Hoşgeldin canımher nekadar ben bu haftada 69-68i hala görememiş olsamda benimde hedefim 58 hadi bu sefer hep beraber vazgeçmeden hedefe gidelim. boy ve kilomuz seninle yakın tatlım bende 1.60 ım ve suan kilom 70.2 ama bu yaz 58 olucaz
tabiki göreceksin canım hedef koy yakaladikca yeni hedef koy hedeflere ulasmak için ödülde koyabilirsin motive edici olur hadi bakalım leptinler foraHerkesi tebrik ediyorum. Bakalım haftaya ben.ne yapmis olacağım. Mirafatos azmine hayrankaldim doğrusu. Bana da bir adim geldi sayende. Bende 90 lari göreceğim inşallah haftaya pazar.
Vay partikızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Doyana kadar canım.kızlar kirmizi mercimek,yesil mercimek ve kuru fasulya nekadar tuketebiliriz acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
kızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Ödüller supermiskızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Bende esime doyete basladim destek ol dedim.amma zayifladin dikkat et zafiyet gecirirsin diye dalga gecti benlekızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Dans iyidir yağ yakar:)kızlar ben adım adım hedeflere ödül koyuyorum çok motive edici oluyoreşim de çok destek oluyor bayadir gece gezmeye eğlenmeye çıkmamıştık ve eşime kendime ödül koydum 70e veda edip 68-69 lar tartida gorunce beni eğlenceye götür die oda ok. demişti ilk ödülü kaptım yakin zamanda gece eglence dans beni bekler ikinci ödülüm 67 i görünce bir küpe begenmistim onu alicaz 65 de saçlarımı tekrar platin yapicam sonra yeni hedefler yeni ödüller ile 50lere devam
Bende bendeeeeeeArkandayım seni yakalayıp gecicem mirafatos. Bende 70i kabul etmiyorum 60lara inicem
canım regl bitsin bak tartida nasıl eksiler görünüyor sen bozmadan devam et bu hafta en güzel sonucu alicaksinYoğundum kızlar yazamadım malum pazartesi..
Sabah yumurta istemedi canım
Meyve,peynir ve badem yedim.
Şu an az şekerli nescafe içiyorum.biliyorum cıss ama bunu içmezsem gözümü kapatıp herşeye dalasım var,regl oldum.
evt ben bi ara zumba ile nasıl erimistim herkese tavsiye ederim ben artık malum ufaklıkla salona gidip zumba yapamiyorum ama evde müziği açıp ara ara yapıyorum dans kadar kalori yakan bir sey yok ve her çeşidi güzelDans iyidir yağ yakar:)
fazlasını bile verirsin canım sen çok sağlıklı besleniyorsunKahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 ceviz
Tarcinli sut
3 zeytin
7
Aksam icin
Brokoli salatasi
Karnabahar hasladim ustune kiyma kavurucam
Yogurt
Nisan ayı sonunda 65 olmayı hedefliyorum
1 ay icinde 3,5 kilo verebilirim sanirim
Tesekkurle canimfazlasını bile verirsin canım sen çok sağlıklı besleniyorsun
sen zayiflada o bir görsün bakalım dalga geciyormu ozaman bu soylediklerine pisman olucak o sana gaz vermek için yapiyorda olabilir ama sen de yapabilecegini ona göster pişman etBende esime doyete basladim destek ol dedim.amma zayifladin dikkat et zafiyet gecirirsin diye dalga gecti benle
Dert etme sen kilo vermeye odaklan bazen kırıcı olabiliyorlar en guzel cevabı nasıl erecegini biliyorsunBende esime doyete basladim destek ol dedim.amma zayifladin dikkat et zafiyet gecirirsin diye dalga gecti benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?