Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afeyet olsun minnom , şifa olsun.Daha hiç tartılmadım adet dönemindeyim sonucu bekliyorum büyük bir heyecanla.aranıyor grup birincisi .hadi bayanlar böyle hareketli bir grupta böyle destek veren cici insanlarla birarada olup kilo vermemek olmaz.Ayıp olur bize

Aşırı stresteyim zaten gerçekten bunları yapsam kilo verir miyim hiç inancım kalmadı benim

biz bunları yapıp veriyoruz, binlerce kişi de veriyor, sen de dene görüceksin
Bide ben ilaç kullanıyorum antidepresan onların yanetkileri var çok şiddetli kabızlık çekiyorum onun için napabilirim kuru kayısı falan hiç işe yaramıyo ben karatay diyetini denedim daha önce ama karbonhidrat hiç olmadığı için kolumu kaldıracak halim olmuyo siz halsiz hissetmiyo musunuz kendinizi

Mimmakcan ben senin bu haftanın birincisi olucağına inanıyorum, biraz daha motive ol, iki öğün arasında acıkırsan kefir, süt, yoğurt ya da ayranla doyur kendini... bir de öğle vakti yürüyorsun zaten bak bakalım pazar sabahı erimiş misin erimemiş misin... yalnız bakliyat yeme bu 2-3 gün

tatlım sen çok olumsuzsun, önce enerjini yükselt burda herkes aynı problemle toplanmış durumda herkes aynı şeyleri yiyor ve herkes son derece olumlu... lütfen sen de haline şükret ve enerjini yükselt...

bağırsakların için sabah 3 adet kurukayısı ye üzerine ılık su iç, kahvaltıda.... eğer istemezsen form ya da zayıflama çayı olarak satılan çaylardan iki tane iç, sabah içersen akşam, akşam içersen sabah koşarsın tuvalete...

karbonhidrat yok değil var, tüm sebze ve salatalarda vücudun için yeterli karbonhidrat var, yoğurtta ve sütte de var.... peynirde de var...

herşey beyinde başlıyor, lütfen önce beynini ikna et, antidepresan ben de kullandım kabızlık yapmadı, kabızlığı stres yapar, az su içmek yapar, hareketsizlik yapar...

Kızlar merhaba. Ben yıllarca kilo alıp verdim ve geçen sene karatayla tanıştım. Kitaplarını okudum ve hayatıma yaydım. Geçen yıl 12 kilo verdim ve sağlık problerimden dolayı tekrar aldım. Pazartesi günü yaşam biçimimi tekrar değiştirdim ve bundan sonra ayrılmayı düşünmüyorum. Ve bugün neredeyse ağlıycam sebebi de tartıda sabah 101,8 i gördüm pazartesi 104 iken bu sabah 101,8 oldum. Çok duygusalım bende kilo veriyorum artık. Herşey çok güzel olacak o bana kilolu olduğum için burnunun ucuyla bakanlar görecekler

Ayyy

harikasın tatlım yaaa, lütfen aynen devam ve pazartesiye kadar bir daha kilonu söyleme ki, bizler de iyice merak edelim... bunun şerefine bugün daha bir azimle sarıl yeni beslenme düzenine ve egzersizini de 15 dakika uzat mesela
çok öpüldün

Canim ben kaç kez böyle sofralarda yer aldim hiç kacamak yapmadim inan kendini gun sonunda muthiş güclu hissedersin
En sevdigim sey karamel dir. Karemel dolgulu kek yaptim ama yemedim en zor sinavimdi ama yeseydim mutsuz olacaktim...

Tartıya az kaldı
Ben bu hafta bakliyati fazla yedim pazara kadar aksamlari sadece et ve sebze yicem ve yuruyus yapicam.

Pazar birinci olamasam da(bence yenidencan 1. Olacak) ilk ücte olabilirim

Kahvaltim
Haşlanmis yumurta
Peynir
Fistik
Murdum erigi

harika bir kahvaltı olmuş canım, ilk üçte olacağına eminim...

Bu arada, ben sabah hiç yeşillik yemedim ya, yemekte ıspanak vardı inip yiyim dedim biraz evvel yani 13:45'de

düşünün karnım acıkmadı da maksat hani lif olsun... bağısaklar çalışsın

bitiremedim bir tabağı arkadaşlar!!! ki porsiyonlar minnacık... nasıl mutluyum anlatamam...

ben saat 12:30'da yemeğe koşar herşeyden 2 tabak yer doymazdım... nasıl bir mucizeymiş bu beslenme şekli Allah'dan Canan Hoca'ya sağlıklı, mutlu ömür diliyorum

tesekkur ederım cnm. 1 saatte yürüyüş yapmıştım unutmuşum :))

3 öğün fazla gelıyor bana doyuyorum böyle :)

ben de doyuyorum dediğin gibi :) belki bir kefir içiyorum arada o da bana yetiyor
Kızlar ben bugün 2 de patlıcan salatası yedim.Kahvaltım 8.30 da bitmişti.Öğleyin 40 dk yürüdüm.Hava belkide eksideydi.

Mutlakaaaa dene canım mutlaka gerçekten süper bişiiii süt damlasını almışsın bak benden görüp bunuda hemen dene
Tamam canım deneyeceğim.Süt damlasının görünüşü çok sevimli ama onu da istekli yiyemedim.Bir süre süt içmeyi düşünüyorum sabah,hatta tarçınlı olmasına ne dersiniz bakalım kızlar.

Minnom ben bugün sabah kahvaltısından tam 5.5 saat sonra patlıcan salatası yedim,közlenmiş soğan biber patlıcan ve sarımsak sosuyla;bunu kaçırmamalıyım dedim.Bakliyat yemeyeceğim söz.

Süper yaaa süper.Çok iyi vermişsin tebrik ederim.Şuan seninle aynı kilodayız.Bakalım hafta sonu ne olacak ben çok merak ediyorum.Tüyoları da bekliyorum.
Afiyet olsun canım,mürdüm eriği kuru mu?
Olacam ya 1. olacam.Hiç bu kadar ukala olmamıştım hayatımda.Ama olsun bu sefer sonuç böyle olmasa da ben birinci olacam.Belki biraz hırs yapışır bana da.

Afiyet olsun minnom.Anammm bak ne diyeceğin korkusuyla mesaj yazarken sen de ıspanağı kaçırmadın he.Ohhhh sen kendin yiyince bana da oklava dayamazsın herhal.

tarçınlı süt süper olur, ben her sabah bir bardak keçi sütü içiyorum, sadece kilo vermeyi aştı benim durumum, o kadar sağlıklı hissediyorum ki kendimi, hiç kötü, vücuduma zarar verecek birşey yiyemiyorum, herşeyin en iyisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…