Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bi de böyle dene bakalım biraz cnm kilo vermende bir değişiklik olacak mı?

Merhabalar benimde bugün ki menüm:

Sabah (7:30-8:00)
1 bardak ılık su
1 kayısı yumurta ( karabiber, kırmızıbiber, çörek otu,kimyon baharatlı)
1 ince dilim kaşar
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 tatlı kaşığı annesosu
yarım tatlı kaşığı zeytinezmesi
yarım ceviz
1 minik salatalık
1 minik köz kırmızı biber

Öğlen (13:00)
(yemekhanedekileri yemek zorunda kaldım)
yarım kepçe Tarhana çorbası
yarım kepçeden az bezelye havuç patatesli kuzu et (sadece taneleri yedim suyunu yemedim)
yarım kepçe pirinç pilavı ( kaç aydır yemiyordum kendimi tok hissetmeyince yarısını yedim )
1 kutu yarım yağlı yoğurt

Ara(16:30)
1 bardak yeşil çay
2 gün kurusu kayısı
3 badem

Akşam(18:00)
yarım kepçe mercimek çorbası
bolca salata (marul taze soğan domates salatalık fesleğen, nar ekşili hardallı sumaklı)
1 avuç kadar haşlanmış tavuk göğsü

su sadece 2 bardak. birazdan yeşil çayımı içicem.

kalkinca : elma sirkeli su

1. ogun: kasarli 2 yumurtali omlet
10 tane zeytin
bir cay bardagi ceviz
birkac tane kuru kaysi dogal

ara: siyah uzum ve ceviz

2.ogun: bir tabak haslanmis karnibahar uzerine sarimsakli yogurt

3. ogun : bir tabak yesil fasulye
yesillik salatasi

bu arada yanlış bişey mi yapıyorum sizce internette ideal kilomu hesapladım.

Yaşım:23
Kilom:44 ( diyetin 5. günündeyim 1-1.5 kilo arası verdiğimi tahmin ediyorum)
Kilomun %18 yağ varmış. yani 36 kg + 8 kg yağ
BMI: 18.3

Ben sadece kullandığım ilaçlar kilo aldırıyor diye tedbir amaçlı başladım:18:

canım bmı 'ın normalın altında,artık kılo vermemen gerekır .

almamak ıcın de spor yapmalısın sanırım.

akşam komsuya gıttık,kazasız atlattım çok şükür ama artık utanıyorum misafirlikte yememekten.

ne ikramlıklardan nede sonra gelen meyve tabagından bır lokma almadım,Allahtan çocuklar var da onlara yedırırken arada kaynıyorum

komşunuz ne demiştir acaba içinden

en son açıklama yaptım zaten akşamları yemıyorum dıye,çok ayıp oluyor yoksa.

sonra da tabagımdakılerı toplayıp eve getırdım,eşim sigarayı bıraktı ctesı den beri ve kendini yemeye verdıo yer mutlaka diye aldım borek ve krabıyeyı

canım cok az yemıssın acıkmayasın:44:
canım daha önce de uzunca bir süre akşamları hep yoğurtla geçiştirdim.iyi oluyor bu şekilde.canım bir şeyler istiyor ama açlık yok.bayramdan önceki haftadan itibaren pek yapamaz olmuştum.ipleri gevşetmiş ve kaçamaklar fazlaca ilgimi çekmeye başlamıştı.biraz ipleri sıkmam lazım,yoksa tamamen bırakırım dye ödüm kopuyor.eğer amacıma ulaşamazsam çokk çokk kızarım kendime
yine süper menü canım.sen bu işi kavradın ve harika gidiyorsun
tebrik ederim kankam
bugunlerde cok acıkıyorum kızlar ya,az da yemıyorum ama acaba kılo verecegıme mı delalet eder bu:26:
ya sorma o his geçen hafta bende de oldu.hafta sonu kahvaltılarımda 1 er dilim ekmek yedim ve eski uzun süren tokluğum geri geldi,üstelik ben acıkmayı bekliyordum.bu sabah da ekmek yedim ama o kadar uzun sürmedi.yarın sabah kuru yemiş yemeyi planlıyorum.böyle ara sıra değişiklik iyi oluyor sanki..bu durum kilo vermemizi sağlar mı bilmiyorum ama kaçamaklara sebep oluyordu

Kızlarr,bende yeni başladım bu diyete beş gün oldu nerdeyse... bir kilo verdim bile ama kabızlık sorunu yaşıyorum. Sizde de oldu mu ?

adet dönemin yakınmı canım.:26:.bende geçen hafta öyleydim.adet olunca geçti...

yok canım ya,daha 10 gun var adetıme

benımkı de tam tersı,sabah cok guzel doyuyorum, oglen 12:30 da acıkmamıstım ama ozellikle yedım sonra mıdem kazınmasın dıye.
yemek yedıkten 2 saat sonra acıktım,badem atıstırdım ama o bıle kesmedi.işyerındeydım Allahtan,yıyecek bırsey yoktu,evde olsam kesın yerdım sanırım.
bir de akşam yemegı yedım ustune.yani 4 ogun yaptım ama hala açım,valla bır tuhaflık var bende

ben kaçamağı haftasonuna saklıyorum malum doğum günüm var ailecek yemek yicez dışarda o gün niyetide diyetide bozcam
siz dışarda yediğiniz de tercihiniz ne oluyor bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…