Kuru kayısı şekerli değil i yasak olması gerekmez mi?tatlım sen çok olumsuzsun,önce enerjini yükselt burda herkes aynı problemle toplanmış durumda herkes aynı şeyleri yiyor ve herkes son derece olumlu... lütfen sen de haline şükret ve enerjini yükselt...
bağırsakların için sabah 3 adet kurukayısı ye üzerine ılık su iç, kahvaltıda.... eğer istemezsen form ya da zayıflama çayı olarak satılan çaylardan iki tane iç, sabah içersen akşam, akşam içersen sabah koşarsın tuvalete...
karbonhidrat yok değil var, tüm sebze ve salatalarda vücudun için yeterli karbonhidrat var, yoğurtta ve sütte de var.... peynirde de var...
herşey beyinde başlıyor, lütfen önce beynini ikna et, antidepresan ben de kullandım kabızlık yapmadı, kabızlığı stres yapar, az su içmek yapar, hareketsizlik yapar...
2 kaşık bıldıgım kadarıyla :)kızlar bulguru haftada bir kez yesem nekadar yeme hakkımız var acaba
Afıyet olsun cnm cok güzelsabah:lor peynir,2 adet tereyağlı sahanda yumurta,6 adet zeytin,3 adet ceviz,çay
akşam:tavuk sote,ayran,salata
bugün iki öğün yaptım ben bide ihlamurumu içtim tabi
Hoşgeldin canım.Burdayım canım
Çok iyi ğidiyorsun minnom.yok zaten orası Allahın emri çünkü bak 40 yaşımdayım 20 yaşımdan beri kilomu korumaya çalışıyorum 55lderden 67lere dayandım, hep bir kısıtlama, büyük suçluluk duyguları... "insan gibi yiyince kilo alıyorum" diyordum çünkü kuş gibi yemem gerekiyordu, üzerine bir de kanser geçirince bünye iyice şaşırdı bu sefer ödem sorunu da bindi üzerime...
bu beslenme şekliyle hayatımın baharını yaşıyorum, bu hafta iyice rahatladım giden henüz bir - birbuçuk kilo ama bir incelme, bir rahatlama var ki tarifi mümkün değil...
enerjim de çok yüksedi, sağlığım içinendişem de azaldı... biliyorum ki sağlıklı besleniyorum, ömrüm boyu bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum bende... tabi ki arada kaçamaklar olur ama onlar bile vücudumun hormon dengesini bozer diye çekinirim
Afiyet olsun canım.Zayıfladığını görmek sevindirici maşallah.Merhaba kızlar bugün çok yoğun ve yorgunum. Aksam işten gelince tartildim 71.5 ı gördüm çok mutluyum.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 sütlü kahve
Öğle 1 lahmacun
1 sütlü kahve
Aksam: 1 kepçe ayran çorbası
Kiymalı patlıcan yemegi
Yoğurtlu semizotu
2kuru kayisi ve yer fıstığı yedim. (Çok acikmistim)
Şimdi çay içip dinlenecegim inş. Herkese sevgiler
Çok geçmiş olsun bu arada. Menüleri oturttuk mu tamamdır... Bana en güzel hediye midemin küçüldüğünü ve normal porsiyonlarla masadan kalkabildiğimi görmek oldu. Sonrası kolay umuyorum.
Günaydın canım kk hava değişimine çıkardı bir kaç günHoşgeldin canım.
Nerelerdesin bakayım sen , merak ettim
.
Tepeleme yedim minnom valla .yanında zeytin peynir götürdüm.motivasyon yerlerde benim bugün.Sanki bu hafta veremeyecetmişim gibi hissetmeye başladım.yok ama bak yiyemedim diyorum... sen iki tabak, ya da tepeleme yediysennnn
2 3 gün iki ögüne düşmüştüm ama adet dönemi olduğu için mi yoksa kullandığım ileçlardan mı sersemlik denge sorunu yaşıyorum.belki de emzirdiğim için oluyor.Günaydın canım kk hava değişimine çıkardı bir kaç günNasılsın diyetin nasıl gidiyor ? Kaçamak yaptın mı bu hafta..
168cm boy ve 63 kilo ile son derece balık etliyim neeee.çok iyi vermişsin ben de 1.68'im 58-59 kiloyu seviyorum vucudumda, su an 63lerdeyim ve son derece balık etliyim yalnız bu diyet kadar tok tutan ve sağlıklı bir beslenme biçimi görmedim, mutluyum yaparken
Geçmiş olsun canım.Ben geçen hafta sporun dibine vurdum bir kilo bile düşmedim tardıdan2 3 gün iki ögüne düşmüştüm ama adet dönemi olduğu için mi yoksa kullandığım ileçlardan mı sersemlik denge sorunu yaşıyorum.belki de emzirdiğim için oluyor.
Dün yaptım kaçamak akşam fıstık yedim bu da beni üzdü tabi.
Senin nasıl gidiyor diyetin , görüşmeyeli tahminim 2 kilo vermişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?