Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rica ederim cnm...
yedikleriniz %100 doğal ise tabii şifa kaynağıdır.(köy tavuğundan alınmış yumurta,gerçek köy yapımı tereyağ veya sade yağ ise...yada köyde yetiştirilip kesilmiş tavuksa...)

ama sizlerinde bildiği gibi marketteki en bildiğiniz tereyağ bile tereyağ süsü verilmiş margarin malesef,ve yumurtalar günde 2-3 kez yumurta versin diye yemine ilaç katılıp bir karanlığa bir ışığa maruz bırakılmış tavukların yumurtalarıysa,çabuk büyüyüp kesilecek hale gelsin diye hormon ilacı verilmiş besi pilicinin etiyse ne kadar doğal olabilirki..yada ne kadar şifa...?

günümüz şartları ve yaşadığımız şehir hayatı malesef tüm doğal yaşamı yok etti....bunu söylemek istemiştim naçizane cnm...

ayne katılıyorum canım köylerle ırtıbata gecsek herseyı ordan getırtsek ne guzel olur

Kızımı uyutuyordum canım
Senden niye kaçalım ki? Zaten geçmiş gitmiş

Teşekkür ederiz uyarıların için.Ben de son günlerdeki sonuçlardan ürktüm ve bu sabah tahlil verdim.Bakalım ne çıkacak.Sonuçta 3 aydır yapıyorum bende.Sorun varsa çıkar herhalde.

Cumayı merakla bekliyorum bu hafta)
Tedavin kolay geçer istediğin sonucu alırşın Mattikacım inşallah

Benim simgeler de çıkmıyor tıklayınca, ben de kodlarını yazıyorum o zaman görünüyor. Ama sorunu gidermiyor bu tabii....

bnede senın gıbı olmalıyım yaaa

tesekurler canım. aklımız cok karısık benım yanı. kırmızılı kıısm cok hoş acaba kendımızı mı kandırıyoruz:26:
ayne katılıyorum canım köylerle ırtıbata gecsek herseyı ordan getırtsek ne guzel olur

papdıyacım inan köylerde bıle koylu kendı yerıne ılac atmıyor diger yerler ilaçlanıyor. ya da böcek ilacı vs vs dıye hersey ılaclanıyor toprak bıle dayanamıyor ya eskı dogallık imkansız. eskıden kucuklu buyukluydu hesrsey sımdı standart boyları ya

evet sana katılıyorum canım ya daha doğrusu aklım karışık benim de.. kolesterolü gerçekten yükseltiyo bu diyet. ben de kan değerlerime baktırdım herşey normal kolesterol yüksek çıktı. kolesterol ii bi şey dio canan hoca ama tedirginim. ayrıca bütün iç hastalıkları uzmanları ve diyetisyenler 2-2,5 saatte bir bi şeyler yemelisiniz diyorlar. ve fındık fıstık badem kaju ceviz of of. bi de ekmeği yemeyip yemeyip bir dilim yiyince birden şişiyo insan. ayrıca biz millet olarak ekmeksiz sofraya oturmayız. hadi bi yemiyoruz ama annemiz babamız eşimiz çocuğumuz onlar yerken biz hayat boyu yemicez mi. yanlış bence. ben özellikle bu az az sık sık mı günde 2öğün mü o konuda çok kaygılıyım hangisi doğru

bu arada ben az az sık sık yiyerek 14 kilo verdim. 3kilosunu geri aldım sadece. o da son günlerde bayaa bi kısmıştım kendimi. o yüzden oldu. bi de canan hoca meyveye de soğuk bakıyo. zaten basit şekeri tamamen kesiyoruz yani beyaz işlenmiş şeker işte. bi de meyve yemezsek.. enerjiyi nerden alcaz kalori bombası yağlı kuruyemişlerden mi..

Afiyet olsun ve kolay gelsin Loxicim

Bugün ben de 4 tane aldım bakalım ne olacak? Şimdiye kadar genelde günde 1 arada 2 tane alıyordum. 4 balıkkyağı biraz korkuttu ama.. :44:

LEPTİN: yag hucrelerinin buyukluklerinin artmasiyla (yani kilo almayla) dogru orantili olarak salgiladiklari, hipotalamusu etkileyen, 1995 yilinda kesfedilmis peptid hormon. leptin, hipotalamusu uyarmaz, aksine inhibe eder, bu sayede aclik hissini bastirarak uzun vadede daha fazla kilo alinmasini engeller.İLK KEŞFEDİLDİĞİNDE OBEZİTEYE KARŞI MUCİZE BULUŞ OLARAK LANSE EDİLMİŞ OLSA DA, KİLO ALMAYI TEK BAŞINA KONTROL ETMEDİĞİ ANLAŞILDIĞI İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞTIR.

kararımı verdimm...sağlıklı ve düzgün çalışan bir metabolizma istiyorum...Mesela şu an kızım ve eşim üzeri bol kaymaklı ve hindistan cevizli kemalpaşa yiyorlarr...yanlarına bile uğamıyorummm inşallah bu defa başarıcam...Hedefim 70.. tümm yemek alışkanlıklarını deiştirmeye çalışan hanımlara başarılarr ve sabırr diliyorum...İyi akşamlarrr

hadi bakalım, tahlil işi kızıştı

bugünkü menümü yazayım,tabi buna menü denirse sabah kalktığımda midem fena haldeydi kahvaltı yapamadım.:105:

öğlen:1 avuç fıstık ve 1 avuç kuru üzüm yedim,2 fincam form çayı

akşam:1 tabak kuru fasulye,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt

spor:45 dk yürüyüş

sıvı:1 lt kadar oldu yatana kadar 2 olur.sabah 2 fincan form çayı,birazdan yeşil çay

Pepeti, son yazdıklarını yedin mi?:26:

o da dogru canım ya o zaman bız kendımızmı koyumuze donsek tarım hayvancılık falan yapsak olmamı pepetıcım

Selam kızlar nasılsınız ?
Bu haftayı tartılmadan geçirmiştim dedim bugünden tartılayım da yarına hazırlıklı olayım
Güzel sonuçlarla karşılaştım mutlu oldum valla.

Dayanamadın di mi? Bravo hakkaten. Bu hafta bu topikten bayağı bir kilo gitti gibi geliyor bana

Çok merak ediyorum senin rakamı .46:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…