Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugun baslayamadm ede bikac eksigim var ceviz fistik flan alcam bugun sebze et flan alayimda hersey elimin altinda olsun bebis olunca her zaman alisverise cikilmiyor bakalm ins yarin baslamayindusunuyorum ama ben emziriyorum 3 ogun yiycen sizce faydasini gorur muyum aslnda 2 ogun yemek sunnettir peygamberimiz gunde 2 ogun yermis . Yesilcay rezene ve zencefil aldim yemekten once yesilcay ve rezene sonradazencefil icexwm insm spor olarakta yuruyur bandim var ama gece iykumuz olmadigi icin cikmaya gucum olmuyor artik biraz dayancam yarim saat bantta yuruycem 45 dk da leslie 3mil yapacam su kisin cok icilmiyr yazin 4 5 litre su ictigimi bilirim siyida zorlayip 2 3 liyre icmeye calisacam baska bir oneriniz var mi acaba

30 mayista kizim yasina girecek ins buyuyunce . Ilk dogumgunundeki fotograflarina bakip aaa anne cok kcirkinsiiiin demesini istemiyorum 95 kiloyum boyum 1.65 hedefim once 75 sonra 60 ins irademi saglayabilirim beni de kabul ederseniz cok swvinirim kilo bildirimi hergun mu yapiliyor nasil yapiyrz yediklerimizi yazyrz sanirim degl mi smdiden tsk ederm

C
Canım ara ara destek olmak icin kilo durumumuzu sevincimizi kaygimizi paylasiyoruz.senin metabolizman su an icin daha hizlidir emziriyorsun sanirim inşallah daha hizlica gidicek kilolarin.bol suya dikkat et yyeterli olur .her sabah nuhakkak 2 yumurtani ye acikmamak icin bu sartmis.kolay gelsinn

Poturcuj Canm kbakna ya telefondan giriyorun biraz once senn yazina cvpyazdim ama yazim cikmadi. Cok tsk ederim beni cesaretlendiriyorsun ins veririm yalnz ben oglen bir tabak dolusu ispanak yemegi yedim suan pisman oldum cok mu yedim acaba ? Sinir yok ama abartma mi dersiniz ki bana :-D sabah 2 yumurta peynir 9 zeytin 1 cay bardagndab 2 parnak az ceviz yedim oglen bir tabak dolusu ispanak omletli yogurtlu bir karisim ( borana dye gecer ) aksamda hafif birseyler yerim ins sabahta leslie 2 mil yaptim planim 3mile di ama kizim uyandi devam edenedim

Yaaa kacamak yaptim.az once kek yaptim veee 3 koca dilim yedim ama reglim yaklasti hatta gecti bile ondan cildirdim sanirim ama cook pismanim

ıspanak ta sinir koymana gerek yok bence ) devammm menulerin guzel

ıspanak ta sinir koymana gerek yok bence ) devammm menulerin guzel
Tesekkur ederm aksama kadar guzeldi aksamda sadece tavuk yedim ve 2 kasik pilav aldm ama snra misafrlige gttik evde kendimi tembihledim yemiycem yemiycem dye gittigimiz arkadasimiz pastane acti yeni tabi o guzrl mis gbi kurabiyelerden getrmisler yemedm yemedm direndim en sonunda arkadasim cok kirildi herkeste yiyorsun bana gelnce mi diyet yapiyrsun pastanemiz temiz merak etme flnn dedi yarm kurabiue tedm 3 cesot ucundende yamsar al dedi bende yedimmmmm cok pisman oldum sonra ama cok direndim aksma kadar ne guzel yapmostim soz aldm ama hepsinden bundan sonra beni zorlamak yok yiyecegim seyler olunca yerim flan dye bugun kahvaltya guzel basladm bakalm bugun napacam artk kacamak flan yok gerekirse evinde otrcam gtmeyecem biyere

Kizlarbütün konsantrem bozuldu şu ana kadar kaçamak yapmadım ama her an yapabilirim dayanamıyoruuuuum çünkü kilo vermem durdu yardım yardım yardım

Kimsecikler yokmus ben yazayim bari sabah 2 yumurtali menemen kocamn avuc ici kadar peynir 7 zeytin aksam kuru fasulye yogurtlu patlican kozleme spor yapamiytm kizim cok com cok huysu ondan firsat bulamiyrm

Kizlarbütün konsantrem bozuldu şu ana kadar kaçamak yapmadım ama her an yapabilirim dayanamıyoruuuuum çünkü kilo vermem durdu yardım yardım yardım
Gec oldu ama sasirtma mi yapsan ki vucuduna 1 gun cok abartmadan kacamak yapip tekrar dyete devam mi rtsen ki ?

Bende ayniyimm bir ay oldu tam olarak ama 11 gundur kilo veremiyorum 20 gunde 5 kilo verdim tik yok napicamm kizlarr

Bende ayniyimm bir ay oldu tam olarak ama 11 gundur kilo veremiyorum 20 gunde 5 kilo verdim tik yok napicamm kizlarr
canım merhaba ben de 14 kılo verdım bugun ıtıbarı ıle bellı bır yerden sonra bır sure kılo verme duruyor bır ,ıkı hafta falan metabolızma alısıyor bunun ıcın hızlandırıcı bırseyler yapmalısın yesıl cay ıcmek gıbı kahve gıbı yada yuruyus gıbı bır ıkı gun ıcınde vermeye aynen devam edeceksın bendede oyle olmustu bır forumda okumustum yesılcay cıdden ıse yaradı ama ıcıne lımon sık kı tadı guzel olsun :)

Tesekkurler bakalim beklemedeyim yesil cayi denicem

Ya neyse atlattim o sıkıntılı kilo veremedigim günleri bugün itibari ile 73 ü gördüm sonunda.bugunku menum.sabah gec kaldigim icin işe 2 yumurta yiyebildim.öglen yaklasik 4 kasik turlu yemegi.az oncede 1 tane alabalik bol salata.siz naptiniz

Nasil oldu bilmiyorum ama 72 buçugu gördüm.cok mutluyum.bugünkü menüm sabah 1 yumurta öğlen işyerinde dayanamadım küçük bir dilim börek 3 gibi bir tabak etli bulgurlu sarma salata ve yoğurt başka bir şey yemeyi düşünmüyorum şuan acıktım ama sanırım yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…