Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

güzel cevap vermişsin hayatım ama insanlara bu ekmek olayını anlatmak gerçekten çok zor. özellikle de büyükler ekmeksiz doyulur mu vs vs

benim kızda içiyor biberonla çok seviyor ama gecen doktor kızdı bardakda içcen dedi.damak yapısını bozuyormuş biberon.öle dedi benimki bir bozuldu .bıraksam oda içcek 12 yaşına kadar .çok sever süt ü geceleri istiyor vermiyorum sabahları veriyorum

Leptin hormonu iştahı kapatan, yağları yakan hormondur. İnsülin hormonu da acıktıran ve yağları depo eden hormondur. Leptin, vücutta bulunan tüm hormonların işlemesini idare eden hormondur. Orkestra şefidir. Tiroide, pankreasa, strese, seks hormonlarına her şeye emreder.

Ağzımıza bir yiyecek koyar koymaz kan şekerimiz yükselir. Kan şekeriyle beraber insülin hormonu da yükselir. 2 saat sonra insülin düşmeye başlar ve vücuttaki şeker enerjiye dönüşür, 2 saatten sonra da glukagon depo edilmiş şekeri enerjiye dönüştürür. İşte bunlardan sonra leptin hormonu devreye girer ve o zaman yağlar yakılmaya başlanır ve depo edilmiş olan yağlar enerji sağlamak için kullanılır. 4 saat aralıkla yemek yendiğinde metabolik olarak yağların yanma süresi başlar ve devam eder. Onun için biz sık sık yedikçe insülin salgılanır, insülin salgılandıkça da uzun vadede insülin direnci oluşur ve bu şekilde kilo vermeye imkân ve ihtimal yoktur.
alıntıdır........

Aslinda iki ogun beslenmeye sicak bakamiyorum. Inandigim uc ogun beslenmedir. Ama iki ogun beslenenler acikmadiklarini belirtiyorlar. Ben acikiyorum. Gunluk minimum alinacak kalori miktarini 1200-1400 Degeri altina dusurmemek gerekir. Bir haftadan uzun sureli dusuk gunluk kalori alimi, metabolizmanin yavaslamasina neden olur. Bu da normal gunluk kalori alimina baslanildiginda kilo artisina neden olur.

Okudugum, uc ogun beslenme esasina dayanan bir kitapta, sabah-ogle arasi 4-5 saat; ogle-aksam arasi 5-6 saat oneriliyordu.

benim de bardağa geçişim çok zor olmuştu. iki elimle tutuyodum böle biberon gibi. içtiğim sütün tadını hiç alamıyodum bardakta. kuzenlerim iki elimle bardağı tuttuğumu görünce gülmüşlerdi e 13 yaşında iki eliyle bardağı tutuyo ayy sizin kız çok tatlı galibaa :) ben de zayıftım bebekken. ergenlikte aldım kilo. onun sorumlusu da anneannem. ergenlik dönemimde bana o baktı. yedirdi de yedirdi

zaten leptin hormonu için 4 saat yetiyo. bu arada sabah sekizde kahvaltı edenler için 3 öğün olabilir tabi. bu arada düşük kaloriyle ilgili sölediklerine şiddetle katılıyorum. (tecrübeyle sabit)

ben de bi ara elma sirkesi içiyordum. ilk hafta acaip bi şekilde 3 kilo gitmişti. tabi spor salonuna üyeydim spor tam gaz gidiyodu. ama zamanla keşfettim ki elma sirkesi beni feci acıktıyo. iştahımı açtığını anlayınca bıraktım. her bünyede farklı etkiler yapar tabi

teşekkür ederim ikiz81.
ben 60a giderken çok sık beslenmiyordum abur cubur cips çok yiyordum bi sabah kahvaltısı bi akşam yemeği ondan sonrada film karşısında cips kola gibi şeyler çok yerdim.
yeme alışkanlığımı düzene sokunca kilo vermeye başladım hiç yardım almadım. 2-3 saatte bir az da olsa birşeyler yedim. hiç aç bırakmadım kendimi.

bir yerde okumuştum sık sık yemek yemek beyne " ben sana yeteri kadar enerji veriyorum bunları kullan depolamana gerek yok" diye sinyal yolluyormuş. aslında çok doğru

Canan hocanın dediğine göre leptin hormonu gece 02.00-05.00 saatleri arasında da salgılanıyormuş ve o saatlerde uykuda olmak gerekiyormuş. tabii akşam 8den sonra bi şey yememek kaydıyla. yani gece çok geç yatmicaz, öğlene kadar da uyumicaz.

