İnşallah en kısa zamanda hepimiz veririz sende hoş geldin arkadaşımKizlar merhabalar, bende yeniden aranizdayim, ben birkac yil once cok asiri dikkat etmiyerek ama bol spor yaparak karatay diyeti yapmistim ve 3 ayda 11 kilo vermistim, ama malesef su anda yine vermem gereken bircok kilom var ve tekrar basladim bugun hadi bakalim hepimize kolay gelsin...
Hosbulduk canim sagol, insallah veririz...İnşallah en kısa zamanda hepimiz veririz sende hoş geldin arkadaşım
Zaten bakiyorum bakiyorum buraya ugrayan yokhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kurtuluyoruz.659891/page-3750#post-44333747
Bu konu. Orda yapan 2-3 arkadaş var. Siz de gelin kalabalık olalım motivasyonumuz artsın.
Uğrayalım...paylaştıkça artan tat var bu diyette :)Zaten bakiyorum bakiyorum buraya ugrayan yok
Uğrayalım...paylaştıkça artan tat var bu diyette :)
Neler yapıyorsun, anlatır mısın?Herkese merhaba
Bugün Karatay diyetinde 3.günüm ve çok rahatım 2 öğün yiyorum ve hiç acıkmıyorum su içmeye özen gösteriyorum ama normalde yarım litre su bile içemem bu günde 1 lt felan oluyor.Önceden isveç diyeti yapıyordum çok sağlıksız olduğu için bırakmıştım. Okulların tatil olması çok işime yaradı. Sizde durumlar nasıl gidiyor
TabikiNeler yapıyorsun, anlatır mısın?
Ben daha başlayamadım.oğlum sürekli hasta.gerçi ben de gribim.onunla ilgilenmekten ne diyet ne spor yapabiliyorum hakkını vererek.sadece az yemeye çalışıyorum. Ceviz alsam başlayacam da alamadım bir türlü.Tabiki
Öncelikle sabah ve akşam yiyorum. Sabah geç kalktıgımdan 11 gibi felan yemiş oluyorum yumurta peynir ceviz yiyorum ben zeytin sevmedğimden tercih etmiyorum yeşil çay içiyorum son 2 gündür sadece yumurta peynir ceviz-fıstık yiyorum pek iştahım yok sanırım ondan.Ara öğünler tabiki oluyor ama şöyle mesela ceviz yiyorum ara öğünde limon yoğurt kürü uyguluyorum. Akşam et yiyorum açıkçası öğrenci olduğum için pek yemek yapmayı da bilmiyorum o yuzden böyle idare etmeye çalışıyorum. İlk gün 8:30 da baklava kaçamağım olmuştu misafirlikteydim çünkü. :) Dediğim gibi su içmeyi pek seven birisi değilim zorlarsam 1 lt anca oluyor. Böyle devam ediyorum sen neler yapıyosun ?
Ya Afedersin arkadaşım bende kilo vermek istiyorum ama bu diyet nedir nasıldır internette bir sürü yazı var bana bilgi verir misjn rica etsemMerhaba herkese. Uzuuuun bir aradan sonra tekrar karatay başlığına yazıyorum. Karatayla 1.5 yıl önce 30 kilo vermiştim. Sonrasında bir rahatsizligim sebebiyle aşırı demir eksikliği ve arkasından 2 ameliyat derken devamını getiremedim. Tekrar bi ara y eltendim ama sağlığım müsade etmedi. Inşallah bugün tekrar başlıyorum. 1.5 yılda 6 kilo geri aldım. hedefim 20 kilo vermek. Umarim basaririm.
Organik yumurtaysa 8e kadar yiyin diyor..market yumurtası en fazla 2..bende Şubat dan haziran ayina kadar yaptim 88den 58e indim..simdi yapmiyorum ama 5 ay oldu 58 59 arasi gidip geliyorum. .insan zayifladikca metobolizmasi daha hizli çalışıyor. .meyve olayina gelince göbek de simiti olanlar karaciğeri olanlar yemesinler ama normal kahwaltiya 3 gün kurusu kayisi...baska gün elma..muz...mandalina..ekleyebilirsiniz. .[/QUO nasıl yani ciddi ciddi 30 kilo mu verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?