Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğle yemeğim 1 tabak ayran çorbası,2 küçük biber dolması ve canım çok çekmişti 1 tane lokum yedim.

nette okudum Ahmet Aydın keten tohumunun öğütüldükten 24 saat sonra tüm vitamin değerlerini kaybettiğini tane olarak salata veya yoğurtla çiğnenerek yenmesi gerektiğini söylüyor

kızlar az önce osman müftüoğlu nun eleştiri yazısını okudum fakat gözden kaçırdığı birşey var.. Sürekli et mi yenir tarzında bir eleştiride bulunmuş.. ama karatay hocamız adındanda anlaşıldığı gibi sadece 'örnek' menü demiş.. Mesela verdiği haftalık diyet listesinde hiç mercimek yok..Ama mercimek çok sağlıklı diyor.. Oraya yazmadı diye hiç mercimek yemeyin demek istemiyor heralde.. zaten burdaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa kimse öyle sabah akşam tıkabasa et yemiyor.. 8.günüm olmasına rağmen daha kırmızı et bile yemedim..zaten "azı karar,çoğu zarar" diye bir laf vardır.. en sağlıklı şeyi bile tıkabasa yersen vücudundan mutlaka çıkar..Onun idrakıda bize kalmış.. o yüzden rica ediyorum sürekli böyle şeyler paylaşıp motivasyon düşürmeyin ...teşekkürler...

sizinle tamamen aynı fikirdeyim. Işin özü dengeli ve organik beslenmek. Aşırıya kaçmamak, yapay şekerlerden ve gı. Yüksek gıdalardan uzak durmak.

aynen katılıyorum... zaten bu kural gibi artık, hemen bi kenarından tutuyorlar, abartıyorlar... yani bi kitabı oku da sonra eleştir dimi... Allah bilsin, biri buna götürmüştür listeyi, kitaptan bile haberi yoktur.. o listeye bakıp yorum yapmıştır.

Merhaba Arkadaşlar.. Bende bu diyeti ilk kez dün duydum ve hemen balıklama atladım. Kitabı okumaya başladım ama tabi henüz bitmedi. Zaman buldukça konuyu başdan okumaya başlayacağım.
Bugün kahvaltıda,
aç karnına limonlu su 0,5 l
iki haşlanmış yumurta
avuç içi kadar b.peynir
1 adet domates

öğlen tavuk ızgara
domates
bir bardak kuru yemiş içersinde
6 adet kuru kayısı vardı

şimdilik bu kadar yanlış bişey yapmadım değilmi?

Biraz konu dışı olacak ama bir sorum var.
Kilo çizelgesini hazırlamayı başardım. Açıklamaları okudum ama hangi adımdan
hangi sırayla kopyalayacağımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?Denedim fakat başaramadım.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Yemeğin yanında ayran içtiğim için bir daha içmiyim dedim maden suyu aldım aslında kg.verme aşamasında yasak bize ama sanırım mideme o iyi gelecek..teşekkürler kızlar

Tikcerfactory'den aldığın http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5EvPB7/weight.png şeklindeki kısmı kopyala. Profilim kısmına gel. Kişisel Tercih bölümünde çigelge var. Yanındaki kalemi tıkla. Açılan bölüme yukarıdaki url'yi yapıştır. Değişiklikleri kaydet de. Tamamdır.

Teşekkürler aynı şeyi denemiştim.Ama olmadı. Tekrar denedim.
URL nin başındaki parantezi kaldırıp denedim. bakalım olmuş mu?
Bu deneme mesajım olcak.
Tekrar teşekkürler.

en dogrusunu yapıyorsun,saplantılı bır sekılde su kıloda olmam lazım demektense,goruntuye gore karar vermek daha mantıklı

ben en son 12 sene once 57 kılıydum ve o halımle diyet yapıyordum.:)

