Ben medikalde yaptırdım.düşük çiktı.dr damla verdi.yaza kadar kullanacak oğlum.Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda hocamın istediği tüm testleri yaptırabildim.Şimdi çocuklarımın D vitaminlerini ölçtürmek istiyorum.İzmirde yaşıyorum, burda yaşayan ve çocuğunun d vitaminini ölçtüren varsa lütfen yardımcı olabilirmi acaba...
Ben de karatay yapmaya çalışıyorum. Bana biraz bilgi verir misin?Merhaba bayanlar bu diyeti bende yapıyorum daha önce de yaptım gerçekten diyet değil yaşam biçimi tatil yaptım 1 hafta ne bulursak yedik doğal olarak bir haftada 2,5 kg olarak döndü bana şimdi tekrar başladım 3.günüm bugün başlangıç kilom 65,2 bugünki kilom 63,6 çok şükür hiç aç kalmıyorum abur cubur son ve her aksam nerdeyse 1 dolu kase kuruyemis yiyorum buna rağmen kilo kaybı oldu çok şükür
Canım merhaba..süper vermişsin neyaptın ne yedin yazarmısın lütfen . benimde acilen kilo vermem gerek ayrıca emziriyorum.cevabını beklicemKizlar direncim kirildi ama ilk 20 gundeki hiz yok nerdeyse 5 kiloyu 20 gunde verdim sonrasi gidim gidim gidiyor(( toplam 50 gun oldu 7.7 kg verebilmisim.hizlanmak istiyorum 6 kg daha vermeliyim.yardiiimm edin..
Masal merhaba,
Ben de de yıllardır reflü var ya da doktorlar öyle söylüyor. Ben de ***, ****, vs. ilaçlar kullandım. Yalnız şikayetlerim hiç geçmedi hatta daha kötüleşti. Sonra Ahmet Aydın ın Taş Devri Diyeti kitabını okudum. Orada özel olarak bölümü var bunun. Reflü hastalarında bu tip asit bastırıcı ilaçları kullanmanın iyi olmadığını su içerek ve tahıllardan uzak durarak bu rahatsızlığın geçeceğini yazıyordu. Gerçekten de buğday, tahıl ürünlerini yemeyi bıraktıktan sonra şikayetlerim bitti. Ben zaten eskiden beri çok su içerdim. Şöyle diyeyim sana normalde artık yemek yemek bile eziyetti benim için (domates, nane, karnıbahar, vs.yiyemezdim,) şimdi bırak bu yiyecekleri tüketmeyi kahve, çay bile içiyorum. Ben de çok çektiğim için bu rahatsızlıktan paylaşmak istedim.
Sevgiler,
O nasıl bir şeymiş ki ?
Carmen çok teşekkür ederim.
Aslında sanırım çok büyük bir etkisi var sen söyledikten sonra düşündüm de ben karataya başlayıp tahıllardan uzaklaştıktan sonra eskisi gibi ağrılarla karşılaşmıyordum.
Geçti gibi bir şeydi.
Ama bir anda tekrar başladı.
Son zamanlarda yediklerimi bir düşünmeliyim sanırım.
Acaba sabah menülerime ekmek eklemeye başladım ondan olabilir mi diyorum ..
Çok büyük olasılıkla ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Bir kaç gün tahıl grubunu kaldırıp suyu (eğer az içiyorsan) arttırmayı dene istersen. Sonuçlara göre karar verebilirsin. Bir doktor tanıdığım böyle durumlarda asit baskılayıcı kullanmanın çok sakıncalı olduğunu çünkü midedeki asit sayesinde yediğimiz şeylerin içindeki zararlı bakterilerin (helikobakter gibi) etkisiz hale getirildiğini söylemişti. Asit baskılanınca vücudun en önemli savunma sistemlerinden birini kapatmış oluyorsun.
O zaman ben çok zarar verdim son günlerde.
En son günlük 10 ilaca çıkarmışımm
Tahılları kaldırıyorum bu günden itibaren.
Bir duruma bakıyorum bakalım.
Sporumu da aksatmıştım o da stres atmaya iyi oluyordu belki onun da etkisi olabilir.
Kahvaltı saatiniz sorun değil, önemli olan sonrasında yaklaşık 5 saat bir şey yememek.Kahvaltıyı 10 gibi yapsam sorun olur mu?
Şekersiz olduğu sürece bir zararı yok diye biliyorum.Çay sınırı var mı?
Evet en az yarım saat yürüyüş şart, ama ben de sürekli yapamıyorum buna rağmen kilo veriyorum.İlle yürüyüş şart mı?
Veremeyen de var, benim gibi veren de, az önce yazdım ilk 8 günde 3 kilo 200 gram verdim. Yemeğimi hiç azaltmadım, hatta fazla gelmeye başladı yediklerim midem küçüldükçe.İlk zamanlar kilo verilmediği doğru mu? (Yanı depresyona girmeli miyim?)
