tekrar mrb kızlar
majorşarkı isimli arkadaşımız aynen zumushun dediği gibi sanırım yazı dilinden dolayı yanlış anlaşıldı.
kendisine şahsım olarak ta çağrı yapmak istiyorum lütfen burda kalıp deneyimlerini paylaşmaya devam et...
tylholcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?
Saphiracım kızında sen de çok güzel ve tatlısınız maşşAllah size
ben bir kaç gündür doğru dürüst yazamadım sizleri hepinizi okumak istedim.
kolestrrol konusuna benim de aklım takılmadı değil şimdi..
Loxicim 1 ayda 3,5 kg.vermişsin çok güzel maşş.
Mattikacım tedavi nasıl gidiyor ?
Leylakcım sen regl oldun mu?Benim ilaç bitti 3 gün oluyor sabırsızlanıyorum olsun da gerçek kg.mu göreyim diyorum.Çünkü 1 aydır çok iyi ilerleme kaydetmedim tartıda...
Gözlemecim sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim.
Şekerkız gün geçtikçe diyete alıştığını gördüm tebriklerrr
Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...
bol yesıllıklı ıkı yumurtadan salata 2 zeytın az peynır az olmus dımı ceylıncım((
evet cnm az bencede
1-kurukayısı yok
2-zeytin çok az,peynir de azmışş.
3-bence salatalık domates gibi birşeyler de ekleyebilirdin...
loxicim diyorum ya okuyorum kaçgündür...hem gülün de dediği gibi şekeri bıraktık hafıza iyi çalışıyo
leylakcım darısı başıma o zamannn
topiğimizi bir psikolog okuyorrrr
topiğimizi bir psikolog okuyorrrr
bu benim aklıma niye daha önce gelmemiş yasağol arkadaşım çok güzel bi fikir verdin bana
Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...
birçoğunuz benim büyüğümsünüz, kimseye saygısızlık etmek istemedim ve hala da istemiyorum ama önyargınıza inanamadım. benim sizinle dalga geçmek gibi bi niyetim olmadığı gibi sizinle birlikte bir şeyler yapmak için buraya üye oldum. üye olmadan önce de keyifle takip ediyordum (daha önce de söylediğim gibi). o kadar yanlış suçlamalar olmuş ki, inanamadım. "kepçeyle yağ" ibaresini kullanmadım bile ben... karatay diyetinde yağ sınırı yok dendi diye bol kullanıyorum, kg vereyim derken almayayım diye size danışmıştım sadece. avatarıma gelince... karatay diyeti "sabahları yumurta" temelli bir diyet olduğu için uygun bir avatar olur diye düşündüm. aranızdan birisi topicle uygunsuz demişti... bu da sanırım bunun cevabı olmuş oldu. üslubuma gelince de... sadece önyargılısınız. sizin gibi konuşmuyorum diye, canan karatay'a "hatun" dedim diye benim terbiyesiz olduğumu düşünmenizi an la ya mı yo rum. ben sevimli bulduğum için bu kelimeyi kullanıyorum ve "hala" bir anormallik olduğunu düşünmüyorum.
birçoğunuz büyüğümsünüz. ben sizden yaşça biraz küçüğüm. ama öğretmenim. öğrencilerim var ve onlara kendi yaptığım gibi kimseyi "kırmamayı" "uzaklaştırmamayı" "üzmemeyi" öğretiyorum. oysa sizin için bir insana "iticisin, kusura bakma..." demek ve bunun üzerine rahat bir uyku geçirmek çok kolay gibi. "ben birini üzmüşümdür belki..." düşüncesi hiç olmadan!
kimseyle de dalga geçmedim. burda yazılanlar sayesinde kendime liste oluşturup uyguladım ve şimdiden 1.5 kg vermişim. yine burda yazıldığı için koşarak eczaneye gidip omega 3 aldım. yine burda yazdılar, ben sormuştum, tuz vs. ya neyse...
benim buraya niçin gelmiş olduğum "gözü görene" aşikar. yazdıklarıma dönüp tekrar ama "önyargısız" bakın. hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştım. birazdan okula gideceğim, zor bir sınavım var ama ders çalışamadım çünkü aklıma hakkımda haksız yere yazdıklarınız geldi.
keşke bu kadar kolay olmasaydı insan üzmek...
neden şaşırdın ki canım..
psikologlar okuyamazmı sayfayı
okurlar elbette!
ben okuyup ta paylaşım yapmamalarına bir gönderme yapmak istedim kendimce
papadiş Alman atasözü "Kahvaltın krallar gibi,öğlen yemeğin... (işte onun bir aşağısı tabaka:.:),akşam yemeğinse dük gibi olmalıdır."
dünkü menüm kızlar
sabah
2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,7 adet zeytin,bir su bardağı ceviz içi,domates,maydanoz,limonlu açık şekersiz çay
öğle
havuç,limonlu ılık su
akşam
hamsi ızgara,bol salata
4-5 bardak limonlu açık çay
spor yok
yorum bekliyorum efem
ceviz 1 su bardağı ise çok olmuş Akrepçim
ARKADAŞIM , üzücü olmuş senin için.
1 su bardağı ceviz çok olmuşöğlen de başka bişey yeseydin keşke,havuç şekerli bi meyve,daha doğrusu glisemik indeksi yüksek
anladım ben senı:)))oyle yapcam bundn sonra ceylıncımokurlar elbette!
ben okuyup ta paylaşım yapmamalarına bir gönderme yapmak istedim kendimce
papadiş Alman atasözü "Kahvaltın krallar gibi,öğlen yemeğin... (işte onun bir aşağısı tabaka:.:),akşam yemeğinse dük gibi olmalıdır."
sporda olaymıs ıyıymıs:)))dünkü menüm kızlar
sabah
2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,7 adet zeytin,bir su bardağı ceviz içi,domates,maydanoz,limonlu açık şekersiz çay
öğle
havuç,limonlu ılık su
akşam
hamsi ızgara,bol salata
4-5 bardak limonlu açık çay
spor yok
yorum bekliyorum efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?