Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende 2 ay da 10kg verdim karatayla..ama şimdi durdu sanki 1 haftadır kilo. Veremiyorum.insulin direncim var.son 2 haftadır glifor 1000 mg günde 1 tane başladılar.bakalım devam edecek mı kilo vermem

Bu karatay diyetini bana anlatirmisiniz kitabi almaya da okumaya da firsatim yokbebegim cok yaramaaaaaaazzzzzzz 95 kiloyum 70 kilo olmak istyorum lutfem biri bana bu dyeti ozetleyip diyet listesini verebilir miiii

Bu karatay diyetini bana anlatirmisiniz kitabi almaya da okumaya da firsatim yokbebegim cok yaramaaaaaaazzzzzzz 95 kiloyum 70 kilo olmak istyorum lutfem biri bana bu dyeti ozetleyip diyet listesini verebilir miiii
Arkadasimçok kolay sabah yumurta ceviz zeytin peynir kuru kayisi mevsim sebzeleri.sıkı kahvaltı yani.bir öğün daha var oda evde pişen herhangi bir yemek ama patates pirinç simit börek pasta yani masum olmayan gidalar haric bir de kesinlikle ekmek yok iki öğün yiyeceksin ve öğün aralarında kesinlikle tek lokma yemek yok dayanamıyorsan araya bir öğün daha ekleyebilirsin

TE="papatya2828, post: 40031064, member: 255481"]canım tabikide olmaz sağlıksız hiçbirşey yok ben hamile kalsamda devam etmeyi düşünüyorum zaten hamileler nasıl beslenmeli diye bi araştırma yaparsan zaten kadının verdiklerinden başka bi liste veren yok internette[/QUOTE]
Teşekkürler canım haklısın gayet sağlıklı bir diyete benziyor. Aynı soruyu soranlar olmuş ama ben de kitabı almadan yapabilir miyim diye sorucam beş kilo gitse yeter benden yorumlara baktım da düzenli yapınca birkaç ay yeterli gibi

tsk ederim 2. sayfada verilen listeyi gordumse onu yspmayim mi canim?

Karbonhidrat kesinlikle sut yapmiyor canm karbonhidrat susatiyor su iciyoryz sutu de su yapiyir dereotu ye bol bol 4 litre su ic baska birseye gerek yok halam ebe hemsire o dedi bana da zaten 6. Aydan sonra napaesan yap bevegin wk gdaya basladgi icin sutun azalcak onuda lafana takma normal dereotunun faudasni goreceksn emin ol bide maydanozdan izak dur vucuttan odem atarken sut olusumunu engelliyor

gelelim ne yedik ne içtik faslına
bol bol su içtim ayrıca akşamları maden suyuda içiyorum.

cuma akşamı:
4 köfte + semizotu salatası

cumartesi:
sabah: 2 yumurta haşlaması 8 siyah zeytin az peynir domates roka maydanoz çay
akşam:
kara lahana yemeği ve zeytinyağlı pırasa

pazar:
sabah:ıspanağı kavurdum üzerine 2 yumurta kırdım hafif ateşte pişirdim
zeytin peynir roka maydanoz çay
akşam : börülce salatası yaptım kendime sadece.
haftasonu da her akşam 40 ar dk.yürüyüş yaptım.

Hafta sonu
sabah; maydonoz lu kasarli omlet,zetin peynir salatalik domates ceviz
aksam;firinda tavuk bol salata bol yogurt

pazar sabah;sucuklu omlet,vs..
aksam;6 kucuk kofte bol salata
bakalim neler olucak cuma gunu kacamak yapip bi dilim pasta yemek istiyorum ee dogum gunum o kadar olsun dimii))
bir an once istedigimiz kiloya dusup stressiz bi sekilde bu beslenme seklini uygulayabiliriz inşallah ...amin.)

bu zaten kitaptaki menü sanırım evet genel olarak yapacakların böyle ama iki öğün sağlıklı olduğunu söylüyor kahvaltıyı geç yapıyorSan zaten iki öğün yeterli oluyor ama erken kalkıyorsan 3 öğün gerekli tabii

Cok tesekkur ederim kbakmayinvok mesgul edoyrm sizi ama yemegin miktari ne kadar olcak meyve yasak mi ay cok sordun

[QUOE="evinkuzusu, post: 40113583, member: 603470"]Sor canim onemli degil meyve yasakama ben Dayanami yorum bazenkahval tida yarim Elma Kadar bi meyve yiyorum yemek miktarl serbest aslında ama abartmadan tabi[/QUOTE]
Cok tesekkurler ins yarin bende basliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun su gbi akop gitsin yaglar :-D

Arkadaşlar karatayda hizli yol kat etmek istiyorsak spor sart ilk 2 hafta duzenli spor yaptim kardiyo plates karisikti 10gundur yapmiyo sayilirim nadiren gittim kilo verme hızım dustu,
bana oyle geliyo valla hergun en az 1 saat yürüyüş diyorum ,sikintisina katlaniyoruz bari tam yapalim cabuk yol alalim,sonra stressiz bir sekilde hergün baskule cikmadan yine karataya devam.o gunlerin hayalini kuruyorumm)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…