Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün aksam yemeğini yedi de yedik biraz geç oldu
Yetmez gibi ağir bir menü vardı
Tavuklu pilav (bulgur)
Salata
Ayran (3 bardak)
Bu arada sabah tartildugimda 700 gr daha gitmişti.Umarım bu akşamki yemekten sonra almamisimdir

Kizlar merhabalar, bende yeniden aranizdayim, ben birkac yil once cok asiri dikkat etmiyerek ama bol spor yaparak karatay diyeti yapmistim ve 3 ayda 11 kilo vermistim, ama malesef su anda yine vermem gereken bircok kilom var ve tekrar basladim bugun hadi bakalim hepimize kolay gelsin...

İnşallah en kısa zamanda hepimiz veririz sende hoş geldin arkadaşım

Herkese merhaba
Bugün Karatay diyetinde 3.günüm ve çok rahatım 2 öğün yiyorum ve hiç acıkmıyorum su içmeye özen gösteriyorum ama normalde yarım litre su bile içemem bu günde 1 lt felan oluyor.Önceden isveç diyeti yapıyordum çok sağlıksız olduğu için bırakmıştım. Okulların tatil olması çok işime yaradı. Sizde durumlar nasıl gidiyor

Neler yapıyorsun, anlatır mısın?

Neler yapıyorsun, anlatır mısın?
Tabiki
Öncelikle sabah ve akşam yiyorum. Sabah geç kalktıgımdan 11 gibi felan yemiş oluyorum yumurta peynir ceviz yiyorum ben zeytin sevmedğimden tercih etmiyorum yeşil çay içiyorum son 2 gündür sadece yumurta peynir ceviz-fıstık yiyorum pek iştahım yok sanırım ondan.Ara öğünler tabiki oluyor ama şöyle mesela ceviz yiyorum ara öğünde limon yoğurt kürü uyguluyorum. Akşam et yiyorum açıkçası öğrenci olduğum için pek yemek yapmayı da bilmiyorum o yuzden böyle idare etmeye çalışıyorum. İlk gün 8:30 da baklava kaçamağım olmuştu misafirlikteydim çünkü. :) Dediğim gibi su içmeyi pek seven birisi değilim zorlarsam 1 lt anca oluyor. Böyle devam ediyorum sen neler yapıyosun ?

merhaba bende 2 hafta oldu karataya başlayalı 4 kilo verdim 1.52 boyum kilom şuan 64 hedefim 50 kilo bakalım inşallah karatayla vericem arada kaçamak yapıyorum yapmasam süper vericem

Ben daha başlayamadım.oğlum sürekli hasta.gerçi ben de gribim.onunla ilgilenmekten ne diyet ne spor yapabiliyorum hakkını vererek.sadece az yemeye çalışıyorum. Ceviz alsam başlayacam da alamadım bir türlü.

Ya Afedersin arkadaşım bende kilo vermek istiyorum ama bu diyet nedir nasıldır internette bir sürü yazı var bana bilgi verir misjn rica etsem

N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…