Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kuru kayısı şekerli değil i yasak olması gerekmez mi?

Günaydın kızlar.
Ben akşam yemekten sonra fıstık yedim 1 kase , cezama razıyım ama 2 3 gündür iyi değilim .Halsiz ve isteksizim.Adet döneminde sıkıntı , sinir baş ağrısı ve halsizliğim çok oluyor.
Akşam yemeğim
Kıymalı ıspanak
2 büyük parça somon
Marulları salata yapamadım öyle tuz ve limonla yedim.
10 12 badem.
1 kase yerfıstığı
1.5 mürdüm

Sabah kahvaltım
Peynir yerine 1 bardak tarçınlı sütle yaptığım kahvaltı

Çok iyi ğidiyorsun minnom.Bu yaşam tarzı değişikliğimizde en önemli şey mıtivasyon ve yüksek mıral.
Sen de bunu çık iyi yapıyorsun.Hem kendin hem de bizim için.

Afiyet olsun canım.Zayıfladığını görmek sevindirici maşallah.

Çok geçmiş olsun bu arada. Menüleri oturttuk mu tamamdır... Bana en güzel hediye midemin küçüldüğünü ve normal porsiyonlarla masadan kalkabildiğimi görmek oldu. Sonrası kolay umuyorum.
Ben de çok istiyorum midemin küçülmesini.Birtek sabah kahvaltılarını yerken zorlanıyorum, diğer öğünler halen doyasıya kadar.

Günaydın canım kk hava değişimine çıkardı bir kaç günNasılsın diyetin nasıl gidiyor ? Kaçamak yaptın mı bu hafta..
2 3 gün iki ögüne düşmüştüm ama adet dönemi olduğu için mi yoksa kullandığım ileçlardan mı sersemlik denge sorunu yaşıyorum.belki de emzirdiğim için oluyor.
Dün yaptım kaçamak akşam fıstık yedim bu da beni üzdü tabi.
Senin nasıl gidiyor diyetin , görüşmeyeli tahminim 2 kilo vermişsindir.

çok iyi vermişsin ben de 1.68'im 58-59 kiloyu seviyorum vucudumda, su an 63lerdeyim ve son derece balık etliyim yalnız bu diyet kadar tok tutan ve sağlıklı bir beslenme biçimi görmedim, mutluyum yaparken
168cm boy ve 63 kilo ile son derece balık etliyim neeee.
Çık iyisin çokkk.Sen anca sağlıklı yaşam için yap bu diyeti de birinci ben olum.63 kilo olsammmm ahhhh ahhhh.59 kiloluk resmim var 15 sene öncesine ait.çok zayıfmışım.Şimdi neye berzediğimi bilmilorum.

Geçmiş olsun canım.Ben geçen hafta sporun dibine vurdum bir kilo bile düşmedim tardıdanDiyetimin duraklama dönemiydi sanırım.Hala regli olmadım onun da etkisi varmı bilmiyorum.Bugün tardıda nihayet 68i gördüm moral oldu bana.Çiğ fıstığı nereden alıyorsun heryere baktırdım bulamadım.Ceviz ve fındık tan bıktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…