Teşekkür ederim canım Sanada Afiyet olsunSabah
Cıger sote lı Karatay
Aksam
Yoğurtlu brokolı, buğday Çorbası
2 lt su
Yesıl cay
Merhaba hosgeldinMerhaba kizlar
İki gundur kendi capimda karatay yapiyorum. Tabi tam hakim degilim yanlislarim var
Beni de araniza alin. 71le basladim bugun 69kg ciktim.boy 170.
Neler yapiyorsunuz gunluk menu mu yaziyprsunuz.gecmise bakmadim henuz. Neskafe tutkunlugum var.daha dogrusu rejim yapinca yatistiriyor tok tutuyor. Kahveye izin var mi ya da ben kahve eklesem olur mu..tecrubelerinizden faydalanmaya geldim.
evet netten baktim da oyleymis..ama brn neskafe icmeden duramam daha dogrusu tok tuttugu icin cok iciyrm. Sekersiz tabi.bnm diyetim de boylr olsunmadem.hosbulduk. Tarti gununuz ne zaman acabaMerhaba hosgeldin
Evet kahveye izin var ama sade türk kahvesi cnm
Hosgeldin...evet netten baktim da oyleymis..ama brn neskafe icmeden duramam daha dogrusu tok tuttugu icin cok iciyrm. Sekersiz tabi.bnm diyetim de boylr olsunmadem.hosbulduk. Tarti gununuz ne zaman acaba
tamam cok sag olun.. Baslangic 70 diyelim madem..boy 170..pazara kadar tartilmiyacagim ..pazara surpriz olsun.normalde her sabah ve her aksam tartilirim rejim yaparken . 2yil once dogum yaptim 26kilo aldim kizlar..hepsini verdim.ama son 5gitmedi bir turlu ..sanirim simardim nasil olsa veriyrm diye..son 5i surekli verdim geri aldim.. Bu sefer kalici bir sey iatiyrm hatta hedef 60 olsun da kurtulayim :)Hosgeldin...
Tarti gunumuz pazar pazts
Filtre kahve icebilirsin
Yediklerimiz ile ilgili bildirim yapiyoruz gecmis sayfalara bakarsan ornekler bulabilirsin
Offff bi 70 zede daha gelditamam cok sag olun.. Baslangic 70 diyelim madem..boy 170..pazara kadar tartilmiyacagim ..pazara surpriz olsun.normalde her sabah ve her aksam tartilirim rejim yaparken . 2yil once dogum yaptim 26kilo aldim kizlar..hepsini verdim.ama son 5gitmedi bir turlu ..sanirim simardim nasil olsa veriyrm diye..son 5i surekli verdim geri aldim.. Bu sefer kalici bir sey iatiyrm hatta hedef 60 olsun da kurtulayim :)
Günaydın canımGünaydın
İnşallah canım hepimize güzel günler olsun.Günaydin arkadaslar
Hepinize guzel bir gun diliyorum
Benim de uzunKızlar ben 90 ve üzeri kilo üzerindekiler birlikte zayıflıyor grubuna da yazmayı düşünüyorum.Yolum uzuzn siz bitirince yalnız kalıcam.
bak gördün mü 99'ları gördün, ödem var sendeGünaydın herkese.Hastalık sebebiyle gruba yazamadım özledim.Gerçi mesajların hepsini okudum.
Gruba yeni gelenler oldu hepiniz hoşgeldiniz.
Freyza__ m geldim canım.
Bu arada 3 gün tartıldım kızlar sonuç,
cUNMARTESİ 99,6
pAZAR 100,3
PAZARTESİ 100,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?