bizde o şekilde yapıyoruz canım burdakinden farkı ne tam anlayamadım?Merhaba arkadaşlar, ben de 4 gündür Karatay diyeti yapıyorum ve Facebook'ta "Karatay Diyetini Öğrenmek İsteyenler" diye bir gruba üyeyim. Fakat oradaki beslenme düzeni, bu sayfadakiyle çok farklı. Onlar kilo verme aşamasında 2 ya da 2,5 öğün beslenmeyi öneriyorlar. Karatay Hoca'yla da irtibat halindeler. Sabah çok sıkı bir sabah kahvaltısı (mesela, tereyağlı, 2 yumurtalı omlet, yeşillik, domates, salatalık, zeytin, yağlı peynir (kaşar haricinde), 1 çay bardağı kuruyemiş ve içine süt kaymağı konmuş 3 adet kuru kayısı), daha sonra vücudu 4-5 saat dinlenmeye çekiyoruz ve bu süre içinde ağzımıza su, şekersiz kahve, soda, çay haricinde bir şey koymuyoruz, hatta sakız bile çiğnemiyoruz. (Çünkü vücut ancak 4. saatte kilo verdiren leptin hormonu salgılamaya başlıyormuş.) 4 saat sonra eğer çok acıkırsak ayran ve kuruyemiş yiyoruz. Akşam yine doyana kadar, balık, et veya bakliyat, salata, yoğurt, sebzeden oluşan menü yeniyor. Saat 20:00'den sonra da bir şey yenmiyor.
Grubun linki şöyle:
facebook grubunda https://www.kadinlarkulubu.com/1380430945579993/?fref=nf
Bu linkte de diyetin incelikleri yazıyor:
https://www.kadinlarkulubu.com/1380430945579993/permalink/1489543861335367/
Hep 3 öğünlü menüler okudum da o yüzden yazma gereği duydum.bizde o şekilde yapıyoruz canım burdakinden farkı ne tam anlayamadım?
ilk başlarda 3 öğünle başladık ama zamanla 2.5 öğün oldu ben sabah 7 de khvaltı yapan biri olarak 2.5 öğünde çok zorlanıyorum gerçektenHep 3 öğünlü menüler okudum da o yüzden yazma gereği duydum.
Canim sonucta bi disiplin oluyo buraya yazisinca biraz da evde netteki videolarla da spor yaparsan faydasini gorursunBende bu diyete başlamak istiyorum ama olumsuz yorum çok
Bal ve poğaça karatayda var mı ? Yoksa yola çıktım adım adım mı gideceğim diyorsun?1 yumurta
5-6zeytin
Peynir
Roka domates
1 ceviz
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal
Iki pogaca bir ince dilim kek
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak lahana sarmasi
1 dilim ekmek
Simdilik bu kadar
Canim dogum yapali 1 hafta oldu emziriyorum..simdilikbir bir bucuk ay annemdeyim cok kisamiyorum kiziyolar o yuzden dikkat ediyorum..liste yaziyorum sadece ipin ucunu kacirmayim diye..gelen giden ikram hamurisi cok boyle ancak uzak durabilirim...emzirmek de cok aciktiriyo malesef..ama eve gidince karataya daha iyi odaklanicam insallah..kitabini falan okudum daha once yapmistim cunkuBal ve poğaça karatayda var mı ? Yoksa yola çıktım adım adım mı gideceğim diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?