Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar,
Ben Canan Karatay'i yeni kesfettim(yurtdisinda yasiyorum o yuzden gec kesfettim). Dedikleri mantikli geldi. Normalde hic rejim listesi yapmam, listeleri asla uygulayamam cunku. Bu post'u okuyup yarin baslayayim diyorum. Hadi bana kolay gele...

kızlar slm ,
bende bugün başladım karatay diyetine okuduklarım beni inandırdı .şu an 57 kilo 156 boyundayım .aslında çok aşırı kilom yok ama daha zayıf olunca kendimi daha iyi hissediyorum .bunun için de kendimi bildim bileli hep çok aşırıya kaçmadan yerim ama bünye olarak çok müsaitim kilo almaya.
bi bıraksam kısıtlamayı demekki kapılardan geçemem:)
hedefim 52 kilo .gün gün yazacağım .
herkese başarılar :)

merhaba, bende yaklaşık iki aydır spora yapıyorum amacım yağları kasa çevirmekti vermek istediğim çok fazla kilo olmadığı içinde yemek konusunda hiçbirşeye dikkat etmedim ta ki dün yapılan ölçümlere kadar :S 2 kilo almışım ve yağ oranım artmış kas oranım azalmış çok moralim bozuldu ve bugün kahvaltıdan itibaren yediklerime dikkat etmeye karar verdim. daha önce hiç diyet yapmadım ama dukan ve karatay hakkında biraz araştırma yapmıştım düşündüm taşındım araştırmalarım sonucu karatay diyetine başlamaya karar verdim... sabah kahvaltısında hiç ekmek yemedim gayet doyurucu bir menü oldu daha yeni acıkmaya başladım (kahvaltıyı 12 gibi yapmıştım malum pazar :) olunca) çok kararlıyım bir süre devam edeceğim inşallah birşeylerin değiştiğini görürüm bu beni inanılmaz motive eder... kilom 57 küsür hedefim 53 en çok istediğim kas oranımın artması... inşallah bakalım

Arkadaşlar,sabah her gün kayısı yersek olumsuz etkiler mi diyeti?Bir de balık yerine ton balığı tüketsek olur mu?

Merhaba kizlar..Dort gun once dogum yaptim malum emzirirken tatlilari abartmamak icin ve saglikli beslenip sut kalitesini artirmak icin karataya basliyorum ben de yediklerimi yazicam bundan sonra.. ufak tefek kacamaklar yapabilirim cunku bir ay boyunca annemlerdeyim gelen giden de cok olur ikram tatli ivir zivir zorla yedirirler..en azindan dikkat etmek istiyorum..herkese kolay gelsin..ne yedigimi aksam topluca yazarim

Sabah tartildim 66,5 ciktim
Bugun yediklerim
Sabah
Tam bugday ekmegi 1 bucuk dilim
Koy peyniri
Domates ve bol roka
Bir haslanmis yumurta
7-8 siyah zeytin ev yapimi
Bi cay kasigi bal
Bir bardak cay

Oglen bi isirik ekmek parcasi
Uc tane siyah uzum

Aksam bi parca tavuk
Salata
Uc dort kasik pilav
Uc kasik bezelye yemegi
Bi iki kasik yogurt
Bi dilim ekmek

Aksam yarim mandalina
Yarim nar
Bi iki kuru uzum ve dut
1. Bardak neskafe

Emzirdigim icin ayda 1,5 kilo versem yavas yavas yaza kadar 52-53kilo olsam super olur

