Merhaba,
Ben internette bakıyorum ama halâ bulamadım kitabı? Nasıl bir kitap izlenimlerini yazar mısın?[/QUOTE
internette de yakında satılmaya başlar muhtemelen, ben kitapçıdan aldım 18 tl :) fiyat bilgisini vererek başlayalım :)
kitap da internette sık sık dolaşan bilgiler de var, yeni bilgiler de var.. ama ben çok keyif alarak okuyorum, kilo vermenin ötesinde de çok yararlı bilgiler var. tüm yazdıklarını referans vererek anlatmış hoca, bu da insanda daha bi güven duygusu oluşturuyor :) dili herzamanki gibi çok sade, soru cevap şeklinde gidiyor.. çok sorulan soruların da cevaplarını bulmak mümkün yani kitapda. ben keyifle okuyorum açıkcası. Bir de bu hafta kilo vermem hızlanınca daha da keyif almaya başladım okuduklarımdan :)
Daha da sabırsızlandım şimdi, çıksa da alsak :18:
Nasıl oldu yemeğin kıymalı
afiyet olsun canım.sen cok az yıyorsun ya,ıyı duruyorsun akşama kadar bu yıyeceklerlekahvaltı
tek rafadan yumurta
kıvırcık nane maydanoz
3kayısı
3zeytın
az peynır
bır catal kek
acık cay
yesıl cay
kızlar bide sunu söylüyüm ben yazın yağ oranım 18.9 du simdi 3 kasımda 19.8 yani vücütümda yağ artmış. Ve ben 4 kilo falan vermistim. Beni görenlerde zayıfladığımı söylüyorlardı pantolonlarım rahat oluyordu. Bende memnundum bu diyette acıkmamaktan. Ayrıca sunu söylüyüm kesinlikle 80 üstü kisilere faydalı olabilir yağ gitmistir sizlerden ama benim gibi 60 lardaysanız zannetmiyorum
pepeticim bence yağ ölçen aletlere değil pantolonlarına inanmalısın.
aynada bacaklarına bakınca anlar insan yağdan mı gitmiş ne olmuş.
diyet konusunda ben de çok esnetiyorum diyeti, sonuçta yasaklar çoğu diyette benzer, bizlerin öyle çok kilosu da yok verilcek. sporla destekledikten sonra gerisi biraz keyfimize kalmış
başka yağ ölçümü yaptıran var mı??? bence yağ artışı olması imkansız, ama hoca zeytin yağı sınırsız diyor diye de tabi abartmamamız gerek :) ben yine de az yiyorum yağı, bana göre yağ da veriliyor :)
Ben cuma günü endokrin uzmanına gittiğimde ölçtürdüm. Şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum eve bakar yazarım ama doktor herhalde yanlış ölçtü dedi az çıkmış yağ oranım bu kilo da bu kadar az olmamalı dedi :44: Akşama bakıp yazarım.
ben şu an keten tohumu almadım, kullanmıyorum ama, alcam.. hangisi iyi acaba, kitap da vardır belki ama henüz gözüme çarpmadı. öğütülmüşü nem çekiyormuş, tane almak lazım heralde ama nerden bulunuyor, aktarda var mı acaba?? markalıysa da iyi olan hangisi acaba ??
Canım yazdıklarını okurken bütün yaşadıklarım tek tek gözümün önünden gecti ölümüne açlık diyetleri ,akapunkturlar, herkesin önerdiği diyetisyenlere koşmalar, etek dolusu döktüğümüz paralar onuda geç her diyetin bitimi geri alınan kilolar ,birde cevrenin "sen böylesine yapamazsın dayanmıyorsun kabul et kilolarını uğraşma bu kadar yazık sana" . "Haaa yine yeni bir diyet mı "yorumları . Çok haklisin canım bende bu diyette hiç acikmiyorum . deli gibi saldırdığım tatlılara bile bakmıyorum . İnşallah bu hayatimizdaki son diyet olur bizde ömrümüzü sağlıklı beslenerek geçirip bir daha kilo problemi yasamayız . Hepinize sevgiler kolaylıklar diliyorum.
O makinadan bende aldım ama kıvam konusunda sorun yasıyorum kaysı olması için medium yazan kısımda kaç yumurta koyduysam o sayıya çizgisine kadar su koyuyorum katı oluyor Sofya'da çok sıvı bir ortasını bulamadım sen hangi ayarda su koyuyorsun yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 10 gündür yazılanları takip ediyor ve diyet yapıyorum.Toplamda 2 kilo verebildim.Sabahları yumurtayı süt ve unla karıştırıp krep olarak yiyorum.Sizce çok olumsuz etkiliyor mudur?Yani daha fazla kilo verebilir miydim?Çünkü yumurtayı daha başka yiyebileceğimi sanmıyorum..
Ben öğütülmüşünü marketten Ar..oğlu marka olandan alıyorum. Öğütülmemişini aktardan aldım marka sormadım. Henüz öğütüp yemeye başlayamadım umarım yarın sabaha başlayacağım.
öğütülmemiş alayım bari ben de aktardan, ole tane tane atsam azıma yencek gibi bişey mi :) hiç görmedim daha önce nasıl bişey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?