Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bendeki en büyük sorun yürüyüş
birde onu halletsem süper olacak boyun fıtığı var evde hareket yapamıyorum

1. öğün:2 yumurtadan omlet
5 zeytin
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 gün kurusu kayısı
5 badem-5 fındık
10 tane kadar dut kurusu
1 bardak süt
aslında bukadar yemek canım istemiyor.ama emzirdiğim için sütümün kalitesi bozulsun istemiyorum...

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza... 2 aylık bebişim ve artı kilolarım var haliyle...

karatay diyetini araştırdım emzirenlerin hatta gebelerin bile yapabileceğini okuduktan sonra gönül rahatlığıyla diyete başladım bugün 6.günümüzzz çünkü bu uzun maratona eşimi de dahil ettim inş bizlerde çoğunuz gibi hedefimize ulaşırız yada bıraz da olsa yol alırız...

bu sabahki kahvaltım

melemen
12 adet badem
1 kk peynir
3 zeytin
4 kayısı
ve papatya çayı

ve bolda su tuketmeye çalışıyorum...
herkese mutlu kilolar...

mrb ikiz81 allah öyle güzel kodlamış ki insan genetiğini sakın sütümün kalitesi bozulacak diye korkma...

zaten gebelikte aldığımız kilonun 3.500 gr ı dogumdan sonra anne beslenemezse yeterı kadar işte bu safada devreye gırmek için depolanıyor...
ki karatay diyeti bol proteinli bir diyet sütümüzünde karbonhıdrata ıhtıyacı yok bol protein ve sıvııı...
sıvını ıhmal etme gerisinide dert etme cnm bende senle aynı durumdayımmm...
henüz ıkı ayını doldurmamıs bu cumartesi 2 aylık olcak bebbişim var... inş saglıkla buyutmek nasıp olur bebişlerimiizi...

Merhaba kızlar,

Dünkü menüm;

Sabah
1 yerli muz
5 ceviz

öğle
1 tabak az kıymalı kereviz yemeği
1 kase ev yoğurdu

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pazılı yumurta
1 kase ev yoğurdu
3 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru erik
3 fındık

sıvı : 2 açık çay, 2 türk kahvesi, 2 fincan ıhlamur, 2 fincan yeşil çay 3 lt.su (hepsi şekersiz)

spor : internette okey (belim ağrıyordu fıtığı zorlamayalım dedim)

Son düzenleme:
Kızlar daha önce yazmıştınız ama şimdi bulamadım,Weıght Loss Tıcker oluşturdum ama profilime nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz?

ara ara çikolata yiyenleri, yada canı çikolata isteyenleri görüyorum. bilmiyorum daha önce yazan oldu mu ama, bu tip durumlarda benim ev yapımı bitter çikolatamı deneyebilirsiniz.. ben de bunu hiç rafine şeker yemeyen birinden duyup öğrenmiştim. gün kurusu kayısıları yıkayıp üstü ıslakken bi güzel kakaoya buluyoruz :) gayet güzel bi bitter çikolata oluyor. ben ne zaman canım istese bole yapıorum :) ve de sanki bi bar çikolata yemiş gibi kesiyor beni, tavsiye ederim...

allah canan hocadan razı olsun ne dıyelım
allah analı babalı buyutsun hosgeldın aramıza canım

odıycım bunu denemıstım harıka oluyo yıllardır nasılda yanlıs beslenmısız:44::44::44:

Paylaşım için teşekkürler, ben zaten bitter çikolata severdim ama yemiyorum. Akşama deneyeceğim.

çok sağolun.
maşaallah canım,senin ki daha küçükmüş.benimki 15 aylık..

aklıma birşey geldi sütün içine kakao koyup biraz ocakta ısıtsak sonra içine kayısıları atıp blenderdan geçirsek tutar mı acaba

:6; Isım vardı ya ondan,bu dıyet performansımı cok arttırdı ,hele bı 7 ayı doldurun gorursunuz performamsı

çok sağolun.
maşaallah canım,senin ki daha küçükmüş.benimki 15 aylık..

amin... biraz erken başladık galıba ama 2 ay sonra işe baslıycam ve hamılelık kıyafetlerımı gıymek ıstemıyorum.... seninki maşşallah kocaman olmuş bende görcem mio günleri acaba....

slm arkadaslar .. keten tohumunu ögütülmemiş hali ile aldım fakat tam olarak çigneyemiyorum
nette tam olarak çignenmez ise sindirilmeden atılacgını okudum tohum halinde cayı falan demlenebilir mi ?

slm arkadaslar .. keten tohumunu ögütülmemiş hali ile aldım fakat tam olarak çigneyemiyorum
nette tam olarak çignenmez ise sindirilmeden atılacgını okudum tohum halinde cayı falan demlenebilir mi ?

çayı demlenmiyor hatta sıcak suda biraz bekletildiğinde jelimsi bir kıvam alıyor. Havanda yada bir poşete koyup dövebilirsiniz

Bende dünden beri diyeti yapıyorum ancak hakikaten zor bir diyet... bana zor geldi... mesela sabah kahvaltısından öğle yemeğine kadar açıkıyorum ve bu sürede kusuyemiş atıştırıyorum aynı şekilde öğle ve akşam yemeği arasında yaptım... böyle arada kuruyemiş atıştırmak karatay diyetini bozarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…