Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrik ederim sizi.kilo vermeniz her hafta aynı sekildemi gitti mesala ilk ay ikinci ay arası farklilik oldumu verirken

Tabi ki başlar başlamaz vücut şaşırdı, ödem falan derken ilk hafta 2,4 kg gitti. Sonra 2. HAFTA 1,5 kg, 3. HAFTA 1,1 kg, 4. HAFTA 0,5 kg, 5. HAFTA 0,7 kg, 6. HAFTA 0.4 gr diye gitmiş kilolar. Duraklamalar maksimum 3 gün oldu ama bünye meselesi tabii bu değişir. Bazı şeylerden vazgeçemedim yalan yok, mesela arada bir füme gıdalar .Spor yapmadım ama hareketli bir iş hayatım var diyebilirim.

süpersiniz valladarısı başımabende yeni başladım ilk haftam bu gün dolucak ama bir kaç gündür regle olmayı bekliyordum geç kaldı ondan nekadar verip veremedigimi anliyamadm ama bugün biraz önce reglemi oldum sonunda artık bir kaç gün sonra net kilomu anlarım bakalım

Sağolun darısı hatta daha kolayı başınıza inşallah. Sabredebilirseniz haftada bir tartılın daha iyi bir sürpriz olur.

Merhaba gizlar noruyonuz?

Bugünkü raporumu verir kaçarım.
Sabah 1 muz ve 1 mandalina
Öğlen 2 içli köfte salata ve 1 minik dilim ıspanaklı börek
Aksam: 4 yaprak sarma bulgurlu
Sütlü kahve
Türk kahvesi
Akşamda 1 saat step ve pilates yaptım mutluyum mesudum. Herkes inceldiği söylüyor ve bende öyle hissediyorum artık tartıya çok takilmayacagim. Yağ ile kaslar yer değiştiriyor olabilir.
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim.
Pazar sabah mı tartılıp liste yapacaktık? Haber verin.
Öpüldünüz

canım afiyet olsun ama sarma içli köfte börek bunların hepside yasak değilmi bu diyette

canım afiyet olsun ama sarma içli köfte börek bunların hepside yasak değilmi bu diyette
Haşlanmış içli köfte yasak değil hatta Karatay ın gözde yemeklerinden,bol kıymalı az bulgurlu sarmada yasak değil mercimek köftesi de yasak değil ama asgari yemek lazım.Biz geçen diyetimizde bulgur hakkımızı içli köfte yada mercimek köftesi ile değerlendirirdik..

Bulgurlu sarma ve haşlanmış içli köfte yasak değil ki! Ve hepsinden az yedim farkındasınız börek te canım çok istedi ve Karatayin kitabında haftada bir yufkadan yapılan bir tarifler vardı ona saydım. Ki minik biseydi tadımlık!

Sizde cevap vermişsiniz teşekkürler. Bu diyette herşey yasakmış gibi bir kanı var. Halbuki şeker unlu ve paketli şeyler dışında çoğu şey serbest. Şu yufkayı ilgili yazıyı bulsam onu da eklicem
Bende yarın 18gün olacak hiç ağzıma koymadım bu güzel yemekleri geçen sefer börek hariç diğerlerini haftada bir gün bulgur günü yapıp yiyordum.3-4 tane mercimek köftesi yada 3-4 tane içli köfte yiyordum.Bu sene bulgur hiç yemedim . Yapacak vaktim olmadı.

Tatlım pazar-pzt tartılıp düşük olanı söyle, pzt sonuçlar açıklanıcak ❤

Yediklerin çok sağlıklı ve karataya da uygun annncaaak sen ölçülü yenmesi gereken herşeyi aynı gün içinde yiyorsun ve çok az yiyorsun bu yediklerin 800 kalori yapmaz, yani enerji düşük, dikkat et vucudun kendini korumaya alıp yavaşlamasın... sanırım arkadaşların söylemek istediği bu, yoksa super gidiyorsun... aynen devammm ❤

Ben bilmediğim için sordum canım ben kitabı okumadım çünkü sadece netten biraz araştırdım ve bu siteden takip ediyorum onları görmemiştim sevindim valla bende arada bir gönlüm rahat yerim artık

Az yediğimin farkındayım onthebeach. Hem canim isyemiyor hem de çalışınca bu konuda fazla bişe yapamıyorum izinli seyler yemekte genelde spor günlerimiz denk getiriyorum yada öyle rast geliyor.

canım sen nekadar zamanda kaç kilo verdin acaba ben başlayalı daha bir hafta oluyor yeniyim ve kitabida okumadım canım bilgi verirsen sevinirim

İki sene önce yaptığımda 2 haftada 4 kilo falan vermiştim. Bugün 2. Haftam ve ben 1.5 kilo verebildim. Ama bende troid, pco, demir ve d vitamini eksikliği var. Ve bu sefer daha önceden de dikkat ettiğim için öyle büyük bir ödem olmadığından az kilo verdim diye düşünüyorum. Ama gerçekten inceldim spor sayesinde de.

Az kilo vermek daha iyi birşey. Bende ilkin çok takıldım bu duruma. Ama birakmayacagim. 2 ay sonra çok iyi olacağına inanıyorum

bende inanıyorum kesin vericez yaza süper giricezyaşasın leptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…