- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Canım ara ara destek olmak icin kilo durumumuzu sevincimizi kaygimizi paylasiyoruz.senin metabolizman su an icin daha hizlidir emziriyorsun sanirim inşallah daha hizlica gidicek kilolarin.bol suya dikkat et yyeterli olur .her sabah nuhakkak 2 yumurtani ye acikmamak icin bu sartmis.kolay gelsinn30 mayista kizim yasina girecek ins buyuyunce . Ilk dogumgunundeki fotograflarina bakip aaa anne cok kcirkinsiiiin demesini istemiyorum 95 kiloyum boyum 1.65 hedefim once 75 sonra 60 ins irademi saglayabilirim beni de kabul ederseniz cok swvinirim kilo bildirimi hergun mu yapiliyor nasil yapiyrz yediklerimizi yazyrz sanirim degl mi smdiden tsk ederm
C
Canım ara ara destek olmak icin kilo durumumuzu sevincimizi kaygimizi paylasiyoruz.senin metabolizman su an icin daha hizlidir emziriyorsun sanirim inşallah daha hizlica gidicek kilolarin.bol suya dikkat et yyeterli olur .her sabah nuhakkak 2 yumurtani ye acikmamak icin bu sartmis.kolay gelsinn
C
Canım ara ara destek olmak icin kilo durumumuzu sevincimizi kaygimizi paylasiyoruz.senin metabolizman su an icin daha hizlidir emziriyorsun sanirim inşallah daha hizlica gidicek kilolarin.bol suya dikkat et yyeterli olur .her sabah nuhakkak 2 yumurtani ye acikmamak icin bu sartmis.kolay gelsinn
Olsun artik reglden sonra odemlerin de gider moralin yerine gelir; ) bi daha da olmasınYaaa kacamak yaptim.az once kek yaptim veee 3 koca dilim yedim ama reglim yaklasti hatta gecti bile ondan cildirdim sanirim ama cook pismanim
ıspanak ta sinir koymana gerek yok bencePoturcuj Canm kbakna ya telefondan giriyorun biraz once senn yazina cvpyazdim ama yazim cikmadi. Cok tsk ederim beni cesaretlendiriyorsun ins veririm yalnz ben oglen bir tabak dolusu ispanak yemegi yedim suan pisman oldum cok mu yedim acaba ? Sinir yok ama abartma mi dersiniz ki bana :-D sabah 2 yumurta peynir 9 zeytin 1 cay bardagndab 2 parnak az ceviz yedim oglen bir tabak dolusu ispanak omletli yogurtlu bir karisim ( borana dye gecer ) aksamda hafif birseyler yerim ins sabahta leslie 2 mil yaptim planim 3mile di ama kizim uyandi devam edenedim
Tesekkur ederm aksama kadar guzeldi aksamda sadece tavuk yedim ve 2 kasik pilav aldm ama snra misafrlige gttik evde kendimi tembihledim yemiycem yemiycem dye gittigimiz arkadasimiz pastane acti yeni tabi o guzrl mis gbi kurabiyelerden getrmisler yemedm yemedm direndim en sonunda arkadasim cok kirildi herkeste yiyorsun bana gelnce mi diyet yapiyrsun pastanemiz temiz merak etme flnn dedi yarm kurabiue tedm 3 cesot ucundende yamsar al dedi bende yedimmmmm cok pisman oldum sonra ama cok direndim aksma kadar ne guzel yapmostim soz aldm ama hepsinden bundan sonra beni zorlamak yok yiyecegim seyler olunca yerim flan dye bugun kahvaltya guzel basladm bakalm bugun napacam artk kacamak flan yok gerekirse evinde otrcam gtmeyecem biyereıspanak ta sinir koymana gerek yok bence) devammm menulerin guzel
Gec oldu ama sasirtma mi yapsan ki vucuduna 1 gun cok abartmadan kacamak yapip tekrar dyete devam mi rtsen ki ?Kizlarbütün konsantrem bozuldu şu ana kadar kaçamak yapmadım ama her an yapabilirim dayanamıyoruuuuum çünkü kilo vermem durdu yardım yardım yardım
canım merhaba ben de 14 kılo verdım bugun ıtıbarı ıle bellı bır yerden sonra bır sure kılo verme duruyor bır ,ıkı hafta falan metabolızma alısıyor bunun ıcın hızlandırıcı bırseyler yapmalısın yesıl cay ıcmek gıbı kahve gıbı yada yuruyus gıbı bır ıkı gun ıcınde vermeye aynen devam edeceksın bendede oyle olmustu bır forumda okumustum yesılcay cıdden ıse yaradı ama ıcıne lımon sık kı tadı guzel olsun :)Bende ayniyimm bir ay oldu tam olarak ama 11 gundur kilo veremiyorum 20 gunde 5 kilo verdim tik yok napicamm kizlarr
Tesekkurler bakalim beklemedeyim yesil cayi denicemcanım merhaba ben de 14 kılo verdım bugun ıtıbarı ıle bellı bır yerden sonra bır sure kılo verme duruyor bır ,ıkı hafta falan metabolızma alısıyor bunun ıcın hızlandırıcı bırseyler yapmalısın yesıl cay ıcmek gıbı kahve gıbı yada yuruyus gıbı bır ıkı gun ıcınde vermeye aynen devam edeceksın bendede oyle olmustu bır forumda okumustum yesılcay cıdden ıse yaradı ama ıcıne lımon sık kı tadı guzel olsun :)
ne demek inşallah faydasını göreceksin canım ..Tesekkurler bakalim beklemedeyim yesil cayi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?