9 ayda 8 kilo bana cok az geldi ya bisileri yanlis mi yaptiniz?arkadaşlar merhaba,
ben karatay ile 9 ayda yaklaşık 8 kilo verdim.
ama ardından tatil süresinde yaptığım kaçamaklar ile bunun 2 kilosunu geri aldım ve şuan 59 kiloyum.bu sabah itibari ile tekrar karataya başladım.
motive olmak için desteğe ihtiyacım var
Hoca nin yapilmis bir roportaji varsa ya da bu konuyla ilgili yazmis oldugu bi yazi internetden ulasirsinz bakin benceBENİMDE DESTEĞE İHTİYACIM VAR PAZAR GÜNLERİ KAÇIRIYORUM BENDE EVDE VE EŞİMLE OLDUĞUM İÇİN((( BİDE ARKADAŞALR BEN MENEPOZ BAŞLANGICINDAYIM SANIRIM DAHA FAZLA KİLO ALMAK İSTEMİYORUM CANAN HOCANIN MENEPOZ DÖNEMİ İLE İLGİLİ TAVSİYESİ YADA YAZISI VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BANA NASIL ULAŞABİLİRİM .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EDERİM İLGİLENEN ARKADAŞLARA.
Biraz kitaplarina bakiyim bulursam yazarim sizeBu arada maalesef menopozla ilgili hiç bişeyini bulamadım canan hocanın(
boyum 1.56.Merhaba kilonuz iyi geldi bana ama boyunuz kaç o önemli tabi
pazar günleri için kendine de sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsin ya da eşine de karataya uygun olmayan bir şeyi yapma,gözünün önünde olmazsa işin daha kolay olur
çikolata yerine kuru kayısıyı kakaoya batırıp ye,çikolata isteğini çok bastıracaktır,tarçınlı süt ona keza.fast food isteğini de haftada 1 gün 1 ad. lahmacun,yanında bol salata yeşillik ayranla bastırabilirsin,öncen çorbada içersin mesela,çok doyurucu bir menü olur
9 ayda 8 kilo bana cok az geldi ya bisileri yanlis mi yaptiniz?
Bundan evvel de yazmistim 2 ayda 14 kilo verdim.azim azim azim.inaniyorum ben size ama yaptiklarinizi tekrar gozden gecirin:)
SÜPER OLUR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ...
http://www.netd.com/netd-ozel/sagli...-giren-kadinlar-nasil-bir-diyet-uygulamalidirSÜPER OLUR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ...
Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum sizi,
Ben de burdan ilham alarak 11 gündür yapıyorum bu diyeti fakat sadece 900gr verebildim :.( adetim 1 hafta gecikti acaba bundan mı diyorum ama yine de sanki vermem gerekirdi, acaba nerde yanlış yapıyorum fikri olan var mı?? Bu arada diyeti bırakmıcam inş kararlıyım kurtulcam bu kilolardan :) dipnot: boyum 161 kilom 66.3
Valla ben de kitaplari olmasina ragmen menu cikarmiyorum.ne yememem gerektigini biliyorum cunki;arkadaşlar tekrar menülerimizi yazmaya başlasak,
birbirimize fikir vermiş oluruz,hem de dolaylı kontrol olur.
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?