sabah:1yumurtada domatesli,biberli omlet
oeynir
zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak süt
2 gün kurusu kayısı
akşam:1 tabak bulgurlu pırasa
1 bardak ayran
1 domates,yarım közlenmiş acı biber
2 ceviz-4-5 badem,fındık
1 nar
2 gündür ekmek yiyorum ve hiç acıkmıyorum...hemde sadece 1 dilim..bugün 8 saat ağzıma hiç birşey koymadım ve hiç acıkmadım...
akşam menüm:
1 kase yoğurt
1 avuç badem
1 ad. omega 3 + 1 tatlı kaşığı yaban mersini
canım bmı 'ın normalın altında,artık kılo vermemen gerekır .bu arada yanlış bişey mi yapıyorum sizce internette ideal kilomu hesapladım.
Yaşım:23
Kilom:44 ( diyetin 5. günündeyim 1-1.5 kilo arası verdiğimi tahmin ediyorum)
Kilomun %18 yağ varmış. yani 36 kg + 8 kg yağ
BMI: 18.3
Ben sadece kullandığım ilaçlar kilo aldırıyor diye tedbir amaçlı başladım:18:
arkadaslar cetvel icin yardim eden varmi lutfen
akşam komsuya gıttık,kazasız atlattım çok şükür ama artık utanıyorum misafirlikte yememekten.
ne ikramlıklardan nede sonra gelen meyve tabagından bır lokma almadım,Allahtan çocuklar var da onlara yedırırken arada kaynıyorum
komşunuz ne demiştir acaba içinden
bugunlerde cok acıkıyorum kızlar ya,az da yemıyorum ama acaba kılo verecegıme mı delalet eder bu:26:
canım daha önce de uzunca bir süre akşamları hep yoğurtla geçiştirdim.iyi oluyor bu şekilde.canım bir şeyler istiyor ama açlık yok.bayramdan önceki haftadan itibaren pek yapamaz olmuştum.ipleri gevşetmiş ve kaçamaklar fazlaca ilgimi çekmeye başlamıştı.biraz ipleri sıkmam lazım,yoksa tamamen bırakırım dye ödüm kopuyor.eğer amacıma ulaşamazsam çokk çokk kızarım kendimecanım cok az yemıssın acıkmayasın:44:
yine süper menü canım.sen bu işi kavradın ve harika gidiyorsunkalkinca : elma sirkeli su
1. ogun: kasarli 2 yumurtali omlet
10 tane zeytin
bir cay bardagi ceviz
birkac tane kuru kaysi dogal
ara: siyah uzum ve ceviz
2.ogun: bir tabak haslanmis karnibahar uzerine sarimsakli yogurt
3. ogun : bir tabak yesil fasulye
yesillik salatasi
tebrik ederim kankamakşam komsuya gıttık,kazasız atlattım çok şükür ama artık utanıyorum misafirlikte yememekten.
ne ikramlıklardan nede sonra gelen meyve tabagından bır lokma almadım,Allahtan çocuklar var da onlara yedırırken arada kaynıyorum
ya sorma o his geçen hafta bende de oldu.hafta sonu kahvaltılarımda 1 er dilim ekmek yedim ve eski uzun süren tokluğum geri geldi,üstelik ben acıkmayı bekliyordum.bu sabah da ekmek yedim ama o kadar uzun sürmedi.yarın sabah kuru yemiş yemeyi planlıyorum.böyle ara sıra değişiklik iyi oluyor sanki..bu durum kilo vermemizi sağlar mı bilmiyorum ama kaçamaklara sebep oluyordubugunlerde cok acıkıyorum kızlar ya,az da yemıyorum ama acaba kılo verecegıme mı delalet eder bu:26:
adet dönemin yakınmı canım.:26:.bende geçen hafta öyleydim.adet olunca geçti...
canım daha önce de uzunca bir süre akşamları hep yoğurtla geçiştirdim.iyi oluyor bu şekilde.canım bir şeyler istiyor ama açlık yok.bayramdan önceki haftadan itibaren pek yapamaz olmuştum.ipleri gevşetmiş ve kaçamaklar fazlaca ilgimi çekmeye başlamıştı.biraz ipleri sıkmam lazım,yoksa tamamen bırakırım dye ödüm kopuyor.eğer amacıma ulaşamazsam çokk çokk kızarım kendime
yine süper menü canım.sen bu işi kavradın ve harika gidiyorsun
tebrik ederim kankam
ya sorma o his geçen hafta bende de oldu.hafta sonu kahvaltılarımda 1 er dilim ekmek yedim ve eski uzun süren tokluğum geri geldi,üstelik ben acıkmayı bekliyordum.bu sabah da ekmek yedim ama o kadar uzun sürmedi.yarın sabah kuru yemiş yemeyi planlıyorum.böyle ara sıra değişiklik iyi oluyor sanki..bu durum kilo vermemizi sağlar mı bilmiyorum ama kaçamaklara sebep oluyordu
Kızlarr,bende yeni başladım bu diyete beş gün oldu nerdeyse... bir kilo verdim bile ama kabızlık sorunu yaşıyorum. Sizde de oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?