Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır bıber dolma,2 bıber,bır kase cacık,5 tane cevız,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok az ev ısı ,15 saat bılgısayar basındaydım, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a115.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar geçmişi okudum da geldim.
İkizcim ve loxandracım başta olmak üzere ne güzel kilolar verilmiş.
Ben artık haftada 1 tartılmaya karar verdim.
Cumaya kadar yok tartılmak yani.
Yeme düzenim de bozuldu.
Bir şey yiyesim gelmiyor.
Miktar çok azalmaya başladı o açıdan kötü bir dönem .

öğlen öğünüm:

1 ad. kuzu gerdan haşlama,yağsız,tuzsuz ( haşlarken içine havuç patates soğan da atıyorum.sadece yarın soğandan yedim)
1 domates
2 dilim kaşar peyniri
1 ad. küçük yerli muz (çok tatlı değildi)

masalcm mukemmel ya 2 ayda .canım sen normalsın o zaman 18 normal biliyodum sanki

Ama zaten gözüküyor fark şaşırmadım.
Yaklaşık 7-8 cm inceldim basenlerimden.
Diğer bölgeleri ölçmüyorum problem yok diye
Normal sayılır aslında ama başlamışken tam istediğim gibi olsun istiyorum.
İnşallah tam istediğimiz ölçüye geleceğiz en kısa zamanda.

Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

menümü yazayım hemen

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 muz
2 küçük salatalık
1 küçük domates
7 zeytin
1 avuç fıstık

2.öğün:
1 kase şehriyeli çorba
yarım tabak etli nohut yemeği
turp-turşu
1 kk kadar tahin helvası

spor:45 dk yürüyüş
sıvı:1,5 lt kadar su,birazdan yeşil çay

Toptan menum
Sabah
1 yumurta
1 muz
10 zeytin
Cokelek
3 kuru erik
4 omega 3
5 ceviz

Ogle:1 kase yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt

Ara:15 badem
Aksam:1 tbk yesil mercimek kiymali
1 kase yogurt

Not:yesil mercimek hic tok tutmadi beni

guzel oldu canım tavsiye ederim.

afiyet olsun canım.sen cok az yıyorsun ya,ıyı duruyorsun akşama kadar bu yıyeceklerle
tsk loxıcımınan bunlarla doyuyorum ılk kez bır beslenme seklınde kendımı hıc kasmadan dıyetı bırakmayı aklımdan dahı gecırmeden saglıkla kılo verıyorum
ben hazıran ayında yaptırmıstım %50 ıdı yag oranım son 1,5 ayda 10 kılo verdım dun gıdıp olcturdum yag aynı kas aynı nerden gıttı acep bu on kılo kızlar:44::44::44::44:
bacım gecende 20 saat pc basındayım yazmıstın napıyon bu kadar kıtap falanmı yazıyon

Hem yağdan hem kastan gitmiş demek ki papadiyacım oran hala aynı ..

ıkıncı ogunum

1kucuk tabak zyaglı karnıbahar
1kucuk tabak zyaglı pırasa
1buyuk bardak ayran
bırkac kıvırcık yapragı
1kuru sogan

turk kahvesı

spor 40 dk kosubandı(3km)

ıcıme su serptın masalım.tsk ederım bu arada lınk ıcın.. butun sorularıma cvp oldun sagol canım

Rica ederim ne demek papadiyacım.
Ama sporunu ihmal etme ki kaybedeilen kas telafi edilsin.
Net rakamları hatırlayamıyorum ama 1 gram yağ dakikada 4 kalori yapmamızı sağlarken 1 gram kas sanırım 50 küsürlerdeydi.
O yüzden kas oranımızı arttırmak hem kilo verişimizi hızlandıracak hem de tekrar almamamızı sağlayacaktır.

iyi akşamlarr sevgili arkadaşlarr

1. öğün

1 haşlanmış yumurta
1 armut
peynir-zeytin
yarımşar domates-salatalıktan bol maydonozlu marul salatası az z. yağlı
ceviz-kuru erik-kuru kayısı
yeşil çay

2. öğün

1 tabak kıymalı pırasa saphira tarifli
1 kase yoğurtt
1 hurma

Bugünki menümm özel haftamdayım bu haftaa canım tatlı vs. bir sürü şey çekiyor...

Sabah
1 haşlanmış yumurta
küçücük kepek ekmeğini koparıp pekmeze bandırdımmm
1 yeşil çay
tel peynir
biber

Öğle
3 ceviz 2 kayısı

Akşam
1 şehriye çorba
çok canım çekti 1 tabak makarna ve yanına tavuk
bol salata
1 kase yoğurt
birazda turşu

1,5 litre su şuan 3 e tamamlıycam sanırım
spor olarak bisiklet sürcem

Son düzenleme:
sabah:1yumurtada domatesli,biberli omlet
oeynir
zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak süt
2 gün kurusu kayısı
akşam:1 tabak bulgurlu pırasa
1 bardak ayran
1 domates,yarım közlenmiş acı biber
2 ceviz-4-5 badem,fındık
1 nar
2 gündür ekmek yiyorum ve hiç acıkmıyorum...hemde sadece 1 dilim..bugün 8 saat ağzıma hiç birşey koymadım ve hiç acıkmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…