Öğlen yediğim piliç çevirme mideme dokundu sanırım bayattı...gerçi hepsini de yiyememiştim.
ne yapmamı önerirsiniz midem ağrıyorr

nane lımon mıdeye ıyı gelır dıye bılıyorum

Öğle yemeğim 1 tabak ayran çorbası,2 küçük biber dolması ve canım çok çekmişti 1 tane lokum yedim.
afiet olsun,ne guzel menü

cok dogru ,bızım ulkede meyve veren agac taslanır zaten

ne dedıgını tam olarak dınlemıyorlar ve abd de yapılan arastırmaları ornek verıyorlar,hoca da dıyor zaten abd de sıgır ,bufalo etlerı tuketılır,bol yagda kızartılarak.kuzu,kecı etı yemez onlar,halbukı en saglıklı et dagda gezen koyun kecı etıdır dıye.hamburger yıyenlerde koestrolun yukseldıgınden bahsetmısler,e hoca hazır gıdaya karsı zaten,hamburger yıyın demıyor kı.

proteın dıyetı dıyorlar,alakası yok
ayrıca et de sınırsız degıl,ornek menude 1 avuc ıcı dana sogus,1 tabak taze fasulye,ayran,salata dıyor
fasulye karbonhıdrat degıl mı

ya da 3-4 kalem kuzu pırzola dıyor,cevız 1 cay brd dıyor,sınırsız olan hıcbır sey yokkı
yanı bunu hıcbır tıbbı egıtımı olmayan bız goruyoruz da doktorlar anlamıyor mu hayret edıyorum.
sanırım bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olmuslar,oncelıkle kıtabı objektıf olarak okusunlar derım.

hosgeldın.kıtabı okuyormussun ordada goreceksındır mutlaka,hoca koy tavugu dısındakı tavuklar yenılmemelı dıyor,sunı yemle beslendıklerı ıcın.

sanırım bu konuda başarılı olamayacağım.

Sen benim çizelgemi kopyalamışsın tickerfactorideki url'yi (birinci değil ikinci) kopyala yapıştır yap. Sen bilgilerini yaz. Ben sana bir tane oluşturayım. Kopyala yapıştır yaparsın.
Bak düzelmiş gayet de güzel.
Kim tutar bizi.

Son düzenleme:

Bence ne dediğini çoook iyi anloyorlar ama anlamamaları gerekiyor. Düşünsenize Pfi...er ilaç şirketinin Amerikan ekonomisini sarsacak bir payı var Amerikada. Şimdi ellerinde inanılmaz bir güç bulundurup insanları hasta ederek para kazanan bir sektör açısından düşünün ; birisi çıkıyor ve diyorki kolesterol diye bir hastalık yok, şeker ve unlu gıdaları bırakırsan sağlıklı yağları tüketirsen şekerde olmazsın, kanserde, kalp krizi de geçirmezsin. Bunun bir yayıldığını düşünün kime ilaç satacaklar? Hastanelerin değil de kendilerinin maaşlı elemanları gibi çalışan doktorlar (bunu yapmayanlar lütfen üstüne alınmasın, hepsinin yaptığını düşünmüyorum zaten öyle olsa mahvolurduk) kime o pahalı ilaçları yazıp insanları yan etkilerle daha da hasta edip bu sefer o yan etkilerdne oluşmuş hastalıkları tedavi etmek için ilaç yazacaklar. Yani aslında çoook büyük bir komplo bu. O nedenle doktorlar anlamıyor değil anlamazlıktan geliyorlar. Ahmet Aydın hakkında davalar açıldı tabipler odasından çıkarılması talepleri oldu neden adam margarin yemeyin, hazır ürün yemeyin dediği için.

Bence olaya şöyle bakmalıyız; vücut kendisi için doğru olanı bilir. Eğer bu beslenme biçiminde zinde, iyi, sağlıklı hissediyorsak doğru yoldayızdır.

Eylül ayında 24.5 olan yağ oranım şu an 18.5 ..
Zaten kendime bakınca da görüyorum farkı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…