- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
Canım bende yapıyorum 3 hafta oldu 78.300 le başladım 3. Haftanın sonunda 75.700 yum çok mutluyum yiyerek kilo veriyorum üstelik akşamları bol bol şekerli içtiğim çaydan sabah yatakdan sinirli ve yorgun reflüden sağ sol yaparak uyuyamaz ve zor kalkardım şimdi eser kalmadı allah razı olsun karatay hocamızdan reflü belasından hemen hemen kurtulmadım ama çok rahatım her gece ağrım olurdu şimdi haftada 1 düştü çok memmunum13 Ekimde başladım bugün 18 ekim 4.5 kg gitti bile:))
Bende sıkılmamak için menümü her öğün değiştiriyorum bende regl oldum bugün sanırsam sen zararlı şeyler yemek istiyorsunAllahim regl donemindeyim canim herseyi istiyo artik ayni seyleri yemekten biktim
Bugun tam 1 hafta oldu sabah bi tartildim 75.4 tum 69.9 a dusmusum 5.5 kilo:)) cok mutlu oldummmBende sıkılmamak için menümü her öğün değiştiriyorum bende regl oldum bugün sanırsam sen zararlı şeyler yemek istiyorsunsakın yapma tatlım yıllardır al ver biz kilolu arkadaşları ruhen bedenen yıpratmadımı sakııııııınnnn al ver yok artık vericez kurtulcaz bizim neyimiz eksik doğurupda ortalıklarda dolanan zayıf bayanlardan heeeee sakın bozmuyorsun birlikde yediklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize ne dersin
Tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yedin içtin örnek menün varmı süper kilo vermişsinBugun tam 1 hafta oldu sabah bi tartildim 75.4 tum 69.9 a dusmusum 5.5 kilo:)) cok mutlu oldummm
Ben sabahlari 10 zeytin 1 cay bardagi ceviz 2 tane tereyaginda kirilmis yumurta beyaz peynir tuzsuz zeytinlerde tuzsuz domates salata aksamlarida izgara balik izgara tavuk gogusu izgara kofte bunlardan bide yaninda bolca salata yiyorum hatta bigub kahvalti cok az ettim tavuk doner yedim bide ayran ama aksam yemek yememistim. Midem iyice kuculdu yemek yiyemiyorum canim istemiyor gercekten mesela dun 6 zeytin 1 cay bardagi ceviz yedim aksamda 5 6 tane hamsi yedim midem almiyor bide ayni menuleri yiyorum ya o yuzden 2 lt su icmeye ozen gosteriyorum 2 gundur pek icemedim ama :)Tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yedin içtin örnek menün varmı süper kilo vermişsin
Canım incelme varmı vucüdunda nasıl belli oluyormu güzel besleniyorsun bende sabah artık yiyemiyorum kuruyemiş birkaç parça atıyorum ağzıma tıkanıyorum kesinlikle yiyemiyorum bir ince belli çay bardağı çoookkk fazla benim için 3-4 zeytin beyaz peynir yumurta çiftlik yok burda marketten alıyorum çiftlik sattıklarıda fabrikadan geliyor kesinlikle yok doğal beslenen tavukBen sabahlari 10 zeytin 1 cay bardagi ceviz 2 tane tereyaginda kirilmis yumurta beyaz peynir tuzsuz zeytinlerde tuzsuz domates salata aksamlarida izgara balik izgara tavuk gogusu izgara kofte bunlardan bide yaninda bolca salata yiyorum hatta bigub kahvalti cok az ettim tavuk doner yedim bide ayran ama aksam yemek yememistim. Midem iyice kuculdu yemek yiyemiyorum canim istemiyor gercekten mesela dun 6 zeytin 1 cay bardagi ceviz yedim aksamda 5 6 tane hamsi yedim midem almiyor bide ayni menuleri yiyorum ya o yuzden 2 lt su icmeye ozen gosteriyorum 2 gundur pek icemedim ama :)
Birazda yasla alakali olabilir 18 yasindayim ondan daha hizli yakabilirim gormustum sitede birileride oyle hizli yakmisvyastan dolayi valla ben tavuk gogusu a101 bimden aliyom. Yumurtada ilk bi kacgun markettendi sonra pazarda koy yumurtasi buldum ama babam 2 paket marketten almis onu tuketeceimCanım incelme varmı vucüdunda nasıl belli oluyormu güzel besleniyorsun bende sabah artık yiyemiyorum kuruyemiş birkaç parça atıyorum ağzıma tıkanıyorum kesinlikle yiyemiyorum bir ince belli çay bardağı çoookkk fazla benim için 3-4 zeytin beyaz peynir yumurta çiftlik yok burda marketten alıyorum çiftlik sattıklarıda fabrikadan geliyor kesinlikle yok doğal beslenen tavukben sebze çok tüketiyorum bende eti artırayım bariii diğer şeyleri zararlı yiyecekleri tamamen kestim 4 lt su içiyorum 2 bardak yeşil çay içiyorum hergün yinede senden az verdim
merhabalar daha önce bir çok kez başlayıp yarım bıraktığım karatay diyetine yarın itibari ile sıkı bir şekilde yeniden başlayacagım. 10 kilo fazlam var ve kısın gelmesi ile birlikte bu fazlalığın artmasından korkuyorum
Tek ihtiyacımız olan o gaz zatenKızlar gerçekten ciddi sonuçlar alınıyor mu bu diyetle? Oturup kitaplarını filan aldım ama yapamazsam diye endişeliyim. Sanırım gaza gelmeye ihtiyacım var
dimiiTek ihtiyacımız olan o gaz zaten
dimiihiç de bi fikrim yok diyet hakkında nasıl yapılıyo bi okumam lazım . sanki zormuş gibi geliyo ama gerçekten kilo veriliyosa başlıcam
ben sana özet geçimmm hamur işi yoook!! Tatlı yooook!! Meyve yooook!! Hazır hiçbir gıda yooook!! Et,balık ,sebze vaaaarr yeşil çay,su ,süt,ayran vaaaar
Organik meyve diyor yiyebilirsiniz diye.bir de sabah saatlerinde yiyin diyor, bir porsiyon yiyecekseniz eğer diyor.Meyve hiç yemiyor muyuz canım. Ben de başladım 4. Günüm bu gün ama günde bir meyve yiyorum da. Kitabı okumadım zaten diyet zor kitabını okuyamicam bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?