- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ödüller supermis
Zayıflayınca sizde onla dalga geçersiniz inşallah.Cici bici elbiseler, saç makyaj şaşar kalır.Bende esime doyete basladim destek ol dedim.amma zayifladin dikkat et zafiyet gecirirsin diye dalga gecti benle
Böyle beslenirsen daha bile çok verirsin inşallahKahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Karnabahar hasladim ustune kiyma kavurucam
Yogurt
Nisan ayı sonunda 65 olmayı hedefliyorum
1 ay icinde 3,5 kilo verebilirim sanirim
Ben et yemediğim günlerde baklagil yada sebze yiyorum.Sayı koymadım.Unlu yada şehriye li hiç çorba içmedim.Tarhana serbest miş sanırım.canlarim çok oluyorum ama bir sorum daha var baklagiller haftada kaç kez secmeliyiz bir kezmi acaba birde corbalarla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela tarhana falan yasak mi?
Böyle giderse 5 verirsin benceKahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Yogurt
Evet bazen kirici olabiliyor.ama takmiyorum artikDert etme sen kilo vermeye odaklan bazen kırıcı olabiliyorlar en guzel cevabı nasıl erecegini biliyorsun
55 ne yaaa.. aglicamMerhaba kızlarr ben de uzun araştırmalarım ve kitabı bitirmem sonucu aranıza katılmaya karar verdim :)
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve günde 2,5 litre su içmeye dikkat ediyorum.
şuan 55 kiloyum hedefim 49
benim gibi tecrübesiz birine yardımcı olursunuz değil mi :)
Hosgeldin..bende yeni basladim .6 kilo nedirki verirsin insallahMerhaba kızlarr ben de uzun araştırmalarım ve kitabı bitirmem sonucu aranıza katılmaya karar verdim :)
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve günde 2,5 litre su içmeye dikkat ediyorum.
öyle deme ama boyuma göre fazla birazHosgeldin..bende yeni basladim .6 kilo nedirki verirsin insallah
Burda herkes destek oluyor.yoksa ben basladigim aksam birakir pes ederdim.sen kararli ol herkes yardimci olur yeterki isteöyle deme ama boyuma göre fazla birazaslında daha çok bölgesel kilom var basen ve bacak bölgemde
Harika süpersinnbu saate kadar hala sabah yediğim ceviz,muz,kahvem ile durdum kızlar
aksam:koca bir tabak mercimek,biraz yoğurt ve yeşil soğan
üstünede kahvemi içiyorum şimdi
aaa unutmadan 1.5 litre su da içildi
bu günü güzel ve erkenden kapattm
Ohhh afiyet olsun ben de yedim yemegimibu saate kadar hala sabah yediğim ceviz,muz,kahvem ile durdum kızlar
tesekkurler cnmArkadaşlar hepinize tebrikler haftaya insallah hepimiz çok daha iyi sonuç alırız ve superler @ElvedaKilolar @Elalispegasus07 Freyza__ tebrikler canlarim
Görürsün cnm nıye görmeyesin :)Bende 6 lı rakamlari gorebilecek miyim acaba
Aynen cnm bende bu hafta bıraz daha dıkkat edecegım, yuruyus yapacagım haftaya 62 gorurmuyum acabaArkadaşlar bu hafta çok azimliyim bol su ile hiç kacamaksiz bol hareketli bir hafta yapicam bakalım sonuç ne olucak yeni hafta hepimize hayırlı olsun
kahvaltı:1muz,2ceviz,1bardak sütlü kahve
Tebrık ederım cnm. HarıkasınOleyyyy birinci olmusummmm çok tesekkür ederim arkadaşlar zafere inan başarı az ötede
Afıyet olsunÖğlen yemegim
Mercimek corba
Salata zeytinyagli
Yogurt
Bol bol eğlenmeler cnm, tadını çıkar :)kızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Afıyet olsun cnm. Cok rahat verırsın 3,5 kıloya :)Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Yogurt
Tarhana serbest fakat buğday tarhanası bılabılırsem daha ıyı olur.canlarim çok oluyorum ama bir sorum daha var baklagiller haftada kaç kez secmeliyiz bir kezmi acaba birde corbalarla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela tarhana falan yasak mi?
Hoş geldin cnm.Merhaba kızlarr ben de uzun araştırmalarım ve kitabı bitirmem sonucu aranıza katılmaya karar verdim :)
Afıyet olsun cnmbu saate kadar hala sabah yediğim ceviz,muz,kahvem ile durdum kızlar
Afıyet olsun cnm. Cok guzelAkşam yemeğim:
Bir tabak yeşil mercimek
Bir tabak yoğurt lu karnabahar haşlaması
3 gün kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?