Canan Hoca'nın omega 3 hakkındaki cevabı 1-2 gün önceki mesajlarda vardı. Ne kadar öneriyordu hatırlayan var mı?
ve şu an kaç kişi günde kaç mg tüketiyor yazabilir misiniz?
Canım ben S....r 950 mg.kullanıyorum (epa 542 dha 408) Canan hoca bundan günde 4 tane kullan dedi (hepsini sabahları al dedi)
Teşekkürler Carmen, s...r yerli mi ithal mi?
İthal, üzerinde yazıyor ama domuz ürünleri kullanılmamaktadır diye
ne demek canım bu fasulyeleri sirkeli suda mı bekletiyorsunuz yoksa:26:
yanlıssam gülün bana yaaa
1 yumurta -4 ceviz-5 zeytin-biraz peynir- 2 omega3 sevenseas ama kutusunu atmıstım değerlerde ilaç kabında yazmıyor.
su içiyorum
Merhaba kızlar,
Regl öncesi gergindliğinden dün gece bir türlü uyuyamadım doğal olarak sabahta zor ve geç uyandım. Eşime kahvaltısını hazırladım ben yapamadan servis geldiBen de gelirken muz aldım (yerli) kahvaltıda 1 muz ve 1 çay bardağı fındık yedim. Sonra şekeris türk kahvesi ve çay içtim. Şimdi ıhlamur içiyorum
bugunkü kayfaltımı da yazayım tam olsun:
sarımsaklı yogurt eslıgınde haşlanmıs 3 yumurtanefis olmustu,tarif icin teşekkurler aysel
10 zeytın
1 kk peynır
6-7 cevız
3 kuru erik
4 omaga-3(son kararım)
yıne temızlıkcı gelcek bugun,dunden kalan ıslerı yapcak,mutfagı toparlamalıyımmmm
Teşekkürler Carmen, s...r yerli mi ithal mi?
yok haklısın .ama bende takıntı durumu sirkeli.herşeyi sirkeli suda özellikle elma sirkesinde yarım saat bekletirim sonracıma yemek yaparım.o bekleyenler kuru deil taze fasulye.kırdıktan sonra yıkma işleminden önce yarım saat sirkeli su..salata yaptıgım malzemelerde meyvalarda beklerler ....bende böyle.
hala tartılmadınmı?
arkadaşlar sonunda tahil yaptırdım..
dahiliyden randevu aldım işyerime yakın bi özel hastane var ordan.kendi tanıdık doktorumdan deil.dedim naıl olsa yazacak bir tahlil .muyane yok ki diye düşündüm.gittim doktora... kendi diyette uzmanmış öle dedi.dedi napcankine sen bu tahlilleri.bende az bişey dedimki ben diyet yapıyorum kilo veremiyorum bi bakalım neden .birde tanıdıgım bir hocam var bunlarıda istedi yazarmısınız.iyi tamam dedi sonra bir sürü sorular.ne yiyorsun anlat bakalım kesin yanlışın vardır..
bende anlattım.eee dedi ekmek nerde bunda.dedim yok.önce dukan yaptıgımı söledim dedi dukan çok yanlış bir diyet sakın uzun süreli yapma onu beslenme hayatına geciremezsin.sonra karataya gectigimi söledim yediklerini anlat dedi anlattım .iyi dedi fakat günde en az 3 ögün ve atlamak yok.ve artı günde 1 dilim ekmek yiycen dedi .neden yiyecemkine dedim.aç deilim.dediki ekmekdeki karbonitratı nerden alıcan dedim yogurttada var karbonhitrat meyvadada cerezlerdede ekmek yerine ceviz yiyorum dedim güldü.glisemik indeksi yüksek ekmegin dedim açlık yapmaktan başka bişey yapmıyor dedim .hayır illa yiycen dedibende tamam dedim çıktım işte ..
carmen senin yazdıgın tahilileride istedim ama ne yazdı ne istedi bilmiyorum.b12 d3 açlık tokluk hormonlar insulin falan filan .labratuarda 3 tüp kan aldılar deiler 2si bugun saat 2de.biride cuma günü çıkcak.
merakla bekliyorum
Hadi bakalım inşallah çok güzel çıkar sonuçların. Sen de yazarsın sonuçları hocalarımıza onlar değerlendirir.
arkadaşlar sonunda tahil yaptırdım..
dahiliyden randevu aldım işyerime yakın bi özel hastane var ordan.kendi tanıdık doktorumdan deil.dedim naıl olsa yazacak bir tahlil .muyane yok ki diye düşündüm.gittim doktora... kendi diyette uzmanmış öle dedi.dedi napcankine sen bu tahlilleri.bende az bişey dedimki ben diyet yapıyorum kilo veremiyorum bi bakalım neden .birde tanıdıgım bir hocam var bunlarıda istedi yazarmısınız.iyi tamam dedi sonra bir sürü sorular.ne yiyorsun anlat bakalım kesin yanlışın vardır..
bende anlattım.eee dedi ekmek nerde bunda.dedim yok.önce dukan yaptıgımı söledim dedi dukan çok yanlış bir diyet sakın uzun süreli yapma onu beslenme hayatına geciremezsin.sonra karataya gectigimi söledim yediklerini anlat dedi anlattım .iyi dedi fakat günde en az 3 ögün ve atlamak yok.ve artı günde 1 dilim ekmek yiycen dedi .neden yiyecemkine dedim.aç deilim.dediki ekmekdeki karbonitratı nerden alıcan dedim yogurttada var karbonhitrat meyvadada cerezlerdede ekmek yerine ceviz yiyorum dedim güldü.glisemik indeksi yüksek ekmegin dedim açlık yapmaktan başka bişey yapmıyor dedim .hayır illa yiycen dedibende tamam dedim çıktım işte ..
carmen senin yazdıgın tahilileride istedim ama ne yazdı ne istedi bilmiyorum.b12 d3 açlık tokluk hormonlar insulin falan filan .labratuarda 3 tüp kan aldılar deiler 2si bugun saat 2de.biride cuma günü çıkcak.
merakla bekliyorum
Üye olursun şekerim çok basit üye olmakahmet hocanın sitesine üye deilim nasıl yazcam.canan hocaya yazarım.fakat ahmet hocada görsün istiyorum
Y:18: Yaa arkadaşlar ben 70 tim 74 76 derken 81,5 oldum ve artık durr deme zamanımm geldi geçiyor bile( kesinlikle motivasyona ihtiyacım var..kulübümüzde araştırırken bu diyete denk geldim...Tavsiyelerinizeihtiyacım varr...çok iradesizim ama galiba bu defa durum başka.... Helppppp :)))
Hadi bakalım yarını merakla bekliyorumkızlar yahu ben hızla kilo veriyorum
ya da kısa zamanda aldığımdan yağ değildi, ödem flndı hemen gitti
yarın birinci olcam
millet tedavide kilo alıyo ben verdim, tabi henüz başındayım işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?