hikayelerimz hep mi aynı olur ya şuna baksana 60. 1 e kadar zayıflamıstım diyetisyenli 73 den. sonra yaz tatılı vs derken 66 oldum. sonra kerdi çabamla 62.3 e indim yine bir yaz ve ramazan girdi. 62.8 olmustum enson. kurban vs derken 1 ay kayıpla daha doğrusu iyileşmeyi bekledim hep iyilesmemde uzadı ben hala hastayım bir türlü motive olamadım artık yeter dedim dün milat kabul ettim65.1 le bugun 64.8 im yavas yavas gitcek.
çünkü ben mesajlarıma hep yazıyordum zayıflamayı öğrendim diye hergün gr gr gidiyordu. yine o günlere döneceğim ve bu yaz istediğim bikiniyi giyeceğim
Ben 73 kilo iken başka bir beslenme programı ile başlamıştım. 63,7'ye kadar indim, sonra yaz tatili geldi ardından ramazan bayramı derken bende ipin ucu kaçtı ve ben 67'ye kadar çıktım. Eylül ortasında kendimce bir düzenle başladım sonra Karatay'a geçtim 61,8'e kadar indi ama kurban bayramında yaptığım kaçamaklar yüzünden hala kendime gelemedim bir ileri iki geri dönüp duruyorum. Bazen 63'e bile çıktığım oluyor:-( Ama dün milat dedik bakalım bu hafta neler olacak. Bu sabah normal yedim...
Bence 3 ayda verilir, zaten başlandığında biraz hızlı gidiyor. Sonrasında da beslenme düzeni dışına çıkılmadığında problem olmaz. Hatta biraz yürüyüşle destekleyebilirseniz daha kolay sonuca gidersiniz....
kolay gelsin
arkadaşlar herkese kolay gelsin ben henüz başlamadın diyete sizlere bir sorum olacaktı...bu diyette kastan mı yağdan mı verdiğimizi nasıl anlıyoruz...yani ne bileyim diyetisyene gidince makineyle bakılıyorya?
arkadaşlar herkese kolay gelsin ben henüz başlamadın diyete sizlere bir sorum olacaktı...bu diyette kastan mı yağdan mı verdiğimizi nasıl anlıyoruz...yani ne bileyim diyetisyene gidince makineyle bakılıyorya?
25.11.2011 Listesi
1)gamzeed % 3.47
2)ikiz81 % 1.94
3)papadiya % 1.81
4)eski_bir_masal % 1.55
5)loxandra %1.50
6)şekerkiz67 % 1.35
7)saphira % 0.98
8)ceylin1907 % 0.93
9)gul63 % 0
arkadaşlar herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum.Hiç kimse kilo almamış,bu çok güzel bir başarı.haftaya cumanın 1. şimdiden belli gul63
Herkesin başarılarının ve azminin devamını dilerim.
Sevgili Gamze'yi de kutluyorum:13:
Haydin bayanlar kaçamaksız durmak yok Karataya devam
Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 1 haftadır sizleri takip ediyorum. Birlikte bu konuda birbirinize destek olmanız ve paylaştığınız bilgiler son derece güzel. Ben 10 Kasım'da sayın hocamın 1. kitabını okuyarak bu diyete başlama kararı aldım.Harfiyen uyuyordum fakat bu hafta sonu misafirliğe gitmemizin sonucu ipin ucu iyice kaçtı.Bugün sizlerinde aynı durumlarda olduğunuzu okudum ve hemen üye olarak sizlerle yeniden diyetime başlama kararı aldı. Destek ve ilgilerinizi bekliyorum.
1. Öğün: 1 çay bardağı badem+fıstık karışımı
3 zeytin
1 avuç kadar peynir
2 t.k. kaymak (kaynatılmış sütten annem yapmış)Doğal yani
3 gün kurusu kayısı
1 avuç siyah kuru üzüm
1 avuç fındık (yumurta yapmaya vaktim yoktu doymadığım için yedim.)
2. Öğün: 1 tabak taze fasülye
1 küçük mevsim salata
4 kaşık kısır
Menümü yorumlarsanız sevinirim...
Selamlarr
demek ki herkes bir kaçamak modundaymış h.sonu,yalnız değilmişim
Neyse kaldığımız yerden devam yine..
sabah:
* klasik karatay kahvaltısı ama tek yumurtalı ve çok az cevizli+1 dilim karışık tahıllı ekmek.
öğle:
*1 tabak kuru fasulye
*2 ad.minik kabak dolması (maalesef pirinçli,çorba kalmamış ondan yemek zorunda kaldım.aman zaten toplasan 1 kaşık pirinç vardı)
*küçük bir kase mevsim salatası
*omega3 * 2 adet
kızlar ben normalde sabah alıyordum omega3 ü kahvaltıyla,ama saat 10 gibi aklıma geldi içmedim.
öğlende içiyim dedim.sorum şu omega3 ü illaki öğünlerle birlikte mi almak gerekiyor ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?