- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
tesekkur ederım cnm. 1 saatte yürüyüş yapmıştım unutmuşum :))
3 öğün fazla gelıyor bana doyuyorum böyle :)
En kısa zamanda deneyeceğim canım sağol.Ben çok seviyorum canım yaaaa karnabahar kokusu hafif oluyor ama çiğ köfte kısır isteğimi alıyor yok ediyor bence çokta sağlıklı bir yiyecek tavsiye ederim
Afeyet olsun minnom , şifa olsun.Daha hiç tartılmadım adet dönemindeyim sonucu bekliyorum büyük bir heyecanla.Günaydın Hanımlar,
Dün hindi sote diyebileceğim yemekten bir tabak,
bir kutu keçi yoğurdu (200 gr'lık Kutu)
İki dolu avuç da ceviz fındık fıstık yiyerek akşamı tamamladım
Kahvaltıda
Mozerella peynirli iki yumurta sahanda...
Bir bardak keçi sütü
Bir avuç kuruyemiş yedim
Zeytin yoktu evde, onu atlamış oldum, daha doğrusu o kadar tok uyandım ki, çok zorlanarak yedim bunları da
Şimdi kahvemi, çayımı içiyorum...
herkese başarılar, unutmayın hanımlar bugünden sonra sadece 2 günümüz kalıyor herkes erisin lütfen
Aşırı stresteyim zaten gerçekten bunları yapsam kilo verir miyim hiç inancım kalmadı benimhoşgeldinsenin durumun bence tamamen stresten ve kilo vereceğine olan inancının kırılmış olmasından...
ben de diyetisyene gidiyorum... ara öğün falan veriyor, dinliyorum hııı hııı diyorum...
sonra geliyorum eve bildiğim karatay diyetine devam, sırf tartılmak için gidiyorum anlayacağın mesela geçen hafta 700 gr yağ yaktığımı öğrenince havalara uçtum...
daha önce ara öğünle haftada 300 gr bile yağ yakamıyor hatta alıyordum senin gibi sinirlerim gerilmişti...
neyse temel prensipleri yazıyım hemen başla vakit kaybetme:
sabah 2 yumurta kayısı ya da tereyağında yapıyorsun, avıç kadar peynir, yeşillikler, domates, salatalık, 15 zeytin, 15 fındık fıstık, dilersen bir bardak süt.... bununla 5-6 saat duracaksın mutlaka, çünkü vücut süre uzadıkça yağ yakıyor.... öğle akşam tavuk, yanına sebze, salata, yoğurt yiyebilirsin doyana kadar.... bakliyat serbest ama sen şimdilik yeme... ekmek kesinlikle yok
bir karatay kitabı al okumaya başla...
bu şekilde haftada 2 kilon garanti senin, hiç stres yapma, bol su iç yürüyebilirsen 1 saat de yürü
bye
En kısa zamanda deneyeceğim canım sağol.
Aşırı stresteyim zaten gerçekten bunları yapsam kilo verir miyim hiç inancım kalmadı benim
Bide ben ilaç kullanıyorum antidepresan onların yanetkileri var çok şiddetli kabızlık çekiyorum onun için napabilirim kuru kayısı falan hiç işe yaramıyo ben karatay diyetini denedim daha önce ama karbonhidrat hiç olmadığı için kolumu kaldıracak halim olmuyo siz halsiz hissetmiyo musunuz kendinizibiz bunları yapıp veriyoruz, binlerce kişi de veriyor, sen de dene görüceksin
Afeyet olsun minnom , şifa olsun.Daha hiç tartılmadım adet dönemindeyim sonucu bekliyorum büyük bir heyecanla.aranıyor grup birincisi .hadi bayanlar böyle hareketli bir grupta böyle destek veren cici insanlarla birarada olup kilo vermemek olmaz.Ayıp olur bize
Bide ben ilaç kullanıyorum antidepresan onların yanetkileri var çok şiddetli kabızlık çekiyorum onun için napabilirim kuru kayısı falan hiç işe yaramıyo ben karatay diyetini denedim daha önce ama karbonhidrat hiç olmadığı için kolumu kaldıracak halim olmuyo siz halsiz hissetmiyo musunuz kendinizi
Kızlar merhaba. Ben yıllarca kilo alıp verdim ve geçen sene karatayla tanıştım. Kitaplarını okudum ve hayatıma yaydım. Geçen yıl 12 kilo verdim ve sağlık problerimden dolayı tekrar aldım. Pazartesi günü yaşam biçimimi tekrar değiştirdim ve bundan sonra ayrılmayı düşünmüyorum. Ve bugün neredeyse ağlıycam sebebi de tartıda sabah 101,8 i gördümpazartesi 104 iken bu sabah 101,8 oldum. Çok duygusalım bende kilo veriyorum artık. Herşey çok güzel olacak o bana kilolu olduğum için burnunun ucuyla bakanlar görecekler
Canim ben kaç kez böyle sofralarda yer aldim hiç kacamak yapmadim inan kendini gun sonunda muthiş güclu hissedersingünaydın kızlar bol yeşil we kırmızı biberli tereyağlı 2 yumurta 5 zeytin 1 awuç cewiz 4 dilim peynir il açtım günü
kızlar benim hafta sonu günüm war kendime ne söz weririsem wereyim hatta bi seferinde çay serwisinden sonra gititm güne ama dayanamıorum yiyorum acaba ayada 1 kaçamak yapsam olabilir mi ki
Tartıya az kaldı
Ben bu hafta bakliyati fazla yedim pazara kadar aksamlari sadece et ve sebze yicem ve yuruyus yapicam.
