Slm kızlar.Nasılsınız?
Bugün fırsat bulamadım bi türlü yazmaya
Neler yedim bakalım.Bende yazdıkca hatalarımı görüyorum
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
1 bardak ceviz
öğle:
Izgara tavuk
2 domates
cacık 1 kase
Ama hiç su içemiyorum nasıl yapsam bilemedim.Spor yok sıvı yok zor böyle.Neyse gidip bi su içeyim bari
Selam kızlar 10 gündür filan yine şehir değişikliğinden giremedim ama umuyorum ki kilocuklarınız gitmiştir. 1 haftadır ne spor yaptım ne de yediklerime dikkat ettim ama enteresandır kilo almadım yani düşünün geceleri çekirdekler, ard arda 2 kare çikolata vs sadece ekmek yemedim hepsi bu zaten benim en büyük hatam ÇİKOLATAAAA
Bugün itibarı ile 55.8 olduğumu bildireyim. İlk hedefim olan 54'e 2 kg kaldı. Göbek ve bel bölgem epey inceldi ve ilk kez hayatımda 'artık yeter kilo filan verme' denildi çevrem tarafından. Her ne kadar bu hoş bir durumsa da işte sonuç ortada!!! Çikolata hastalığıma geri döndüm tabii sizin motivasyonunuzdan uzaklaşmamın da etkisi büyük. Ne olur sakın etrafınıza aldanmayın tamam kıskançlıktan değil, sağlığımızdan olmayalım diye 'yeter artık kilo verme' diyorlar ancak biz kendimizi hangi kiloda rahat hissediyorsak, yolumuza devam etmeliyiz bence.
Bugün ne yedim?
2 yumurtadan melemen, 6 ceviz, 3 gün kurusu, 5 yeşil zeytin, ve beyaz peynir. Su 1 lt henüz ancak yatana kadar 3-3.5 olur. Akşam fırında levrek yapacaktım ama sevgilimle sinemaya gidecekmişizo yüzden dışarda sadece 1 lahmacun yerim ya da 1 kase mercimek çorbası filan içerim çünkü seansa kadar çok vaktimiz olmayacak.
Spor?
Şimdi 5 mil Leslie'ye başlıyorum yanında da Avrupa Yakası açarım ooooh
Hatun gızlar Ocak ayında nişanım olacak bir aksilik çıkmazsa, şööyle giydiği yakışan hoş bir gelin adayı olmayı istiyorum. Hepimize olay gelsiiiiin
ya kızlar zayıfladıkça metebolizmada hızlaıyormu acaba bende çok kaçamak yaptım çikolata hatta geçen gece kola oglum herakşm mısır patlatmamı istiyor onuyedım çekırdek fıstık bende almadım kilo
canım afıyet olsun o yumurtayı oyle merak edıyorumkı sorma ben bu sabah komsumdaydım kahvaltıda o yuzden deneyemedım
kahvaltım
2omega3
5zeytın
4badem
1erık
2kayısı
b.peynır
kozlenmıs kırmızı bıber uzerı yogurtlu
bol acık cay
masada sıcak ev pohacası
cıkolatalı kek
sosıs tava
karısık kızartma
tavuk gogsu
bohca boregı vardı
ve ben hıcbırıne dokanmadım
sırf buraya yazacam dıye desem yerıdır
bende doğumda aldıklarımı bu şekilde dıyetısyenle verdım 15 kılocuk. 60 kılo olmustumı daha vercektım ama gıdıp gelme zorlastı dıyetısyene bıraktım bende sonrakı 2 senede 5 kılo falan aldım. simdi o 5 kılo ve vermeyıpte kalan 5 kılom ıcın bu dıyet ama sıkıldım artık yaa bı gıtmedı dukanın sıtesınde ben normalmişim dukana uygun degıldım.bu arada ben az az sık sık yiyerek 14 kilo verdim. 3kilosunu geri aldım sadece. o da son günlerde bayaa bi kısmıştım kendimi. o yüzden oldu. bi de canan hoca meyveye de soğuk bakıyo. zaten basit şekeri tamamen kesiyoruz yani beyaz işlenmiş şeker işte. bi de meyve yemezsek.. enerjiyi nerden alcaz kalori bombası yağlı kuruyemişlerden mi..
ne yazıkkiPepeti, son yazdıklarını yedin mi?:26:
o da dogru canım ya o zaman bız kendımızmı koyumuze donsek tarım hayvancılık falan yapsak olmamı pepetıcım
okumam gereken 20-30 arası sayfa var
Spordaki arkadaşlarım da akşam sevindirdi beni,çok incelmişsin dediler..ben de herkese sadece sporla incelip te kg.verilmeyeceğini anlattım,sayfamızdan bahsettim.
Ben fazla beklemeden tekrar sevincimi paylaşmak istedim.
Dün akşam regl oldum sonunda..
Ve sabah ilk işim tartıya bakmak oldu (2-3 gündür aç karnıma bakmıyodum sabahları)
gördüğüm rakam çok sevindirdi beni
64,60 kg.
bugünkü menümü yazayım,tabi buna menü denirsesabah kalktığımda midem fena haldeydi kahvaltı yapamadım.:105:
öğlen:1 avuç fıstık ve 1 avuç kuru üzüm yedim,2 fincam form çayı
akşam:1 tabak kuru fasulye,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
spor:45 dk yürüyüş
sıvı:1 lt kadar oldu yatana kadar 2 olur.sabah 2 fincan form çayı,birazdan yeşil çay
bende doğumda aldıklarımı bu şekilde dıyetısyenle verdım 15 kılocuk. 60 kılo olmustumı daha vercektım ama gıdıp gelme zorlastı dıyetısyene bıraktım bende sonrakı 2 senede 5 kılo falan aldım. simdi o 5 kılo ve vermeyıpte kalan 5 kılom ıcın bu dıyet ama sıkıldım artık yaa bı gıtmedı dukanın sıtesınde ben normalmişim dukana uygun degıldım.
ne yazıkki
evet valla 2-3 tavuk 1 ınek bıraz bahce de anacım gunumuz hayvanlarıda tembel insanları gıbı teknolojıyı onlarda böle kullanıyor heralde ilaçsız yumurtlamıyo sut vermıyoki hayvanlar
İrade diye buna denir valla
arkadaşlar bende başlicam burda toplanıyoruz dimi
Arada olur canım dert etme, umarım yarına düzelir miden...
Kahvaltın yok, öğlen de az olmuş ama akşam iyi bence..
Y:18: Yaa arkadaşlar ben 70 tim 74 76 derken 81,5 oldum ve artık durr deme zamanımm geldi geçiyor bile( kesinlikle motivasyona ihtiyacım var..kulübümüzde araştırırken bu diyete denk geldim...Tavsiyelerinizeihtiyacım varr...çok iradesizim ama galiba bu defa durum başka.... Helppppp :)))
Dayanamadın di mi? Bravo hakkaten. Bu hafta bu topikten bayağı bir kilo gitti gibi geliyor bana
Çok merak ediyorum senin rakamı .46:
Arkadaşlar aynı gün içinde hem form çayı içip hem de keten tohumu kullanmak doğru mu sizce.Sanki afedersiniz benim bağırsaklarımı biraz fazla çalıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?