- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Çok iyi canım , tebrik ediyorum seni.Çocuklarla ev işleriyle birlikte bu kadar enerjik olman çok mutluluk verici.hoşgeldin cnm. Sana şöyle anlatayım: sabah 6 da Kalktım cocukları hazırla, kahvaltı yaptır, okula götür gel saat 8:30 oldu. Sonra arkadaşla 1 saat tempolu yürüyüş yaptım , geldim evi indirdım, kaldırdım, öğle yemegı hazırladım ve hiç halsızlık hıssetmedım, hatta o kadar enerjı doluyumki ütüye başladım, oğlumun sporu var onuda yürüyerek götüreceğim. DEmem o ki kahvaltını sağlam yaparsan hıc halsiz olmuyorsun. :)
Tebrık ederim harıkasın. O burunları yere indireceğiz :)
Afıyet olsun cnm. Nerdesin kız hava eksıde yıruyorsun :)
İnşallah olursun cnm. Bu hafta ne kadar verıyom bılmıuorum. Gecen hafta cok verdım bu hafta duraklarmıyım acaba. Neyse bende sondan bırıncı olurum :))
Tebrık ederım cok ıyı vermişsin. Bende şimdilik hıc bır problem yok:)
Pazardan alıyorum canım ben fıstığı.Üstelik diğer kuruyemixlere oranla bayaca ucuz.Geçmiş olsun canım.Ben geçen hafta sporun dibine vurdum bir kilo bile düşmedim tardıdanDiyetimin duraklama dönemiydi sanırım.Hala regli olmadım onun da etkisi varmı bilmiyorum.Bugün tardıda nihayet 68i gördüm moral oldu bana.Çiğ fıstığı nereden alıyorsun heryere baktırdım bulamadım.Ceviz ve fındık tan bıktım artık.
Kuru kayısı şekerli değil i yasak olması gerekmez mi?
Bu listeleri geçen sene arkadaşım yollamıştı bana ben diyetimi bu listelere göre yapıyorum belki sizinde işinize yarar.
Günaydın kızlar.
Ben akşam yemekten sonra fıstık yedim 1 kase , cezama razıyım ama 2 3 gündür iyi değilim .Halsiz ve isteksizim.Adet döneminde sıkıntı , sinir baş ağrısı ve halsizliğim çok oluyor.
Akşam yemeğim
Kıymalı ıspanak
2 büyük parça somon
Marulları salata yapamadım öyle tuz ve limonla yedim.
10 12 badem.
1 kase yerfıstığı
1.5 mürdüm
Sabah kahvaltım
Peynir yerine 1 bardak tarçınlı sütle yaptığım kahvaltı
168cm boy ve 63 kilo ile son derece balık etliyim neeee.
Çık iyisin çokkk.Sen anca sağlıklı yaşam için yap bu diyeti de birinci ben olum.63 kilo olsammmm ahhhh ahhhh.59 kiloluk resmim var 15 sene öncesine ait.çok zayıfmışım.Şimdi neye berzediğimi bilmilorum.
Tepeleme yedim minnom valla .yanında zeytin peynir götürdüm.motivasyon yerlerde benim bugün.Sanki bu hafta veremeyecetmişim gibi hissetmeye başladım.
İnşallah canım bende öyle umuyorum çünkü çok spor yaptım diyetimden hiç şaşmadım.Reglim gelince bir kiloya yakın bir düşüş bekliyorum inşallah.Ama acayip şekillendim.Biran evvel gitsin kilolar inşallahteşekkür ederiz canımbu listeler gerçekten şahane, bu hafta kilo verememiş olabilirsin tartıda... ama bu yağ yakmadığın anlamına gelmiyor bak şöyle söyliyim diyetsiyene gidiyorum ya tartılmaya....
tartıda düşük çıkıyorum ama bakıyor değerlere hiç yağ yakmamışım vücudum su vermiş... üzülüyor
tartıda daha ağır çıkıyorum ama vucudum yağ yakmış, ssuyu tutmuş onu da sonraki hafta bırakıyor... seviniyorum
yani sen kesin yağ yaktın vucut suyunu tutup kütlesini korumaya çalışıyor, direnç gösteriyor... dayanamayıp bir anda bırakacak ve sen havalara uçacaksın olay bu işte
Tamam canım teşekkür ederim.Bekliyorum çıkmasını tuzla ben de bayılırım.Tuz olayı gerçi benim için sıkıntı tansiyondan dolayı.Anamm ne çok sıkıntım varmış.yenidencan erik ve çağlayı sormuşsun bende çok severim.Glisemik indeks tablosu yolladım orda erik 24 canım 30 ve altı gıdaları öğünlerinde doya doya yiyebilirsin.Bende bekliyorum tuzlayıp tuzlayıp yemeye bayılırım erik ve çağlayı.
İnşallah canım bende öyle umuyorum çünkü çok spor yaptım diyetimden hiç şaşmadım.Reglim gelince bir kiloya yakın bir düşüş bekliyorum inşallah.Ama acayip şekillendim.Biran evvel gitsin kilolar inşallah
Fıstık memleketine yakınız bir de kilosu 8tl olunca ye babam ye .40 50 tl lik badem değil ya diyor insan.arkadaşşş oklava var da, ne boy oklava seçiyim onu düşünüyorumsen kase diyip diyip duruyorsun, şu kasenin büyüklüğü nedir, bir fotograf çek koy, ne biliyim ya da çapını ölç cetvelle, yaz, ya da fıstık kaç gr. mesela???
olabilir tatlım ya... fıstık kötü birşey değil, yağ yakmaya o saatten 4 saat sonra başlamışsındır, moralini bozma... ancak sen şu evde fıstık bulundurmasan mı diye düşünür oldum... kase kase fıstık, çuvalla mı alınıyor eve bu???
Valla öyle güzel moral veriyorsun ki Allah razı olsun.teşekkür ederimben 58 olunca mutlu oluyorum, umarım başarırım da...
İnşallah minnom , başaracaksın başaracağız , başaracaklar...
sen birkaç aya kalmaz 70 sonra da o gazla görüceksin 6'lı rakamları allahın izniyle... aman gözünü seviyim şu fıstığa bir çare bulalım, abartmayalım... ben de senin gibiyim, gözüm dönünce avuç avuç tepiyorum... sonrası pişmanlık tabi
ya vermemen mümkün değil... 3 öğün yapmanda problem yokkk... acıkırsan 3 öğün ye zaten... bir süre sonra kendin istemiyceksin... zorlama kendini... yediklerinde yanlış birşey yok...
bak hem emziriyorsun, hem de küten fazla... yani vucudun benim iki mislim enerji harcıyor... o sebeple bunları yesen de eriyorsun... kafana takma, veremiycem deme, kesin veriyorsun, sadece abartma... ya ben fıstığa taktım arkadaş... sana yasaklıyorumneden çünkü zaten herşeyden bolbol yiyorsun fındığı fıstığı kes sen biraz, otur zeytin ye bir kase canım
Bu tablo nedir canım.
açıkladım tatlım şimdi, tartıda moral bozmaya gerek yok isimli açıklamamBu tablo nedir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?