2 lt su ictim saat sekiz gibi de yemegi kestim
Herkese kolay gelsin iyi geceler

Merhaba arkadaşlar, ben de 4 gündür Karatay diyeti yapıyorum ve Facebook'ta "Karatay Diyetini Öğrenmek İsteyenler" diye bir gruba üyeyim. Fakat oradaki beslenme düzeni, bu sayfadakiyle çok farklı. Onlar kilo verme aşamasında 2 ya da 2,5 öğün beslenmeyi öneriyorlar. Karatay Hoca'yla da irtibat halindeler. Sabah çok sıkı bir sabah kahvaltısı (mesela, tereyağlı, 2 yumurtalı omlet, yeşillik, domates, salatalık, zeytin, yağlı peynir (kaşar haricinde), 1 çay bardağı kuruyemiş ve içine süt kaymağı konmuş 3 adet kuru kayısı), daha sonra vücudu 4-5 saat dinlenmeye çekiyoruz ve bu süre içinde ağzımıza su, şekersiz kahve, soda, çay haricinde bir şey koymuyoruz, hatta sakız bile çiğnemiyoruz. (Çünkü vücut ancak 4. saatte kilo verdiren leptin hormonu salgılamaya başlıyormuş.) 4 saat sonra eğer çok acıkırsak ayran ve kuruyemiş yiyoruz. Akşam yine doyana kadar, balık, et veya bakliyat, salata, yoğurt, sebzeden oluşan menü yeniyor. Saat 20:00'den sonra da bir şey yenmiyor.

Grubun linki şöyle:
facebook grubunda https://www.kadinlarkulubu.com/1380430945579993/?fref=nf

Bu linkte de diyetin incelikleri yazıyor:
https://www.kadinlarkulubu.com/1380430945579993/permalink/1489543861335367/

bizde o şekilde yapıyoruz canım burdakinden farkı ne tam anlayamadım?

Bana da bakmayin emziriyorum diye cok kismiyorum ekmek kacamak 3 ogun var ama en azindan listeyi buraya yazinca bi disiplin geliyo abur cubur ve tatlilardan uzak durabiliyorum..

Iki dilim tam bugday ekmek
Domates
Peynir
1 bardak sut
1 bardak cay
5-6 zeytin
1 tatli kasigi bal

Oglen 3-4 kucuk lokum ve 2 fincan turk kahvesi
Yarim muz
2 ceviz

Aksam
Balik
Salata
Corba
3 kasik makarna
2 ceviz
Yarim cennet hurmasi

Bugun bunlari yedim iyi geceler herkese

Gunaydinlar.
Motherwise bizde ayni sekilde yapiyoruz.Ben mesela 3.haftama girdim ilk defa dun oglen ogun yapmadim cunku ilk defa dun acikmadim.Insallah bu sekilde devam eder yani vucudum alisir 2- 2,5 ogune.Onun disinda eger acikiyorsam 2 ogune dayanabilecegimi dusunmuyorum.

Dunku menumu yazayim.

Sabah: Domatesli omlet,badem,peynir(9:30-pazartesileri bos gunum oldugu icin gec kahvalti yaptim)

Oglen:6 7 badem,1 ayran(14:40)

Aksam:1 tabak yogurtlu ispanak (18:30)

Spor:Okuldan eve yuruyus 40 dk.

Bu hafta fazla proteine yonelmek istemiyorum.Et tavuk balik yiyesim yok.Gecen hafta hergun yedim cunku.Bir de sanirim bunlarin porsiyonunu kaciriyorum ben

Dun yazamamistim
2 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
6-7zeytin
Roka
1 bardak sut

Yarim cennet hurmasi
1 ince dilim kek
1 puaca

1 tabak mercimek corbasi
1 tabak sulu kofte
1 dilim ekmek

1 yumurta
5-6zeytin
Peynir
Roka domates
1 ceviz
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal

Iki pogaca bir ince dilim kek

1 tabak tarhana corbasi
1 tabak lahana sarmasi
1 dilim ekmek

Simdilik bu kadar

Bal ve poğaça karatayda var mı ? Yoksa yola çıktım adım adım mı gideceğim diyorsun?
Canim dogum yapali 1 hafta oldu emziriyorum..simdilikbir bir bucuk ay annemdeyim cok kisamiyorum kiziyolar o yuzden dikkat ediyorum..liste yaziyorum sadece ipin ucunu kacirmayim diye..gelen giden ikram hamurisi cok boyle ancak uzak durabilirim...emzirmek de cok aciktiriyo malesef..ama eve gidince karataya daha iyi odaklanicam insallah..kitabini falan okudum daha once yapmistim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…