- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Pazar günümü tartilicaz yoksa pazartesimi
Pazar günümü tartilicaz yoksa pazartesimi
pazar internete giremeyecekler var, 2 gün de tartılın düşük olanı söylersiniz, nihai listeyi pazartesi yayınlayacağım
pazar internete giremeyecekler var, 2 gün de tartılın düşük olanı söylersiniz, nihai listeyi pazartesi yayınlayacağım
Bir çay bardağı ceviz fındık yiyin ekmek olarak canım.Serbest olan sevdiğiniz herşey den bol bol yiyin çekinmeyin.Karnınızı tıka basa doldurun.İlk gün orucun ilk günü gibi zor geçer.2-3 güne alışırsınız.Seviyorsanız kahvaltıda etde yiyebilirsiniz tok tutar.Hoşgeldiniz bu arada.Bende diyete başlıyorum artık en büyük sıkıntım sabah kahvaltısı ekmeksiz bi kahvaltı nasıl olur bilemiyorum ama deneyecem en azından
Ceviz fındık fıstık çok yağlı olduğu için onlar da kilo aldırır diyolarBir çay bardağı ceviz fındık yiyin ekmek olarak canım.Serbest olan sevdiğiniz herşey den bol bol yiyin çekinmeyin.Karnınızı tıka basa doldurun.İlk gün orucun ilk günü gibi zor geçer.2-3 güne alışırsınız.Seviyorsanız kahvaltıda etde yiyebilirsiniz tok tutar.Hoşgeldiniz bu arada.
Yok öyle birşey canım kavrulmuş olursa kilo aldırır çiğ kuruyemiş kilo aldırmaz bilakis enerji verir.Karatay diyetinde çerez ekmek olarak kullanılır.Karataycılar yanlarında çerez taşır gün içinde acıkırlarsa yesinler diye.Biz şuan diyette olduğumuz için arada yemiyoruz.Ama öğünlerde serbest.Yinede siz bilirsiniz tabi.Ceviz fındık fıst
Ceviz fındık fıstık çok yağlı olduğu için onlar da kilo aldırır diyolar
denemeden önce öyle geliyor cnm ama bir kaç gün yapınca hiç eksikliğini hissetmiyorsun ilk günler ozellikle kahvaltida bol cesit koy peynirler,zeytinler,ceviz,yogurtta olur.mutlaka 2 yumurta olsun.domates,biber,salatalik,yesillik zaten çok doyuyorsun bir kaç gün içinde zaten bu çeşitleri de yiyemiyorsun kendini hep tok hissediyorsunBende diyete başlıyorum artık en büyük sıkıntım sabah kahvaltısı ekmeksiz bi kahvaltı nasıl olur bilemiyorum ama deneyecem en azından
ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba bizede motive olur yazarsanız sevinirimBravo hanımlar herkese kolay gelsin. Bugün tesadüf köy pazarı vardı gezindim, meğer peynir zeytin kuru meyve kuruyemiş almak ne zevkliymiş yahu! Doyasıya yiyebileceğini bilince. Ben 48 gün evvel başladım vermek istediğim kg.yu verdim sayılır şimdi iş dolap köşelerine tıkılan dar kıyafetleri çıkarmakta.. sakın motivasyonunuz düşmesin bu diyet ile yerlerde sürünmeden kg vereceksiniz ve alışkanlıklarınız keyifle beslenmeye doğru değişecek.
tebrik ederim sizi.kilo vermeniz her hafta aynı sekildemi gitti mesala ilk ay ikinci ay arası farklilik oldumu verirken48 günde 7,3 kg verdim. Karatay listesinden dışarı çıkmadım 3-4 günlük zoraki kaçamaklar hariç, onlarda da bir öğün seçmek elimde değilse öbür öğün dengelemeye çalıştım. Beni ne tok tutuyor ne iyi geliyor ve yediklerim sağlıklı şeyler de olsa toplam besin değeri ne bilmek için yediklerimin listesini tuttum. Akşam 19.00dan sonra yemedim nadir istisnalar hariç. Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat ettim. İmkan oldukça hep ızgara buğulama vs. pişirme yöntemlerini tercih ettim eşime yemek yaparken de yemek kaşığı ölçüsüyle zeytinyağı kullanıp küçük porsiyonlarda yedim herşeyi. Çok çeşit yemek yapmadım, yoğurt ve salata ile tamamladım menümü genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?