Kahvaltim
Yesil soganli omlet
Peynir
Zeytin
Mantar sote
Fistik ve gunkurusu
Aksam yemeğim
Kiymali pirasa
Firinda hamsi
Bol salata
Dogrumu bilmiyorum ama 21. Gunumde balik sonrasi iki kucuk parça tahin helvası yedim. İlk kez şekerli bisey yedim yerken cok duygulandim ahaha...
Yarın sabah aç olarak tartılıcam hatta sabah hastaneye gidicem ufak bir operasyonum var ac gidip gelicem insallah 1 kilo vermisimdir
Teşekkürler canım.. Tavsiye ederim cok doyurucu üstüne helva cabası şimdi eşime mısır patlatıcam kendime yeşil çay mis gibi iyice alıştım 21. günün sihri midir bilmem ama kendimi daha güçlü hissediyorumYarınki operasyon için acil şifalar dilerim.balıktan sonra tahin helvası yemek serbest 2 dilim falan tabii afiyet bal şeker olsun.yarın bende bu menüyü kopya edicem inş.
Aynı gidiyoruz seninle canım.Benimde ikinci haftamda hiç düşme olmamıştı.Ama üçüncü hafta ile birlikte yine günlük 400-300-200gr düşüşler başladı.Moralini bozma hiç.Herkese günaydın
Kilo 65
Yani eksilme yok ama olsun bunu bekliyordum haftaya toptan veririm
Bir de beenim tartim dijital degil gram i goremiyorum ...
Sızler istediginiz kiloyu vermissinizdir insallah
Yarım paket bulgura bir avuç un bir yumurta kırıyorum ben canım. Haşlanmış patates ile yoğuranlarda var.Yada hiç bir şeysiz bulguru yoğurarak kendi unuyla çıkaranlar da var.Biz ilkini seviyoruz.Kızlar içli köfteye benim bildiğim un konulur siz yediğinize göre bir tarifi vardır paylaşır mısınız
bulgura esit sekilde irmik koyup biraz tuz ve su ile yogurup yaptım ben nette oktay ustanın haslama içli köfte tarifi ile yaptım onda un yoktuKızlar içli köfteye benim bildiğim un konulur siz yediğinize göre bir tarifi vardır paylaşır mısınız
Evet sende gecen hafta vermemistin dimi...Aynı gidiyoruz seninle canım.Benimde ikinci haftamda hiç düşme olmamıştı.Ama üçüncü hafta ile birlikte yine günlük 400-300-200gr düşüşler başladı.Moralini bozma hiç.
Geçmiş olsun canim... üzülme onumuzdeki hafta veririz:)Merhaba herkese .
Yazılanları okudum ama yazamadım.Büyük oğlum çok hasta 3 gündür.Kusma ağrı ateş , çok korktum bu gece ama şükür şuanda daha iyi.Halen birşey yeyemiyor ama.
Dün vebuğün hergünkü gibi kahvaltı yaptım.dün 6 tane mercimekli köfte (komşudanve tavuk yedim.dün regl oldum .
Bu sabah tartıldım kızlar sonuç 101.1 .Çok üzüldüm ama bırakmak yok tabi devam hepberaber.
Burakarsa bulgur ge şu ile hamuru tapuliyirKızlar içli köfteye benim bildiğim un konulur siz yediğinize göre bir tarifi vardır paylaşır mısınız
Merhaba herkese .
Yazılanları okudum ama yazamadım.Büyük oğlum çok hasta 3 gündür.Kusma ağrı ateş , çok korktum bu gece ama şükür şuanda daha iyi.Halen birşey yeyemiyor ama.
Dün vebuğün hergünkü gibi kahvaltı yaptım.dün 6 tane mercimekli köfte (komşudanve tavuk yedim.dün regl oldum .
Bu sabah tartıldım kızlar sonuç 101.1 .Çok üzüldüm ama bırakmak yok tabi devam hepberaber.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Herkesin bir hafta durdu demekki kilo vermesi ben tekrar düşmeye başladım tartıda durmak yok yola devamMerhaba herkese .
Bu hafta bol bol vericez inşallahEvet sende gecen hafta vermemistin dimi...
Benim 22. günüm bugün yarından itibaren bulgura elveda bol yuruyuş 60 a kadar sıkı yönetim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?