Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok kötü duruyo ya :) bu arada ben şekerli şeyleri hiç sevmem hiç yemem aslına bakarsan... hayatımda yeri yok. meyve dahil :) aslında bu diyet tam bana göre :) ekmek severdim tabi... bakalım bana da krem verir belki doktor benimkiler de iyileşir :) sağol canım

: öyle yapıcam artık tatlım

baya zor doğal olanı bulmak. kurbanda kestiğimiz hayvan dağda geziyomuş en azından yılda bi kere gezen hayvan eti yemiş olduk diye sevindim. yoksa kırmızı ette satın aldıklarımız hep suni yemle beslenen çiftlik hayvanı. tavuk da aynı şekilde, dediğim gibi köylerde bile dolaşan tavuk kalmadı artık. iyice küçük dağ köylerinde vardır ama konyada bulamıyorum.
ben de çareyi ölçülerine dikkat etmekte buldum. haftada 1 gün yemiyorum yumurta, yediğim günlerde de 1 ya da 1,5

aslında bizler talep ettikçe doğal üretime yönelmeli üreticiler ama maliyeti var şu var bu var.
organik adı altında pahalı pahalı yoğurt yumurta satılıyo markette, ama diğerleriyle aynı.
bu diyetin tek kötü yanı bu, aslında diyetin değil, şehir hayatının tek kötü yanı bu.

Son düzenleme:

söylediklerine harfiyen katılıyorum canım...

bu arada öğle menüm 16:00

1 muz
1 avuç ceviz
1 tane omega 3

önemli bi sorumv ar. ben bol bol taze limon sıkıp, suyuma katıp içiyorum. bunun sebebini bilmiyorum. daha önce okuduklarımda görmüştüm. su içmeyi sevmeyenlere öneriliyordu bu. ben su içmeyi seviyorum. ben belki yağlarımı yakmada faydası olur diye içiyorum. birde profesörümüz önerdiği için tabi. o nedne önermiş bilmiyorum... siz biliyor musunuz?bir de omega 3 almıştım ama ev sıcak eriyor sanki buzdolabında saklasam bi şey olur mu acaba üzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor çünkü.

Son düzenleme:

onlar öyle iyileşmeyecek şeyler değil merak etme :) evet benimde çok meyve yeme alışkanlığım olmadığı çok zorlanmadım açıkcası. ama ben 1 ince belli çaya 5 küp şeker atıyordum bide akşama kadar sürekli çay içtiğimi düşün...(!) şekeri ve ekmeği jet hızıyla kesince tabikide gidiyor kilolar :) zaten 1 hafta da 1 kilo normal.. Sağlıklısıda bu..Canım ben zaten arada spor yapan birisiyim bnim için yeni birşey değil. Ben haftanın dört günü spor yaparım.. İnternetten küçük ağırlık aleti sipariş etmiştim. o kollara,göğüslere ve bacaklara çok yarıyor. Uzun zamandır yürüyüş yapıyordum fakat bana yaramıyor çünkü benim kilom çok fazla değil.. O yüzden bende ağırlığa başladım. ve gerçektende baya inceltti ,toparladı..

ne güzel spor yapan bir insan olmak normalde de... açıkçası benim kg derdim olmasa kalkmamyerdimden :) zaten yerimdem kalkmadığım için kilo alyorum :) leslie ile walk at home yapıyorum ben de. o kadar keyifli ki hiç üşenmiyorum hatta ne zaman yapıcam diye sabırsızlandığım oluyo. gerçekten çok eğlenceli odamda yürümek. ben de 1er kgluk dumble aldım. leslie ne zaman kollarını kaldırsa hemen elime alıyorum onları. dediğim gibi ekmek ve şekeri de jet hızıyla kestik zaten. gitsin kilolar....

evet leslie gerçektende çok keyifli ve faydalıda ... sen ne zaman başladın? ne kadar verdin? kaç kiloya inmek istiyorsun ? Faydası oldu mu yani bu şekilde beslenmenin ?

merhaba.ben de 1 kg lık agırlıklar aldım ama ınternetten bayanlara uygun hareket bulamadım.sen nereden yapıyorsun canım?

slm kızlar.bırkaç gundur gıremedım yogunluktan.cuma gunu mısafırım vardı,çok yoruldum ve cok az sey yıyevıldım gun boyunca.

ama dun tam tersı serbest gun gıbı bırsey oldu,ne bulduysam yedım saçma bir şekilde,Allahtan sadace 300 gr farkettı tartı

bugun normal duzenıme dondum ve guzel bır menu yaptım

sabah: tereyagında omlet
çökelek
10 zeytın
5-6 cevız
nane

15:00
ızgara hamsı(ilk defa ızgarasını yedım cok nefismiş)
turp
sogan salatası

merhaba.ben de 1 kg lık agırlıklar aldım ama ınternetten bayanlara uygun hareket bulamadım.sen nereden yapıyorsun canım?

canım benim ki 1 kg lık olan ağırlıklardan değil. daha farklı bir alet.. uzun bir şey kıvrılıyor böyle.. vücudunun her yerine uygulayabiliyorsun.. akşam ablamdan adını alayım paylaşayım forumda :)

ben kucuk bır ılcede yasadıgım halde bulamıyorum koy yumurtası.koyluler ılceye gelıp cıftlık yumurtası alıyor burda2 ay once zar zor bulunuyordu ama şimdi yok.yumurtlama donemı degılmıs tavukların ya da az yumurta verırmıs bu donemde.

bır çalısanımız var koyde oturuyor ,o bile bulamıyor bana,

adamın 1 tane tavugu var 30 gun bırıktırıp oyle satıyor,sakın almayın sız de,bayattır dıyor

acaba hıc yumurta yememek daha mı iyi diyorum ben de:44:

iyi akşamlar arkadaşlar

sabah kahvaltısını baya geç yapınca yeni acıkabildim
pırasa yemeği yapıyorum şu anda pişiyorr mis gibi koktuu vallaaa

aynen ben de köyde çalışıyorum ilçeye gidiş geliş yapıyorumm , bulamıyorum
köydekiler ilçeden ya da bakkaldan alıyolar yumurtayıı.:26:

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

1.öğün: 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,az peynir(acelem vardı,bu kadar yiyebildim)
2.öğün:1 avuç antep fıstığı,1 muz
3.öğün:yarım tabak etli nohut yemeği

spor:bugün yok
sıvı:1,5 lt su,birazdan 1 fincan form çayı

afiyet olsun leylakcımmm

yemeğimi yedimm
ben de yazayımm menümüü hemmen

1. öğün

2 yumurtadan sebzeli omlet
peynir-zeytin
domates-salatalık-biber
yeşil çay
ceviz- kuru kayısı- kuru erik

2. öğün

1 tabak kıymalı pırasa
yoğurt( kızlarr yoğurtt süperr tutmuşş bu seferrr başardımmmmmm)
2 kuru kayısı,1 hurma

sabah:
1 tereyağlı peynirli yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 sb süt
1 kase yoğurt
2 tk reçel
1 lokma ekmek
1 çatal köfte

akşam:
4 küçük köfte, 2 çatal patates
Yoğurt
1 muz, 4-5 ceviz

su: 2 lt
spor: sular hala yok duş alamam diye yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…