eveeettt uzuuunca bir aradan sonra tekrar aranıza döndüm
giderken geleceğimi söylemiştim 1 aylık gecikmeyle yeniden buradayım geçmişe pek bakamadım ama canım felluzcuğumunburayı inatla ısrarla bırakmadığını ve yeni gelenlere bilgi ve tecrübelerini aktarmaya devam devam ettiğini gördüm çok mutlu oldum gerçek karataycılar asla vazgeçmiyor yeni gelenlere örnek olsun
bicnv
bebiş geliyormuşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
akasya ne yaptı acaba doğum yaklaşmıştır:26:
ara ara baktığım ama yazmadığım zamanlar oldu beni soran arkadaşlar vardı vefanız beni mutlu etti
şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes iyidir.. Yoğun ve stresli bir sınav dönemi geçirdim ama bitti çok şükür.. Ben bu süreçte bazen yerimde saydım, bazen artıdaydım.. Artık diyet ve spora ağırlık verme zamanı.. Hadi bakalım kolay gelsin hepimize...
Merhaba arkadaşlar, eski dostlar..
Benden bahsettiğinizi okudum.. Çok zor ama yazmak zorundayım. Ben bebeklerimi, kızımı ve oğlumu yaklaşık 4 aylıkken kaybettim.. Çok zor günler geçirdim, hastane süreci çok uzun ve sıkıntılıydı, elimizden gelen herşeyi yaptık ama olmadı maalesef.. Kısaca nedeni de doktor ve hastane hatası kaynaklı.. 1,5 ay oldu
toparlanmaya çalışıyorum..Soran herkese çok teşekkür ederim..
Bcnv canım sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah..
hepinize merhabalar, dukan diyetiyle geçen yaz 12 kilo verip 8 ini geri aldım. ümitsizliğe kapilmak üzereyken Karatay Diyeti kitabını okumaya başladım bugün. bir sorum olacaktı. Öğünler arasında şekersiz kahve ya da yeşil çay içtiğimizde bu ara öğüne mi girer? yani insülini yükseltir mi, sakıncası var mı? Şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederimmm hoşbulduk. kahvaltımı Canan Hocanın tavsiye ettiği gibi yaptım, öğlen ise zeytinyağlı kısır yaptım, ayran ve domates salatalıkla tükettim bir kase. bulgur serbest diye böyle yaptım umarım yanlış olmamıştır. bir sade kahve bir fincan da yeşil çay içtim :) tatlandırıcılı sakız da yasak mı öğün aralarında? ?Hoşgeldin aramıza
Bahsettiğin içecekler araöğüne girmiyor istediğin kadar içebilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederimmm hoşbulduk. kahvaltımı Canan Hocanın tavsiye ettiği gibi yaptım, öğlen ise zeytinyağlı kısır yaptım, ayran ve domates salatalıkla tükettim bir kase. bulgur serbest diye böyle yaptım umarım yanlış olmamıştır. bir sade kahve bir fincan da yeşil çay içtim :) tatlandırıcılı sakız da yasak mı öğün aralarında? ?
Afiyet olsun ama bulgur 2-3 kaşığı ve haftada 1-2 yi geçmemeli buğday ufalandıkça gi si yükseliyor
Tatlandırıcı kesinlikle yasak dilimize değdiği an beyşn şeker girdi sanığ insülin salgılatıyormuş aynı şekilde çiğneme olayı da ins salgılatıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün yediklerim. Kitabı henüz bitiremediğim için hatam varsa söyleyin lütfen kızlar.
Sabah: iki yumurta, iki kaşık lor, domates, salatalık, üç tane günkurusu kayısı ve üç tane ceviz, şekersiz çay.
Öğle: peynirli yeşil salata ve ayran.
Akşam: bir kase zeytinyağlı kuru fasulye, üç kaşık bulgur pilavı, ayran.
sonrasında sade kahve ve bitki çayı.
bugün diyete uygun alışveriş de yaptım. ama herkes nerde???
bugün yediklerim. Kitabı henüz bitiremediğim için hatam varsa söyleyin lütfen kızlar.
Sabah: iki yumurta, iki kaşık lor, domates, salatalık, üç tane günkurusu kayısı ve üç tane ceviz, şekersiz çay.
Öğle: peynirli yeşil salata ve ayran.
Akşam: bir kase zeytinyağlı kuru fasulye, üç kaşık bulgur pilavı, ayran.
sonrasında sade kahve ve bitki çayı.
bugün diyete uygun alışveriş de yaptım. ama herkes nerde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?