anneler babalar anlamıyo bizi. kilo sağlıklı geliyo onlara
biraz fazla olana da niye kilolusun diyolar.
ekmek yemiyorum diye kaynanam ve kaynbaba ne taktılar kafaya.
yok ekmek çok faydalıymış, bilmem ne besinleri varmış.
ben de beyazlatmak için kullanılan maddeler kanserojen, içindeki tuz da tansiyon yapıyomuş dedim sustular.
ama yine söylediler sonra yine yinebişey demedim artık desem alınırlardı.
sen sütü içme ama yine de midem rahatsız de, sonuçta sütün sindirimi zordur. birkaç sabah şikayetçi ol durumdan, vazgeçer belki
paket süt kullanmaz asla. organik benim annem. bütün herşey köy ürünleridir bizim evde. özellikle köylü pazarına gider tereyağını sütünü peynirini yoğurdunu herşeyi o pazardan alır. yanaklarımız al al ya düşünün yanibundan çok memnunum tabiiki. herşeyin doğalına önem vermesi çok hoşuma gidiyo. ama abartıyo işte olayı. her gece vermiyo haftada 3 kere getiriyo işte. hatta bi şey itiraf ediyim ben 12 yaşına kadar biberonla süt içtim geceleri getirirdi içerdik kardeşimle cuk cuk
bana da sirke şifadır diye içirmeye başlamışlardı valla kaç senedir her sabah içiyorum
bu arada leptin hormonu nedir ne işe yarar kendileri:26:
bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında
benim kızda içiyor biberonla çok seviyor ama gecen doktor kızdı bardakda içcen dedi.damak yapısını bozuyormuş biberon.öle dedi benimki bir bozuldu .bıraksam oda içcek 12 yaşına kadar .çok sever süt ü geceleri istiyor vermiyorum sabahları veriyorum
Aslinda iki ogun beslenmeye sicak bakamiyorum. Inandigim uc ogun beslenmedir. Ama iki ogun beslenenler acikmadiklarini belirtiyorlar. Ben acikiyorum. Gunluk minimum alinacak kalori miktarini 1200-1400 Degeri altina dusurmemek gerekir. Bir haftadan uzun sureli dusuk gunluk kalori alimi, metabolizmanin yavaslamasina neden olur. Bu da normal gunluk kalori alimina baslanildiginda kilo artisina neden olur.
Okudugum, uc ogun beslenme esasina dayanan bir kitapta, sabah-ogle arasi 4-5 saat; ogle-aksam arasi 5-6 saat oneriliyordu.
Aslinda iki ogun beslenmeye sicak bakamiyorum. Inandigim uc ogun beslenmedir. Ama iki ogun beslenenler acikmadiklarini belirtiyorlar. Ben acikiyorum. Gunluk minimum alinacak kalori miktarini 1200-1400 Degeri altina dusurmemek gerekir. Bir haftadan uzun sureli dusuk gunluk kalori alimi, metabolizmanin yavaslamasina neden olur. Bu da normal gunluk kalori alimina baslanildiginda kilo artisina neden olur.
Okudugum, uc ogun beslenme esasina dayanan bir kitapta, sabah-ogle arasi 4-5 saat; ogle-aksam arasi 5-6 saat oneriliyordu.
Canan hocanın dediğine göre leptin hormonu gece 02.00-05.00 saatleri arasında da salgılanıyormuş ve o saatlerde uykuda olmak gerekiyormuş. tabii akşam 8den sonra bi şey yememek kaydıyla. yani gece çok geç yatmicaz, öğlene kadar da uyumicaz.
O zaman uyku vakti geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarınlarınız mutlu geçsin:79:
ben yarın boyumu kilomu tam ölçiyim beni de ekleyin olur mu
maşallahkızlar geçmişi oku oku bitmiyor harikasınız.
bugün benim 6. günüm ve toplamda 4 kg verdim.hemde hepsi yağdan gitti.kaslarımda değişme olmadı,vücudumdaki su biraz artmış.inşallah böyle devam eder.
hepinize kolay gelsin
Şu aldatan erkekler yokk muuu
Madem tek eşlilikten yana değilsin evlenmeyeceksin.
