Enteresan gercekten,Allah korusun saglik sorunun mu var acaba?degerlerine falan baktirdin mi?5 aydir ciddi kilo vermen gerek cunkuMerhabalaaar, 26 nisandan beri Karatay diyetinden vazgeçmedim ama,başladığımda giydiğim pantolonlar artık zorluyor.Tartıyı kaldırdım,artık tartılmaktan vazgeçtim,kas yapıyorum diye acaba kendimi mi kandırıyorum?Ne hergün yaptığım 40 dakikalık yürüyüşlerimi bıraktım ne de günde yaptığım 45-50 dakikalık egzersizlerimi,o en sıcak günlerde bile sabah 6 da kalkıp yürüyüş ve egzersiz yaptım.Ama nafile,pantolonlara zor giriyorum.Ekmek ve benzeri tüm karbonhidratlar tamamen hayatımdan çıktı zaten.
Belki regl donemin yaklasiyo ben de yasiyorum o tur seyler ama vazgecmemek lazim.nefs oyunlari diye dusunMerhaba kızlar :) 2 haftadır karataylıyım fakat dün başıma garip bi olay geldi hemen anlatıyorum; dün normal sabak kkk yaptım ancak canım acayip gözleme çekiyodu ben de saat 4 gibi 1 tane gözleme yedim sonra zaten vicdan azabıyla 30 dk egzersiz yaptım bu da yetmedi akşam yemeği yemedim 8 sularında 2 ceviz ve 1 bardak ayranla geçiştirdim. Sbh kalkıp tartıldığımda ne göreyim tam 800gr almışım :..( ztn çok zor veriyodum resmen ağlıcaktım artık sizce niye böyle oluyo lütfen acil moral((
Yok hiç bir sağlık sorunum yok çok şükür,kan değerlerim son derece iyi.Şeker ,tansiyon hiç biri yok.25 senedir sporla iç içeyim zaten,emekli oluncaya kadar haftada 4 gün spor salonuna devam ettim ,emekli olunca da haftada yaptığım spor gün sayısı 6ya çıktı.Hanım günlari falan hiç gitmem ,katılmam.Bu beslenme şekline başladığımda 56 kiloydum,boyum 1.68, derken kilo 57 olunca tartılmaktan vazgeçtim,çünkü protein ağırlıklı olunca kas kitlesi artmaya başladı diye düşündüm .Fakat belimde ve göbeğimde de artma var.Yağlandığımı düşünmeye başlıyacağım neredeyse.Enteresan gercekten,Allah korusun saglik sorunun mu var acaba?degerlerine falan baktirdin mi?5 aydir ciddi kilo vermen gerek cunku
Gercekten sasirdim,gayet saglikli bi kilodasiniz ama neden kilo vermek istiyosunuz.eger illa vericem dyosaniz yaptiginiz yeme stilini degistirin.Yok hiç bir sağlık sorunum yok çok şükür,kan değerlerim son derece iyi.Şeker ,tansiyon hiç biri yok.25 senedir sporla iç içeyim zaten,emekli oluncaya kadar haftada 4 gün spor salonuna devam ettim ,emekli olunca da haftada yaptığım spor gün sayısı 6ya çıktı.Hanım günlari falan hiç gitmem ,katılmam.Bu beslenme şekline başladığımda 56 kiloydum,boyum 1.68, derken kilo 57 olunca tartılmaktan vazgeçtim,çünkü protein ağırlıklı olunca kas kitlesi artmaya başladı diye düşündüm .Fakat belimde ve göbeğimde de artma var.Yağlandığımı düşünmeye başlıyacağım neredeyse.
Biraz göbeğim var,onu eritemiyorum,eritmek amacıyla başladım ama artık içine giremediğim bir pantolonum var,belim kalınlaştı.Oysa kitapta, göbek yağlarının gittiğini söyleyen birinden, bahsedilmişti.Bu ifadeye güvenerek başladım,ama artık şüpheyle bakıyorum.Gercekten sasirdim,gayet saglikli bi kilodasiniz ama neden kilo vermek istiyosunuz.eger illa vericem dyosaniz yaptiginiz yeme stilini degistirin.
