Eylül ayında 24.5 olan yağ oranım şu an 18.5 ..
Zaten kendime bakınca da görüyorum farkı ..
masalcm mukemmel ya 2 ayda .canım sen normalsın o zaman 18 normal biliyodum sanki
tsk loxıcımguzel oldu canım tavsiye ederim.
afiyet olsun canım.sen cok az yıyorsun ya,ıyı duruyorsun akşama kadar bu yıyeceklerle
ben hazıran ayında yaptırmıstım %50 ıdı yag oranım son 1,5 ayda 10 kılo verdım dun gıdıp olcturdum yag aynı kas aynı nerden gıttı acep bu on kılo kızlar:44::44::44::44:başka yağ ölçümü yaptıran var mı??? bence yağ artışı olması imkansız, ama hoca zeytin yağı sınırsız diyor diye de tabi abartmamamız gerek :) ben yine de az yiyorum yağı, bana göre yağ da veriliyor :)
bacım gecende 20 saat pc basındayım yazmıstın napıyon bu kadar kıtap falanmı yazıyonIyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır bıber dolma,2 bıber,bır kase cacık,5 tane cevız,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı
Spor: cok az ev ısı ,15 saat bılgısayar basındaydım, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
tsk loxıcımınan bunlarla doyuyorum ılk kez bır beslenme seklınde kendımı hıc kasmadan dıyetı bırakmayı aklımdan dahı gecırmeden saglıkla kılo verıyorum
ben hazıran ayında yaptırmıstım %50 ıdı yag oranım son 1,5 ayda 10 kılo verdım dun gıdıp olcturdum yag aynı kas aynı nerden gıttı acep bu on kılo kızlar:44::44::44::44:
bacım gecende 20 saat pc basındayım yazmıstın napıyon bu kadar kıtap falanmı yazıyon
Hem yağdan hem kastan gitmiş demek ki papadiyacım oran hala aynı ..
evet oran aynı bu ıkısındende esıt gıtmıs demek mı oluyo bılemedımkı masalım:44::44::44::44:
kızlar karatay yemeklerı hangı lınkteydı ya tarıf eklıycemde
Aynen öyle demek oluyor papadiyacım.
Ama zaten diyet yaparken biraz kastan verilmesi de normalmiş.
Spor yapıp telafi edilebiliyor o.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/483714-karatay-diyeti-yemek-tarfileri.html
ıcıme su serptın masalım.tsk ederım bu arada lınk ıcın..butun sorularıma cvp oldun sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?