Öğlen yediğim piliç çevirme mideme dokundu sanırım bayattı...gerçi hepsini de yiyememiştim.
ne yapmamı önerirsiniz midem ağrıyorr
kızlar az önce osman müftüoğlu nun eleştiri yazısını okudum fakat gözden kaçırdığı birşey var.. Sürekli et mi yenir tarzında bir eleştiride bulunmuş.. Ama karatay hocamız adındanda anlaşıldığı gibi sadece 'örnek' menü demiş.. Mesela verdiği haftalık diyet listesinde hiç mercimek yok..ama mercimek çok sağlıklı diyor.. Oraya yazmadı diye hiç mercimek yemeyin demek istemiyor heralde.. Zaten burdaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa kimse öyle sabah akşam tıkabasa et yemiyor.. 8.günüm olmasına rağmen daha kırmızı et bile yemedim..zaten "azı karar,çoğu zarar" diye bir laf vardır.. En sağlıklı şeyi bile tıkabasa yersen vücudundan mutlaka çıkar..onun idrakıda bize kalmış.. O yüzden rica ediyorum sürekli böyle şeyler paylaşıp motivasyon düşürmeyin ...teşekkürler...
kızlar az önce osman müftüoğlu nun eleştiri yazısını okudum fakat gözden kaçırdığı birşey var.. Sürekli et mi yenir tarzında bir eleştiride bulunmuş.. ama karatay hocamız adındanda anlaşıldığı gibi sadece 'örnek' menü demiş.. Mesela verdiği haftalık diyet listesinde hiç mercimek yok..Ama mercimek çok sağlıklı diyor.. Oraya yazmadı diye hiç mercimek yemeyin demek istemiyor heralde.. zaten burdaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa kimse öyle sabah akşam tıkabasa et yemiyor.. 8.günüm olmasına rağmen daha kırmızı et bile yemedim..zaten "azı karar,çoğu zarar" diye bir laf vardır.. en sağlıklı şeyi bile tıkabasa yersen vücudundan mutlaka çıkar..Onun idrakıda bize kalmış.. o yüzden rica ediyorum sürekli böyle şeyler paylaşıp motivasyon düşürmeyin ...teşekkürler...
Biraz konu dışı olacak ama bir sorum var.
Kilo çizelgesini hazırlamayı başardım. Açıklamaları okudum ama hangi adımdan
hangi sırayla kopyalayacağımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?Denedim fakat başaramadım.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Tikcerfactory'den aldığın http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5EvPB7/weight.png şeklindeki kısmı kopyala. Profilim kısmına gel. Kişisel Tercih bölümünde çigelge var. Yanındaki kalemi tıkla. Açılan bölüme yukarıdaki url'yi yapıştır. Değişiklikleri kaydet de. Tamamdır.
selam kızlar :) sabah:iki yumurta (artık 1 e düşüreceğim çünkü 2.sini yerken tıkanıyorum fazla geliyor) 2 orta boy domates ,4 ceviz,2 parça peynir 1 bardak süt.. akşama salata+1 tavuk ızgara... tartım 59 a doğru kayıyor gramlar kaldıtahminen 2 -3 gün içinde 59 olurumm.. şu an 1,5 kilo vermeyi başarmış bulunuyorum..:))) ilk hedefim 55 eğer görüntümden memnun kalırsam kilomu korumaya bakarım. hala memnun değilsem 50 ye düşmeyi düşünürüm...
Öğlen yediğim piliç çevirme mideme dokundu sanırım bayattı...gerçi hepsini de yiyememiştim.
ne yapmamı önerirsiniz midem ağrıyorr
afiet olsun,ne guzel menüÖğle yemeğim 1 tabak ayran çorbası,2 küçük biber dolması ve canım çok çekmişti 1 tane lokum yedim.
kızlar az önce osman müftüoğlu nun eleştiri yazısını okudum fakat gözden kaçırdığı birşey var.. Sürekli et mi yenir tarzında bir eleştiride bulunmuş.. ama karatay hocamız adındanda anlaşıldığı gibi sadece 'örnek' menü demiş.. Mesela verdiği haftalık diyet listesinde hiç mercimek yok..Ama mercimek çok sağlıklı diyor.. Oraya yazmadı diye hiç mercimek yemeyin demek istemiyor heralde.. zaten burdaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa kimse öyle sabah akşam tıkabasa et yemiyor.. 8.günüm olmasına rağmen daha kırmızı et bile yemedim..zaten "azı karar,çoğu zarar" diye bir laf vardır.. en sağlıklı şeyi bile tıkabasa yersen vücudundan mutlaka çıkar..Onun idrakıda bize kalmış.. o yüzden rica ediyorum sürekli böyle şeyler paylaşıp motivasyon düşürmeyin ...teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar.. Bende bu diyeti ilk kez dün duydum ve hemen balıklama atladım. Kitabı okumaya başladım ama tabi henüz bitmedi. Zaman buldukça konuyu başdan okumaya başlayacağım.
Bugün kahvaltıda,
aç karnına limonlu su 0,5 l
iki haşlanmış yumurta
avuç içi kadar b.peynir
1 adet domates
öğlen tavuk ızgara
domates
bir bardak kuru yemiş içersinde
6 adet kuru kayısı vardı
şimdilik bu kadar yanlış bişey yapmadım değilmi?
sanırım bu konuda başarılı olamayacağım.
cok dogru ,bızım ulkede meyve veren agac taslanır zaten
ne dedıgını tam olarak dınlemıyorlar ve abd de yapılan arastırmaları ornek verıyorlar,hoca da dıyor zaten abd de sıgır ,bufalo etlerı tuketılır,bol yagda kızartılarak.kuzu,kecı etı yemez onlar,halbukı en saglıklı et dagda gezen koyun kecı etıdır dıye.hamburger yıyenlerde koestrolun yukseldıgınden bahsetmısler,e hoca hazır gıdaya karsı zaten,hamburger yıyın demıyor kı.
proteın dıyetı dıyorlar,alakası yok
ayrıca et de sınırsız degıl,ornek menude 1 avuc ıcı dana sogus,1 tabak taze fasulye,ayran,salata dıyor
fasulye karbonhıdrat degıl mı
ya da 3-4 kalem kuzu pırzola dıyor,cevız 1 cay brd dıyor,sınırsız olan hıcbır sey yokkı
yanı bunu hıcbır tıbbı egıtımı olmayan bız goruyoruz da doktorlar anlamıyor mu hayret edıyorum.
sanırım bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olmuslar,oncelıkle kıtabı objektıf olarak okusunlar derım.
başka yağ ölçümü yaptıran var mı??? bence yağ artışı olması imkansız, ama hoca zeytin yağı sınırsız diyor diye de tabi abartmamamız gerek :) ben yine de az yiyorum yağı, bana göre yağ da veriliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?