Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok iyi canım , tebrik ediyorum seni.Çocuklarla ev işleriyle birlikte bu kadar enerjik olman çok mutluluk verici.
Takepteyim.

Pazardan alıyorum canım ben fıstığı.Üstelik diğer kuruyemixlere oranla bayaca ucuz.

Bu listeleri geçen sene arkadaşım yollamıştı bana ben diyetimi bu listelere göre yapıyorum belki sizinde işinize yarar.

teşekkür ederiz canım bu listeler gerçekten şahane, bu hafta kilo verememiş olabilirsin tartıda... ama bu yağ yakmadığın anlamına gelmiyor bak şöyle söyliyim diyetsiyene gidiyorum ya tartılmaya....

tartıda düşük çıkıyorum ama bakıyor değerlere hiç yağ yakmamışım vücudum su vermiş... üzülüyor
tartıda daha ağır çıkıyorum ama vucudum yağ yakmış, ssuyu tutmuş onu da sonraki hafta bırakıyor... seviniyorum

yani sen kesin yağ yaktın vucut suyunu tutup kütlesini korumaya çalışıyor, direnç gösteriyor... dayanamayıp bir anda bırakacak ve sen havalara uçacaksın olay bu işte

arkadaşşş oklava var da, ne boy oklava seçiyim onu düşünüyorum sen kase diyip diyip duruyorsun, şu kasenin büyüklüğü nedir, bir fotograf çek koy, ne biliyim ya da çapını ölç cetvelle, yaz, ya da fıstık kaç gr. mesela???

olabilir tatlım ya... fıstık kötü birşey değil, yağ yakmaya o saatten 4 saat sonra başlamışsındır, moralini bozma... ancak sen şu evde fıstık bulundurmasan mı diye düşünür oldum... kase kase fıstık, çuvalla mı alınıyor eve bu???

teşekkür ederim ben 58 olunca mutlu oluyorum, umarım başarırım da...
sen birkaç aya kalmaz 70 sonra da o gazla görüceksin 6'lı rakamları allahın izniyle... aman gözünü seviyim şu fıstığa bir çare bulalım, abartmayalım... ben de senin gibiyim, gözüm dönünce avuç avuç tepiyorum... sonrası pişmanlık tabi

Tepeleme yedim minnom valla .yanında zeytin peynir götürdüm.motivasyon yerlerde benim bugün.Sanki bu hafta veremeyecetmişim gibi hissetmeye başladım.

ya vermemen mümkün değil... 3 öğün yapmanda problem yokkk... acıkırsan 3 öğün ye zaten... bir süre sonra kendin istemiyceksin... zorlama kendini... yediklerinde yanlış birşey yok...

bak hem emziriyorsun, hem de küten fazla... yani vucudun benim iki mislim enerji harcıyor... o sebeple bunları yesen de eriyorsun... kafana takma, veremiycem deme, kesin veriyorsun, sadece abartma... ya ben fıstığa taktım arkadaş... sana yasaklıyorum neden çünkü zaten herşeyden bolbol yiyorsun fındığı fıstığı kes sen biraz, otur zeytin ye bir kase canım

İnşallah canım bende öyle umuyorum çünkü çok spor yaptım diyetimden hiç şaşmadım.Reglim gelince bir kiloya yakın bir düşüş bekliyorum inşallah.Ama acayip şekillendim.Biran evvel gitsin kilolar inşallah

Tamam canım teşekkür ederim.Bekliyorum çıkmasını tuzla ben de bayılırım.Tuz olayı gerçi benim için sıkıntı tansiyondan dolayı.Anamm ne çok sıkıntım varmış.

yok ben senden eminim, spor yapman muhteşem zaten... yağlar eriyor, bir de kas yapıyorsun, vucudun bir anda bir şekle dönüşecek ki sen bile inanamayacaksın... olumlu enerjini hiiç bozma tatlım, sağlıklı beslenmeye devam

Fıstık memleketine yakınız bir de kilosu 8tl olunca ye babam ye .40 50 tl lik badem değil ya diyor insan.
Kızzz çuvalla mı alsam.Yok yok almayacam şaka .
Kasenin çapına bakacam akşam yazarım sana

Valla öyle güzel moral veriyorsun ki Allah razı olsun.yazdıklarını okuduğumda öyle mutlu oluyırumki çocuklar gibi şen..

inecem de mi 70 lere 60 lara.

Arkadaşlar yukarıda benim bir hafta arayla ölçümüm var, lütfen bir göz atın...

kilo almış görünüyorum ama yağ vermişim, su artmış... tam 1 kilo orada gözüküyor...

yani aslında 62'li kilolardayım ama neredeyse 64 tartılıyorum...

kilonuzun eksilmemesi sizi yanıltmasın...

sonraki hafta vücut suyu bırakır

bu yarışmaların amacı kendimizi motive etmek yoksa olay çok farklı görüyorsunuz

hepimiz yağ yakıyoruz bunu bilin... ben nasıl 700 gr yakmışım bir haftada, 3 öğün tıkabasa yemiştim üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…