Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm kızlar. Bu haftaki kılom 65,2
Aslında tartımın pili bıtmiş, hafta içi tsrtılmsdıgımdan fark etmedim, bu günde her yer kapalı pıl alamadım ve evdeki yedek tartıyla tartıldım, ıkısı Arasında fark varmı bılmıyorum. Haftaya eskı tartılma devam edecegım. :)

Cok gecmışolsun cnm inşallah daha ıyı olur

Bende regl oldum dun, acaba omu bızı az vermiş gosyerıyor :))

Selam hanımlar,
Telefondan kısa yazabiliyorum, yarın 11:00 gibi listeyi yayınlıycam, bugun tartıda yüksek çıkanlar yarın sabah tekrar tartılsın, daha düşük çıkabilirler...

Evde withings isimli ultra gelişmiş bir tartım var, sabah 7:00 gibi tartıldım 63.1 sonra yattım 9.00 da kalkıp tekrar tartıldım 62.9 yani uyku da ödemi atıyor... ha bu arada dün sabah 63.5 tartılmıştım... haftaiçi 63.7 bile gördüm... demem o ki, tartı anlam ifade etmiyor, bu aramızda eğlence ama leptin acımadan yağları yakmaya devam ediyor ❤

Kahvaltim

Dana ciğer kavurma
Tere roka
Sogan sote

Aksam yemeğim

Ayda bir lahmacun izni var diye 3 parça etli ekmek
Bol salata
Ayran

6 gibi yedim çok.yemedim ama midemi kötü hissediyorum
Ayda bir yenen cıssss haklarimi bitirdiğime gore yarin bol yuruyus ve (seker orucu deniyor heralde) daha sıkı bir diyetle karatay a devam

arkadaşlar merhaba, bu diyetle ayda kaç kilo verdiniz? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlarımla kilo verme yarışına girdik :) 1 ayda kim çok kilo verirse güzel bir elbise kazanacak. motive olmamız için her gün düzenli yürüyüş yapıyorum.en az 5000 adım yürüyorum,10 000 adım yürüdüğüm günler de az değil. 1 ve 3 yaşında 2 kuzumdan hatıra bir göbeğim var. mekik çekmeye yeni başladım. karatay diyeti diğer diyetlere göre daha vicdanlı geldi ama kaç kilo veriliyor çok merak ediyorum

Sabah.klasik karatay 1 mandalina
Aksam balık, salata,yumurtali fasülye,domatesli karides güveç, zeytinyağlı enginar,3 tane bulgurlu sarma ( yemeğe misafir vardı ::)))
Ve tabi 2 dilim tahinli helva
Çayla da bir minik.kase yer fıstığı yedim. Yani bugün bayagi bir yedim.

İm harika bir akşam yemeği idi. güzel yemekler pişirelim ve yiyelim

2 hafta oldu başlayalı 3,800 gr verdım. Kişiye göre, yeme alışkanlığına gore degışıyor. Kolay gelsin sıze umarım elbıseyi kazanırsınız :)

Afıyet olsun cnm. Iyi yemişsin :)

canım yaaaa, teşekkür ederim azimliyim. siz ne yiyerek verdiniz 3 800 gr ı, bence gayet iyi vermişsiniz.
Teşekkür ederım cnm. Karatayda yasaklı gıdaları yemedim. Yeşil çay ve beyaz çay içtim dönüşümlü olarak ve 2 öğün yedim. Zaten karataya tam uyulursa 2 öğün yetıyor.
Kac kılosun ve 1 ay için bır hedefin varmı ?

adil olsun diye birlikte yiyip tok karına tartıldık,67 çıktım boyum 1 74, hedefim 60-62 arası olsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…