Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selaaam Kızlarrr gözüme bir şey çarptı hemen size sorayım dedim.
Türk kahvesinin yararlı olduğunu söyleyenler,hatta zararlı olduğunu dile getirenlerde var.
Hangisi doğru bilemedim ama.Sanırım türk kahvesi sıvıyı vücutta tutuyormuş.Bende bir ünlünün sürekli kahve içmesi dikkatimi çekti.
Biliyorsunuz ki Beren Saat zayıf biri biraz önce fotoğraflarına baktım hep elinde kahve acaba formda kalmasına yardımcı oluyormudur? Düşününce çok selülitli olabilir diyorum ama bacaklarıda fotoğraflarda güzel :S

herkese merhaba
Bende size katılmaya karar verdim. beni de alıp evirip çevirir misiniz

Merhaba,

Hoşgeldin aramıza Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de sana Ahmet Aydın'ın beslenme bülteni sitesini tavsiye etmek isterim. Özellikle kanser hastalığı sırasında beslenme ile ilgili çok güzel makaleler var. Ve yine orada da böyle bir forum var ve üye olup Ahmet hocamıza soru sorabiliyorsun. (Arkadaşlar zaten Canan Hocamıza nasıl ulaşabileceğini yazmış alternatif yazmak istedim.) Ama genel olarak şeker ve karbonhidratlı beslenme kanser hastaları için uygun değil. Metastaz tespiti yapmak için Pet ct isminde bir cihaz yöntemiyle görüntüleniyor hastalar biliyorsundur. Orada anormal hcreleri görmek için vücuda glikoz veriyorlar. Çünkü kanser hücreleri normal hücrelerden daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyor ve şekerle besleniyorlar. Bu nedenle bu diyet senin için uygundur diye düşünüyorum ama tabi ki biz bu forumda sadece deneyimlerini paylaşan tıbbi bilgileri olmayan kişileriz. Eğer hocalarımıza danışırsan sana en uygun en iyi yolu göstereceklerine eminim.

Sevgiler,

Umarım iyi sonuçların çıkar çıkmasa da zaten bu diyetle iyi hale gelir

Oooo nefis geliyor kulağa afiyet olsun. Hafta içi sarımsaklı yoğurt yiyebilmek ne güzel bir lükstür Allahım

Son düzenleme:

Ben çok seviyorum Türk kahvesini şekersiz olarak günde 2-3 fincan içiyorum. Genel olarak instant kahvelere göre (işlenmediğinden) iyi olduğu söyleniyor. Ben diğerlerini de arada sırada içiyorum. Özellikle St....ks caffe latte hayır diyemeyeceğim lezzetlerden. Bence seviyorsan iç gitsin.

Loxicim senin omega 3 hangi marka ve kaç gramdı ?

günaydınlarr efenimmmm

sonundaa benimmm dee omega3 üm oldu. dün aldım marincap 500mg lik. kaç tane içecemm kızlarrrr?
eczacı 1 tane al dedi.:26::26:

kahvaltım

2 kayısı yumurta
peynir-zeytin
domates-biber( baharatlandırılmış)
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

içeriğini yazabilir misin?

selam kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum,

benim kilom 62 ama ben 55 olmak istiyorumm

bu diyeti yapıp zayıflayan var mı 15 günde kaç kilo veriyorsunuz ?

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)), bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak ,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, 3 tane kahverengı kuru kaysı, 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)

Eklentiler

• $a30%20kahvalt%C4%B1m.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
selam kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum,

benim kilom 62 ama ben 55 olmak istiyorumm

bu diyeti yapıp zayıflayan var mı 15 günde kaç kilo veriyorsunuz ?

hosgeldın

zayıflayan var tabii

15 gunde verilen kılo kişinin yasına,kılosuna,metabolizmasına ve yaptıgı spora bağlı olarak değişir

maşallah sağlam yemıssın yıne

hani cevızlerın görünmüyor resımde

Ben de bugün marincap aldım. Normalde prospektüse göre 3 öğün 1-2 kapsül diyor. Ama söylediğin oranları tutturmak için yeterli değil galiba :26:

Eczanede 1000 mg'lik 200 kapsül 38 lira olan ithal bir ürün daha vardı. Onun oranları yüksekti, ithal ürünlerde domuz jelatiniyle kaplanabiliyormuş, güvenemediğim için alamadım. Marincap sığır jelatini ile kaplanıyor. 13.50'ye aldım 60 kapsülü. İthal ürünle hemen hemen aynı fiyata geliyor

oooooo lady gaga !!!!!!!!!!!

hemen hemen açıyorum.lady gaga eşliginde sirkeli suda bekleyen taze fasulyeler...(oktay usta sunumu gibi oldu sanırsam)
ne demek canım bu fasulyeleri sirkeli suda mı bekletiyorsunuz yoksa:26:
yanlıssam gülün bana yaaa

1 yumurta -4 ceviz-5 zeytin-biraz peynir- 2 omega3 sevenseas ama kutusunu atmıstım değerlerde ilaç kabında yazmıyor.

su içiyorum

Allahıma bin şükür dün geceyi 8 den sonra bişi yemeden ve 3 km yürüyüşle bitirdim.Hürremi izlerken yürüdüm çabuk bitti.bu arada spor yapmaktan nefret ediyorum.gerçekten hiç sevmiyorum ama zorunluluktan yapıyorum.kahvaltıya anneme gittim.diyette olduğumu bildiği için az kalorili hazırlamış.şekersiz çay,rafadan 2 yumurta,ızgarada mantar 5-6 adet,haa bir de ızgarada yeşil biber 2-3 zeytin.ceviz-fındık yedim.afferim bana... sizlerde ne var? kilo veren var mı?

hmmm
dün ne yemişim bakalııım

sabah
1 haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz içi, 10 zeytin,dom,sal,bib, maydanoz, limonlu şekersiz açık çay, avuç içi kadar beyaz peynir

öğle
fırında pişmiş üç domatesli pirzola

akşam
bir kase haşlanmış et ve suyu,3 kaşık bulgur pilavı bol salata,turşu,3 hamsi,limon..

spor:yok
kitap:karatay diyeti kitabı
su:az oldu sanırsam
ama 5 kupa limonlu çok ama çok açık limonlu çay,1 kupa limonlu sıcak su

Canan Hoca'nın omega 3 hakkındaki cevabı 1-2 gün önceki mesajlarda vardı. Ne kadar öneriyordu hatırlayan var mı?

ve şu an kaç kişi günde kaç mg tüketiyor yazabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…