirligi bolgesel agirligi yaglanmasi farkli.ama istersen internetten bakabilirsin ya da bi diyetisyende olculebilirsin bi seferlik.
Bide sizce muhakkak kitabı almali mıyım internetteki bilgiler yeterli olmaz mi
Haklısı canım yaa insallah ben de veririmm
Haklısı canım yaa insallah ben de veririmm
En onemlisi inanman inanmalisin kendine ben yapamamki diye dusunme bak burda heo beraberiz menulerini paylas mutlaka paylasicagini dusundukce kacamak yapmazsin:)
sadece bir gün dene derim, o zaman karar verirsin zor olup olmadığına. kendine zengin bi karatay kahvaltı tabağı hazırla, bakalım ekmek aklına geliyor mu :13:ama belli bi zamandan sonra bitirememeye başlamışsın herhalde çok güzel bir şey ya inşallah bende yapabilirim.ben 2sene önce diyet ve spor yaptım irademe hakim olabiliyorum ama günde 1 dilim özellikle kahvaltıda mutlaka ekmek yerdim zor gibi görünüyor.
Süper ama ben et sevmediğimden çok yapamadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar diyete 12 gün önce başlamıştım 79.6 ile, şuan güncel kilom 76.6. salı günü kilo bildirimi yapamadım tartım bozuldu, dün yenisini aldım ve sabah tartıldım çok şükür üç kilo verebilmişim bu sürede. abimler bizdeydi, 6 yaşındaki yeğenimin ısrarlarıyla biraz kaçamak yaptım, daha doğrusu zorunda kaldım. ben de halam gibi diyet yapıyorum diyor ve yemiyordu hiç bişey şeyden cimcime. önümüz bayram, beni asıl bu korkutuyor. diyette olduğumu akrabalara duyurasım yok hiç. nasıl olacak bakalım.
Bugünün menüsü:
sabah karatay kahvaltısı, yumurta bir tane.
akşam 4 tane köfte, 4 kaşık mercimek salatası, yoğurt.
teşekkür ederim inşallah diğer haftalar da eksileri görürüz, üstelik regl öncesinde aldım ben bu sonucu. sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ediyorum ben deDuyursan aslinda daha kolay olur senin icin diyetteyim dedim yersem olmaz diye dusunup frenleyebilirsin kendini.bu arada tebrik ediyorum verdigin kilolar iciiin harikasinnn🎊🎉
teşekkür ederim inşallah diğer haftalar da eksileri görürüz, üstelik regl öncesinde aldım ben bu sonucu. sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ediyorum ben de
Hanımlar merhaba
Bende uzun süre karatay hocanın önerdiği şekilde beslendim sonraneşim sayesinde bozuldu 😔 şimdi 29haftaluk hamileyim ve doktorum karataya dön dedi hamilelik şekerim olabilirmiş tavsiyesi olan varnı aranızda
Hamilelik sekerin varsa seni zaten ancak karatay paklar hem bebisini beslersin hem saglikli kalirsin aksamlarida boool bol yuru son zamanlarin rahat gecer sisligin olmaz cok.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel guzel kavusun ins:)
Aminnn canım çok teşekkür ederim
Netten bakacağım özel birşey demiyordu hamileler için sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?