Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla haklısın, ama sağlık önce gelir tabii...Sen şu hastalığını bir atlat bence de az az bile olsa gidecektir kilolar merak etme...

Ay hadi bu yazın çıtırları biz olalım sahilde bikinili "Karatay Çıtırları"

Günaydın, hepinize sağlıklı keyifli bir hafta dilerim.

Kahvaltım:
1 çay bardağı ceviz
1 dilim beyaz peynir
2 gün kurusu, 1 incir, 2 kuru erik
1 domates
15 zeytin
yeşil çay
3 tane Omega3 hapı

Yumurtadan sıkıldığım için yemedim bugün.
Karataya başlayalı bugün tam 15 gün oldu, 71.4 ile başlamıştım gram oynamadım
Eskiye göre çok yiyorum veremesem de almadım en azından... kendimi avutuyorum
Ben önceden de katkılı şeyleri yemiyordum, bu diyetle sadece neskafeyi bıraktım.
Haftada 4-5 gün yürüyorum. Bu arada doktor kansızlık yüzünden demir şurubu verdi, bayağı şekerli
Acaba ondan mı insülin direnci kırılmıyor:26:

teşekkür ederim cevapların ve pozitif yorumların için kitabı okuyup başlarım artık.zayıflayıp da korumak da çok zor umarım başarabiliriz. aslında bu programı hep devam etmek lazım hem sağlıklı hem de uygulanabiir gibi geldi bana.sana da başarılar...

arkadaşlar herkese kolay gelsin ben henüz başlamadın diyete sizlere bir sorum olacaktı...bu diyette kastan mı yağdan mı verdiğimizi nasıl anlıyoruz...yani ne bileyim diyetisyene gidince makineyle bakılıyorya?

Kızlar geçmişi okuyacağğım ama önce bir şey paylaşmak istiyorum.
Ayın durumları ile ilgili olan aycangülün sayfasını okuyordum.
Diyorduk ya gerçekten ayın büyümesi küçülmesi bizi etkiliyor mu diye.
Buyurun size büyüyen faz için yazılmış bir yorum..

Su içsek yarayacak demiş aycangül, kesssinlikle inanıyorum ya..
Resmen 3 kg. aldım normalinden baska extra hicbir sey yemediğim halde, acaba dedim regl siskinliğim mi var, (o tarihlerde aldım cünkü) anam bitti reglim, hala duruyo orda öylece üc kg..

arkadaşlar herkese kolay gelsin ben henüz başlamadın diyete sizlere bir sorum olacaktı...bu diyette kastan mı yağdan mı verdiğimizi nasıl anlıyoruz...yani ne bileyim diyetisyene gidince makineyle bakılıyorya?

O şekilde bakan tartılarla anlayabiliyoruz.
Kimimiz evde kimimiz dışarıda ..

canım ben kastan birşey kaybetmedim sudanda %4 yağdan gitmiş

tesekkurler canım elıne emegıne saglıkıyıkı yaptın lısteyı yoksa yavan bır hafta olacaktı

Herkese günaydın, gününüz aydın mutlu huzurlu sevgi dolu geçsin

sabah:
1 bardak ılık limonlu su
1 kayısı yumurta
çok az peynir ve kaşar
1 tutam maydanoz
1 ceviz
1 tatlı kaşığı anne sosu
yarım tatlı kaşığı zeytin ezmesi

öğlen:
1 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay

Bayanlar bu arada karatay diyet yemek tarifleri bölümüne 4 tarif ekledim

nasıl bir ay bu yahu akşam kurt kadına dönüşüyorum resmen gece karnımda bir şişlik bir ağrı 2 aydır hastada olmuyorum ha geldi ha gelcek diye bekliyorum ama tık yok

Son düzenleme:
kahvaltı

kıymalı yumurta
3zeytın
b.peynır
2cevız
1hurma
1kayısı
3dal maydanoz
3dal dereotu
3dal kıvırcık
yesılcay
omega3

ıkıncı ogun

17de 1tabak pırasa
1buyuk bardak ayran
2cevız
henuz yemedım 17de yıycem

Herkesin başarılarının ve azminin devamını dilerim.

Sevgili Gamze'yi de kutluyorum:13:
Haydin bayanlar kaçamaksız durmak yok Karataya devam

Selamlarr
demek ki herkes bir kaçamak modundaymış h.sonu,yalnız değilmişim
Neyse kaldığımız yerden devam yine..

sabah:
* klasik karatay kahvaltısı ama tek yumurtalı ve çok az cevizli+1 dilim karışık tahıllı ekmek.

