Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

En önemlisi öğün aralarının 4 saatten az olmaması.
Bu sayede yağ yakan leptin hormonumuz çalışıyor ve kilo verimini sağlıyor.
Saat 20'den sonra hiç bir şey yemiyoruz.
Ekmek tahıl ürünleri yasak.
Patates yemiyoruz.
İşlenmiş gıdalardan uzak durmaya çalışıyoruz.
Onun haricinde çok da bir yasak yok zaten.
Sabah 2 yumurtalı güzel bir kahvaltı yapınca fazla da acıkılmıyor zaten.
Yine sorularun olursa sorabilirsin.

iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın yapamayacağım için bugün bildirimimi yapıyorum
geçen hafta:73.7
bu hafta:72.6 (hastane koşuşturmaları işe yaradı demekki)

canım hamileysen belli bi diyete uyma.
sabahları ince bi dilim ekmek ye, en azından haftada 3-4
meyveyi ihmal etme, ara öğün de yap.
protein ağırlıklı beslenme hamilelikte çok önerilmiyor.
dengeli beslenmelisin.

hamile iken diyet yapılmaz.
belli bi kiloyu alman gerekiyo zaten, gebelik hormonları aldırıyo
çok almamak için hamurişi, pirinç ve hazır gıdalardan uzak dursan yeter sana.

zumush arkadaşımız alıntı yaparak yazınca aynı msjları okumak sıkıyo demiş
aynı msj olduğunu anlıyosun hemen cevabı okuyosun
yoksa kim kime cvp veriyo belli olmuyo
herkes her nicki aklında tutamaz ki

yapmamalı mıyım yani ben :44:
ben zaten diyet amaçlı değil sağlık amaçlı yapacaktım
ben zaten hazır gıda tüketmiyorum
ekmek hamurişi ve patates yemiyorum anal fissür den dolayı yasak
yoğurt yumurta ceviz yiyorum bol su içiyorum farklı olarak meyve yiyorum ben
yani aslında bu diyete uygun besleniyorum o yüzden yapmam kolay olur diye düşnmüştüm

bunlar zaten bana uyuyo
sadece öğün araları 4 saatten az olmazsa öğün üçten fazla olur onu anlamadım bi tek:44:

bunlar zaten bana uyuyo
sadece öğün araları 4 saatten az olmazsa öğün üçten fazla olur onu anlamadım bi tek:44:

En az 4 saat olacak yani.
Öğün 3 ten fazla olmaz ki o zaman.

Yalnız hamilelikle ilgili tecrübeli arkadaşların görüşünü daha çok dikkate al sen yine de

Hoşgeldin Saphıracımm..
Aynı tas aynı hamam ben de.
Sen nasılsın iyi misin?