Hepsini hadım etmek lazımm .
Söylesen bir türlü söylemesen başka bir türlü ..
arkadasım zaten bahsetmıstı onceden sabıkası var dıye,tel de msg ını yakalamıs geçen sene sanırım,ama yalvarmıs yakarmıs esı,aramızda hıcbısı yok nette tanıstım sadece mesglastım dıye.ıste bır kere affedınce korku kalmıyor erkeklerde heraldeArkadaşın için üzüldüm ama bilmek onun hakkı. Bilmiyorum ben öğrensem ne yapardım çok çok zor bir durum.
loxi bu nasıl
Shakira;Artista Invitado Alejandro Sanz - La Tortura - YouTube
bayılırım bu klibe ..üffff yah
bak neşem yerine gelior az buçuk
hosgeldın canım geçmıs olsun dıyorum oncelıkle.belki kızarsınız ama boyum 1.55-1.56 sanırım emin değilimkilom 44-45 yaşım 23 . vermek istediğim çok fazla değil 42-43e inip sabitlemek ve bunu yağlardan vermek.
biraz sorunlu bir insanım akciğer kanseriyim (ama bizzat kendileriyle tanışıp kaynaştık) son 6 aydır da epilepsi tedavisi görüyorum. kullandığım ilaçtan dolayı kilo alımı söz konusu olmaya başladı. sürekli açım. boş durduğum zamanlarda kafamda acaba akşam yemeğine yada kahvaltıya ne yesem diye plan yapıyorum yada gidip ne bulursam yiyiyorum bu ilaç yüzünden 1 yılda en az 20 kilo alanlar varmış. o yüzden şimdiden ipleri sıkı tutmak istiyorum.
aslında yediklerime çok dikkat ediyordum üniversite 1 deyken 60a merdiven dayadığımı görünce nasıl bir azimse sağlıklı beslenerek 44 kiloya düşmüştüm minimum 42.5 oldum. ama nasıl bir ilaçsa bu sürekli açım yahu istemesem bile birşeyler yeme dürtüsü kazandırdı
kırk yılda bır erken yatayım dedım,o gun de muhabbet edecegın tutmuskızlar nereye kayboldunuz.loxi gözleme carmen..
ben hala burdayım .benden kaçtınız deilmi.agırlıgım taa oralara kadar gelip sizi sıktımı.gelin yahu gitti sıkıntım bakın yeni bir arkadaş geldi gelin tanışın sizde..
şu an kendimi suçlu hissediyorum akşam yemeğini 8 de yedik yetmedi annem 2 saat sonra abur cubur getirdi
burdan annelere sesleniyorum yapmayın etmeyin
aslında oglen ve aksam az az yenılse 3 ogun olu rtabıı.,ama ben yemegın basına oturdummu bırkaç kasıkla doymadıgımdan 3 ogunle kılo veremıyorum artık,ve cok sis hissediyorum kendımı 3 ogun yıyınce.zaten leptin hormonu için 4 saat yetiyo. bu arada sabah sekizde kahvaltı edenler için 3 öğün olabilir tabi. bu arada düşük kaloriyle ilgili sölediklerine şiddetle katılıyorum. (tecrübeyle sabit)
herkese merhabalar Canan hocanın diyetini, annemin arkadaşı uyguladı inanılmaz fit oldu toplam 2 ayda 7 kilo verdi ve karın bölgesinden gitti, bu durumu gören annemde başladı o 2 kilo verdi ama onunkilerde karın bölgesinden gitti benim gözlemlediklerim bunlar
bugunkü kayfaltımı da yazayım tam olsun:
sarımsaklı yogurt eslıgınde haşlanmıs 3 yumurtanefis olmustu,tarif icin teşekkurler aysel
10 zeytın
1 kk peynır
6-7 cevız
3 kuru erik
4 omaga-3(son kararım)
yıne temızlıkcı gelcek bugun,dunden kalan ıslerı yapcak,mutfagı toparlamalıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?