600 gr verebilmişim bu hafta cnm ya :))pegasus07 çok merak ediyorum kaç kilo verdin canım.
Bencede artık su bitti yağ yakıyoruz ondan yavaşladı Allah bereket versin bu hafta daha çok veririz inşallah600 gr verebilmişim bu hafta cnm ya :))
Cok gecmışolsun cnm inşallah daha ıyı olurMerhaba herkese .
Yazılanları okudum ama yazamadım.Büyük oğlum çok hasta 3 gündür.Kusma ağrı ateş , çok korktum bu gece ama şükür şuanda daha iyi.Halen birşey yeyemiyor ama.
Dün vebuğün hergünkü gibi kahvaltı yaptım.dün 6 tane mercimekli köfte (komşudanve tavuk yedim.dün regl oldum .
Bu sabah tartıldım kızlar sonuç 101.1 .Çok üzüldüm ama bırakmak yok tabi devam hepberaber.
ınşallah cnmBencede artık su bitti yağ yakıyoruz ondan yavaşladı Allah bereket versin bu hafta daha çok veririz inşallah
2 hafta oldu başlayalı 3,800 gr verdım. Kişiye göre, yeme alışkanlığına gore degışıyor. Kolay gelsin sıze umarım elbıseyi kazanırsınız :)arkadaşlar merhaba, bu diyetle ayda kaç kilo verdiniz? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlarımla kilo verme yarışına girdik :) 1 ayda kim çok kilo verirse güzel bir elbise kazanacak. motive olmamız içinher gün düzenli yürüyüş yapıyorum.en az 5000 adım yürüyorum,10 000 adım yürüdüğüm günler de az değil. 1 ve 3 yaşında 2 kuzumdan hatıra bir göbeğim var. mekik çekmeye yeni başladım. karatay diyeti diğer diyetlere göre daha vicdanlı geldi ama kaç kilo veriliyor çok merak ediyorum
Afıyet olsun cnm. Iyi yemişsin :)Sabah.klasik karatay 1 mandalina
Aksam balık, salata,yumurtali fasülye,domatesli karides güveç, zeytinyağlı enginar,3 tane bulgurlu sarma ( yemeğe misafir vardı ::)))
Ve tabi 2 dilim tahinli helva
Çayla da bir minik.kase yer fıstığı yedim. Yani bugün bayagi bir yedim.
İm harika bir akşam yemeği idi. güzel yemekler pişirelim ve yiyelim
canım yaaaa, teşekkür ederim2 hafta oldu başlayalı 3,800 gr verdım. Kişiye göre, yeme alışkanlığına gore degışıyor. Kolay gelsin sıze umarım elbıseyi kazanırsınız :)
Teşekkür ederım cnm. Karatayda yasaklı gıdaları yemedim. Yeşil çay ve beyaz çay içtim dönüşümlü olarak ve 2 öğün yedim. Zaten karataya tam uyulursa 2 öğün yetıyor.canım yaaaa, teşekkür ederimazimliyim. siz ne yiyerek verdiniz 3 800 gr ı, bence gayet iyi vermişsiniz.
adil olsun diye birlikte yiyip tok karına tartıldık,67 çıktımTeşekkür ederım cnm. Karatayda yasaklı gıdaları yemedim. Yeşil çay ve beyaz çay içtim dönüşümlü olarak ve 2 öğün yedim. Zaten karataya tam uyulursa 2 öğün yetıyor.
Kac kılosun ve 1 ay için bır hedefin varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?