Canım o bendede var.. Onlar küçük akne.. sivilce değiller fakat onu vücudun yapıyor. ben doktora gittiğimde bna krem vermişti. kollarını ılık suyla yıkayıp kremi sürüyorsun. 1 ay içinde gözle görülür şekilde geçiyor. bnmki birazda fazla şeker yemekten kabarıyordu. Mesela denize girmek kollarıma çok yarıyordu. Deniz çok faydalı.. O yüzden o kadar takma kollarındaki o kadar mühim birşey değil..
gıt bakalım sana ne dıycekler tatlım
canım kardeşim sağlık görevlisi. estetik cerrah tanıdığı var. başka doktorlardan da tanıdıkları varmış tedavisi kolaymış bunun. ama seninki yediğin bi şeyden alerji sanırım. benim kollarım öyle hep, yediklerimden değil yani, ciltsel bi durum snaırım ya da genetik. kardeşiminki de tıpkı benimki gibi çünkü. biraz farklı durumlar aslında. ama sana haber veririm sonucu burdan. sen bu arada herşeyi kesmişsin yiyecek bi şey bırakmamışsın :) bir de domatesi kesip diğerlerine devam etsene?
o zaman profesörün bizden istediği ütopik birbeslenme çeşidimi oluyor. bence öyle oluyor canım çünkü serbest gezinen tavukları nerden bulup yiyebiliriz ki. dimi? son zamanlarda duymuştum. artık tavukları iğnelerle çabucak büyütüyolarmış. talep arttıkça bu yöntemlere başvuruluyor. zayıflama konusunda elbette sekteye uğratır ama biz yine zayıflarız. sağlıklı olurmuyuz onu bilemiyorum tabi. ne varsa köylerde var işte...
Biraz öyle oluyor aslında. Konuştuğum bir doktor tanıdığa tahlil sonuçlarımda bahsettiğimde sen köy tavuğunu doğada özgür beslenen dana etini nereden bulacaksın? Yemle beslenen hayvanların etini yiyerek kolesterolünü yükseltmişsin dedi. Sorun burada sanırım doğalını bulamıyoruz
baya zor doğal olanı bulmak. kurbanda kestiğimiz hayvan dağda geziyomuş en azından yılda bi kere gezen hayvan eti yemiş olduk diye sevindim. yoksa kırmızı ette satın aldıklarımız hep suni yemle beslenen çiftlik hayvanı. tavuk da aynı şekilde, dediğim gibi köylerde bile dolaşan tavuk kalmadı artık. iyice küçük dağ köylerinde vardır ama konyada bulamıyorum.
ben de çareyi ölçülerine dikkat etmekte buldum. haftada 1 gün yemiyorum yumurta, yediğim günlerde de 1 ya da 1,5
aslında bizler talep ettikçe doğal üretime yönelmeli üreticiler ama maliyeti var şu var bu var.
organik adı altında pahalı pahalı yoğurt yumurta satılıyo markette, ama diğerleriyle aynı.
bu diyetin tek kötü yanı bu, aslında diyetin değil, şehir hayatının tek kötü yanı bu.
çok kötü duruyo ya :) bu arada ben şekerli şeyleri hiç sevmem hiç yemem aslına bakarsan... hayatımda yeri yok. meyve dahil :) aslında bu diyet tam bana göre :) ekmek severdim tabi... bakalım bana da krem verir belki doktor benimkiler de iyileşir :) sağol canım
onlar öyle iyileşmeyecek şeyler değil merak etme :) evet benimde çok meyve yeme alışkanlığım olmadığı çok zorlanmadım açıkcası. ama ben 1 ince belli çaya 5 küp şeker atıyordum bide akşama kadar sürekli çay içtiğimi düşün...(!) şekeri ve ekmeği jet hızıyla kesince tabikide gidiyor kilolar :) zaten 1 hafta da 1 kilo normal.. Sağlıklısıda bu..Canım ben zaten arada spor yapan birisiyim bnim için yeni birşey değil. Ben haftanın dört günü spor yaparım.. İnternetten küçük ağırlık aleti sipariş etmiştim. o kollara,göğüslere ve bacaklara çok yarıyor. Uzun zamandır yürüyüş yapıyordum fakat bana yaramıyor çünkü benim kilom çok fazla değil.. O yüzden bende ağırlığa başladım. ve gerçektende baya inceltti ,toparladı..
