Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım afyonun yumurtasıyla meşhur ilçesi benim annemin memleketi.
oraki çiftliklerde tavuklar kafeslerde, yapay yemle besleniyolar.
üreticinin kendisini tanımadıktan sonra inanmıyorum ben köy yumurtası olduğuna fln.
çevre illere yumurta satarlar ama bahçesinde tavuk besleyen çok azdır, onlar da kendi yiyeceklerini üretirler.

marketlerde organik yumurta veya organik yoğurt satılıyo, hiç bir fark yok diğerlerinden.
pazarda bi yaşlı adam satıyo köy yumurtası diye, numarasız, kovalarca yumurta getiriyo 2 gün boyunca satıyo. özgür tavuk yumurtası olamaz onlar da. okadar tavuğu nerde gezdircek..
ben konyadayım ve bulamıyorum köy yumurtası fln.

baya uğraştım gezdim sordum, bulduklarımın da sahte köy yumurtası olduğunu öğrendim.

canım ben diyete başlayalı 47 gün oldu,ilkkez yedim...bakalım beni nasıl tutacak,birde kilo sıkıntım olacakmı?:26:

kızlar yuzumde vucudumda pıtır pıtır sıvılceler cıkmaya basladı neen olabılır doktora gıttım bışıy dokunmuştur dedı ılaç verdı ama hala gecmedı.krem verdı suruyorum ama hala aynı acaba benım hangı yedıgıme alerjım var acep ?hıc boyle yesayan oldumu aranısda

yumurta yapardı bana sivilce küçükken. ondan olabilir.
ceviz badem vs. de yapabilir

yumurta yapardı bana sivilce küçükken. ondan olabilir.
ceviz badem vs. de yapabilir

tatlım yumurta yemıyorum cevızde yemedım kac gundur kendımı denemek ıcın sadece kayısı ve domates kaldı bakalım kayısıyıda kesıcem ne olucak

o zaman profesörün bizden istediği ütopik birbeslenme çeşidimi oluyor. bence öyle oluyor canım çünkü serbest gezinen tavukları nerden bulup yiyebiliriz ki. dimi? son zamanlarda duymuştum. artık tavukları iğnelerle çabucak büyütüyolarmış. talep arttıkça bu yöntemlere başvuruluyor. zayıflama konusunda elbette sekteye uğratır ama biz yine zayıflarız. sağlıklı olurmuyuz onu bilemiyorum tabi. ne varsa köylerde var işte...

canım benim kollarımda var. kendimi bildim bileli pıtır pıtır minicik sivilce de diyemem pürüz mü desem hemen omzumun altındaki kollarımın üstü dolu. onun dışında biyerimde böyle şeyler yok. hatta kendimi bildim bileli ergenlikte dahil yüzümde sivilce çıkmaz benim. ben de gidicemdoktora çok rahatszı olyorumda.

Yaz dışında harika bir yer ama yaz geldiğinde hem kalabalık hem sıcak hem de bitmek bilmeyen misafirlerle çekilmez oluyor. Neyse ki 2 ay çekiyoruz sonrası rahatlık

tatlım yumurta yemıyorum cevızde yemedım kac gundur kendımı denemek ıcın sadece kayısı ve domates kaldı bakalım kayısıyıda kesıcem ne olucak

Domates olabilir. Aslında domates değil de şimdi mevsim dışı yetiştirilen domatesler ben de de isiliğe benzer kırmızı pütürcükler yapar. O nedenle mevsim dışı domates yemem. Eskiden domates yapıyor zannetmiştim sonradan öğrendim mevsim dışı yetiştirilen bitkilere koyulan bir kaç çeşit ilaca benim alerjim varmış.

Biraz öyle oluyor aslında. Konuştuğum bir doktor tanıdığa tahlil sonuçlarımda bahsettiğimde sen köy tavuğunu doğada özgür beslenen dana etini nereden bulacaksın? Yemle beslenen hayvanların etini yiyerek kolesterolünü yükseltmişsin dedi. Sorun burada sanırım doğalını bulamıyoruz

haklısın tatlım olabılır bır baktırayım barı kontrolum var ıs yogunlugu yuzunden gıdemıyorum buara

gıt bakalım sana ne dıycekler tatlım

selamm kızlar :)) sabah: 2 yumurtadan pastırmalı omlet (ama midem çok bulandı uzun zamandır yemediğim içinmi acaba bilmiyorum :S ) domates ceviz peynir.. öğlen: bir bardak süt. akşamada sebze haşlaması+yoğurt .. 1 haftanın sonuna geldim 1,5 kilo vermiş bulunuyorum :) sadece zayıflamaya değil bi çok şeye yaradı. mesela bilincim çok açık,uykum düzene girdi, dinlediğim dersi iyi anlıyorum.. ders çalışırken de odaklanmakta hiç zorlanmadım ..

Canım o bendede var.. Onlar küçük akne.. sivilce değiller fakat onu vücudun yapıyor. ben doktora gittiğimde bna krem vermişti. kollarını ılık suyla yıkayıp kremi sürüyorsun. 1 ay içinde gözle görülür şekilde geçiyor. bnmki birazda fazla şeker yemekten kabarıyordu. Mesela denize girmek kollarıma çok yarıyordu. Deniz çok faydalı.. O yüzden o kadar takma kollarındaki o kadar mühim birşey değil..

bende kilo almaya calısanlardanım maaleseffff ama bı turlu beceremedım

ne diyim ki şimdi bilemedim tatlım ne yapacaksın kiloyu bak biz bır kac gr vermek için debelenıyoruz
ama önerim ne bulursan ye :))
benım ablam da zayıf ilac ile bile kilo alamıyor nedeni yemek yemeyi sevmiyor mecbur olmasa yemıcek yani ..

tatlım banada doktor bı sabun ısmı soyle d ..e dıye ondan baska hıcbırseyı ne yuzune nedevucuduna sur dedı sampuanını bele aldım bakalım

gıt bakalım sana ne dıycekler tatlım

canım kardeşim sağlık görevlisi. estetik cerrah tanıdığı var. başka doktorlardan da tanıdıkları varmış tedavisi kolaymış bunun. ama seninki yediğin bi şeyden alerji sanırım. benim kollarım öyle hep, yediklerimden değil yani, ciltsel bi durum snaırım ya da genetik. kardeşiminki de tıpkı benimki gibi çünkü. biraz farklı durumlar aslında. ama sana haber veririm sonucu burdan. sen bu arada herşeyi kesmişsin yiyecek bi şey bırakmamışsın :) bir de domatesi kesip diğerlerine devam etsene?

Son düzenleme:

offff haftada 1.5 kg çok iyi yaa!! inşallah yağlardan gidiyordur kglarımız... spor ne durumda peki. bu sürede kaç gün ne kadar spor yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…