Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Size resim koyayım mıııı

masallh diyelim nazar deymesin çok tatlı bir yüzün var ay gibisin saphiracım duru okyanusa da maşalh

evet canım haklısın

geçmiş olsun canım ya.dur bende bi baktırayım yarına.

açmı gidiyorduk doktorA.

1. öğün

7adet siyah zeytın
3-4 cevız
1avuc beyaz peynır
2 ince dılım dana jambon
2 dılım salatalık
2 dılım domates
sekersız cay
2tane gün kurusu

2.öğün

mercimek çorbası
3-4 catal kuru fasulye tanesi içim almadı

bu benim aklıma niye daha önce gelmemiş yasağol arkadaşım çok güzel bi fikir verdin bana

çok hoşuma gitti yorumun,bende aynı fikirdeyim canım.sarımsaklı yoğurdu herşeyle yiyebilirim.ama havucun glisemik indeksi çiğken 40,fakat pişince 70 oluyo.havucu kavurmasan daha iyi sanki canım.tabi sen bilirsin yine

Tabi ki paylaşırım.

Canım sonuçta komili de bir market ürünü aslında sorun burada neyi ne kadar doğal alabiliyoruz?

Size resim koyayım mıııı

Gerçekten anne-kız ikinizde çok şirin ve güzelsiniz. Maşallah

geçmiş olsun canım ya.dur bende bi baktırayım yarına.

açmı gidiyorduk doktorA.

Canım 10-12 saatlik açlıkla gidiliyor.

Şimdi genel olarak şöyle aslında mesela hem eşimde hem bende trigliserid yani kandaki yağ çok düşmüş. (Benim 49 eşimin 76 ki eşimin 180 lerde olduğunu bilirim) Karaciğer, böbrek fonskiyonları hep normal. Hemogramlar normal. Sadece kolesteroller yükselmiş ki aslında kolesterol ile kalp hastalıkları arasında bağlantı olmadığı bir çok araştırma sonucunda ortaya çıktı. Bir de ben kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Sağlıklı, dinamik, hareketli. Bir de hocalarımızdan gelen cevaplara göre bakalım neler olacak?

Sevgiler hepinize

sabah cevız yemedım 3 tane badem yedım nedendır bılmem ılk defa bugun acıktım yaaa 10 da yedım saat 14 desek 4 saatte acıktım normalde 6 saatte acıkıyodum((((( ıkıncı ogunumu 16da yıyodum hep o saatı beklıyorum

tekrar mrb kızlar

majorşarkı isimli arkadaşımız aynen zumushun dediği gibi sanırım yazı dilinden dolayı yanlış anlaşıldı.

kendisine şahsım olarak ta çağrı yapmak istiyorum lütfen burda kalıp deneyimlerini paylaşmaya devam et...

tylholcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?
Saphiracım kızında sen de çok güzel ve tatlısınız maşşAllah size
ben bir kaç gündür doğru dürüst yazamadım sizleri hepinizi okumak istedim.
kolestrrol konusuna benim de aklım takılmadı değil şimdi..
Loxicim 1 ayda 3,5 kg.vermişsin çok güzel maşş.
Mattikacım tedavi nasıl gidiyor ?
Leylakcım sen regl oldun mu?Benim ilaç bitti 3 gün oluyor sabırsızlanıyorum olsun da gerçek kg.mu göreyim diyorum.Çünkü 1 aydır çok iyi ilerleme kaydetmedim tartıda...
Gözlemecim sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim.
Şekerkız gün geçtikçe diyete alıştığını gördüm tebriklerrr

Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...

Öğlen yemeğim :

1 lahmacun
1 hazır ayran (maalesefki)
1 mandalina (sabah elma yedim şimdi mandalina ama meyveyi çok özledim ondan)

afiyet olsun ama jambon yemıyoruz canımmm

Size resim koyayım mıııı

41 kere massallahh,cookkkk guzelsınız analı kızlı

bu kadar kisiyı nasıl aklında tuttun kız

hafıza süper valla sana da masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…