Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınnn :)
Sizi hep takip etmeye çalışıyorum, sizden aldığım bilgiler beni çok motive ediyor, herşey için teşekkür ederim..
Her zaman bildirimde bulunmak istiyorum ama sayfalar çok hızlı ilerliyor ben muhasebeciyim, zaman zaman girebiliyorum, hele bu dönem epey zorlu benim için...
Ben Karatay diyetine 24 ekim itibariyle başladım, başladığımda 102,8 kiloydum, boyum 1,70, tipim bu kiloyu göstermiyor çünkü kemik ağırlığım fazla, yapılan ölçümlerle benim ideal kilom 75 kg olarak hesaplandı, 75 kg olabilirmiyim acaba :) cumartesi günü tartıldığımda 98,7 kiloyu gördüm, fakat bu hafta regl haftam olduğu için bu sabah 99,1 olarak uyandım.. öncesinde de dukan yapmıştım, dukanla da 13 kilo verdim ama onu uygulama biz türkler için zor, canan hocanın yazdıkları bizim beslenme kültürümüze benzediği için daha zevkli oluyor..
Bu sabah bu forumdan aldığım bir tarifle yumurtamı zevkli hale getirdim.. peynir ve maydanoz eşliğinde omlet yaptım enfes oldu.. :)
Bu sabah yediklerim,
2 yumurtadan peynirli ve maydonozlu omlet
1 tarla domates
1 salatalık
5 zeytin (biraz tuzlu odluğu için fazla yemedim)
3 kuru kayısı
5 adet cevizin içi
1 adet omega 3 kapsül
1 adet c vitamini

Diyetimizle ilgili epey karalama kampnayası yapıyorlar ama gördükler gb başarılı olamıyorlar...
Diğer sayfalarda bu diyeti yaparak kilo aldığını söyleyen arkdaşlar gördüm ama onlarında bence uygulama hatası yaptığını düşünüyorum, hoca ne diyor doyacağınız kadar diyor, doyma sinyalini aldıktan sonra durmak gerek, porsiyonlar bol bol yağlı yağlı olursa onun tabi ki faydası olmaz...
Şahsen ben başladığımdan beri regl dönemim hariç hiç gram bile almadım, başladığımda da regl'dim zaten.. aksine çok rahatladım...

Bu arada kavrulmamış yer fıstığı bulamıyorum ben, sizler nerden buluyorsunuz, hep çerezcilerde kavrulmuş var, çiğ yok....

cerezcılerde de kavrulmamıs oluyor,bırkaç yere sor ıstersen

ben kabuklusunu da m.....s marketten almıstım,2 ay kadar once,şimdi var mıdır bılmıyorum ama:26:

Ben sürekli çerez aldığım kuruyemişçiye sordum ama yok dedi, dayanmadığından kavurup getiriyorlarmış... Bugün başka bir çerezciye sorayım olmazsa...
Teşekkür ederim yardımınız için..

Günaydın
Akşam spora işten direkt gittim eve geldiğimde saat 7,30u geçiyordu yemeği ısıtmaya koydum derken aniden misafir bastırdı yemek yiyemedim.
1 tane çay içtim ve bir kaç tane kuru pasta attım ağzıma mecburen:18: saat te 8i geçmişti,hem sağlıksız şeyler hem de saat geç oldu ama olan oldu
yatmadan önce 1 büyük bardak süt içtim de yattım.
Son zamanlarda sık sık misafilerim geliyor,iradem zayıfladı sayelerinde gözümün önünde olunca dayanamıyorum yasaklı yiyeceklere..:18:
Neyse onca küçük kaçamaklara rağmen tartı yüzümü güldürüyor.
64,1 çıktım bu sabah

günaydınn arkadaşşlarr
kahvaltımı yaptım hemen yazayım

2 yumurtadan omlet
peynir-zeytin
salatalık-domates-biber
ceviz- kuru kayısı-kuru erik
yeşil çay

Haa kızlar kaçamakla da kilo verilir demek istemiyorum az önce yazdığımla yanlış anlaşılmasını istemem,ama bu kaçamaklar unuttuğum tatları hatırlatıyor bana ve sonu gelmiyecek istekler oluşturuyor,diyetin disiplini sekteye uğruyo yani...
spor salonuna anlaşmam bitince napacağım bilemiorum yenisini yapamıcam maddi yönden sıkıyor,evde pc de yok ki Lesli yapiimm...
artık orada öğrendiklerimi tekrarlamaya çalışırım haftada 2-3 akşam..

Son düzenleme:
Ben sürekli çerez aldığım kuruyemişçiye sordum ama yok dedi, dayanmadığından kavurup getiriyorlarmış... Bugün başka bir çerezciye sorayım olmazsa...
Teşekkür ederim yardımınız için..

aynen cnm ben de bulamıyorum. o yüzden sadece ceviz buldum onu yiyorumm

Günaydın

Bir haftadır sizleri takip ediyorum ve bugün bende Karatay Diyetine başladım :))) Aslında diyet konusunda kitap yazabilirim !!!!! Hamilelikle beraber aldığım kiloları 13 seneden beri vermeye çalışıyorum.Bilinen her diyeti uyguladım ,vermiyor değilim hepsinde verdim .Ama sabitleyemedim.92 KG ve 56 kg arasında her kiloda bulundum bunca senedir. Şu an 71 kiloyum.İşallah sizlerinde desteği ile artık sağlıklı beslenmeyi öğrenir ve istediğim kiloya ulaşabilirim.Tekrar herkese merhaba :)))

Eklentiler

• $weight.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
slim in 6 yapmak istiyorum indirdim bi başlayamadım yaa ufff spor olmalı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…