Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

13 Ekimde başladım bugün 18 ekim 4.5 kg gitti bile:))
Canım bende yapıyorum 3 hafta oldu 78.300 le başladım 3. Haftanın sonunda 75.700 yum çok mutluyum yiyerek kilo veriyorum üstelik akşamları bol bol şekerli içtiğim çaydan sabah yatakdan sinirli ve yorgun reflüden sağ sol yaparak uyuyamaz ve zor kalkardım şimdi eser kalmadı allah razı olsun karatay hocamızdan reflü belasından hemen hemen kurtulmadım ama çok rahatım her gece ağrım olurdu şimdi haftada 1 düştü çok memmunum

Allahim regl donemindeyim canim herseyi istiyo artik ayni seyleri yemekten biktim
Bende sıkılmamak için menümü her öğün değiştiriyorum bende regl oldum bugün sanırsam sen zararlı şeyler yemek istiyorsunsakın yapma tatlım yıllardır al ver biz kilolu arkadaşları ruhen bedenen yıpratmadımı sakııııııınnnn al ver yok artık vericez kurtulcaz bizim neyimiz eksik doğurupda ortalıklarda dolanan zayıf bayanlardan heeeee sakın bozmuyorsun birlikde yediklerimizi paylaşalım fikir olur birbirimize ne dersin

Bugun tam 1 hafta oldu sabah bi tartildim 75.4 tum 69.9 a dusmusum 5.5 kilo:)) cok mutlu oldummm

Tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yedin içtin örnek menün varmı süper kilo vermişsin
Ben sabahlari 10 zeytin 1 cay bardagi ceviz 2 tane tereyaginda kirilmis yumurta beyaz peynir tuzsuz zeytinlerde tuzsuz domates salata aksamlarida izgara balik izgara tavuk gogusu izgara kofte bunlardan bide yaninda bolca salata yiyorum hatta bigub kahvalti cok az ettim tavuk doner yedim bide ayran ama aksam yemek yememistim. Midem iyice kuculdu yemek yiyemiyorum canim istemiyor gercekten mesela dun 6 zeytin 1 cay bardagi ceviz yedim aksamda 5 6 tane hamsi yedim midem almiyor bide ayni menuleri yiyorum ya o yuzden 2 lt su icmeye ozen gosteriyorum 2 gundur pek icemedim ama :)

Canım incelme varmı vucüdunda nasıl belli oluyormu güzel besleniyorsun bende sabah artık yiyemiyorum kuruyemiş birkaç parça atıyorum ağzıma tıkanıyorum kesinlikle yiyemiyorum bir ince belli çay bardağı çoookkk fazla benim için 3-4 zeytin beyaz peynir yumurta çiftlik yok burda marketten alıyorum çiftlik sattıklarıda fabrikadan geliyor kesinlikle yok doğal beslenen tavukben sebze çok tüketiyorum bende eti artırayım bariii diğer şeyleri zararlı yiyecekleri tamamen kestim 4 lt su içiyorum 2 bardak yeşil çay içiyorum hergün yinede senden az verdim

Birazda yasla alakali olabilir 18 yasindayim ondan daha hizli yakabilirim gormustum sitede birileride oyle hizli yakmisvyastan dolayi valla ben tavuk gogusu a101 bimden aliyom. Yumurtada ilk bi kacgun markettendi sonra pazarda koy yumurtasi buldum ama babam 2 paket marketten almis onu tuketeceim

Merhaba herkese. Uzuuuun bir aradan sonra tekrar karatay başlığına yazıyorum. Karatayla 1.5 yıl önce 30 kilo vermiştim. Sonrasında bir rahatsizligim sebebiyle aşırı demir eksikliği ve arkasından 2 ameliyat derken devamını getiremedim. Tekrar bi ara y eltendim ama sağlığım müsade etmedi. Inşallah bugün tekrar başlıyorum. 1.5 yılda 6 kilo geri aldım. hedefim 20 kilo vermek. Umarim basaririm.

