- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
Ben burada olacağım tabiki ama yolum 105 kilo üzerinden başlayınca belki yalnız kalırım diye düşündüm.
Yulaf yemeyin diyor canan hoca.hatta yulafi atlar yer dedi.bende yiyordum biraktim karatay diyetine baslayincaKizlar yulaf lapasini yiyebiliyormuyuz ben hic yemedim denemek istiyorum bazen kendime bisey hazirlamak zor geliyo evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum çogu zaman
Yulaf i nereden aliyorsunuz ve nasil yeniyor
canım çok sevindimBu sabah 66900 üm Allah a şükür.
Sabah peynirli yumurta salatalik domates yedim bugun canim ceviz istemedi.öglen menum sade turk kahvesi.4. Günum bugun.sizler olmasaniz oooo ilk gunden birakmistim.tskler hepinize
Sakın pes etme sakınnnn.Bu ara motivasyonum pek iyi değil kızlar,hastalık beni baya vurdu.Halsiz ve isteksizim sanki diyetime zorla devam ediyorum.aMA YAZILANLARI OKUDUKÇA YÜKSELİYORUM BİRAZ HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Ben yiyorum ara sıra.ama ne hikmetse o zaman daha çok acıkıyorumKizlar yulaf lapasini yiyebiliyormuyuz ben hic yemedim denemek istiyorum bazen kendime bisey hazirlamak zor geliyo evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum çogu zaman
Yulaf i nereden aliyorsunuz ve nasil yeniyor
Evet canım pes etmeyeceğim.İlk haftalara göre daha halsizim evet ama hastalığın etkisi geçtikçe daha hırslanacağım inşallah.Evet tam da dediğin gibi çöp tenekesi gibi doldurdum inan.Oğlanın kalanları bir lokma daha.Artık gereksiz yemenin daha kötü olduğunu düşünüp gereksiz yiyecekleri boşaltıyorum tezgahtaki çöp kutusuna.Sakın pes etme sakınnnn.
Herşey başa döner.bizi düşün.hayaller kur.tartı günlerinde attığımız çığlıkları düşün.güzelliği geçtim sağlığımız için zayıflamalıyız.yazık değil mi bacaklarımıza.yazık değil mi midemize?
Çöp tenekesi gibi doldurduk yıllarca
Motivasyonum düştüğü anda,zayıflayınca alacağım tepkileri düşünüyorum.herkesin aaa deyişini.
Canım bişey yemek istediğinde diyorum ki,bunca yıl yedin de ne oldu?3-5 ay yeme ölmezsin.kendime küçük hedefler koydum.başardıkça en çok canımın istediğini yiyeceğim tabi verdiğim kilolara kıyabilirsem :)
Tesekkurler canimBen yiyorum ara sıra.ama ne hikmetse o zaman daha çok acıkıyorum
Migrostan almıştım ben yulaf kepeği.
3 yemek kaşığı yulaf 1 bardak süt.içine istediğin kuru meyve ve ceviz badem vs.biraz da tarçın döküyorum.istersen kuru meyve yerine elma armutta koyabilitsin veya hurma.hepsini yumuşayıncaya kadar haşlıyosun.aslında çok lezzetli oluyor.
canım kesinlikle hastalığın etkisi bende öyleyim hastalık çok halsiz yaptı kolumu zor kaldirir duruma geldim enerji olsun diyecanlı müzik açıyorum perdeleri acayiyorum ışık bol girsin die camları açıyorum temiz hava çok önemli boyle biraz kendime topluyorum canım grip biraz ağır geçti ben geçen hafta gunde bir meyva ve ac karna bal yedim tarhana çorbası içtim kacamak çok oldu diye üzüldüm ama aslında bal dışında kacamagim olmamışEvet canım pes etmeyeceğim.İlk haftalara göre daha halsizim evet ama hastalığın etkisi geçtikçe daha hırslanacağım inşallah.Evet tam da dediğin gibi çöp tenekesi gibi doldurdum inan.Oğlanın kalanları bir lokma daha.Artık gereksiz yemenin daha kötü olduğunu düşünüp gereksiz yiyecekleri boşaltıyorum tezgahtaki çöp kutusuna.
bezelyeyle ilgili birşey yazmıyor canım kitapta bence yiyebilirsin. glisemik indeks değerleri nasıldır bilmiyorum gerçi amakızlar bezelye yasakmi kitapda geçiyormu bunla ilgili diyette yasaksa başka bişey yapayım akşama
Bende de bezelye yemegi var aksama yemesemmi acabakızlar bezelye yasakmi kitapda geçiyormu bunla ilgili diyette yasaksa başka bişey yapayım akşama
Evet canım çok doğru söylüyorsun.geçen hafta ben de 1 tane portakal yedim içim gitti ama yedim o da susuzmuş mideme oturdu.canım kesinlikle hastalığın etkisi bende öyleyim hastalık çok halsiz yaptı kolumu zor kaldirir duruma geldim enerji olsun diyecanlı müzik açıyorum perdeleri acayiyorum ışık bol girsin die camları açıyorum temiz hava çok önemli boyle biraz kendime topluyorum canım grip biraz ağır geçti ben geçen hafta gunde bir meyva ve ac karna bal yedim tarhana çorbası içtim kacamak çok oldu diye üzüldüm ama aslında bal dışında kacamagim olmamıştarhana serbestmis.günde bir meyvada yiyin diyor hoca ama kilo verirken yemessek daha hızlı veririz tabi ondan hastalık geçince yeme bol bitki çayı iç canım hala burnum tıkalı halsizim ama azimliyim hic kacamak yapmiyor hatta 2 ogun yapiyorum bu kilolar gidicek geçen hafta az gitti 600gr da kaldm bu hafta iyice sarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?