1. öğün:2 yumurtadan omlet
5 zeytin
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 gün kurusu kayısı
5 badem-5 fındık
10 tane kadar dut kurusu
1 bardak süt
aslında bukadar yemek canım istemiyor.ama emzirdiğim için sütümün kalitesi bozulsun istemiyorum...
günaydın cnm
ben iyiyim de sen pek iyi değilsin galiba nezle mi oldun yoksa?
allah canan hocadan razı olsun ne dıyelım1 öğünüm
2 dılım salatalık
bır avuç beya peynır
8 zeytın
sekersız cay
2 ÖĞÜNÜM
[COLOR="#F0F8FF"][COLOR/]YARIM KEPÇE EZOGELİN ÇORBA
AZ KUZU HAŞLAMA
BOL YEŞIL SALATA[/COLOR]KIZLAR ÖYLESİNE DOYDUMKI ANLATAMAM BEN BUNBLARLA HAYATTA DOYMAZDIM NORMALDE PİLAV VARDI ONU BILE ALMADIM NE GUSEL YA[/COLOR]
allah analı babalı buyutsun hosgeldın aramıza canımmrb ikiz81 allah öyle güzel kodlamış ki insan genetiğini sakın sütümün kalitesi bozulacak diye korkma...
zaten gebelikte aldığımız kilonun 3.500 gr ı dogumdan sonra anne beslenemezse yeterı kadar işte bu safada devreye gırmek için depolanıyor...
ki karatay diyeti bol proteinli bir diyet sütümüzünde karbonhıdrata ıhtıyacı yok bol protein ve sıvııı...
sıvını ıhmal etme gerisinide dert etme cnm bende senle aynı durumdayımmm...
henüz ıkı ayını doldurmamıs bu cumartesi 2 aylık olcak bebbişim var... inş saglıkla buyutmek nasıp olur bebişlerimiizi...
ara ara çikolata yiyenleri, yada canı çikolata isteyenleri görüyorum. bilmiyorum daha önce yazan oldu mu ama, bu tip durumlarda benim ev yapımı bitter çikolatamı deneyebilirsiniz.. ben de bunu hiç rafine şeker yemeyen birinden duyup öğrenmiştim. gün kurusu kayısıları yıkayıp üstü ıslakken bi güzel kakaoya buluyoruz :) gayet güzel bi bitter çikolata oluyor. ben ne zaman canım istese bole yapıorum :) ve de sanki bi bar çikolata yemiş gibi kesiyor beni, tavsiye ederim...
ara ara çikolata yiyenleri, yada canı çikolata isteyenleri görüyorum. bilmiyorum daha önce yazan oldu mu ama, bu tip durumlarda benim ev yapımı bitter çikolatamı deneyebilirsiniz.. ben de bunu hiç rafine şeker yemeyen birinden duyup öğrenmiştim. gün kurusu kayısıları yıkayıp üstü ıslakken bi güzel kakaoya buluyoruz :) gayet güzel bi bitter çikolata oluyor. ben ne zaman canım istese bole yapıorum :) ve de sanki bi bar çikolata yemiş gibi kesiyor beni, tavsiye ederim...
çok sağolun.mrb ikiz81 allah öyle güzel kodlamış ki insan genetiğini sakın sütümün kalitesi bozulacak diye korkma...
zaten gebelikte aldığımız kilonun 3.500 gr ı dogumdan sonra anne beslenemezse yeterı kadar işte bu safada devreye gırmek için depolanıyor...
ki karatay diyeti bol proteinli bir diyet sütümüzünde karbonhıdrata ıhtıyacı yok bol protein ve sıvııı...
sıvını ıhmal etme gerisinide dert etme cnm bende senle aynı durumdayımmm...
henüz ıkı ayını doldurmamıs bu cumartesi 2 aylık olcak bebbişim var... inş saglıkla buyutmek nasıp olur bebişlerimiizi...
:6;tsk loxıcımınan bunlarla doyuyorum ılk kez bır beslenme seklınde kendımı hıc kasmadan dıyetı bırakmayı aklımdan dahı gecırmeden saglıkla kılo verıyorum
ben hazıran ayında yaptırmıstım %50 ıdı yag oranım son 1,5 ayda 10 kılo verdım dun gıdıp olcturdum yag aynı kas aynı nerden gıttı acep bu on kılo kızlar:44::44::44::44:
bacım gecende 20 saat pc basındayım yazmıstın napıyon bu kadar kıtap falanmı yazıyon
allah canan hocadan razı olsun ne dıyelım
allah analı babalı buyutsun hosgeldın aramıza canım
teşekkürler papadiya h.b....
bu hafta sonu ilk etkilerini paylaşacağım inş... hem eşimin hem kendiminkini....
odıycım bunu denemıstım harıka oluyo yıllardır nasılda yanlıs beslenmısız:44::44::44:
çok sağolun.
maşaallah canım,senin ki daha küçükmüş. benimki 15 aylık..
:6;Isım vardı ya ondan,bu dıyet performansımı cok arttırdı ,hele bı 7 ayı doldurun gorursunuz performamsı
slm arkadaslar .. keten tohumunu ögütülmemiş hali ile aldım fakat tam olarak çigneyemiyorum
nette tam olarak çignenmez ise sindirilmeden atılacgını okudum tohum halinde cayı falan demlenebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?