Pazar birinci olamasam da(benceyenidencan 1. Olacak ) ilk ücte olabilirim
Kahvaltim
Haşlanmis yumurta
Peynir
Fistik
Murdum erigi
tesekkur ederım cnm. 1 saatte yürüyüş yapmıştım unutmuşum :))
3 öğün fazla gelıyor bana doyuyorum böyle :)
Kızlar ben bugün 2 de patlıcan salatası yedim.Kahvaltım 8.30 da bitmişti.Öğleyin 40 dk yürüdüm.Hava belkide eksideydi.ben de doyuyorum dediğin gibi :) belki bir kefir içiyorum arada o da bana yetiyor
Tamam canım deneyeceğim.Süt damlasının görünüşü çok sevimli ama onu da istekli yiyemedim.Bir süre süt içmeyi düşünüyorum sabah,hatta tarçınlı olmasına ne dersiniz bakalım kızlar.Mutlakaaaa dene canım mutlaka gerçekten süper bişiiii süt damlasını almışsın bak benden görüp bunuda hemen dene
Mimmakcan ben senin bu haftanın birincisi olucağına inanıyorum,biraz daha motive ol, iki öğün arasında acıkırsan kefir, süt, yoğurt ya da ayranla doyur kendini... bir de öğle vakti yürüyorsun zaten bak bakalım pazar sabahı erimiş misin erimemiş misin... yalnız bakliyat yeme bu 2-3 gün
Süper yaaa süper.Çok iyi vermişsin tebrik ederim.Şuan seninle aynı kilodayız.Bakalım hafta sonu ne olacak ben çok merak ediyorum.Tüyoları da bekliyorum.Kızlar merhaba. Ben yıllarca kilo alıp verdim ve geçen sene karatayla tanıştım. Kitaplarını okudum ve hayatıma yaydım. Geçen yıl 12 kilo verdim ve sağlık problerimden dolayı tekrar aldım. Pazartesi günü yaşam biçimimi tekrar değiştirdim ve bundan sonra ayrılmayı düşünmüyorum. Ve bugün neredeyse ağlıycam sebebi de tartıda sabah 101,8 i gördümpazartesi 104 iken bu sabah 101,8 oldum. Çok duygusalım bende kilo veriyorum artık. Herşey çok güzel olacak o bana kilolu olduğum için burnunun ucuyla bakanlar görecekler
Afiyet olsun canım,mürdüm eriği kuru mu?Tartıya az kaldı
Ben bu hafta bakliyati fazla yedim pazara kadar aksamlari sadece et ve sebze yicem ve yuruyus yapicam.
Pazar birinci olamasam da(benceyenidencan 1. Olacak ) ilk ücte olabilirim
Kahvaltim
Haşlanmis yumurta
Peynir
Fistik
Murdum erigi
Afiyet olsun minnom.harika bir kahvaltı olmuş canım, ilk üçte olacağına eminim...
Bu arada, ben sabah hiç yeşillik yemedim ya, yemekte ıspanak vardı inip yiyim dedim biraz evvel yani 13:45'de
düşünün karnım acıkmadı da maksat hani lif olsun... bağısaklar çalışsın
bitiremedim bir tabağı arkadaşlar!!!ki porsiyonlar minnacık... nasıl mutluyum anlatamam...
ben saat 12:30'da yemeğe koşar herşeyden 2 tabak yer doymazdım... nasıl bir mucizeymiş bu beslenme şekli Allah'dan Canan Hoca'ya sağlıklı, mutlu ömür diliyorum
Süper yaaa süper.Çok iyi vermişsin tebrik ederim.Şuan seninle aynı kilodayız.Bakalım hafta sonu ne olacak ben çok merak ediyorum.Tüyoları da bekliyorum.
Afiyet olsun canım,mürdüm eriği kuru mu?
Olacam ya 1. olacam.Hiç bu kadar ukala olmamıştım hayatımda.Ama olsun bu sefer sonuç böyle olmasa da ben birinci olacam.Belki biraz hırs yapışır bana da.
Afiyet olsun minnom.Anammm bak ne diyeceğin korkusuyla mesaj yazarken sen de ıspanağı kaçırmadın he.Ohhhh sen kendin yiyince bana da oklava dayamazsın herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?