Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canlarim çok oluyorum ama bir sorum daha var baklagiller haftada kaç kez secmeliyiz bir kezmi acaba birde corbalarla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela tarhana falan yasak mi?

Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Karnabahar hasladim ustune kiyma kavurucam
Yogurt

Nisan ayı sonunda 65 olmayı hedefliyorum
1 ay icinde 3,5 kilo verebilirim sanirim
Böyle beslenirsen daha bile çok verirsin inşallah

canlarim çok oluyorum ama bir sorum daha var baklagiller haftada kaç kez secmeliyiz bir kezmi acaba birde corbalarla ilgili bilgi verebilirmisiniz mesela tarhana falan yasak mi?
Ben et yemediğim günlerde baklagil yada sebze yiyorum.Sayı koymadım.Unlu yada şehriye li hiç çorba içmedim.Tarhana serbest miş sanırım.

Merhaba kızlarr ben de uzun araştırmalarım ve kitabı bitirmem sonucu aranıza katılmaya karar verdim :)
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve günde 2,5 litre su içmeye dikkat ediyorum.
şuan 55 kiloyum hedefim 49
benim gibi tecrübesiz birine yardımcı olursunuz değil mi :)

55 ne yaaa.. aglicam

Hosgeldin..bende yeni basladim .6 kilo nedirki verirsin insallah

Ohhh afiyet olsun ben de yedim yemegimi
Yarin yesil mercimek yapiyim ben de

Kizlar Salı günleri benim pazar günüm evime çok yakın kuruluyor çağla bakicam bu aralar çıktı galiba size de öneriyorum zayiflamaya yardimciymis 2 3 hafta ancak bulunuyor denk gelirseniz alin

Arkadaşlar hepinize tebrikler haftaya insallah hepimiz çok daha iyi sonuç alırız ve superler @ElvedaKilolar @Elalis pegasus07 Freyza__ tebrikler canlarim
tesekkurler cnm
Bende 6 lı rakamlari gorebilecek miyim acaba
Görürsün cnm nıye görmeyesin :)
Arkadaşlar bu hafta çok azimliyim bol su ile hiç kacamaksiz bol hareketli bir hafta yapicam bakalım sonuç ne olucak yeni hafta hepimize hayırlı olsun
kahvaltı:1muz,2ceviz,1bardak sütlü kahve
Aynen cnm bende bu hafta bıraz daha dıkkat edecegım, yuruyus yapacagım haftaya 62 gorurmuyum acaba

Oleyyyy birinci olmusummmm çok tesekkür ederim arkadaşlar zafere inan başarı az ötede
Tebrık ederım cnm. Harıkasın

Öğlen yemegim
Mercimek corba
Salata zeytinyagli
Yogurt
Afıyet olsun
Bol bol eğlenmeler cnm, tadını çıkar :)
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Karnabahar hasladim ustune kiyma kavurucam
Yogurt

Nisan ayı sonunda 65 olmayı hedefliyorum
1 ay icinde 3,5 kilo verebilirim sanirim
Afıyet olsun cnm. Cok rahat verırsın 3,5 kıloya :)
Tarhana serbest fakat buğday tarhanası bılabılırsem daha ıyı olur.

Hoş geldin cnm.
Afıyet olsun cnm
Akşam yemeğim:
Bir tabak yeşil mercimek
Bir tabak yoğurt lu karnabahar haşlaması
3 gün kurusu
Afıyet olsun cnm. Cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…