O zaman uyku vakti geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarınlarınız mutlu geçsin:79:
ben yarın boyumu kilomu tam ölçiyim beni de ekleyin olur mu

herkese merhabalar Canan hocanın diyetini, annemin arkadaşı uyguladı inanılmaz fit oldu toplam 2 ayda 7 kilo verdi ve karın bölgesinden gitti, bu durumu gören annemde başladı o 2 kilo verdi ama onunkilerde karın bölgesinden gitti benim gözlemlediklerim bunlar

O zaman uyku vakti geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarınlarınız mutlu geçsin:79:
ben yarın boyumu kilomu tam ölçiyim beni de ekleyin olur mu

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun... bende bugün katıldım gruba ve iyiki yapmışım burada herkes tecrübeli ablalarıma kulak ver benim gibi :) Sağlığına da dikkat et 2 3 kilo için kendini yorma sakın öğün sayısını kafana çok takma bence nasılsa benim gibi verecek 15 kilon yok :) unu şekeri ve abur cuburu kesersen zaten kilo almazsın.. İyi geceler yarın görüşürüz umarım :)

arkadaslar mesajima cevap verip destekleyen arkadaslar cok tesekkurler

yine birsuru mesaj birikmis hepsini okuyorum cok guzel bilgiler hepinize tesekkur arkadaslar

bide carmen77 tahlillerim daha cikmadi ben hollandada yasiyorum burda tahliller ayni gunde cikmiyor iki gun uc gun suruyor bekliyoruz bakalim bumarim bir terslik cikmaz

iki geceler ben yatiyim cok yorgunum

maşallah

Şu aldatan erkekler yokk muuu
Madem tek eşlilikten yana değilsin evlenmeyeceksin.
Hepsini hadım etmek lazımm .

Söylesen bir türlü söylemesen başka bir türlü ..

Arkadaşın için üzüldüm ama bilmek onun hakkı. Bilmiyorum ben öğrensem ne yapardım çok çok zor bir durum.
arkadasım zaten bahsetmıstı onceden sabıkası var dıye,tel de msg ını yakalamıs geçen sene sanırım,ama yalvarmıs yakarmıs esı,aramızda hıcbısı yok nette tanıstım sadece mesglastım dıye.ıste bır kere affedınce korku kalmıyor erkeklerde heraldedun de gergındı arkadasım ama bır acıklama yapmadı bana,çok da samımı degılız ben onun amırı pozisyonundayım,belki de ondan soylemek ıstemıyordur.akıllı bır kadın çözer mutlaka yakında ama sonuç ne olur bilemiyorum

loxi bu nasıl

Shakira;Artista Invitado Alejandro Sanz - La Tortura - YouTube

bayılırım bu klibe ..üffff yah

bak neşem yerine gelior az buçuk

hm güselmiş,çok seksüüüü bir klip

ıspanyolca bılmedıgım ıcın bırsey anlamadım,kliptede çok hızlı gelişti olaylar,karsılıklı pencerelerden bakısırken bırden sevişmeye başladılar,töbe töbeeeeee

şarkıya sözüm yok,pek güselmiş

hosgeldın canım geçmıs olsun dıyorum oncelıkle.

hem hastalıkla ugrasırken bır yandan da kılo almamaya ugrasman cok guzel,mucadelecı bır ınsan oldugun burdan bıle anlasılıyor.
koyvermemıssın kendını

ancak boyle onemlı hastalıkların oldugu durumda bızım beslenme onerılerı yapmamız dogru olmaz sana.doktorlar sıtesınden canan hocaya durumunu ve nasıl beslenmen gerektıgını yazarsan,mutlaka yardımcı olur sana(sadece sunu duymustum ,geçen sene sedasayanın programına konukken bır adam esinin kanser hastası oldugunu ve nasıl beslenmesı gerektıgını sormustu,ona sekerlı yıyecekler kanserlı hucrelerı besler,kesinlikle şeker yememeli demişti)

sitenın linki burada canım,üye olup soruyorsun

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY - Doktor Sitesi

kırk yılda bır erken yatayım dedım,o gun de muhabbet edecegın tutmus

şu an kendimi suçlu hissediyorum akşam yemeğini 8 de yedik yetmedi annem 2 saat sonra abur cubur getirdi
burdan annelere sesleniyorum yapmayın etmeyin

benım annem de oyledır,hem kılo ver der,ne zaman dıyete baslasam pastaları boreklerı yapar,bunları kım yıyecek der,yedırmeye çalısır:44:

zaten leptin hormonu için 4 saat yetiyo. bu arada sabah sekizde kahvaltı edenler için 3 öğün olabilir tabi. bu arada düşük kaloriyle ilgili sölediklerine şiddetle katılıyorum. (tecrübeyle sabit)
aslında oglen ve aksam az az yenılse 3 ogun olu rtabıı.,ama ben yemegın basına oturdummu bırkaç kasıkla doymadıgımdan 3 ogunle kılo veremıyorum artık,ve cok sis hissediyorum kendımı 3 ogun yıyınce.
herkes kendı ayarlamalı bu durumu

ne guzel,hep olumlu yorumlar duyuyoruz karatay diyetı hakkında

bugunkü kayfaltımı da yazayım tam olsun:

sarımsaklı yogurt eslıgınde haşlanmıs 3 yumurta nefis olmustu,tarif icin teşekkurler aysel
10 zeytın
1 kk peynır
6-7 cevız
3 kuru erik
4 omaga-3(son kararım)

yıne temızlıkcı gelcek bugun,dunden kalan ıslerı yapcak,mutfagı toparlamalıyımmmm

afiyet olsun cnm.
ben de denmek istiyorum ama kokar şimdi sarımsak haftasonuna artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…