Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akasyacım başına gelenler için çok üzüldüm..Allah bu üzüntülerini unutturacak kadar güzellikler versin,her zaman mutlu ve umutlu ol..

Afiyet olsun güzel menü ama eksikler var
10-15 zeytin mutlaka yemelisin ayrıca peyniri ve kuruyemişi daha çok yiyenilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah kkk erik ve süt

Akşam menemen cacık fıstık

20 dk yüzme 2 lt su

Kızlar diyetle beraber yürüyüş bisiklet yüzme vb kardio egzersizleri yaparsanız kilo verme hızınız artar:)
Plates callenatics vb egzersizlerle de bölgesel incelme sağlarsınız:)
Egzersizden önce içilen kahve yağ yakımını da hızlandırıyormuş

Kızlar diyete başlamadan ölçülerinizi aldınız mı?
Karatayla yağdan verildiği için gözle görülür incelme yaşayacaksınızdemedi demeyin...

Kahvaltina biraz daha ceviz ve zeytin ekle derim ben eger seviyosan kahvaltin ne kadar guclu olursa o kadar iyi olur:)
Kimsecikler yok vallahi yalniz kaliyoz:)

evet haklısın arttırdım bugün, 10 zeytin ve bir çay bardağı ceviziçi :) ayrıca üç küçük günkurusu da yedim :)

bulguru bıraktım bugün, yeşil mercimek salatası yaptım yanında da köfte yedim :) çok teşekkür ederim uyarılar için, peki bulgur için yapılan bu kısıtlama mercimek ve buğday için de geçerli mi??

Afiyet olsun güzel menü ama eksikler var
10-15 zeytin mutlaka yemelisin ayrıca peyniri ve kuruyemişi daha çok yiyenilirsin

kahvaltıyı çeşitlendirdim zeytinleri arttırdım, cevizleri de, bu defa tabağımı bitiremedim domates ve biberler kaldı biraz, sağlık olsun :)
bu arada "kkk" diye yazdıklarınız klasik Karatay kahvaltısı mı, yanlışsa da gülmeyin olur mu :)))

Evet doğru tahmin klasik karatay kahvaltısı beslenmemizin direği baştacı:)

Buğday bulgura nazaran gi si daha düşük ufalanmamış olduğu için ancak karbonhidrat grubuna girdiği için abartmadan yemeni öneririm çok yersen kilo aldırmaz ama verdirmez de geçmişte buradan gelip geçen onlarca insanın tecrübesiyle sabit
Mesela felluz geçen sene bir ara sürekli keşkek yedi kilo almadı ama o dönem vermedi de gelince o da anlatır:)
Yeşil mercimek protein içeriği yüksek olduğu için rahatlıkla yiyoruz yumurtadan çok sıkıldığında kahvaltıda da yiyebilirsin bol zyağlı yeşillikli salata yaparak mmm nefis olur:)

Yeni arkadaşlar buraya yoğun emek veren bir grup arkadaş olarak facebookta Karatay Mucizesi adında bir grup kurduk bu topiğin son zamanlardaki sakinliği de ondan yoksa kk nın en aktif topiğiydi:)
Sizler de face grubumuza katılın 4000 e yakın üyemiz var hem menü hem de bilgi paylaşımları daha çok olduğu için kafanıza takılan her soruya anında cevap bulabilirsiniz:)

mmmm bu habere sevindim, bugün yaptığım mercimek salatası çok hoş olmuştu çünkü :) aslında hazır gıda ekmek şeker pirinç bunları kesmek bile kg verdiriyor, günde iki dilim kepek ekmeği bile yarıyordu bana
şimdi bakıyorum face grubunuza :)

merhaba ben aranıza yeni katıldım ne zamandır sizin deneyimlerinizi okuyorum ama cesaret edemedim sonunda dedim bana da yardımcı olurlarsa yapabilirim ben 2 sene önce kendim kalorilerini hesaplayarak 20 kilo verdim 82 ydim 62 ye düştüm 2 senedir spor yaparak ve dikkat ederek korudum kilomu fakat hala fazlalıklarım var daha doğrusu kilo verdikten sonra kollarım ve bacaklarım sıkılaşmadı bir yandan hem 56 ya düşmek hem de sıkı bir vücut istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Ramazan nedeniyle pek yazamıyorum, ama sizleri takip etmeye çalışıyorum. Tabi davetler falan arada cıss olan yiyeceklerden (özellikle tatlı) yemiş bulunmaktayım. Ama kilo almadım. Halen 61,5 kilodayım. Ama bağırsak tembelliğim had safhada. Sahurda köy yumurtamı mutlaka yiyorum küçük bir dlilim pideye tereyağı sürülmüş,zeytin yedim. İftarada çorba, salata, yeşil, fasulye, yaprak sarması var. Bol su içmeye çalışıyorum, ama yürüyüş yapamıyorum. Hepinize sağlıklar ve mutluluklar diliyorum.

