Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben medikalde yaptırdım.düşük çiktı.dr damla verdi.yaza kadar kullanacak oğlum.

Merhaba bayanlar bu diyeti bende yapıyorum daha önce de yaptım gerçekten diyet değil yaşam biçimi tatil yaptım 1 hafta ne bulursak yedik doğal olarak bir haftada 2,5 kg olarak döndü bana şimdi tekrar başladım 3.günüm bugün başlangıç kilom 65,2 bugünki kilom 63,6 çok şükür hiç aç kalmıyorum abur cubur son ve her aksam nerdeyse 1 dolu kase kuruyemis yiyorum buna rağmen kilo kaybı oldu çok şükür

Ben de karatay yapmaya çalışıyorum. Bana biraz bilgi verir misin?

Kizlar direncim kirildi ama ilk 20 gundeki hiz yok nerdeyse 5 kiloyu 20 gunde verdim sonrasi gidim gidim gidiyor(( toplam 50 gun oldu 7.7 kg verebilmisim.hizlanmak istiyorum 6 kg daha vermeliyim.yardiiimm edin..
Canım merhaba..süper vermişsin neyaptın ne yedin yazarmısın lütfen . benimde acilen kilo vermem gerek ayrıca emziriyorum.cevabını beklicem

Arkadaslar tecrubelerınızden faydalanmak ıstyorum yardımcı olurmusunuz . Ben 2.5ay once dogum yaptım we emzrıyorum kızımın sut alerjısı war sut sut urunlerı yasak ve karatayı yapmak ıstyorum nasıl program yapabılırım sız peynır ayran sut ıcerken bunu nasıl neyle degstrerek basarabılırım

dudujan
kuzum bu sayfadaki yorumları bir oku. bak ben senin ahmet aydın taş devri kitabı ve canan karatay kitabını okumanı şiddetle tavsiye ediyorum
bunlar diyet kitabı değil hastalıkları nedenlerini ve nasıl başa çıkacağımızı anlatan beslenme önerileriyle dolu kitaplardır.

Merhabalar..
Çok utanç verici ama üzerinize afiyet vermem gereken sürüsüyle kilolarim var ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Kötü bir diyetisyen geçmişim var. (Ahh hayatımda yiyemedigim herşeyin listelendiği bir diyet! Yani işin sonu baştan belli! Bırakınca hop gelsin kilolar.) Her neyse, kitabı aldım ve okumaya başladım. Ama biraz kafam karıştı doğrusu ve hop buraya geldim. Ürünleri doğal bulamıyorum. Fındık , fıstık, tereyağı, zeytin yağı, süt.. Hepsini anca marketten olabilirim. Olur mu? Kahvaltıyı 10 gibi yapsam sorun olur mu?
Çay sınırı var mı?
İlle yürüyüş şart mı?
İlk zamanlar kilo verilmediği doğru mu? (Yanı depresyona girmeli miyim?)
Ay nolur biri yardımcı olsun.
Off kilolarim yapışıp kaldı bana.

Merhaba
Ben de 2 Ekimden beri Karatay'a uygun besleniyorum. 8 gün oldu, yalnızca bir öğünde canım ne isterse yedim.
66 Kiloyla başladım şu an 62,8'im. :) Bİliyorum ilk hafta su ve toksinler atılıyor ama tartıda bunu görmek büyük motivasyon sağlıyor.

Kahvaltıyı 10 gibi yapsam sorun olur mu?
Kahvaltı saatiniz sorun değil, önemli olan sonrasında yaklaşık 5 saat bir şey yememek.
Unutmayın öğünler arası 5 saat olacak, yatmadan 4 - 5 saat önce yemeği bırakacağız. Buna göre düzenleyebilirsiniz.

Çay sınırı var mı?
Şekersiz olduğu sürece bir zararı yok diye biliyorum.

İlle yürüyüş şart mı?
Evet en az yarım saat yürüyüş şart, ama ben de sürekli yapamıyorum buna rağmen kilo veriyorum.

İlk zamanlar kilo verilmediği doğru mu? (Yanı depresyona girmeli miyim?)
Veremeyen de var, benim gibi veren de, az önce yazdım ilk 8 günde 3 kilo 200 gram verdim. Yemeğimi hiç azaltmadım, hatta fazla gelmeye başladı yediklerim midem küçüldükçe.
Ben kiloları alalı çok olmamıştı ve öncesinde çok fazla karbonhidrat tüketiyordum, bir anda kesince şaşırdı sanırım metabolizmam:)

Tebrik ederim canım.harika bir kilo bence. Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın beskenmenle
Tebrik ederim canım. Beslenmenle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?

Ben mecbur marketten aldım yağ, fındık , fıstık,.. Sen doğal mi kullanıyorsun.

Tebrik ederim canım. Beslenmenle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?
Teşekkürler canım, sonuna kadar sürdürebilirim umarım:) Sabahları klasik karatay kahvaltısı, fakat son günlerde çok gelmeye başladı. Midem epey küçüldü sanırım. Öğlen bir tabak sebze yemeği, yanında genelde yoğurt. Akşamları da et balık ya da tavuk, yanında salata ya da yoğurt. Aslında bu ideal planım, buna böyle sıkı sıkıya bağlı kalamıyorum. Öğlenle akşam yer değiştiriyor bazen. Arada bulgur pilavı yiyorum. Bİr öğün serbest yeme hakkım var haftada bir.
En çok dikkat ettiğim nokta, yemekler arasında en az 5 saat olması ve yatmadan 4 saat önce yemeği bırakmak. Bir de günlüğüm var tüm menülerimi yazıyorum, göz atabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eerynin-karatay-gunlugu-hedef-10-kilo.862803/
Ben mecbur marketten aldım yağ, fındık , fıstık,.. Sen doğal mi kullanıyorsun.
Yok canım doğal kullanmıyorum, ama ben yurtdışındayım, buradaki yağlar daha az katkılı. Ama öyle her şeyin doğalını bulabilecek durumda değilim maalesef, keşke yapabilsek.

Tamam canım. Takibe alıyorum seni.

Merhaba yarın karatay diyetine başlıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim seneye üniversiteye gideceğim için kilo vermem gerekiyor 20 kiloya yakın fazlam var yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim yürüyüşede başladım teşekkürler mesela fındık ve cevizi bimde satılanlardan kullanabılırmıyız ve günlük ne kadar su tüketmeliyiz

merhabalar daha önce bir çok kez başlayıp yarım bıraktığım karatay diyetine yarın itibari ile sıkı bir şekilde yeniden başlayacagım. 10 kilo fazlam var ve kısın gelmesi ile birlikte bu fazlalığın artmasından korkuyorum

Merhaba, bende 3 4 gün bimdeki kuruyemişler kullandım ama onlar işlenmiş olduğu için sonra pazardan kabuklu almaya başladım. Sabahları 6-7 tane ceviz veya 10 tane fındık kırıp yiyorum kahvaltıda.
Ben 2 litreyle başlayıp 2.5 litreye çıkardım. Yürüyüşü de eksik etmezsen değme keyfine hemen zayıflamaya baslarsin.

13 Ekimde başladım bugün 18 ekim 4.5 kg gitti bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…