gittim aldım çıkanları artık hangi tahlilleri yazdıysa mubarek doktor bir bir dedim bide
çıkanlar:karetinin 0,8 referans aralıgı:0,5-1,2
ALT(SGPT):34 ref.aralıgı: 13-69
TSH(hormon) 1,42 ref aralıgı:0,27-4,3
neki bunlar??????
anladıgım kadarıyla bunlar iyi sonuç.sorun yok gibi.insulinler cumartesi çıkacakmış.pazartesi alırım artık
benım menum:
sabah: 3 yumurta (yogurtlu)
10 zeytın
1 kk peynır
7-8 cevız
3 kuru erik
4 omega-3
ogle:1 muz
8-9 cevız
akşam:2 yumurtalı pırasa kavırması
1 kase yogurt
bugun cok keyıfsızım, çok da yorgunum,spor yaparmıyım bılmıyorum
yediğimiz hiçbi şey doğal değil. hadi diyelim doğal beslenenler var. peki yaşam tarzlarımız? tarlada mı çalışıyoruz saman mı taşıyoruz hayvan mı otlatıyoruz? anca evde leslie yok 20 dk yürüyüş. olmaz arkadaşım olmaz. doğal besleniyorum diye yersen tereyağlarını 2-3 yumurtayı 10-15 zeytini fındık fıstıkları.. kilo veremezsin verirsen de geri alırsın. şehir insanına uygun değil bu diyet. ki ayrıca sayın canan karat bu bi diyet kitabı değil dedi. cnn e çıktığı bir programdaki sunucuyla diyaloğu:
sunucu: bu bir diyet kitabı değilse niçin adı karatay DİYETİ?
canan karatay: çok satsın diye adını öyle koyduk...
sevgili etana sana katılıyorum bu kadar protein bence bünyeye fazla.Herşeyin azı karar çoğu zarar.sonuçta buğdayın da insana bir yararı var ki yaratılmış.Az da olsa bi miktar tüketilmeli.
evet ben de sana katılıyorum arkadaşım :) fitness hocam ekmeği asla kesme dedi 1 dilim de olsa yiceksin dedi. ki kendisi jimnastic anternörü ve milli. tabiiki o bir sporcu ve ekmek ye demesi normal ama o yarım ekmek yiyodur ben 1 dilim yiyorum. az da olsa tüketilmeli dediğin gibi. milli atlet arkadaşım ve spor akademisinde okuyan arkadaşlarım da makarna ekmek yemen lazım diyolar tabi bunu diyenler erkek ve profesyonel sporcular. demekki vücudun çalışması için gerekli. e biz de az yeriz
konuyu bastan alalım ıstersenızyediğimiz hiçbi şey doğal değil. hadi diyelim doğal beslenenler var. peki yaşam tarzlarımız? tarlada mı çalışıyoruz saman mı taşıyoruz hayvan mı otlatıyoruz? anca evde leslie yok 20 dk yürüyüş. olmaz arkadaşım olmaz. doğal besleniyorum diye yersen tereyağlarını 2-3 yumurtayı 10-15 zeytini fındık fıstıkları.. kilo veremezsin verirsen de geri alırsın. şehir insanına uygun değil bu diyet. ki ayrıca sayın canan karat bu bi diyet kitabı değil dedi. cnn e çıktığı bir programdaki sunucuyla diyaloğu:
sunucu: bu bir diyet kitabı değilse niçin adı karatay DİYETİ?
canan karatay: çok satsın diye adını öyle koyduk...
bacım nettın 5 yımırtamı yedın bugun
Kızlar hepinize selam benim 2 yasında zayıf bir kızım var bugün rutin tahlillerde kolesterolü yüksek çıktı o çok iştahsız bir cocuk sadece kahvaltıda yumurta yiyor şimdi doktorlar kolesterolün sebebini yumurtaya bağladılar. Durum böyle olunca biz günde iki yumurta yiyoruz vay halimize. Bu durumu CaNan hocaya nasıl sorsak acaba bana bir yardımcı olurmuşsunuz Canan hocaya iletişime gecen arkadas varsa sorabilirmi rica etsem.
8 yumurta hakkımdan 5ını kullanmısım cok mu
ya pırasanın tarifi oyleydı,yedım ama hıc begenmedım,yumurtasız daha güzeldi
gecmıs olsun
burdan sorabilirsin,önce uye olman gerekıyor
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY - Doktor Sitesi
çünkü çok yedım öğlen basladı kacamaklar
4-5 sigara böregi ve
1 dılım kek
6-7 ceviz kadın satmaya getırmıs kırıp kırp yedım
eve gelınce
zeytınım olmus kontrol ettım ve cok guzeldı 10-15 tane yedım
2-3 cevız daha
1 elma
ceyrek çıkolatalı gofret
yarım kokostar
3 elma daha koca koca köy elması
2kepçe fasulye yemgı
salata
yogurt
ve mıdem fecı
kafam cok dalgı genelde ben salataya yagı az yada hıc dokmem bugun salatay zeytın yagı dokuyorudm aklım gıtmıs. yag surahısınden doktum dokulmuyor dıye kapagı acıp doktum eşim napıosun dıye seslenınce ay dedım napıorum eşim dedı hayatım sen hıc yag dokmezsın napıosundedı sasırdım yaa cok dalgınım sıkkınım uff ufff
Canım sen hedefe yaklaştıkta bu kaçamazlar ondan sanırım insanın verecek az kilosu kalınca biraz daha gevseyebilir herhalde bukadarsa olsun sen yarın bunları telafi edersin
bugün çok kaçamak yapmışsın........çünkü çok yedım öğlen basladı kacamaklar
4-5 sigara böregi ve
1 dılım kek
6-7 ceviz kadın satmaya getırmıs kırıp kırp yedım
eve gelınce
zeytınım olmus kontrol ettım ve cok guzeldı 10-15 tane yedım
2-3 cevız daha
1 elma
ceyrek çıkolatalı gofret
yarım kokostar
3 elma daha koca koca köy elması
2kepçe fasulye yemgı
salata
yogurt
ve mıdem fecı
kafam cok dalgı genelde ben salataya yagı az yada hıc dokmem bugun salatay zeytın yagı dokuyorudm aklım gıtmıs. Yag surahısınden doktum dokulmuyor dıye kapagı acıp doktum eşim napıosun dıye seslenınce ay dedım napıorum eşim dedı hayatım sen hıc yag dokmezsın napıosundedı sasırdım yaa cok dalgınım sıkkınım uff ufff
Canım sen hedefe yaklaştıkta bu kaçamazlar ondan sanırım insanın verecek az kilosu kalınca biraz daha gevseyebilir herhalde bukadarsa olsun sen yarın bunları telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?