Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Organik meyve diyor yiyebilirsiniz diye.bir de sabah saatlerinde yiyin diyor, bir porsiyon yiyecekseniz eğer diyor.

Him burda bir sayfa daha var ya orda kahvaltıda iki yumurta ya da birinin yerine muz yiyebilirsiniz yazıyordu ben yiyorum valla 4 gündür :)) meyve de olmazsa tatlisiz ölebilirim . Neden hep güzel şeyler kilo yapıyor ki.

Him burda bir sayfa daha var ya orda kahvaltıda iki yumurta ya da birinin yerine muz yiyebilirsiniz yazıyordu ben yiyorum valla 4 gündür :)) meyve de olmazsa tatlisiz ölebilirim . Neden hep güzel şeyler kilo yapıyor ki.
De mii ( günde 8 yumurtaya kadar yiyebilirsiniz diyordu tv de.tabi sen o kadar ye demiyorum. Sen en iyisi kitabini al.kulaktan dolma bilgilerle ilerleme.yanlış oluyor çoğu.

De mii ( günde 8 yumurtaya kadar yiyebilirsiniz diyordu tv de.tabi sen o kadar ye demiyorum. Sen en iyisi kitabini al.kulaktan dolma bilgilerle ilerleme.yanlış oluyor çoğu.
4 sene önce 83 kilodan 53e düştüm. O zamanda saat 5ten sonra bir şey yemiyordum , aynı karatayin dediği gibi ama onu bilmeden bu tarz besleniyordum. Ama meyve yiyordum. Çoğu şeyi beğeniyorum bu diyette, ama meyve yok, 8 yumurta ilk defa duydum ama bu da saçma mesela.

mrb bizde 5ten sonra birşey yemiyorum topigimizde var
ama bişiy merake diyoırum meyveyi ne zaman yiyordum gün içinde
kaçögün yiyordun

mrb bizde 5ten sonra birşey yemiyorum topigimizde var
ama bişiy merake diyoırum meyveyi ne zaman yiyordum gün içinde
kaçögün yiyordun

3 - 4 adet yiyordum canım ben. Mesela 3 mandalina, 1 muz gibi. Ben her zaman iki öğün yiyorum, o yüzden ya kahvaltıda ya da akşam yemeği ardı yedim. Bazen öğle yemeği ihtiyacım oluyordu öğle yemeği yerine meyve yi yiyordum. Ya da kahvaltı öğle yemeği tam, akşam yemeği meyve oluyordu. Kendim ayarladim yani.
Tabi dört sene geçti, şimdi dayanamıyorum açlığa :) o yüzden karataya başladım. Ama bunda da tatlı yok, cildiriyorum resmen 5. Gün bakalım ne olacak. Zaten pazartesiye kilo vermemiş olursam eski kendi diyetimi yapacağım mecbur.
Linki de atarsan canım sizin gruba da bakarım

Yumurta olayı maksimum.yani illa günde 8 tane yiyin demiyor. Zararlı değilmiş yani yumurta.

Organik yumurtaysa 8e kadar yiyin diyor..market yumurtası en fazla 2..bende Şubat dan haziran ayina kadar yaptim 88den 58e indim..simdi yapmiyorum ama 5 ay oldu 58 59 arasi gidip geliyorum. .insan zayifladikca metobolizmasi daha hizli çalışıyor. .meyve olayina gelince göbek de simiti olanlar karaciğeri olanlar yemesinler ama normal kahwaltiya 3 gün kurusu kayisi...baska gün elma..muz...mandalina..ekleyebilirsiniz. .

Merhaba,çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.benim ideal kilom için 13 kilo fazlam var hamilelikten kalanlar. Sen bu beş ay sürede neler yedin bir günlük örnek menü yazarmısın lütfen. Kaçamak yaptın mı ve son olarak spor yaptın mı hiç. Benim küçük oğlum var onunla ilgilenmekten vaktim olmuyor spor yapmaya

bende yarın aranıza katılıyorum 83.5 kg olarak dogum sonrası kilo baya abartılı kaldı :)

Kızlar diyet listesi olarak buradaki listeyi uygulasam olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben de yarın bu diyete başlıyorum inşallah. 104 kiloyum ilk olarak 90 ları görmek hedefim çok zorlanıyorum çünkü diyet yaparken. ama bu sefer kararlıyım. hele ki az önce okuduğum şubattan hazirana kadar 30 kilo vermiş birini görünce çookk heveslendim. inşallah biz de yaza kadar arınırız

Slm arkadaşlar ,bende altı gundur karatay yapıyorum.2.200 gram gtti.çok şükür. Verilecek 30 kilom varşimdilik irademi korkuyorum.ben ekmeği cok seven ve kısırin bile yanında yiyen bir insanken, diyete başladığımdan beri canım istemiyor.spor yapayiyorum ama en kısa zamanda hafta uç gün zumba ya başlamayı dusunuyorum.bu arada merak ettigum bir şey var bulgurdan demi kısıtlı yiyeceğiz

Bugünkü kahvaltı
Salçalı sarimsakli yağda yumurta
Bol maydanoz
Hatay çökeleği
Yirmi tane yeşil zeytin
Tere
.....

Mrb arkadaşlar .biraz geç yazıyorum. Akşam yemeğinde
Kuzu şiş beş (bir küçük çöp şiş)
Kuzu pirzola(bir buçuk adet)
Bir tane köfte yendi
Bir kaşık kısır ve salata
Bir bardak ayran
Liste ne çok uzadı öyle aslında çok yemedim çeşit çok ama yeme miktarı azdı. Beş fincan yeşil çay...8 bardak falan su içtim tam hatırlamıyorum. Bir adet soda ..

Merhabalar bende malzemeleri alınca yarın bismillah dicem benim abim bu diyetle bir ayda 9 kilo verdi yuruyusde yaptı.bende baslicami 1.53 boyun 76 kilom yaş 37 bir çocuk annesiyim 3 yıl oldu doğum Yapalı doğumdan sonra 70 idim bir ayda 6 kilo aldım deneyimlerimi sizin gibi paylasicam inşallah hayırlı olur sonuc

Bugün ki kahvaltı
Sucuklu yumurta(korkarak yedim)
Üçken peynir
Beş adet yeşil kırma zeytin
Havuç rendesi
Tere
Şekersiz çay bir fincan
Çökelek bir kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…