öğle:
*1 tabak kuru fasulye
*2 ad.minik kabak dolması (maalesef pirinçli,çorba kalmamış ondan yemek zorunda kaldım.aman zaten toplasan 1 kaşık pirinç vardı )
*küçük bir kase mevsim salatası
*omega3 * 2 adet

kızlar ben normalde sabah alıyordum omega3 ü kahvaltıyla,ama saat 10 gibi aklıma geldi içmedim.
öğlende içiyim dedim.sorum şu omega3 ü illaki öğünlerle birlikte mi almak gerekiyor ?:26:

Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 1 haftadır sizleri takip ediyorum. Birlikte bu konuda birbirinize destek olmanız ve paylaştığınız bilgiler son derece güzel. Ben 10 Kasım'da sayın hocamın 1. kitabını okuyarak bu diyete başlama kararı aldım.Harfiyen uyuyordum fakat bu hafta sonu misafirliğe gitmemizin sonucu ipin ucu iyice kaçtı.Bugün sizlerinde aynı durumlarda olduğunuzu okudum ve hemen üye olarak sizlerle yeniden diyetime başlama kararı aldı. Destek ve ilgilerinizi bekliyorum.

1. Öğün: 1 çay bardağı badem+fıstık karışımı
3 zeytin
1 avuç kadar peynir
2 t.k. kaymak (kaynatılmış sütten annem yapmış)Doğal yani
3 gün kurusu kayısı
1 avuç siyah kuru üzüm
1 avuç fındık (yumurta yapmaya vaktim yoktu doymadığım için yedim.)

2. Öğün: 1 tabak taze fasülye
1 küçük mevsim salata
4 kaşık kısır
Menümü yorumlarsanız sevinirim...

1.öğün

bırkac adet bulgurdan zeytınyaglı yaprak sarması
1 avuc peynır 8adet zeytın
2ince dılım salam ince dılım kasar peynırı
1 gun kurusu
bır ıkı cevız
siyah üzüm kurusu 5 -6 adet

2.öğün

mercımek corbası
tavyk but
yesıl salata
sabahtanberıde 1 lt su( bugun az)
nane lımon cayı sekersiz
normal cay sekersız

Sıvı Alımı: 1,5 litre su 1 fincan çay ve 1 kupa yeşil çay

Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum ceylin.
canan hoca yemeklerden sonra için demişti ama unutulduğunda farklı zamanda içilebilir mi acaba.
Ben de unutuyorum zaman zaman çünkü.

kızlar herkese merhabalar.uzun zamandır foruma üyeyim diyetle ilgili konuları da takip ediyorum.Bende insülin direnci ve polikistik over var.yaklaşık 3 aydır diyetisyenle kilo vermeyi denedim ama 3 kilo verdim 2 sini aldım.Annemin tavsiyesi üzerine de sayın Karatay'ın kitabını okudum.Ve benm rahatsızlıklarımı öyle güzel açıklamış ki şimdye kadar neden diyetisyene rağmen kilo veremediğimi anladım.bende çok fazla ara öğün vardı.ve bu benim en büyük düşmanımmış meğersem.Velhasıl ben de bugün başladım diyete.Sabah tartıldım.83 kiloyum.hedef kilom da 57.baya zamanımı alcak bu hedefe ulaşmak ama olsun.bi yerden başlamam da şarttı.umarm bu ilk günkü kadar güzel geçer.lütfen beni de destekleyin yanımda olun.buna çok ihtiyacım var.İş için bursaya taşındım tek başıma yalnızım yani tamamen.bu yoıda beni yakından destekleyecek dostlara ihtiyacım var.İşten genelde fırsat bulamıyorum o yüzden sanırım akşamları daha katılımcı olurum.benim merak ettiğim iki konu var aydınlatırsanız çok sevinirim:

1)hazır olmayan çorbalar serbest mi? mesela ben yayla çorbası ve tarhana çorbasına bayılıyorum.bu kisini zevkle yapar içerim.mercimekli yoğurt çorbası da olabilir.benim en vazgeçilmez yiyeceğim çorbadır da ondan soruyorum.akşamları mesela yemek yerine çorba yapıp içsem olur mu bu üçnden birini?

2) çalışan arkadaşlar işyerinde nasıl uyguluyor? yani bizim şirkete dışarıdan yemek geliyor.içinde muhtemelen sanayi tipi yağlar vardır.ben suyuna dokunmuyorum o yüzden.ama bu yeterli mi bilmiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.bugün patatesli köfte vardı mesela sdc taneleri yedim bi de yanında yoğurt yedim bol miktarda.bu ikisi.sabahtn beri 1,5 litre su içtim.yanımda 3 tane 500 ml lik pet şişe bulunduruorum.onun dışında günde 4 kere limonlu sıcak su içiyorum.akşama da çorba içicem yanına yoğurt yerim diye düşünüyorum.sizce uygun mudur:? bu arada sabah bir zeytin yedm(evdeki zeytinim çok tuzluymuş çnkü) kibrit kutusu kadar peynir,yarım çay bardağı ceviz ve iki adet gün kurusu kayısı yedim.Yumurta yoktu ama yaırn onu da listeme ekleyeceğim.Sizce bu şekilkde tamam mıdır liste? şimdiden çok teşekkürler.herkese başarılar diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…