sen onlar gelene kadar bizim ilk sayfa varya ordan başla okumaya orda liste var günlük ne yemen gerektigi.
bu diyette ac kalmıyorsun üstüne üstlük çok yiyorsun hemde saglıklı şeyler yiyorsun yanlız hamur işleri yasak
ama annende sana kıyamıyordur...
canım önemli olan öğünlerin arasında3.5-4 saat olacak....birde akşam 20:00dan sonra hiçbirşey yememek bunu yap yeter...
aa canım tanışmadık mı biz
burdayım ben bayadır zaten, yasakları listeyi de kitabı da okudum
şu an kendimi suçlu hissediyorum akşam yemeğini 8 de yedik yetmedi annem 2 saat sonra abur cubur getirdi
burdan annelere sesleniyorum yapmayın etmeyin
tamam yarından sonra meyve dahil hiçbirşey yemek yok..
canım dyet sağlığına uygun olacakmı:26:doktoruna danışsan..dedinya aç kalmamam lazım.......
şu an kendimi suçlu hissediyorum akşam yemeğini 8 de yedik yetmedi annem 2 saat sonra abur cubur getirdi
burdan annelere sesleniyorum yapmayın etmeyin
meyva nasıl yok..:))
ee ben yiyorum hergün .yesin o .onun kilosu yokki.o almamak istiyor..
aynen katılıyorum sana ya aynen yaa. bu annem deli edio beni. sürekli ne yesek deip duruyo. ben yemem demekten bıktım o uzatmaktan bıkmıyo. gece uykumu bölüp bana süt getiriyo ya düşünebiliyo musunuz 23 yaşındayım yakında evlencem. annem bana gece süt getiriyooo. tabi gece reddemiyorum içmem die geri çeviremiyorum çok ayıp olur o zaman. sütü de hiç sevmem mideme dokunuyo anne diyorum ama anlamıyo işte. zaten bi şey yemiyosun gızııım diyo çılgın
canım 20:00dan sonra dedim.:44:.arkadaş 20:00den sonra birşeyler yediğinden bahsetti ben ondan dedim...
anneligin adı çılgın oldu dimi siz kızlara.bende az önce kızıma uyuyacak aman uyumadan ılhamuru dayadım iç diye.kız gözlerini acamıyor yavrum bir yandan içiyor bir yandan başı düşüyor..
ama ne yapayım burnu akmaya başladı .içsin uyusun rahat dedim.kötümü ettim yani.
annecim senin kız yaşında? tabiiki annelik başka ama hasta değilim gelişme çağında da değilim. uykum bölününce tekrar uyumam bi saati buluyo. ve sabah uyandığımda midem rahatsız uyanıyorum. annemi de kıramıyorum gece bi yarısı kalkıyo getiriyo. şişmanlatmaya çalışıyo beni. çok zayıfsın diyo. eskiden ne güzeldin diyo. eskiden 67 kiloydum boyum da 163. gerisini siz düşünün
annecim senin kız yaşında? tabiiki annelik başka ama hasta değilim gelişme çağında da değilim. uykum bölününce tekrar uyumam bi saati buluyo. ve sabah uyandığımda midem rahatsız uyanıyorum. annemi de kıramıyorum gece bi yarısı kalkıyo getiriyo. şişmanlatmaya çalışıyo beni. çok zayıfsın diyo. eskiden ne güzeldin diyo. eskiden 67 kiloydum boyum da 163. gerisini siz düşünün
hımmm tamam anladım oke ....20den sonra yok gencjeo okey mi?meyvada yok .
anneler babalar anlamıyo bizi. kilo sağlıklı geliyo onlara
biraz fazla olana da niye kilolusun diyolar.
ekmek yemiyorum diye kaynanam ve kaynbaba ne taktılar kafaya.
yok ekmek çok faydalıymış, bilmem ne besinleri varmış.
ben de beyazlatmak için kullanılan maddeler kanserojen, içindeki tuz da tansiyon yapıyomuş dedim sustular.
ama yine söylediler sonra yine yinebişey demedim artık desem alınırlardı.
sen sütü içme ama yine de midem rahatsız de, sonuçta sütün sindirimi zordur. birkaç sabah şikayetçi ol durumdan, vazgeçer belki
yok yok asla katiyyen
listeye göz atıyordum da ben her sabah mutlaka:
1 çay bardağı elma sirkeli su
1 yumurta
1 dilim ince denge light ekmek
1 parmak kadar light peynir
1 tatlı kaşığı annemin yaptığı domatesli ev sosu
varsa 1-2 dilim domates bir tutam maydanoz-dereotu falan yiyorum doyuyorum
listeyi okurken bana fazla gelen şeyler var mesela ceviz yiyemem sabah kahvaltıda kayısı falanda hele 2 yumurta çok gelir. bunları tek öğüne değilde ara öğüne koysam dengeleyebilir miyim?
yok yok asla katiyyen
listeye göz atıyordum da ben her sabah mutlaka:
1 çay bardağı elma sirkeli su
1 yumurta
1 dilim ince denge light ekmek
1 parmak kadar light peynir
1 tatlı kaşığı annemin yaptığı domatesli ev sosu
varsa 1-2 dilim domates bir tutam maydanoz-dereotu falan yiyorum doyuyorum
listeyi okurken bana fazla gelen şeyler var mesela ceviz yiyemem sabah kahvaltıda kayısı falanda hele 2 yumurta çok gelir. bunları tek öğüne değilde ara öğüne koysam dengeleyebilir miyim?
sirkeli su içme .ben içmiyorum mideni delersin bide.gecen biri delmiş.
anneler babalar anlamıyo bizi. kilo sağlıklı geliyo onlara
biraz fazla olana da niye kilolusun diyolar.
ekmek yemiyorum diye kaynanam ve kaynbaba ne taktılar kafaya.
yok ekmek çok faydalıymış, bilmem ne besinleri varmış.
ben de beyazlatmak için kullanılan maddeler kanserojen, içindeki tuz da tansiyon yapıyomuş dedim sustular.
ama yine söylediler sonra yine yinebişey demedim artık desem alınırlardı.
sen sütü içme ama yine de midem rahatsız de, sonuçta sütün sindirimi zordur. birkaç sabah şikayetçi ol durumdan, vazgeçer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?