Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oh maşallah kızlar.menüler süper.tebrik ediyorum hepinizi

Akşam
Dometesli biberli hindi yemeği
Bol (marul-havuç-turp -lahana) salata

Yoğunluğumdan dolayı yine yürüyüş yapamadım
Suyu öncesine göre çoğalttım ama yine 2 lt yi bulamıyorum iç iç bitmiyo o sürahi
Bu hafta yemek saatlerimi 19:00 u geçirmeden yemeyi hedefledim.
Gitsin kilolaarrrrr

Merhaba kizlar
İki gundur kendi capimda karatay yapiyorum. Tabi tam hakim degilim yanlislarim var
Beni de araniza alin. 71le basladim bugun 69kg ciktim.boy 170.
Neler yapiyorsunuz gunluk menu mu yaziyprsunuz.gecmise bakmadim henuz. Neskafe tutkunlugum var.daha dogrusu rejim yapinca yatistiriyor tok tutuyor. Kahveye izin var mi ya da ben kahve eklesem olur mu..tecrubelerinizden faydalanmaya geldim.

Merhaba hosgeldin
Evet kahveye izin var ama sade türk kahvesi cnm

evet netten baktim da oyleymis..ama brn neskafe icmeden duramam daha dogrusu tok tuttugu icin cok iciyrm. Sekersiz tabi.bnm diyetim de boylr olsunmadem.hosbulduk. Tarti gununuz ne zaman acaba
Hosgeldin...
Tarti gunumuz pazar pazts
Filtre kahve icebilirsin
Yediklerimiz ile ilgili bildirim yapiyoruz gecmis sayfalara bakarsan ornekler bulabilirsin

Hosgeldin...
Tarti gunumuz pazar pazts
Filtre kahve icebilirsin
Yediklerimiz ile ilgili bildirim yapiyoruz gecmis sayfalara bakarsan ornekler bulabilirsin
tamam cok sag olun.. Baslangic 70 diyelim madem..boy 170..pazara kadar tartilmiyacagim ..pazara surpriz olsun.normalde her sabah ve her aksam tartilirim rejim yaparken . 2yil once dogum yaptim 26kilo aldim kizlar..hepsini verdim.ama son 5gitmedi bir turlu ..sanirim simardim nasil olsa veriyrm diye..son 5i surekli verdim geri aldim.. Bu sefer kalici bir sey iatiyrm hatta hedef 60 olsun da kurtulayim :)

Offff bi 70 zede daha geldi bizim bu 70 lerden çektiğimiz nedir yaaa
Hoşgeldin
Bende heyecanla 69.9 lu günümü bekliyorum.
Hep beraber 59 ları görücez inşallah

bak gördün mü 99'ları gördün, ödem var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…