Tebrik ederim canım.harika bir kilo bence. Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın beskenmenleMerhaba
Ben de 2 Ekimden beri Karatay'a uygun besleniyorum. 8 gün oldu, yalnızca bir öğünde canım ne isterse yedim.
66 Kiloyla başladım şu an 62,8'im. :) Bİliyorum ilk hafta su ve toksinler atılıyor ama tartıda bunu görmek büyük motivasyon sağlıyor.
Tebrik ederim canım. Beslenmenle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?Merhaba
Ben de 2 Ekimden beri Karatay'a uygun besleniyorum. 8 gün oldu, yalnızca bir öğünde canım ne isterse yedim.
66 Kiloyla başladım şu an 62,8'im. :) Bİliyorum ilk hafta su ve toksinler atılıyor ama tartıda bunu görmek büyük motivasyon sağlıyor.
Veremeyen de var, benim gibi veren de, az önce yazdım ilk 8 günde 3 kilo 200 gram verdim. Yemeğimi hiç azaltmadım, hatta fazla gelmeye başladı yediklerim midem küçüldükçe.
Ben kiloları alalı çok olmamıştı ve öncesinde çok fazla karbonhidrat tüketiyordum, bir anda kesince şaşırdı sanırım metabolizmam:)
Teşekkürler canım, sonuna kadar sürdürebilirim umarım:) Sabahları klasik karatay kahvaltısı, fakat son günlerde çok gelmeye başladı. Midem epey küçüldü sanırım. Öğlen bir tabak sebze yemeği, yanında genelde yoğurt. Akşamları da et balık ya da tavuk, yanında salata ya da yoğurt. Aslında bu ideal planım, buna böyle sıkı sıkıya bağlı kalamıyorum. Öğlenle akşam yer değiştiriyor bazen. Arada bulgur pilavı yiyorum. Bİr öğün serbest yeme hakkım var haftada bir.Tebrik ederim canım. Beslenmenle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?
Yok canım doğal kullanmıyorum, ama ben yurtdışındayım, buradaki yağlar daha az katkılı. Ama öyle her şeyin doğalını bulabilecek durumda değilim maalesef, keşke yapabilsek.Ben mecbur marketten aldım yağ, fındık , fıstık,.. Sen doğal mi kullanıyorsun.
Tamam canım. Takibe alıyorum seni.Teşekkürler canım, sonuna kadar sürdürebilirim umarım:) Sabahları klasik karatay kahvaltısı, fakat son günlerde çok gelmeye başladı. Midem epey küçüldü sanırım. Öğlen bir tabak sebze yemeği, yanında genelde yoğurt. Akşamları da et balık ya da tavuk, yanında salata ya da yoğurt. Aslında bu ideal planım, buna böyle sıkı sıkıya bağlı kalamıyorum. Öğlenle akşam yer değiştiriyor bazen. Arada bulgur pilavı yiyorum. Bİr öğün serbest yeme hakkım var haftada bir.
En çok dikkat ettiğim nokta, yemekler arasında en az 5 saat olması ve yatmadan 4 saat önce yemeği bırakmak. Bir de günlüğüm var tüm menülerimi yazıyorum, göz atabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eerynin-karatay-gunlugu-hedef-10-kilo.862803/
Yok canım doğal kullanmıyorum, ama ben yurtdışındayım, buradaki yağlar daha az katkılı. Ama öyle her şeyin doğalını bulabilecek durumda değilim maalesef, keşke yapabilsek.
Merhaba, bende 3 4 gün bimdeki kuruyemişler kullandım ama onlar işlenmiş olduğu için sonra pazardan kabuklu almaya başladım. Sabahları 6-7 tane ceviz veya 10 tane fındık kırıp yiyorum kahvaltıda.Merhaba yarın karatay diyetine başlıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim seneye üniversiteye gideceğim için kilo vermem gerekiyor 20 kiloya yakın fazlam var yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim yürüyüşede başladım teşekkürler mesela fındık ve cevizi bimde satılanlardan kullanabılırmıyız ve günlük ne kadar su tüketmeliyiz
13 Ekimde başladım bugün 18 ekim 4.5 kg gitti bile:))Merhaba, bende 3 4 gün bimdeki kuruyemişler kullandım ama onlar işlenmiş olduğu için sonra pazardan kabuklu almaya başladım. Sabahları 6-7 tane ceviz veya 10 tane fındık kırıp yiyorum kahvaltıda.
Ben 2 litreyle başlayıp 2.5 litreye çıkardım. Yürüyüşü de eksik etmezsen değme keyfine hemen zayıflamaya baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?