Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltı menumu yazmıstım
gelelım ıkıncı ogune

1tabak karalahana yemegı
1parca haslanmıs et
dereotu maydanoz nane
roka ve sarımsak kıyılmıs yogurt
2kayısı 1hurma
turk kahvesı

bol bıtkı cayı;
mısır puskulu
kıraz sapı
form cayı
mate yapragı
gıbı cayları
donusumlu olarak
tuketıyorum

Canım menün çok güzel, ama dediğin gibi suyu artırman lazım. Bebek için de iyi olur.

Suyun içine nane yaprağı atabilirsin, arada bir dilim limon yada belki portakal koyabilirsin. Taylan Kümeli salatalık dilimleyip koyun diyordu...

Oooo iyisin hakkaten. Yolun sonuna az kalmış. Çikolatayı minimuma indirsen onlar da hızlıca gidecektir

İrade diye buna denir valla

bende doğumda aldıklarımı bu şekilde dıyetısyenle verdım 15 kılocuk. 60 kılo olmustumı daha vercektım ama gıdıp gelme zorlastı dıyetısyene bıraktım bende sonrakı 2 senede 5 kılo falan aldım. simdi o 5 kılo ve vermeyıpte kalan 5 kılom ıcın bu dıyet ama sıkıldım artık yaa bı gıtmedı dukanın sıtesınde ben normalmişim dukana uygun degıldım.

Pepeti, son yazdıklarını yedin mi?:26:
ne yazıkki

o da dogru canım ya o zaman bız kendımızmı koyumuze donsek tarım hayvancılık falan yapsak olmamı pepetıcım

evet valla 2-3 tavuk 1 ınek bıraz bahce de anacım gunumuz hayvanlarıda tembel insanları gıbı teknolojıyı onlarda böle kullanıyor heralde ilaçsız yumurtlamıyo sut vermıyoki hayvanlar

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır tabak taze fasulye,bır tabak salata,bır ,bır bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor:az ev ısı,16 saat bılgısayar basındaydım, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a32%20ogleyemeg%C4%B1m.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 72

Herkesten süper haberler geliyor birer birer, tebrik ederim Ceylincim

Arada olur canım dert etme, umarım yarına düzelir miden...

Kahvaltın yok, öğlen de az olmuş ama akşam iyi bence..

Afiyet olsun, yarın yeni 1 gün unutma

Dukan'a uymamışsın bile daha ne

Bugünkü menümü yazayım:

Sabah: Elma sirkeli su, ardından normal su

1.öğün: 2 yumurtalı az kaşarlı maydonozlu Loxi omleti(nihayet:), 5 zeytin, 6 ceviz, 1 parça(1/2kk kadar) tulum peyniri, 1 kk beyaz peynir, 1 kk abaza peyniri(nihayet bitti), 1 kuru kayısı, 1/2 hurma, çay

Arada çay ve 1 fincan güllü yeşil çay

2.öğün: Lorlu yeşil salata(lor da bitti nihayet, paketini açınca tüketmezsem bozuluyor da), kıymalı karnabahar yemeği 6 kaşık kadar, yoğurt, 1 kuru kayısı 2 ceviz ve 1 hurma

Su: 3 lt'ye yakın
Spor: Leslie ile 3 mil, 30dk kadar açıkhavada yürüyüş

Ben biraz kaçar, çocuklar gelecek de okuldan....

Arkadaşlar aynı gün içinde hem form çayı içip hem de keten tohumu kullanmak doğru mu sizce.Sanki afedersiniz benim bağırsaklarımı biraz fazla çalıştırdı.

Öncelikle hoş geldin bu klüpte umutsuzluk yok önce ondan kurtul sonra kilolardan bastan sona sayfaları okumaya çalış burada kitapla ilgili yani Karatay diyeti ile detaylı bilgiler var isin özü karbonhidratlardan uzak duracaksın protein ağırlıklı besleneceksin ekmek yok yerine ceviz,fındık, badem v.b sabah iki yumurta kaysı kıvamı ara Ogün yok çok da zor değil şekere hiç yanasmiycaksin tatlıyı aklından çıkar. Sonrası zaten geliyor. Hadi sana kolay gelsin:)

Bugünkü menümü ben de yazayım.

Kahvaltı:
ceviz
zeytin
peynir
domates
yumurta

Öğle:
1 kase ezogelin çorba
az yoğurt
fıstık

Akşam:
muz
kuru fasülye
ceviz

Aralarda: yeşil çay ve su
Spor: henüz yapamadım.

Selam ...........
Sabah:2 yumurtadan omlet
peynir
10 zeytin
10 tane fındık
şekersiz çay
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı(2 kaşığı mercimek,1 kaşığı bulgurdu)
1 kase analı kızlı
yoğurtlu kuru biber kavurması
spor:yarım saat yürüyüş
su:şimdilik 2lt

Bu yumurta konusuna ben de tkaılmıyor değilim.
Evet köy yumurtası yesek kesinlikle o şekilde olacağına inanıyorum ama kaçımız yiyoruz ki köy yumurtası ?

Dayanamadın di mi? Bravo hakkaten. Bu hafta bu topikten bayağı bir kilo gitti gibi geliyor bana

Çok merak ediyorum senin rakamı .46:

Dayanamamak değil de eğer fazla çıkarsam ödem atıcı şeyler içeyim veya detoks tarzında bir şey yapayım dedim o yüzden

Arkadaşlar aynı gün içinde hem form çayı içip hem de keten tohumu kullanmak doğru mu sizce.Sanki afedersiniz benim bağırsaklarımı biraz fazla çalıştırdı.

Form çayı sürekli içmemeni tavsiye ederim.
Bir süre sonra bağırsak tembelliğine neden olup form çayı ile bile wc'ye çıkamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…