Gül geliyor ama çok fazla durmadan çıkıyor yoğun bir dönemde sanırım.
iyiyim ben de canım,teşekkürler
günler kısaldıı iyice akşamı çabuk ediyoruzz canımm
az önce süt taştı şimdi onu temizlemeye çalışacamm ben de
evet canım.kışı sevmiyorum..
kolay gelsin sana
Merhabalar
ablanıza geçmiş olsun.Neler yediğini bilmediğim için ve ne kadar hareket ettiğini,bu durum şundandır,fazla yemiştir,az spor yapmıştır vs. diyemicem..ama karatay diyetini kesin olarak suçlamak da ne kadar doğru olur?diyet öncesinde ablanızın değerleri ne durumdaydı bununla ilgili bilgisi/bilginiz var mı?Belki önceden gelen bir durumdu :44:
Ekmek yemeyerek bir insanın hayati fonksiyonlarının tehlikeye gireceğine şahsen inanmıyorum.ekmekten aldığımız tüm faydalı (!) şeyleri diğer yediklerimizden kuru yemişten alıyoruz zaten..kaldı ki hocanın ille ekmek yemek istiyorsak,kahvaltıda 1 ince dilim,kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürülerek yenecek önerisi de vardır..
Günde 2 öğün ve uzun süre aç kalma durumuna gelince,ben hiç 10 saat açlık yaşamadım.en fazla 6-7 saat olmuştur.Daha uzunu ancak gece uykusunda oluyor ki zaten gece kalkıp yemek yemenin ne kadar zararlı olduğunu herkes bilir.Gece o kadar uzun süre açlığın üzerine,çok kuvvetli bir kahvaltı önerme sebebi de budur hocanın.Hatta ingilizceden bize çevirisi de ''oruç bozmak''.
Canan hoca uzun yıllar yurt dışında dr. luk yapmış,kardiyoloji ve iç hastalıkları prof.ü.Buna karşılık tv de vs. de az az sık sık yiyin diyen,dr. olmayan diyetisyenler hiç mantıklı gelmiyor.Zaten Canan hoca da yeni bir şey söylemiyor aslında.Yıllardan beri bildiğimiz,3 beyazdan uzak durun mantığı var.Kuru yemişin,baklagillerin,etin ne kadar faydalı olduğu yıllardan beri konuşulur.
Hocanın söylediklerinden,kimin ne anladığı ve nasıl uyguladığı çok önemli.Gerekli şekilde uygulanmadığından kilo alınabilir bile.Çünkü kalori veya miktar hesabı yok.Ben şimdilik bu beslenme şeklinden çok memnunum.
Paylaşım ve yorumunuz için teşekkür ederim

Buna kesinlikle katılıyorum.İşte % 100 doğal beslenemeyeceğimiz için omega 3 takviyesi alarak bu açığı kapatmamız gerektiğini söylüyor hoca
Aynen katılıyorum
zumush arkadaşımız alıntı yaparak yazınca aynı msjları okumak sıkıyo demiş
aynı msj olduğunu anlıyosun hemen cevabı okuyosun
yoksa kim kime cvp veriyo belli olmuyo
herkes her nicki aklında tutamaz ki
aynen

Tamam idealistcim.
Ben Gülden sonrakine bakmışım ..
Tamam o zamann demek ki geçen haftanın 1.sinde bu hafta sıraa ..

canım zaten objektif arkadaşımız gelmiyor uzun zamandır.hiç görmedim.O listeyi yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.Çünkü o zaman listeden çıkan arkadaşlarımız olup,yeni liste yapınca,2 haftayı beklemeden isteyen herkesi ekledik listeye.o da bu karışıklığa sebep oldu işte.

Çömeziniz olarak bir şey soracağım bu liste nedir nereye bildirim yapıyoruz haddinden fazla motivasyon ( kabaca gaza ) ihtiyacım var.
birde birde bu 2 mil 3 mil olayını neye göre yapıyorsunuz ben indirecek yerde bulamadım

evet cnm karıştıı iyiceee:44::44:

1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33
8.profit
9.bfk
10.minyatür
11.papadiya

kızlar liste bu şekilde.yarınki sıra loxandrada oluyor ama sanki loxi de birisinin yerine yapmıştı bir hafta.yanlış hatırlamıyorsam mattikanın yerine yapmıştı.mattika sonraki hafta yapmıştı.bu durumda yarın listeyi idealist mi yapacak :26:
objektifi çıkardım listeden,eğer geri gelmeye karar verirse,ilk geldiği hafta liste onda olur.bfk ve minyatürden haberi olan var mı? :26:

minyatür de bfk yı da uzun süredir görmüyorumm cnm.
eğer loxi yaptıysa sıra bendedir.
loxiiiiiii sess verrrrrrrrrr

minyatür de bfk yı da uzun süredir görmüyorumm cnm.
eğer loxi yaptıysa sıra bendedir.
loxiiiiiii sess verrrrrrrrrr

canım o zaman onları da çıkarıyorum listeden.gelirlerse yine aynı şekilde o hafta onlarda olur sıra.yarını sen yap canım sakıncası yoksa,çünkü loxi yapmıştı,yine de yanlışsam sonraki hafta da o yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…