herkese merhaba
Bende size katılmaya karar verdim. beni de alıp evirip çevirir misiniz
arkadaslar mesajima cevap verip destekleyen arkadaslar cok tesekkurler
yine birsuru mesaj birikmis hepsini okuyorum cok guzel bilgiler hepinize tesekkur arkadaslar
bide carmen77 tahlillerim daha cikmadi ben hollandada yasiyorum burda tahliller ayni gunde cikmiyor iki gun uc gun suruyor bekliyoruz bakalim bumarim bir terslik cikmaz
iki geceler ben yatiyim cok yorgunum
bugunkü kayfaltımı da yazayım tam olsun:
sarımsaklı yogurt eslıgınde haşlanmıs 3 yumurtanefis olmustu,tarif icin teşekkurler aysel
10 zeytın
1 kk peynır
6-7 cevız
3 kuru erik
4 omaga-3(son kararım)
yıne temızlıkcı gelcek bugun,dunden kalan ıslerı yapcak,mutfagı toparlamalıyımmmm
afiyet olsun cnm.
ben de denmek istiyorum ama kokar şimdi sarımsak haftasonuna artık
Selaaam Kızlarrr gözüme bir şey çarptı hemen size sorayım dedim.
Türk kahvesinin yararlı olduğunu söyleyenler,hatta zararlı olduğunu dile getirenlerde var.
Hangisi doğru bilemedim ama.Sanırım türk kahvesi sıvıyı vücutta tutuyormuş.Bende bir ünlünün sürekli kahve içmesi dikkatimi çekti.
Biliyorsunuz ki Beren Saat zayıf biri biraz önce fotoğraflarına baktım hep elinde kahve acaba formda kalmasına yardımcı oluyormudur? Düşününce çok selülitli olabilir diyorum ama bacaklarıda fotoğraflarda güzel :S
bugunkü kayfaltımı da yazayım tam olsun:
sarımsaklı yogurt eslıgınde haşlanmıs 3 yumurtanefis olmustu,tarif icin teşekkurler aysel
10 zeytın
1 kk peynır
6-7 cevız
3 kuru erik
4 omaga-3(son kararım)
yıne temızlıkcı gelcek bugun,dunden kalan ıslerı yapcak,mutfagı toparlamalıyımmmm
Loxicim senin omega 3 hangi marka ve kaç gramdı ?
hergün yapılsa ınsanda göbek zerreciği bırakmayacak bişi
link vereyım heman
Great Abs in 15 Minutes - YouTube
içeriğini yazabilir misin?günaydınlarr efenimmmm
sonundaa benimmm dee omega3 üm oldu.dün aldım marincap 500mg lik. kaç tane içecemm kızlarrrr?
eczacı 1 tane al dedi.:26::26:
kahvaltım
2 kayısı yumurta
peynir-zeytin
domates-biber( baharatlandırılmış)
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
epa- %18
dha-%12
omega3-%35
selam kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum,
benim kilom 62 ama ben 55 olmak istiyorumm
bu diyeti yapıp zayıflayan var mı 15 günde kaç kilo veriyorsunuz ?
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)), bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak ,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, 3 tane kahverengı kuru kaysı, 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)
Şimdi internetten de baktım, şöyle yapıyor o zaman senin oranlarla epa % 18 90 mg. dha % 12 60 mg. BEnim kullandığım S....r 950 mg. (epa 542 mg. dha 408 mg.) Canan hoca buun için bile 4 tane al dedi. Senin hesap nasıl olacak bilemedim
ne demek canım bu fasulyeleri sirkeli suda mı bekletiyorsunuz yoksa:26:oooooo lady gaga !!!!!!!!!!!
hemen hemen açıyorum.lady gaga eşliginde sirkeli suda bekleyen taze fasulyeler...(oktay usta sunumu gibi oldu sanırsam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?