canım o zaman onları da çıkarıyorum listeden.gelirlerse yine aynı şekilde o hafta onlarda olur sıra.yarını sen yap canım sakıncası yoksa,çünkü loxi yapmıştı,yine de yanlışsam sonraki hafta da o yapar
Çömeziniz olarak bir şey soracağım bu liste nedir nereye bildirim yapıyoruz haddinden fazla motivasyon ( kabaca gaza ) ihtiyacım var.
birde birde bu 2 mil 3 mil olayını neye göre yapıyorsunuz ben indirecek yerde bulamadım
canımm ilk kez bildirim yapanları almıyoruz di mi listeye hemen.
2 hafta üst üste bildirim yapanlar girebiliyorr.
onları da en sona yazarızz daha önceki gibiii.
kızlarr yoğurdu mayaladımm
bir güzell battaniyeye sardımmm inşallah süperr tutarrrrr
idealist biraz bilgi verir misin liste sendeymiş sanırım okuduğuma göre ne yapmam lazım
inşallah.
yogurtcu makinesi alabilirsen .en yakın zamanda çok kolay.hemde taş gibi yogurt oluyor
idealist biraz bilgi verir misin liste sendeymiş sanırım okuduğuma göre ne yapmam lazım
Zerdeçalın bir çok rahatsızlığı önlediği söyleniyor. Aslında bir sürü baharat faydalı ama ben özel olarak zerdeçalı kullanıyorum. Hindistan da en çok kullanılan baharatmış ve alzheimer ın en az görüldüğü ülke. Ayrıca ms hastalığında da tedavi edici olarak kullanılıyormuş. Gerçi tedavi edici özellikleri için ahmet hoca günde 1-2 tatlı kaşığı kullanımını öneriyor ben anca 1/2 çay kaşığı serpiyorumdur.
Çok haklısın arkadaşım yukarıda bahsettiğin hususların mutlaka dikkate alınması gerekir. Ben sporu maalesef sınırlı yapabiliyorum bel fıtığı hastasıyım ve akut dönemlerde sadece dinlenebiliyorum (tabi eğer her akşam 18:30 21:00 arası evde yapılan işleri saymazsakşaka şaka sahyılmayacağını biliyorum )Ama bence yediğimiz ürünlerin ne kadar Canan hoca nın bahsettiği kriterlere uygun olduğununda göz önünde bulundurulması gerekir. Bugün bizim buranın pazarı var. Milaslı köylüler geliyor. sürekli alışveriş yaptığım kişiye sorduğumda ablacım hiç bir yerde ilaçsız sebze bulamazsın ilaç atmak zorundayız dedi. Tohumu da ziraatten aldıyoruz israil tıhumuymuş dediYani doğalı yok bence doğala en yakını var herhalde ve bir de bizim bunlara ulaşabilme ihtimallerimiz.
Bugün endokrin uzmanındaki randevumuza gittik. O da kolesterolü yüksek buldu ama çok vahim görmedi siz bunu düzenleyebilirsiniz dedi. Balık tüketiminizi ve kuru baklagil tüketiminizi arttırın dedi. Yine aynı şekilde o da (ama hiç itici olmayan ve son derece mütevazi bir şekilde) her şeyden kararında tüketilmesinin iyi olduğunu genel olarak basit şekerler ve rafineri ürünlerden uzakdurulması gerektiğini söyledi.
Veeee tabiki tartıldım. üzerimde giysilerimle ve reglimden 1 gün önce 75 çıktım yuppppiiiii .
Sevgiler hepinize,
üff cahil misiniz ya biri demiş ki ekmek kaç yüzyıldır var ki. bi başkası demiş ki oh herşey serbest şeker un patates vs. dışında doyana kadar yiyebilirim. ekmek kaç yüzyıldır var diyen arkadaşım sen kaç yüzyıldır varsın acaba. ona bakarsan baklagilleri de yeme. mercimek baklagil vs vs şimdi tek tek bunları saycak değilim. kısacası tarım toplumu olmadan önceki haline dön o zaman. ağaçlardan ne bulursan onu ye. avlayabiliyosan hayvan avla. şehir insanıyız biz şehir. atalarımız gibi beslenemeyiz onlar gibi yaşamıyoruz çünkü. belli başlı şeyler yasak dierleri serbest oh diyen arkadaşlar avuç avuç kuruyemiş yerseniz tabi kilo veremezsiniz. 3 yumurtalı pastırma yersen tabi kilo veremezsin. hepiniz saate bakıyosunuz biliyorum. 4 saat doldu 5 e girmek üzereyim kim bilir daha neler geçiriosunuz aklınızdan. kilo verenler hepiniz geri alcaksınız hepiniz bi gün ailenizin yediği o beyaz ekmeğe saldırcaksınız.
üff cahil misiniz ya biri demiş ki ekmek kaç yüzyıldır var ki. bi başkası demiş ki oh herşey serbest şeker un patates vs. dışında doyana kadar yiyebilirim. ekmek kaç yüzyıldır var diyen arkadaşım sen kaç yüzyıldır varsın acaba. ona bakarsan baklagilleri de yeme. mercimek baklagil vs vs şimdi tek tek bunları saycak değilim. kısacası tarım toplumu olmadan önceki haline dön o zaman. ağaçlardan ne bulursan onu ye. avlayabiliyosan hayvan avla. şehir insanıyız biz şehir. atalarımız gibi beslenemeyiz onlar gibi yaşamıyoruz çünkü. belli başlı şeyler yasak dierleri serbest oh diyen arkadaşlar avuç avuç kuruyemiş yerseniz tabi kilo veremezsiniz. 3 yumurtalı pastırma yersen tabi kilo veremezsin. hepiniz saate bakıyosunuz biliyorum. 4 saat doldu 5 e girmek üzereyim kim bilir daha neler geçiriosunuz aklınızdan. kilo verenler hepiniz geri alcaksınız hepiniz bi gün ailenizin yediği o beyaz ekmeğe saldırcaksınız.
üff cahil misiniz ya biri demiş ki ekmek kaç yüzyıldır var ki. Bi başkası demiş ki oh herşey serbest şeker un patates vs. Dışında doyana kadar yiyebilirim. Ekmek kaç yüzyıldır var diyen arkadaşım sen kaç yüzyıldır varsın acaba. Ona bakarsan baklagilleri de yeme. Mercimek baklagil vs vs şimdi tek tek bunları saycak değilim. Kısacası tarım toplumu olmadan önceki haline dön o zaman. Ağaçlardan ne bulursan onu ye. Avlayabiliyosan hayvan avla. şehir insanıyız biz şehir. Atalarımız gibi beslenemeyiz onlar gibi yaşamıyoruz çünkü. Belli başlı şeyler yasak dierleri serbest oh diyen arkadaşlar avuç avuç kuruyemiş yerseniz tabi kilo veremezsiniz. 3 yumurtalı pastırma yersen tabi kilo veremezsin. Hepiniz saate bakıyosunuz biliyorum. 4 saat doldu 5 e girmek üzereyim kim bilir daha neler geçiriosunuz aklınızdan. Kilo verenler hepiniz geri alcaksınız hepiniz bi gün ailenizin yediği o beyaz ekmeğe saldırcaksınız.
ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. Her gün yazcam ne yediğimi. Başlangıç tarihim de 14 kasım. Valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. Son ümidim karatay. Sloganım: Kararlıyım karataydayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?