Hoşgeldin, öncelikle verdiğin kiloyu koruduğun için tebrik ederim, ben başaramadım aynısını. Geçen yaz dukan diyetiyle verdiğim 12 kilonun 8 ini geri aldım bu yüzden diyet deil de yaşam tarzı olarak benimseyebileceğim karatay diyetini seçtim. Bugün 4. günüm ve üç günde 1 kilodan fazlasını geride bıraktım. İlk iş olarak okumadıysan kitabı okumanı öneririm. Buradan da birbirimize destek olalım :)

Merhabalar, biz yeniyiz :) umarım sizin gibi geride bırakırız fazla kilolarımızı. Benim daha çoook fazla kilom var, bakalım başarabilecek miyim...

mercimek için değil ama buğday için biraz dikkat etmeni öneririm, kilo vermeni engelleyebilir.

kilonu koruman da çok büyük bir başarı ve verdiğin kilo az buz değil tam 20 kilo bravo
karatay bi beslenme tarzı kitabı okumanı öneririm, bizde burda birbirimize yardımcı oluyoruz ama asıl bilgi kitapta
burda menülere bakarak kendi menü örneğini oluşturabilir, çeşittli yemekler yiyebilceğini görebilirsin
hoş bu ara kimse menü yazmıyo ama hadi ben yazıyım, dün ki menüm

Sabahİ: klasik karatay kahvaltısı
Öğle: 2 kaşık yayla çorbası (şehriyeliydi ayıklayarak yiyebildim)
2 kaşık bezelye ( bezelyeden çok patates yemeği gibiydi bezelyeleri yedim)
bol salata, ayran
Akşam: kendi ellerimle yaptığım yayla çorbası
1 patlıcan dolması, 2 kaşık mercimek yemeği
büyük kase cacık

3km hızlı yürüyüş, evde pilates

Merhaba tecrübeli arkadaşlarim.bende Karatay diyeti yapıyorum. Ama bi kac gündür müthiş acikiyorum. Öyle böyle değil. Acaba iftarda bi iki kaşık tadina baktigm tatli yada dolma felan bunlarin tesiri var midir ki.ne yapsam bu diyet i yaptigimdan beri (1,5 ay) ilkkez böyle oluyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlıdan büyük ihtimal, dolmanın içide tamamen pirinçse o da yapabilir

İyi geceler herkese...

Karatay diyetini yapmadım ancak Canan Karatay'ı takip ediyorum :) İclal Aydının programına konuk olduğunda gülmekten karnıma ağrılar girdi. Kadın susmuyor. :) :) İclal Aydının bakışlar... kadın programı sunamıyor. Turgay Başyayla arada espiriler yapmasa İclal Aydın gerginlikten programı bitirirdi :) İyi kadın, hoş kadın, bilgili kadın da başkalarına konuşma hakkı vermiyor. Birde çok atarlı. :) Amma velakin beslenme konusunda bence en doğruyu o söylüyor

Hoca sinirlenince çok güzel oluyor:):):)

bugünün mönüsü
Karatay Kahvaltısı
Bir fincan sade Türk kahvesi
Akşam taze fasulye yemeği ve ketentohumlu yoğurt, karatay usulü sütlü incir tatlısı
Yemekten bir saat sonra yeşil çay

Pilates

not: şekersiz de olsa o incir tatlısı vicdanımı rahatsız etti

Kizlar bugun ki menum

Sabah: kkk
Ogle: kiymali pide vardi icini yedim😆 :))
2 kasik barbunya, salata, ayran
Aksam: 1/4 kare tost, ayran

Gece sahur yapicagim icin aksam bisey yemedim, 1 buyuk ayran ictim ama arkadasim tost yerken de koktu bi isirik aldim :) 😅
Yuruyuse cikiyorum simdi gece de sahurumu yapip yaticam, iyi geceler kizlarcim 😋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…