Bu kilo bu boy afetsinizdirben sizin yerinizde olsam birakirim diyeti falan sporunuzu da yapiyomussunuz ohh kilo alinmaz ki bu sekilde :)
Bana gore hic supheyle bakmayin ama her insanin vucut yapisi farkli biliyosunuz belki biraz bitki yaglariyla(vucut yaglari icin,selulit icin yaglar satiliyo aktardan alabilirsiniz mesela ben ibrahim saracogluna cok guvenirim onun urunlerine bakin) olan masajdan sonra biraz mekigin faydasi olur.Biraz göbeğim var,onu eritemiyorum,eritmek amacıyla başladım ama artık içine giremediğim bir pantolonum var,belim kalınlaştı.Oysa kitapta, göbek yağlarının gittiğini söyleyen birinden, bahsedilmişti.Bu ifadeye güvenerek başladım,ama artık şüpheyle bakıyorum.
Benim kadar abdominal ağırlıklı çalışan çok azdır.Ebru Şallı'nın abdominal pilates videoları harddiskimde kayıtlı ayrıca DVD si de var,epey zorlayıcı üstelik.Ama ben alıştım.Çünkü 1989 dan beri spor yapıyorum.Sürekli spor yaptığım halde menopozla birlikte göbek oluştu,spordan yine de vazgeçmiyorum ama,göbek genetik.Artık şimdi böyle düşünmeye başladım.Çünkü ameliyattan başka her yolu denedim.Bana gore hic supheyle bakmayin ama her insanin vucut yapisi farkli biliyosunuz belki biraz bitki yaglariyla(vucut yaglari icin,selulit icin yaglar satiliyo aktardan alabilirsiniz mesela ben ibrahim saracogluna cok guvenirim onun urunlerine bakin) olan masajdan sonra biraz mekigin faydasi olur.
Tikandim gercekten,Benim kadar abdominal ağırlıklı çalışan çok azdır.Ebru Şallı'nın abdominal pilates videoları harddiskimde kayıtlı ayrıca DVD si de var,epey zorlayıcı üstelik.Ama ben alıştım.Çünkü 1989 dan beri spor yapıyorum.Sürekli spor yaptığım halde menopozla birlikte göbek oluştu,spordan yine de vazgeçmiyorum ama,göbek genetik.Artık şimdi böyle düşünmeye başladım.Çünkü ameliyattan başka her yolu denedim.
Büyütmüyorum gerçekten,belim de kalınlaştı zaten,içine giremediğim pantolon sayısı arttı maalesef.Hatta geçen sene kolları normal gelen bulüzlerimin kolları şimdi dar geliyor,sıkıyor adeta.Tikandim gercekten,her yolu denemissiniz bu kadar azme gitmeliydi o gobek kesin ufacik bisiydir siz buyutuyosunuz
Açıkçası o tür testler para tuzağı.Eğer gerçek sonucu verseydi üniversite hastaneleri bunun peşini bırakmazdı.Bence isterseniz yaptırın ama siz siz olun fazla güvenmeyin.Bu benim şahsi görüşüm,yine siz bilirsiniz. Bununla ilgili olarak zaten Prof Osman Müftüoğlu'nun bir yazısı geçtiğimiz senelerde Hürriyet'te yayınlanmıştı.GÜNAYDIN HERKESLERE :) BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU İŞLERLE UĞRAŞIYORUM AMA TAM OLARAK ÇÖZÜM ALAMIYORUM 1 AY SONRA İSTANBULA GİDİCEM " YORK " TESTİ DUYDUNUZMU BİLMİYORUM ONDAN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİSİ OLAN VARMI ARANIZDA
canim ana fikir yasaklardan yememekMerhaba arkadaşlar bende bi arkadaşımın tavsiyesiyle kitabı aldım eksiklerimi tamamlayıp pztesi başlıyorum sorum şu ben öğlen mecbur yemekhanede yiyorum hadi pilavı es geçelim yemicem ama mutlaka çorba ve anayemek var salata da hep olmuyor.öğlenleri çorba ve anayemek yemem de sakınca olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?