Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltı

tek rafadan yumurta
kıvırcık nane maydanoz
3kayısı
3zeytın
az peynır
bır catal kek
acık cay
yesıl cay

pepeticim bence yağ ölçen aletlere değil pantolonlarına inanmalısın.
aynada bacaklarına bakınca anlar insan yağdan mı gitmiş ne olmuş.
diyet konusunda ben de çok esnetiyorum diyeti, sonuçta yasaklar çoğu diyette benzer, bizlerin öyle çok kilosu da yok verilcek. sporla destekledikten sonra gerisi biraz keyfimize kalmış

başka yağ ölçümü yaptıran var mı??? bence yağ artışı olması imkansız, ama hoca zeytin yağı sınırsız diyor diye de tabi abartmamamız gerek :) ben yine de az yiyorum yağı, bana göre yağ da veriliyor :)

1.öğünüm

1yumurta
1 kasık bıberlısoganlı menemen
bır avuc peynır
5 zeytın
2 dılım salatalık
sekersız cay
bugun sabah domates yemedım bakalım kabarcıklarım azalıcakmı

2.öğünüm

1 kepçe tavuk corbası,
4 kasık kıymalı lahana yemegı

Ben cuma günü endokrin uzmanına gittiğimde ölçtürdüm. Şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum eve bakar yazarım ama doktor herhalde yanlış ölçtü dedi az çıkmış yağ oranım bu kilo da bu kadar az olmamalı dedi :44: Akşama bakıp yazarım.

selam kızlar
bugünkü kahvaltım:
su
limonlu su

1 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. peynir
5 ad zeytin
1 domates
maydanoz
1 dilim t.b. ekmeği
1 bardak süt
omega 3+1 tatlı kaşığı yaban mersini+su

demek ki bu yanlış da ölçülebilen bişey, bu durumda aman da yükselmiş diyip panik olmayalım :) sakin sakin devam edelim :)

ben şu an keten tohumu almadım, kullanmıyorum ama, alcam.. hangisi iyi acaba, kitap da vardır belki ama henüz gözüme çarpmadı. öğütülmüşü nem çekiyormuş, tane almak lazım heralde ama nerden bulunuyor, aktarda var mı acaba?? markalıysa da iyi olan hangisi acaba ??

Ben öğütülmüşünü marketten Ar..oğlu marka olandan alıyorum. Öğütülmemişini aktardan aldım marka sormadım. Henüz öğütüp yemeye başlayamadım umarım yarın sabaha başlayacağım.

hard soft ve medium ayarları var. Bem medium'a göre koyuyorum suyu. Eve gidince kontrol ederim ama medium diye hatırlıyorum. Senin gibi ölçü kabına yumurta sayısını gösteren yere kadar su koyuyorum. Benim tam istediğim gibi kaysı kıvamında oluyor. Yumuryanın büyüklüğüne göre değişir mi bilmem ama orta boy köy yumurtası benimkiler. Köy uymurutaları zaten çok büyük olmuyor.

Öğle menüm:
Acele yemem gerekti, öğle arası bazı işlere koşturdum.

badem
az salata
3 dilim kımalı pide
ayran

donna 10 günde 2 kilo gayet normal.. daha fazla kilo vermeyi isteme..vücudunu çok fazla yormaya gerek yok sağlığından olursun.. 10 günde 2 kilo vermek müthiş bir olay ve olması gerektiği gibi.. Bence her ne yapıyorsan doğru gidiyorsun! sabırlı olmak lazım bu konularda...

öğütülmemiş alayım bari ben de aktardan, ole tane tane atsam azıma yencek gibi bişey mi :) hiç görmedim daha önce nasıl bişey ..

İlk 10 günde ben de 2 kg.vermiştim ilk günler çabuk gidiyor vücut şişkinlikleri atıyor.
Bence dene 1-2 hafta kg.verim durumuna göre krepi bırakırsın.
Arada muz da yiyebilirsin kahvaltıda yumurta yerine
Biliyorsundur belki ama hatırlatayım dedim.

öğütülmemiş alayım bari ben de aktardan, ole tane tane atsam azıma yencek gibi bişey mi :) hiç görmedim daha önce nasıl bişey ..

Gül arkadaşımız tohumları öğütmeden çiğneyerek tüketiyor bildiğim kadarıyla. Ben öğütülmüşünü yoğurt ya da salataya ekleyerek tüketiyorum.

selam kızlar :) sabah:iki yumurta (artık 1 e düşüreceğim çünkü 2.sini yerken tıkanıyorum fazla geliyor) 2 orta boy domates ,4 ceviz,2 parça peynir 1 bardak süt.. akşama salata+1 tavuk ızgara... tartım 59 a doğru kayıyor gramlar kaldı tahminen 2 -3 gün içinde 59 olurumm.. şu an 1,5 kilo vermeyi başarmış bulunuyorum..:))) ilk hedefim 55 eğer görüntümden memnun kalırsam kilomu korumaya bakarım. hala memnun değilsem 50 ye düşmeyi düşünürüm...

Öğlen yediğim piliç çevirme mideme dokundu sanırım bayattı...gerçi hepsini de yiyememiştim.
ne yapmamı önerirsiniz midem ağrıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…