Hayir dogru corba hazir corba haric tabi serbestcanım ben akşamları çorba da yiyom ama yalnış mı
Sūpersin valla19.gun deyim ve bu sabah 74 u gordum toplamda 4.7 kilo olduuu)) darisi devamina daha 10 kilom var
Arkadaslar 4 gün oldu karataya baslayali 700 gr gitmis.74.5 i gordum bu sabah.siz ne alemdesiniz.Sūpersin valla
kızzz napim canım çok çekti yidim yidim işte yaaaaa üfffffama bugün hiç çerez yemicem belki ordan kapatırım ne dersin
Sūpersin valla
Arkadasimçok kolay sabah yumurta ceviz zeytin peynir kuru kayisi mevsim sebzeleri.sıkı kahvaltı yani.bir öğün daha var oda evde pişen herhangi bir yemek ama patates pirinç simit börek pasta yani masum olmayan gidalar haric bir de kesinlikle ekmek yok iki öğün yiyeceksin ve öğün aralarında kesinlikle tek lokma yemek yok dayanamıyorsan araya bir öğün daha ekleyebilirsinBu karatay diyetini bana anlatirmisiniz kitabi almaya da okumaya da firsatim yokbebegim cok yaramaaaaaaazzzzzzz 95 kiloyum 70 kilo olmak istyorum lutfem biri bana bu dyeti ozetleyip diyet listesini verebilir miiii
tsk ederim 2. sayfada verilen listeyi gordumse onu yspmayim mi canim?Arkadasimçok kolay sabah yumurta ceviz zeytin peynir kuru kayisi mevsim sebzeleri.sıkı kahvaltı yani.bir öğün daha var oda evde pişen herhangi bir yemek ama patates pirinç simit börek pasta yani masum olmayan gidalar haric bir de kesinlikle ekmek yok iki öğün yiyeceksin ve öğün aralarında kesinlikle tek lokma yemek yok dayanamıyorsan araya bir öğün daha ekleyebilirsin
Karbonhidrat kesinlikle sut yapmiyor canm karbonhidrat susatiyor su iciyoryz sutu de su yapiyir dereotu ye bol bol 4 litre su ic baska birseye gerek yok halam ebe hemsire o dedi bana da zaten 6. Aydan sonra napaesan yap bevegin wk gdaya basladgi icin sutun azalcak onuda lafana takma normal dereotunun faudasni goreceksn emin ol bide maydanozdan izak dur vucuttan odem atarken sut olusumunu engelliyorKıslarr bende burdan devam etmek istiyorum.yeni doğum yaptım bebeğim 4aylık oldu henğz ek gıdaya geçmedik ama benim kötü beslenmem kiloları Aldı götürdü.bebeğim el verdiğince bende diyete katılacağım ama az karbonhidrat ekleyerek çünkü sütümde azalma olsun istemiyorum bugünki kahvaltı klasik Karatay kahvaltısıve yarım grissini
aynen canım yaa kaçamak yapmamak imkansız ciddenO kadar olur canim ya benimde oluyo tamamen uymak mumkun olmuyo
bu zaten kitaptaki menü sanırım evet genel olarak yapacakların böyle ama iki öğün sağlıklı olduğunu söylüyor kahvaltıyı geç yapıyorSan zaten iki öğün yeterli oluyor ama erken kalkıyorsan 3 öğün gerekli tabiitsk ederim 2. sayfada verilen listeyi gordumse onu yspmayim mi canim?
tsk ederim 2. sayfada verilen listeyi gordumse onu yspmayim mi canim?
Cok tesekkur ederim kbakmayinvok mesgul edoyrm sizi ama yemegin miktari ne kadar olcak meyve yasak mi ay cok sordunbu zaten kitaptaki menü sanırım evet genel olarak yapacakların böyle ama iki öğün sağlıklı olduğunu söylüyor kahvaltıyı geç yapıyorSan zaten iki öğün yeterli oluyor ama erken kalkıyorsan 3 öğün gerekli tabii
Sor canim onemli degil meyve yasakama ben Dayanami yorum bazenkahval tida yarim Elma Kadar bi meyve yiyorum yemek miktarl serbest aslında ama abartmadan tabiCok tesekkur ederim kbakmayinvok mesgul edoyrm sizi ama yemegin miktari ne kadar olcak meyve yasak mi ay cok sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?