Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Olur ,ıkı ogun yeter bence cok gec kalkıyorsunuzmus,sız aksam saat sekızden sonra lahana dahı yemeyın,ayran ya da sut ıcebılırsınız.

amin... biraz erken başladık galıba ama 2 ay sonra işe baslıycam ve hamılelık kıyafetlerımı gıymek ıstemıyorum.... seninki maşşallah kocaman olmuş bende görcem mio günleri acaba....

çokta acele etme canım.mutlaka diyet dışıda biraz gider.hamilelik sonrası ilk 6 ay da bayağı gidebiliyor....
sağol canım,görürsün inşaallah........

Kızlar bir şey soracağım, cevizi yemeden önce kırıp yememizi Canan Hoca işlenmiş iç ceviz almayalım diye öneriyordu dimi? (Yani örneğin cevizi kırdıktan sonra 1 günde vitamini gider, omegası uçar gibi bir şey yok diye biliyorum ben)

Ben kabuklu alıp toplu kırıp, kavanozda saklıyorum. Kitapta hatılayamıyorum bununla ilgili bir şey.

Yeni başladığın için ara öğünleri de yapabilrisin.Örneğin ,

1-Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su

2-Bir orta boy elma ya da mevsim meyvesi,Bir kase yoğurt (Mümkünse evde mayalanmış veya geleneksel usulle üretilmiş. Kesinlikle diyet olmayacak)Şekersiz çay ya da bir fincan Türk kahvesiNescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için yasak

Kitapta yeni kırılmış olsun diyor mümkünse...

Paylaşım için teşekkürler, ben zaten bitter çikolata severdim ama yemiyorum. Akşama deneyeceğim.

aslında bence bitterden biraz daha güzel oluyor, kayısılar güzelse, normal bitterden biraz daha tatlıymış gibi geliyor bana :) umarım beğenirsiniz, afiyet olsun...

aklıma birşey geldi sütün içine kakao koyup biraz ocakta ısıtsak sonra içine kayısıları atıp blenderdan geçirsek tutar mı acaba

bu şekilde diğilde direk karıştırıp üçünü (hatta biraz da ceviz koyulabilir) blendırdan geçirip, buzluk da dondurabilirsin katılaşması için kakao biraz fazla olmalı. Ama kitabında Canan hoca, meyveleri, blendırdan geçirmeyi tavsiye etmiyor (lifleri kopuyormuş) o yüzden hiç kasma ditek kakoya bulayarak ye.. boyle de çok güzel :)

bugünkü yediklerim

1.öğün:
2 küçük muz,1 avuç fıstık

2.öğün:
1 kase şehriyeli çorba
yarım tabak etli barbunya
5-6 tane mercimek köftesi
birkaç tane acıbiber turşusu

spor:45 dk yürüyüş
sıvı:su çok oldu bugün,birazdan form çayı içerim

a.selam
uygulayan arkadaşlar var,soracağın konularda yardımcı olacaklardır.haa hamile arkadaşımız bile var uyguluyor

selam canım bende emziriyorum ve bu diyetide uyguluyorum..ama benim bebeğim 15 aylık..onedenle çokta birşey diyemem.çok sıkı olmadan yapabilirsin bence...

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. sütüm azalır diye korkuyorum. şuan 65.500 kg mım ve 53 e inmek istiyorum. her sabah ılık limon suyu içiyorum ve şimdi de sirke bal karışımını içicem. artı olarak bu diyeti yapsam mı diyorum. vermem gereken 10 kg var normal doğum yaptım ama gitmedi kilolarım. basenimde genişledi off. zayıflayıp eski pantolonlarıma giremicem

süt azalır diye korkma bence süt azalması bence psikolojik bir olay çevremdekiler hep öyle diyor...
ilk sayfadaki listeye bak biz tıpatıp aynısını yapmıyoruz kendimize göre ekliyor yada çıkarıyoruz.spor da yapıyoruz..
bence çok güzel kg.vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…