- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Leblebi yasak canim.findik fistik cevz badem ye onlarun yerineLeblebiyi de bulgur pilavı gibi ölçülü miktarda yiyebiliyor muyuz acaba?
hosbuldum cnm:) ben youtubeda ki 42.37 olan 3 mili yapıyorum . sen de erken uyanıp yapabilirsin bence kızın uyuyorken daha rahat edersin hemde aradan cıkmıs olur:)ender saracın 1o hareketi var oda etkili bence yapabilsem cok iyi olacakta bahaneler üretiyorum işteHosgeldin canm bende yeni basladm sayilir 3. Haftamdi bugun toplamda 2.5 kilo verdm ama ben kacanaksiz duramiyrm yaa surekli otrnalar gunler cok yiyrn 1 haftadr toplamam lazm. Ben 3 mil yapmaya calsyrm ama kizim izin vermedgi icin haftada 2 3 gun anca yapablyrm cok dyzensiz oda. Bakalm havalar isindi olmazsa kizimi arabasina atip yuruyuse de cikabilirim birde karin kasi egzersizleri yapiyrm yarm mekik flan baya skiyr karnimi ama tabi o da duzensiz aslunda burda surkli bildirimde bulunsak kacamak yapincasu icmeynce spor yapmayinca flan birbirimize ceza versek mesela ceza da 5dk durmadan ziplamak yada 30 dk mezdeke oynamak gbi herkesin yapablcegi turden bsey olsa ?
nereerdesiniz?bu sayfayı sizinle takip etmiştim bir ara.Tünaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
[SUB][/SUB]
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.
Ne guzel yaa ben israrlara yenik dusuyorum aslnda 2 hafta cok guzel yaptimda bu hafta hep oturmalar vardi cok kacrdimmmmSayımız baya bir artmis ne guzel.bende direnc gosteriyordum 2 3 haftadir dunden itibaren vermeye basladim.kili vermesi durunca neler yapmak lazim kizlar bi bilen yokmu òyle konsantreyimki kimse bozamaz konsantrasyonumu hic israrlara gelmiyorum pastalari ikram ediyorum ama canım da istemiyo.yeni baslayanlar göreceksinizki ilerleyen dönemlerde caninizin bisey cekmesi gibi bisey olmucak.iştahınız baya bi kapanicak hadi bakalım taam gaz devam
Evet aslnda sabah yapabilirim de uyku saatlerinde isimi yapiyorum genelde ama artik 45 dkcik ayrcaz napalm. Brn bu haftayi olmamis gbi saydim yazmiyorum uaron basliyorum inshosbuldum cnm:) ben youtubeda ki 42.37 olan 3 mili yapıyorum . sen de erken uyanıp yapabilirsin bence kızın uyuyorken daha rahat edersin hemde aradan cıkmıs olur:)ender saracın 1o hareketi var oda etkili bence yapabilsem cok iyi olacakta bahaneler üretiyorum iştesen 3 hafta iyi dayanmışsın iyide vermişsin bence :)ceza meselesi de iyi fikir aslında bende kaçamaklara müsait bi insanım ama kilo verenleri görünce baya motive oluyorum . http://woto.com/oncesi-sonrasi bu adreste yeterince motive edici foto var bence:) yazalım o zaman gün içinde kaçamak yaparsak inşallah yapmayız da yapan kaçamağını yazıp kendi cezasını da versin :)
Cok guzel canim bak.byle gdersen sana soyleyim haftada 2 kilo.garantibugun başladım sayıyorum kızlar :) sabah 1 yumurta biraz peynir bi iki kaşık yoğurt 3 tane ceviz. öğle mercimek corbası ve sebze yedim çiğden ama aksam fazla kacırdım sanki . ama yılmıyorum ilk gün için fena değildi bence en azından ekmek pirinc makarna gibi seyler paketli abur cuburlar yemedim:) 3 mil leslie yaptım yaklasık 2 litrede su içtim su içmeye devam cay fln içerim bu saatten sonra heralde yemek faslı bitti bugunluk:)
direncini kirmana da sevindim canim ins hepimiz veririz kilolariSayımız baya bir artmis ne guzel.bende direnc gosteriyordum 2 3 haftadir dunden itibaren vermeye basladim.kili vermesi durunca neler yapmak lazim kizlar bi bilen yokmu òyle konsantreyimki kimse bozamaz konsantrasyonumu hic israrlara gelmiyorum pastalari ikram ediyorum ama canım da istemiyo.yeni baslayanlar göreceksinizki ilerleyen dönemlerde caninizin bisey cekmesi gibi bisey olmucak.iştahınız baya bi kapanicak hadi bakalım taam gaz devam
Sakin yeme.bugun sergi vardi okulda ve pasta borekler kurabiyeler falan.elimi bele surmedim ve suan cok mutluyum.yeseydim pisman olcaktimgizemli_1105 inşallah cnm ya bi 2 versem motivasyon olur banailk ayda kaç verdiniz siz kızlar?
Bu arada yarın bi yere kahvaltıya davetliyim borekler corekler napiyim sizce bi gunden bişey olmaz mı diyim yoksa tutayimmi kendimi ? Yavaslatirmi kilo vermemi?
Naptin canim kahvaltiyigizemli_1105 inşallah cnm ya bi 2 versem motivasyon olur banailk ayda kaç verdiniz siz kızlar?
Bu arada yarın bi yere kahvaltıya davetliyim borekler corekler napiyim sizce bi gunden bişey olmaz mı diyim yoksa tutayimmi kendimi ? Yavaslatirmi kilo vermemi?
caniiimmm seni kocaman tebrik ediyorumSakin yeme.bugun sergi vardi okulda ve pasta borekler kurabiyeler falan.elimi bele surmedim ve suan cok mutluyum.yeseydim pisman olcaktim
valla sanda banada geçmiş olsun o zaman bende bugun abarttım işte Allah sonumuzu hayrettsin:)ptesi başlangıç olabilirmi dusuncesindeyim yepyeni bir sayfa ne dersin bu sefer daha dikkatli olsam olur ya inşallah( motive ediyorum kendimi) :) :)Naptin canim kahvaltiyivalla bence diyete basladin mi hic kacamak yapmayacaksin nak ben 2 hafta cok guzrl yaptim 2.700 gram verdim 1 hafta once bir gunden bosey olmaz.dedim yedim ve suanda toplayamiyorum motivasyonum yerle bir halbuki esimle iddaya grmistik aramiz iyiyken. Bentatloya dayanamam kesinlille yemiycem dedim o da dayanamazsin demisti iddalastik gitti halka tatlisi aldi geldi ki ben ona olurunmmmmm Kesinlikle dokunmadim bile ve gece yataken gruldayan midemle cok.mutluydum 2 gun sonra burgunden bsey olmaz dedm.ve 1 haftadr toplayamiyorum bugunde dayanamadm kek yedim limonlu kek yaptim ilk kez cokta guzel olmus dayanamadim oturdum yedim.bir gizel
Bencr hic p.tesi sendromuna girmeyelm tatlim cunku nasilsa p.tesi diuete baslayacam deyip haftasonunu booolca yiyerek degerlendirirz yarindan itibaren ceza baslatalim yarindan itibaren yarisalim hatta kim daha cok lilo vercek belki motive oluruzvalla sanda banada geçmiş olsun o zaman bende bugun abarttım işte Allah sonumuzu hayrettsin:)ptesi başlangıç olabilirmi dusuncesindeyim yepyeni bir sayfa ne dersin bu sefer daha dikkatli olsam olur ya inşallah( motive ediyorum kendimi) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?