Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba hanımlar, ben son 1,5 ayda Karatay ile 7,3 kg verdim. Hiç aç kalmadım hatta kaçamaklarım oldu, spor da yapmaya vaktim yok işim yoğun. İki öğün yetiyordu genelde o yüzden sağlıklı besinlerde aldığım kalori de genelde 850 - 1100 arası ortalamasında oldu. Size sorum bu diyeti yaparken adet düzensizliği yaşayan oldu mu? Sonuçta şok diyet falan değil, 7 kg verdiysem de haftada 1 kg vererek ve sağlıklı besinlerle doya doya verdim.

Aynen cok cabuk doyuyorum ben de

Evet canim kuru tadi da guzel birazcık mayhos günkurusuna guzel bir altarnetif

adet düzensizliği değil de ben erken adet oldum bu ay, ama bunla ilgisi olduğunu sanmıyorum, baharda hep değişir benim.

tebrik ederim güzel kilo vermişsin, ben aynı kaloriyi aldığım başka diyetlerde hem doymuyor hem de kilo veremiyordum, bununla hem doyuyorum hem kilo veriyorum

kaç kilosun tatlım

hoşgeldin cnm. Sana şöyle anlatayım: sabah 6 da Kalktım cocukları hazırla, kahvaltı yaptır, okula götür gel saat 8:30 oldu. Sonra arkadaşla 1 saat tempolu yürüyüş yaptım , geldim evi indirdım, kaldırdım, öğle yemegı hazırladım ve hiç halsızlık hıssetmedım, hatta o kadar enerjı doluyumki ütüye başladım, oğlumun sporu var onuda yürüyerek götüreceğim. DEmem o ki kahvaltını sağlam yaparsan hıc halsiz olmuyorsun. :)
Tebrık ederim harıkasın. O burunları yere indireceğiz :)
Afıyet olsun cnm. Nerdesin kız hava eksıde yıruyorsun :)

İnşallah olursun cnm. Bu hafta ne kadar verıyom bılmıuorum. Gecen hafta cok verdım bu hafta duraklarmıyım acaba. Neyse bende sondan bırıncı olurum :))

Tebrık ederım cok ıyı vermişsin. Bende şimdilik hıc bır problem yok:)

Kızlar konuyla alakasız olacak ama bahar aylarında Güneş alerjisi oluyorum. Güneş gören yerler kızarıyor ve kaşınıyor. Yaza kadar gecıyor ama yınede ben rahatsız oluyorum. Doktora gıttım krem verdı işe yaramadı. Bılgısı olan varmı?

şu an 54 kg oldum. boyuma (1.64) göre zayıf bile sayılıyorum güya ama nasıl bir kemik yapım varsa 55e kadar balık etli gözüküyordum. şimdi ince hissediyorum kendimi.

canım güneş bana da dokunuyor, senin gibi kızarmıyorum da bende de inanılmaz koyu lekeler yapıyor, sanırım tek yol 50 koruma faktörlü kremler sol..te diye bir koruma kremi kullanıyorum, tam adını yazmadım çünkü reklama giriyor bu en iyisiymiş güyya, bahar gelince hemen aldım eczanelerde var, bakalım inşallah faydasını görürüm

özelden yazarmısın cnm ya bılabılırsem bende alayım. Teşekkürler :)

şu an 54 kg oldum. boyuma (1.64) göre zayıf bile sayılıyorum güya ama nasıl bir kemik yapım varsa 55e kadar balık etli gözüküyordum. şimdi ince hissediyorum kendimi.
çok iyi vermişsin ben de 1.68'im 58-59 kiloyu seviyorum vucudumda, su an 63lerdeyim ve son derece balık etliyim yalnız bu diyet kadar tok tutan ve sağlıklı bir beslenme biçimi görmedim, mutluyum yaparken

çok iyi vermişsin ben de 1.68'im 58-59 kiloyu seviyorum vucudumda, su an 63lerdeyim ve son derece balık etliyim yalnız bu diyet kadar tok tutan ve sağlıklı bir beslenme biçimi görmedim, mutluyum yaparken
Evet, hele kahvaltısı bir ayrı güzel :) peynir zeytin ve kuru meyve ya da kuruyemişi kombinasyonunu cafeler lokantalar önümüze aperatif tabağı diye koyuyor ya. Sabah sabah alem yapıyor gibi hissediyorum kendimi. Umarım biraz kaloriyi yükselterek hayatımın beslenme alışkanlığı olarak yerleştireceğim. Arada kaçamak olur tabii.

yok zaten orası Allahın emri çünkü bak 40 yaşımdayım 20 yaşımdan beri kilomu korumaya çalışıyorum 55lderden 67lere dayandım, hep bir kısıtlama, büyük suçluluk duyguları... "insan gibi yiyince kilo alıyorum" diyordum çünkü kuş gibi yemem gerekiyordu, üzerine bir de kanser geçirince bünye iyice şaşırdı bu sefer ödem sorunu da bindi üzerime...

bu beslenme şekliyle hayatımın baharını yaşıyorum, bu hafta iyice rahatladım giden henüz bir - birbuçuk kilo ama bir incelme, bir rahatlama var ki tarifi mümkün değil...

enerjim de çok yüksedi, sağlığım için endişem de azaldı... biliyorum ki sağlıklı besleniyorum, ömrüm boyu bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum bende... tabi ki arada kaçamaklar olur ama onlar bile vücudumun hormon dengesini bozer diye çekinirim

sanırım bu sorun bende var ben de anlamadım ondandi ama diyete başlayalı 8 gün oldu 2 gündür de adet olmayı bekliyorum hala olmadım

Çok geçmiş olsun bu arada. Menüleri oturttuk mu tamamdır... Bana en güzel hediye midemin küçüldüğünü ve normal porsiyonlarla masadan kalkabildiğimi görmek oldu. Sonrası kolay umuyorum.

Merhaba kızlar bugün çok yoğun ve yorgunum. Aksam işten gelince tartildim 71.5 ı gördüm çok mutluyum.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 sütlü kahve
Öğle 1 lahmacun
1 sütlü kahve
Aksam: 1 kepçe ayran çorbası
Kiymalı patlıcan yemegi
Yoğurtlu semizotu
2kuru kayisi ve yer fıstığı yedim. (Çok acikmistim)
Şimdi çay içip dinlenecegim inş. Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…