Merhaba basladiniz mi? Kac kilo verdiniz? Benim de 10 kilo fazlam var. 57 kiloyum. 47 ideal olacak. :))

arkadaslar merhaba
karatay hocaya cok güveniyorum ve söyledikleri cok makul geliyor..ben 177 boyundayım kilom 85..pkoluyum ve insülin direncim var..gizli şeker hatta..metabolik sendrom yaşıyorum..hocanın bütün kitaplarını aldım..okudum..bir süre uyguladım da zaten..96 kiloydum..85 e düştüm..hedefim 75 olmak ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirmek..
lakin son dönemde biraz sıkıldığımdan ve alışkanlıkları değiştirmek çok zor olduğu için zorlanıyorum..belli dönemlerde şekere aşeriyorum resmen..
şimdilerde motivasyonum düştü..bende burada yazıp paylaşmak istedim..bu ay bebek tedavisine başlayacağım..d vit yükselttim..omega3,k2 vitaminlrinide kulllanıyorum..evde de bütün düzen karataya göre aslında..ama yoğun çalışıyorum..ve sağlıklı yemek için uğraşmak..çok kolay değil..karataya geçtikten sonra farkettim ki sürekli saçma sapan şeylerle doymadan yaşıyomuşum..dışarıda olduğum için gün içinde şartları ayarlamak gerçekten cok zor..insanlarda sürekli sağlıksız seyler teklif ediyorlar..ne bileyim zor işte..yıllarca şekeriydi tatlısıydı..hamuruydu ekmeğiydi..
ama bir yandan da bunların sonu yok..bunu da biliyorum..

arkadaşlar sizler nasıl başardınız..?yazarmısınız..ihtiyacım var gerçekten

Arkadaslar merhaba ben canan karatayin diyetine bkmamstim bu zmana kadar hic bugun spor da bi arkadas onunla 70 kilodan 50 kiloya dustugunu syledi bide aksam yatmadan once egzersiz yapms dogum yapms fazla kilo alms smdi spora geliyi ve canan karatay diyetine baslickms bende baslamayi dusunuyirm hergun duzenli 1 saat spor yapiyorm haftanin 3 gunu de 1 saat plates yarim saate aletlerle calisiyorm 3 gun oldu baslayali diyetide uygulayacam umarim etkili olur

Kızlar gerçekten ciddi sonuçlar alınıyor mu bu diyetle? Oturup kitaplarını filan aldım ama yapamazsam diye endişeliyim. Sanırım gaza gelmeye ihtiyacım var

dimii hiç de bi fikrim yok diyet hakkında nasıl yapılıyo bi okumam lazım . sanki zormuş gibi geliyo ama gerçekten kilo veriliyosa başlıcam
ben sana özet geçimmm hamur işi yoook!! Tatlı yooook!! Meyve yooook!! Hazır hiçbir gıda yooook!! Et,balık ,sebze vaaaarr yeşil çay,su ,süt,ayran vaaaar

ben sana özet geçimmm hamur işi yoook!! Tatlı yooook!! Meyve yooook!! Hazır hiçbir gıda yooook!! Et,balık ,sebze vaaaarr yeşil çay,su ,süt,ayran vaaaar

Meyve hiç yemiyor muyuz canım. Ben de başladım 4. Günüm bu gün ama günde bir meyve yiyorum da. Kitabı okumadım zaten diyet zor kitabını okuyamicam bir de.

Meyve hiç yemiyor muyuz canım. Ben de başladım 4. Günüm bu gün ama günde bir meyve yiyorum da. Kitabı okumadım zaten diyet zor kitabını okuyamicam bir de.
Organik meyve diyor yiyebilirsiniz diye.bir de sabah saatlerinde yiyin diyor, bir porsiyon yiyecekseniz eğer diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…