Organik meyve diyor yiyebilirsiniz diye.bir de sabah saatlerinde yiyin diyor, bir porsiyon yiyecekseniz eğer diyor.
De miiHim burda bir sayfa daha var ya orda kahvaltıda iki yumurta ya da birinin yerine muz yiyebilirsiniz yazıyordu ben yiyorum valla 4 gündür :)) meyve de olmazsa tatlisiz ölebilirim . Neden hep güzel şeyler kilo yapıyor ki.
4 sene önce 83 kilodan 53e düştüm. O zamanda saat 5ten sonra bir şey yemiyordum , aynı karatayin dediği gibi ama onu bilmeden bu tarz besleniyordum. Ama meyve yiyordum. Çoğu şeyi beğeniyorum bu diyette, ama meyve yok, 8 yumurta ilk defa duydum ama bu da saçma mesela.De mii( günde 8 yumurtaya kadar yiyebilirsiniz diyordu tv de.tabi sen o kadar ye demiyorum. Sen en iyisi kitabini al.kulaktan dolma bilgilerle ilerleme.yanlış oluyor çoğu.
4 sene önce 83 kilodan 53e düştüm. O zamanda saat 5ten sonra bir şey yemiyordum , aynı karatayin dediği gibi ama onu bilmeden bu tarz besleniyordum. Ama meyve yiyordum. Çoğu şeyi beğeniyorum bu diyette, ama meyve yok, 8 yumurta ilk defa duydum ama bu da saçma mesela.
mrb bizde 5ten sonra birşey yemiyorum topigimizde var
ama bişiy merake diyoırum meyveyi ne zaman yiyordum gün içinde
kaçögün yiyordun
Yumurta olayı maksimum.yani illa günde 8 tane yiyin demiyor. Zararlı değilmiş yani yumurta.4 sene önce 83 kilodan 53e düştüm. O zamanda saat 5ten sonra bir şey yemiyordum , aynı karatayin dediği gibi ama onu bilmeden bu tarz besleniyordum. Ama meyve yiyordum. Çoğu şeyi beğeniyorum bu diyette, ama meyve yok, 8 yumurta ilk defa duydum ama bu da saçma mesela.
Merhaba,çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.benim ideal kilom için 13 kilo fazlam var hamilelikten kalanlar. Sen bu beş ay sürede neler yedin bir günlük örnek menü yazarmısın lütfen. Kaçamak yaptın mı ve son olarak spor yaptın mı hiç. Benim küçük oğlum var onunla ilgilenmekten vaktim olmuyor spor yapmayaOrganik yumurtaysa 8e kadar yiyin diyor..market yumurtası en fazla 2..bende Şubat dan haziran ayina kadar yaptim 88den 58e indim..simdi yapmiyorum ama 5 ay oldu 58 59 arasi gidip geliyorum. .insan zayifladikca metobolizmasi daha hizli çalışıyor. .meyve olayina gelince göbek de simiti olanlar karaciğeri olanlar yemesinler ama normal kahwaltiya 3 gün kurusu kayisi...baska gün elma..muz...mandalina..ekleyebilirsiniz. .
Ya ne güzel bende baslicami ama ilk bir haftada verilen kilo su ve odem kaybı diyorlarBugun tam 1 hafta oldu sabah bi tartildim 75.4 tum 69.9 a dusmusum 5.5 kilo:)) cok mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?