Arkadaslar bende varim hamilelikten oncede yapmistim karatay 3 ayda 18 kg vermistim tabi dogum falan derken 77 ile 1 haftadir tekrar basladim bu sabah 75.2 ydim.hedefim 3.5 ayda 60 i gormek.hepbirlikte basaralim
Guzel guzel boyle devam et cabim ne diyoruz az veren yagdan cok veren kastanArkadaslar bu msjimi buldumda suan 72 yim. 3.2 kg vermisim yaklasik 1 ayda.az geldi bana sanki ama yinede mutluyum tabii.devam
Ne zamandır giremedim 5 kilodan sonra 10 gün kilo veremedim tam vermeye baslamisken 4 gun tatil kacamagi yaptim yine durdu, 40 gunde 5 kilo sadece umudumu kaybediyorum kilo veremiyorum tam tamina uysamda,ne yapsam ilave ne denesem
Dogru soyluyosun ama ilk basta o kadar hizli gittiki kilolar miralim bozuluyor boyle olunca sporda yapiyorum anlamadim gitti.Buarada bende ne guzel super kilo veriyoken son hız.hafta sonu ikigūn öyle kacamak yaptimki.aksam 9da kizartma yedim ustune 11 de kek yedim o derece yani.tartida 2 kilo almis gibi gorunuyorum ama cokta takmadim acikcasi yarin basliyorum tekrar 2 gunde toparlarim sanirim
Kızlar bnde yeni baslicam ara ara okuyodum yazdıklarınızı araniza katilmak istedim biraz uyguladim karatay i ama bikaç gndur uymuyorum birbirimizi desteklersek istediğimiz kiloya ulasiriz diye umuyorum düzenli yazmaya calisicam
kendinize iyi bakin
Bence iyi vermissin canim.eevinkuzusu .!.:40 gūnde 5 kilo iyiymis aslinda Benimde durmustu biara o bikac gun yedim sinirimden sonra devam edince basladim vermeye tekrar.sende bikacgun daha sabret bakalim devam et ve tartilma sūrekli.yada kisa sureli bi şok diyet yap.2 gūnlūk falan
hosbuldum tesekkur ederim :) ben yarın adam gibi başlamayı düşünüyorum işte bakalım . gün sonunda yazsam herseyimi duzgunce cok iyi olacak bnce .bişey soracam herkese de bu.egzersiz olarak napıyosunuz ? ben leslie 3 mil yapmaya calısıyorum ama malum hızlı vermek istiyor insan tahmin edersiniz ki:)Evet burdan destek almak gercekten iyi oluyo.tam elimizi kacamaga uzatacakken butaya yazip engel olalim valla ☺☺ buarada hosgeldin aramiza
Hosgeldin canm bende yeni basladm sayilir 3. Haftamdi bugun toplamda 2.5 kilo verdm ama ben kacanaksiz duramiyrm yaa surekli otrnalar gunler cok yiyrn 1 haftadr toplamam lazm. Ben 3 mil yapmaya calsyrm ama kizim izin vermedgi icin haftada 2 3 gun anca yapablyrm cok dyzensiz oda. Bakalm havalar isindi olmazsa kizimi arabasina atip yuruyuse de cikabilirim birde karin kasi egzersizleri yapiyrm yarm mekik flan baya skiyr karnimi ama tabi o da duzensiz aslunda burda surkli bildirimde bulunsak kacamak yapincasu icmeynce spor yapmayinca flan birbirimize ceza versek mesela ceza da 5dk durmadan ziplamak yada 30 dk mezdeke oynamak gbi herkesin yapablcegi turden bsey olsa ?Bence iyi vermissin canim.e
hosbuldum tesekkur ederim :) ben yarın adam gibi başlamayı düşünüyorum işte bakalım . gün sonunda yazsam herseyimi duzgunce cok iyi olacak bnce .bişey soracam herkese de bu.egzersiz olarak napıyosunuz ? ben leslie 3 mil yapmaya calısıyorum ama malum hızlı vermek istiyor insan tahmin edersiniz ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?