ne güzel spor yapan bir insan olmak normalde de... açıkçası benim kg derdim olmasa kalkmamyerdimden :) zaten yerimdem kalkmadığım için kilo alyorum :) leslie ile walk at home yapıyorum ben de. o kadar keyifli ki hiç üşenmiyorum hatta ne zaman yapıcam diye sabırsızlandığım oluyo. gerçekten çok eğlenceli odamda yürümek. ben de 1er kgluk dumble aldım. leslie ne zaman kollarını kaldırsa hemen elime alıyorum onları. dediğim gibi ekmek ve şekeri de jet hızıyla kestik zaten. gitsin kilolar....
onlar öyle iyileşmeyecek şeyler değil merak etme :) evet benimde çok meyve yeme alışkanlığım olmadığı çok zorlanmadım açıkcası. ama ben 1 ince belli çaya 5 küp şeker atıyordum bide akşama kadar sürekli çay içtiğimi düşün...(!) şekeri ve ekmeği jet hızıyla kesince tabikide gidiyor kilolar :) zaten 1 hafta da 1 kilo normal.. Sağlıklısıda bu..Canım ben zaten arada spor yapan birisiyim bnim için yeni birşey değil. Ben haftanın dört günü spor yaparım.. İnternetten küçük ağırlık aleti sipariş etmiştim. o kollara,göğüslere ve bacaklara çok yarıyor. Uzun zamandır yürüyüş yapıyordum fakat bana yaramıyor çünkü benim kilom çok fazla değil.. O yüzden bende ağırlığa başladım. ve gerçektende baya inceltti ,toparladı..
merhaba.ben de 1 kg lık agırlıklar aldım ama ınternetten bayanlara uygun hareket bulamadım.sen nereden yapıyorsun canım?
canım afyonun yumurtasıyla meşhur ilçesi benim annemin memleketi.
oraki çiftliklerde tavuklar kafeslerde, yapay yemle besleniyolar.
üreticinin kendisini tanımadıktan sonra inanmıyorum ben köy yumurtası olduğuna fln.
çevre illere yumurta satarlar ama bahçesinde tavuk besleyen çok azdır, onlar da kendi yiyeceklerini üretirler.
marketlerde organik yumurta veya organik yoğurt satılıyo, hiç bir fark yok diğerlerinden.
pazarda bi yaşlı adam satıyo köy yumurtası diye, numarasız, kovalarca yumurta getiriyo 2 gün boyunca satıyo. özgür tavuk yumurtası olamaz onlar da. okadar tavuğu nerde gezdircek..
ben konyadayım ve bulamıyorum köy yumurtası fln.
baya uğraştım gezdim sordum, bulduklarımın da sahte köy yumurtası olduğunu öğrendim.
ben kucuk bır ılcede yasadıgım halde bulamıyorum koy yumurtası.koyluler ılceye gelıp cıftlık yumurtası alıyor burda2 ay once zar zor bulunuyordu ama şimdi yok.yumurtlama donemı degılmıs tavukların ya da az yumurta verırmıs bu donemde.
bır çalısanımız var koyde oturuyor ,o bile bulamıyor bana,
adamın 1 tane tavugu var 30 gun bırıktırıp oyle satıyor,sakın almayın sız de,bayattır dıyor
acaba hıc yumurta yememek daha mı iyi diyorum ben de:44:
iyi akşamlar arkadaşlar
sabah kahvaltısını baya geç yapınca yeni acıkabildim
pırasa yemeği yapıyorum şu anda pişiyorr mis gibi koktuu vallaaa
afiyet olsun,pırasayı da pek severım.
gecen gun sadece yağ ve salçayla kavurmasını yaptım o da çok güzel oldu
afiyet olsun leylakcımmmiyi akşamlar kızlarbugünkü menüm
1.öğün: 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,az peynir(acelem vardı,bu kadar yiyebildim)
2.öğün:1 avuç antep fıstığı,1 muz
3.öğün:yarım tabak etli nohut yemeği
spor:bugün yok
sıvı:1,5 lt su,birazdan 1 fincan form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?