Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın,
Dün akşamüzderi acıktım ben. Hiç açlık hissetmiyorsum. Az da olsa yediğim kıymalı pidelerden oldu herhalde.Gerçi öğlen az yediğimden de acıkmış olabilirim. Bir de truff yapmıştım ondan ondan yedim, kan şekerimi yükseltmiş olabilir, neyse karnım acıktı ben de haşlama et, ceviz, salata, ayr<n yedim. Gene de gözlerimi mutfakta geziniğrken buldum. Hemen Karatay diyet kitabını elime aldım. Kitaptan hangi bölüm olursa olsun biraz okucunca açlık duygum geçiyor :26: psikolojik bir durum. Doğal sirke yapımı bölümünü okudum, bugün sirke yapmaya karar verdim bakalım nasıl olacak

Kahvaltım:
5 adet ceviz
1 adet kaysı yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı keten tohumu
2 adet omega-3 kapsül
şekersiz çay

kahvaltı öğünlerini seviyorum bana hitap ediyor, hem rahat rahat kahvaltı yapacak zamanım oluyor, evden 09.00'da çıkıyorum çünkü. Ama özellikle öğle yemekleri sorun. Çoğunlukla dışarıda yemek zorundayım. Tabldot üsülü yemek yiyüruz. Her zaman makarna pilav var menüde. Bulgur pilavı olursa yiyorum, diğerlerini yemiyorum. Çorbaların içinde un var ama çorbaları içiyorum mecburen yoksa verdikleri et ve sebze yemeklerinin porsiyonları bana az geliyor. Akşam öğünlerim de fena değil. Saat 19.00'a kadar yemeğimi yemeğe özen gösteriyorum. Geceleri bir iki defa acıktım. Süt içtim iyi geldi. Şimdilik beslenme düzeni iyi gidiyor.

Haa bu arada sabah kalkıp sonunda 40 dakikalık bir yürüyüş yaptım.

İyi günler herkese

ya sıkılmaz mı insan
ilçeye gittiğinde en azından çiğ bademi bulabilirsin belki,aslında cevizden daha az yağlı ve tıkamıyor insanı

Bodrum'da da bir çok şey açısından çeşit yok. (Badem tozu, hurma, vs.) Ben de internette arama yaparken bi..ir org.diye bir site buldum. Başta biraz çekinerek sipariş verdim. (Kuru incir, kuru kayısı, kuru dut, hurma, badem tozu, ceviz, vs.) çok güzel ürünler geldi. Hem de kapıda nakit ya da kk ödemesi. İnternetten böyle yerler bulunup kargo ile getirtilebilir belki.

tatlım bu adresın ozelden atarmısın rıca etsem

tünaydın kızlar çalışanlara ayıp oluyor

öğlen menüm:

yarım porsiyon mantarlı et sote
mevsim salatası

günaydın kızlar............
bugün 300 gr daha gitmiş.....61 olmuşum..........:119::124::124::124::124:

cuma günü tartılıp sadece 1 kg. verdiğimi görünce moralim bozuldu.zaten regl de olmuştum,cuma gecesi çikolatadan tutta kendi yaptığım ıvır zıvıra her şeyi yedim. cumarteside yedim,pazar günü de koca mantıları götürdüm veeeee bu sabah hizaya geldim.tekrar başladım.kendime çok kızgınım.pisboğazım... ne olcak benim bu halim...

1 öğünüm

2 dılım salatalık
bır avuç beya peynır
8 zeytın
sekersız cay

2 ÖĞÜNÜM

[COLOR="#F0F8FF"][COLOR/]YARIM KEPÇE EZOGELİN ÇORBA
AZ KUZU HAŞLAMA
BOL YEŞIL SALATA
[/COLOR]KIZLAR ÖYLESİNE DOYDUMKI ANLATAMAM BEN BUNBLARLA HAYATTA DOYMAZDIM NORMALDE PİLAV VARDI ONU BILE ALMADIM NE GUSEL YA[/COLOR]

1 öğünüm

2 dılım salatalık
bır avuç beya peynır
8 zeytın
sekersız cay

2 ÖĞÜNÜM

YARIM KEPÇE EZOGELİN ÇORBA
AZ KUZU HAŞLAMA
BOL YEŞIL SALATA KIZLAR ÖYLESİNE DOYDUMKI ANLATAMAM BEN BUNBLARLA HAYATTA DOYMAZDIM NORMALDE PİLAV VARDI ONU BILE ALMADIM NE GUSEL YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…