Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2.öğün.bulgurlu pırasa
1 hurma
Yarım nar
3 gün kurusu kayısı
2 ceviz
5-6 badem-fındık
şekersiz türk kahvesi

Son düzenleme:

sana da afiyet olsun idealistcim.menün çok güzel,yoğurdu tutturman için de ayrıca tebrikler

benim de bugün ki menüm
sabah (9:30)
yarım bardak ılık su
1 yumurta ( peynirli karabiberli kimyonlu zeytinyağında)
1 parmaktan az kaşar
1 çay kaşığı öğütülmüş çörek otu
1 minik salatalık
1 tutam maydanoz
yarım ceviz
1 tatlı kaşığı annesosu
yarım tatlı kaşığı zeytin ezmesi

Ara (12:30)
1 Bardak tarçınlı karanfilli yeşilçay

Ara (13:30)
1 minik yerli muz ( gerçekten çok minikti normal muzun yarısı kadardı üstüne tarçın döktüm)

Akşam (18:00)
Birazcık fırında baharatlı patates (5 tane falan )
Hamsi buğulama
Marul, maydanoz,k.soğan,y.soğan,limon
1 kibrit kutusundan az kakaolu tahin helvası

annemle konuşmayınca tabağa ne koyarsa yemek zorunda kaldım. patateslerin bir kısmını boşaltınca kötü kötü baktı ama

bütün gün boyunca toplam 3-4 bardak su içebildim.bundan sonrada yeşil çay içiçem 1 bardak, suya devam. spor yapamadım.
ağda yaptım yarım saat bir saat o sayılır biraz inşallah

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagı cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)),kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak , domates ,bıber,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu,15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)

Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı okudum ve son bir aydır uyguluyorum. Haftada yarım kilo ancak verebiliyorum, bence sağlıklı bir hız. Genelde hiçbir sağlık problemim yok, 6-7 kilo fazlamdan başka. Ama sürekli halsizim, ciddi bir kansızlıkta yok, limitin biraz altında sadece.
43 yaşındayım, günlük omega 3 kapsülü dışında, kullanmamız gereken “günlük, haftalık veya kür olarak önerebileceğiniz” vitamin veya minarel takviyesi var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

07.09.2011 00:06:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Omega 3 ile kuvvetli bir antioksidan almalısınız. Kan demirinize ve D-vitaminize baktırmalısınız. Yürümeye de başlayın ve bol su için...

Az yemek yemeyin, doyuncaya kadar yemelisıniz.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay

1.öğünüm

kalkınca
2 lahana dolması attım agzıma bulgurdan yapılmıuştı soguk soguk cnm cektı

1 avuc beyaz peynır
2 gun kurusu
10 zeytın
3 dılım domates 3 dılım salatalık

2.öğünüm

bir kepce mercımek corbası
tavuk but
yesıl salata

3. öğünüm

bir kepce mercımek corbası
tavuk but
yesıl salata

3ç. öğünde öglenle aynı.kızlar mezgıdı fında nasıl yapabılırım dıye sormuştum emme kımsecıklerden cvp yok

canım ben mezgiti hiç fırında yapmadım.
ama fırında yaptığım balıkları genelde iyice yıkayıp sularını süzdükten sonra ya borcama ya da yağlı kağıtlı tepsiye dizip üzerine z. yağı gezdirip biraz da tuz koyup atıyorum fırına . limon da dilimleyebilirsin.
etli balıklara sebze de ekliyorum.

evet leslie gerçektende çok keyifli ve faydalıda ... sen ne zaman başladın? ne kadar verdin? kaç kiloya inmek istiyorsun ? Faydası oldu mu yani bu şekilde beslenmenin ?

çok uzun zamandır diyet yapıyorum. dukanı hiç denemedim ama normal diyetlerle kg verdim baya. ilk başladığımda 80nin üstündeydim. normal ekmekli diyetlerle baya kg verdim. yeni başladım bu diyete. bu da güzel gerçekten. et yoğurt yumurta peynir ağırlıklı besleniyorum. yoğurduma veya salatama keten tohumu atıyorum. suyumu limonlu içiyorum. saf zeytinyağı kullanıyorum. ekmeği unuttum bile. şu anda 69um çok şükür. yaklaşık 12-13 kg verdim. çatlak doldum. özellikle belim çatlak doldu. eczaneden ampül aldım ama düzenli kullanamadım. aslında phytoltisel ampüller silgi gibi siler çatlakları diyorlar...

Merhaba kızlar,
Ben geçen haftayı epey bir hasta geçirdim.
Pek dikkat edemedim.
Bu hafta pazartesi yepyeni bir başlangıç yapacağım.
Artık Leslie ile yürüyüş de yapmaya karar verdim.
:)
Herkese sağlıklı haftalar!

leslie süper canım ya... birazdan ben de yapıcam... bu arada akşam öğünümü paylaşayım ben de...

20:00
1 tabak tepeleme kıymalı patlıcan yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 kesme şekerle türk kahvesi
1 tane omega 3

herkese iyi akşamlar :)

sonunda sular geldi ben de yürüyüşümü yaptım
45 dk= 4 km

çok pardon bi şey sorucam. leslie ile mi yapıyosun sporu? yürüyüş bandındaki şeyi mi söylüyorsun. benim cahilliğime verin de bu leslie ile 1 mil yaptık geçen. kaç kmye tekabül ediyor? saçma bi soru mu oldu :)

ben koşu bandında yürüyorum. km olarak ölçüyo
leslie hiç yapmadım, normalde 1 mil= 1,6 km dir

anladım canım çok teşekkür ederim ben leslieyi söylüyorsun sandım. ben de buraya yazmak istiyorum da ne kadar yürüdüğümü. ordan yazıyorsn sandım. sağol :)

sen de mil olarak yazarsın, leslie yapan kızlar öyle yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…